Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σου αρέσουν τα αγόρια της ηλικίας σου ή προτιμάς μεγαλύτερους άντρες;

Κοίτα, τα αγόρια της ηλικίας μου είναι μια χαρά παιδιά, αλλά, δυστυχώς, δεν συντονιζόμαστε. Εγώ τον άντρα τον θέλω λίγο μαλάκα και πολύ αλητοκατάσταση. Θέλω να φέρεται καλά σΆ εμένα αλλά να είναι απλησίαστος για τους άλλους. Έχω αδυναμία στον καλλιτεχνικό χώρο, θέλω να είναι πετυχημένος και να κρατάει μικρόφωνο. Όταν γουστάρω κάποιον, το δείχνω με κινήσεις και ναζάκια, είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν έχω κολλήματα. Να ξέρεις ότι όποιος πέφτει στα νυχάκια μου ή δεινοπαθεί ή περνάει τέλεια. Γενικά, μου αρέσει να περιποιούμαι τους άντρες, αλλά τα κακά παιδιά τα τιμωρώ σκληρά.

Παραθετω το link

και επισυναπτω φοτο ....

Συνημμένα

• icemax_700x600_4752.jpg
    icemax_700x600_4752.jpg
    139,4 KB · Εμφανίσεις: 49

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
πω ρε πουστη μου....ποσο ηλιθια εχουν γινει τα κοριτσακια?? :uglystupid:
καλα...ο μπαμπας του , που ειναι? χαιρετε με αυτα που λεει το κοριτσακι του? :jerking: :jerking: Α, ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ, ΜΠΑΜΠΑ!!!

Pelotas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά τι ψάχνετε να βρείτε με τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ???
Αφου απο την μέρα που αρχίζουν να καταλαβαίνουν ΤΙ ΕΣΤΙ ΖΩΗ εχουν την αλλη καρακαριόλα την ΜΑΜΑ που τους τριβελίζει το μυαλό.
Βρες εναν καλό γαμπρό με ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και αν τον καταφέρεις να σε γκαστρώσει τον εχεις και στο χέρι.
Οσο για αυτά που λένε οτι η γυναίκα ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ "Δεν Διαφωνώ" αλλά η γνώση αυτή πιάνει χώρο στην κεφάλα τους οταν θα ειναι "ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ" οικονομικά δλδή απο 35-40 και πάνω.
Αφήστε που αν εχουν κάνει και κανα γάμο οπου θα τα εχουν πάρει απο τον ΜΑΛΑΚΑ εκει να δεις κλάμα ο "ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ".
Για αυτό γουστάρω οσους κάνουν ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.Διοτι τωρα αγαπιόμαστε αλλά σε μερικά χρόνια ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αφου απο την μέρα που αρχίζουν να καταλαβαίνουν ΤΙ ΕΣΤΙ ΖΩΗ εχουν την αλλη καρακαριόλα την ΜΑΜΑ που τους τριβελίζει το μυαλό.
Βρες εναν καλό γαμπρό με ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και αν τον καταφέρεις να σε γκαστρώσει τον εχεις και στο χέρι.
Οσο για αυτά που λένε οτι η γυναίκα ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ "Δεν Διαφωνώ" αλλά η γνώση αυτή πιάνει χώρο στην κεφάλα τους οταν θα ειναι "ΦΤΑΣΜΕΝΕΣ" οικονομικά δλδή απο 35-40 και πάνω.
Αφήστε που αν εχουν κάνει και κανα γάμο οπου θα τα εχουν πάρει απο τον ΜΑΛΑΚΑ εκει να δεις κλάμα ο "ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ".
Για αυτό γουστάρω οσους κάνουν ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.Διοτι τωρα αγαπιόμαστε αλλά σε μερικά χρόνια ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????

Πολύ άσχημη γνώμη έχεις για όλες τις ελληνίδες!! Αυτές που περιγράφεις ανήκουν σε μια κοινωνική τάξη που είναι εύπορη ή τουλάχιστον ευκατάστατη και σκοπός των κοριτσιών αυτών με τη βοήθεια των μανάδων τους είναι να αναριχηθούν κοινωνικά με ένα και μοναδικό τρόπο, το γάμο!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
άμα σε λέω εγώ ότι είσαι κλώνος....
αλλά και γω σ αγαπάω γιατί μ αρέσουν τα ουρλιαχτά και οι ταινίες τρόμου......

αντε παλι τα ιδια....χαζο εισαι παιδι μου? θες να ζητησουμε πιστοποιηση iso 9000 απο οσους με ξερουν απο το σαιτ? :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ειλικρινα αν σου εχει τυχει καμια τετοια σιχαμενη σε λυπαμαι....αν παρολαυτα δε σου εχει τυχει ΚΑΜΙΑ τετοια και ολα αυτα τα λες επειδη καποιος σου πιπιλαει το αυτακι ή σου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου σε λυπαμαι ακομα πιο πολυ....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ειλικρινα αν σου εχει τυχει καμια τετοια σιχαμενη σε λυπαμαι....αν παρολαυτα δε σου εχει τυχει ΚΑΜΙΑ τετοια και ολα αυτα τα λες επειδη καποιος σου πιπιλαει το αυτακι ή σου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου σε λυπαμαι ακομα πιο πολυ....

