Επισκέπτης
ποιο ειναι το αλλο φορουμ που αναφερετε?
η μουνιτσα με την μπαιτ δεν ειναι κολλητες?ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ σεβασμος για κοπελες με επιπεδο σαν την Αγριμι,Οχια,Βite
ΚΥΝΗΓΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ τις ελλεεινιδες επιπεδου/τυπου Μουνιτσα κ παρεα της..
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ..
ΚΑΨΤΕ ΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ..
ξεφτιλιστε τες με την πρωτη μαλακια που θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πουν..
η μουνιτσα με την μπαιτ δεν ειναι κολλητες?
συμπαθεις την μπαιτ και δεν συμπαθεις την μουνιτσα και την παρεα της(στην οποια ειναι η μπαιτ)ναι,την εδω παρεα της εννοω
συμπαθεις την μπαιτ και δεν συμπαθεις την μουνιτσα και την παρεα της(στην οποια ειναι η μπαιτ)
τι πινεις?
μουνιτσα τι κανεις; εβγαλα μια φωτο με τα χερια μου φωτια και κολαση! ;)
φανταζομαι αυτος δεν ειναι κωλος ειναι ο κοσμος ολος ε; ασε εμενα βουλιαξανε τα καραβια μου τεσπα τα λεμε το βραδυκαι γω μια με τον πισινο μου κωλαση....χαχαχαχαχαχαχα
τι να κανω μωρε ροσι μου? καμωνομαι δε βλεπεις?
φανταζομαι αυτος δεν ειναι κωλος ειναι ο κοσμος ολος ε; ασε εμενα βουλιαξανε τα καραβια μου τεσπα τα λεμε το βραδυ
γιατι βουλιαξανε τα καραβια σου? επειδη πτωχευσε η ισλανδια?
Μουνιτσα, προκαλεις, στο λεω προκαλεις, κι'απο φιλο αν στριμωχτεις,μην εκπλαγεις ... [youtube=425,350]DgWgObFtm_U[/youtube]Και εφοσον ειμαστε οι τελευταιες των τελευταιων σταματα επιτελους να κανεις ΓΕΛΟΙΟ καμακι σε καποιες εδω μεσα (γιατι ειναι τον πουτσο κλαιγαμε το καμακι σου) και ασχολεισου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με θρεντ για πουτανες καπις? μην ασχολεισαι ρε παιδι μου ποσο πιο απλα να το πω? ντου νοτ μπαδερρρρρ
[youtube=425,350]Ey2ORRo_mc4[/youtube]
αφιερωμένο..
[youtube=425,350]Ey2ORRo_mc4[/youtube]
armed ναι κ ειχε βαλει κ φωτο στο αβαταρ του αν θυμαμαι καλα(εκτος αν κ εγω δεν θυμαμαι καλα,οποτε σορρυ)
κ εγω δεν θυμαμαι ακριβως ποιος ειναι
αλλα δεν εχει σημασια αυτο,εμενα δεν με πειραξε αυτο
με πειραζει που ειρωνευεται οποιον δεν συμφωνει με τις αποψεις της κ το παιζει τσαμπουκας(εκτος απο τα αλλα που τα εγραψα πριν)
ε τοτε δεν ηταν η μουνιτσα,να μας συγχωρειδεν θυμάσαι καλά και είναι παράξενο που δεν θυμάσαι καλά!!!!
αυτη που λετε λαπλας κ αρμεντ ειναι η καυλιτσα..
ναι πραγματi κ οι δυο τελειωνουν σε .."τσα"
ειναι αλλα ατομα ομως.. τι να κανουμε
κ ο τυπος ηταν ο ντουρασελ της καυλιτσας εννοω
η νιτσα δεν εκανε τπτις τετοιο
θα της θυμωσω.. *P