γιατι ρε μουνιτσα εσυ δεν ζεις με αυτο το ονειρο?
δεν ΓΛΕΝΤΑΣ(οπως γραφεις σε ολα τα θρεντ) την ζωουλα σου κ κατα βαθος ονειρευεσαι οτι οταν χορτασεις σεξ κ τραβηγματα θα βρεις τον ΚΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ να του φορτωθεις σαν τσιμπουρι για μια ζωη?
ας ειμαστε ειλικρινεις ρε κοριτσια..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι ρε μουνιτσα εσυ δεν ζεις με αυτο το ονειρο?
δεν ΓΛΕΝΤΑΣ(οπως γραφεις σε ολα τα θρεντ) την ζωουλα σου κ κατα βαθος ονειρευεσαι οτι οταν χορτασεις σεξ κ τραβηγματα θα βρεις τον ΚΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ να του φορτωθεις σαν τσιμπουρι για μια ζωη?
ας ειμαστε ειλικρινεις ρε κοριτσια..

που ακριβως γραφω οτι ΓΛΕΝΤΑΩ τη ζωουλα μου ρε λαπλας? και βασικα τι ακριβως γραφω για τη ζωουλα μου εδω μεσα?για κανε μια παραθεση....

και αν αυτη ειναι η αποψη που εχεις σχηματισει για μενα δε θα σου χαλασω την ονειρωξη....μπορεις να με φωναζεις και κρουελα...προβλημα σου....απλα να ευχεσαι να μη βρεθεις στο δρομο μου γιατι δε θα ειμαι καλο κοριτσακι ;)

ας ειμαστε ειλικρινεις ρε κοριτσιαααααα αντεεεεε ολες αυτο δεν ψαχνουμε???? :2funny:

τελικα αποφασιστε αγορακια του φορουμ.........ειμαστε αδιστακτες γυναικες καριερες που παταμε επι πτωματων και ορμαμε στα αρσενικα εχοντας χασει καθε ιχνος θηλυκοτητας? ειμαστε παρτολες που ψαχνουμε τον καλο και αγαθο πλην τιμιο μαλακα να μας αποκαταστησει? ειμαστε αγαμητες ανοργασμικες που ξεσκονιζουμε το ραφακι μας?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τελικα αποφασιστε αγορακια του φορουμ.........ειμαστε αδιστακτες γυναικες καριερες που παταμε επι πτωματων και ορμαμε στα αρσενικα εχοντας χασει καθε ιχνος θηλυκοτητας? ειμαστε παρτολες που ψαχνουμε τον καλο και αγαθο πλην τιμιο μαλακα να μας αποκαταστησει? ειμαστε αγαμητες ανοργασμικες που ξεσκονιζουμε το ραφακι μας?
Ολα μαζι σε διαφορετικες περιοδους της ζωης σας  :rolleyes:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
που ακριβως γραφω οτι ΓΛΕΝΤΑΩ τη ζωουλα μου ρε λαπλας? και βασικα τι ακριβως γραφω για τη ζωουλα μου εδω μεσα?για κανε μια παραθεση....

και αν αυτη ειναι η αποψη που εχεις σχηματισει για μενα δε θα σου χαλασω την ονειρωξη....μπορεις να με φωναζεις και κρουελα...προβλημα σου....απλα να ευχεσαι να μη βρεθεις στο δρομο μου γιατι δε θα ειμαι καλο κοριτσακι ;)

ας ειμαστε ειλικρινεις ρε κοριτσιαααααα αντεεεεε ολες αυτο δεν ψαχνουμε???? :2funny:

σε καθε θεμα μας γραφεις για τις 'εμπειριες σου'
κ σκοτιστηκαμε εμεις ρε μουνιτσα αν φωναζεις με το πρωκτικο ή οχι  ή αν τα πινεις στην πιπα..στα παπαρια μας,τοσο απλα..

αυτο θες 'να βγαλεις' εδω μεσα οτι 'εχεις ζησει την ζωουλα σου'(ασχετως αν το κανεις ακομψα κ σε καταλαβαινουν ολοι οτι προσπαθεις να αποσπασεις την προσοχη καγκουρων)

τωρα για τα αλλα,ΝΑΙ ειστε ολα αυτα μαζι..

ειστε ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ..
τοσο απλα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε καθε θεμα μας γραφεις για τις 'εμπειριες σου'
κ σκοτιστηκαμε εμεις ρε μουνιτσα αν φωναζεις με το πρωκτικο ή οχι  ή αν τα πινεις στην πιπα..στα παπαρια μας,τοσο απλα..

αυτο θες 'να βγαλεις' εδω μεσα οτι 'εχεις ζησει την ζωουλα σου'(ασχετως αν το κανεις ακομψα κ σε καταλαβαινουν ολοι οτι προσπαθεις να αποσπασεις την προσοχη καγκουρων)

τωρα για τα αλλα,ΝΑΙ ειστε ολα αυτα μαζι..

ειστε ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ..
τοσο απλα..

εγραψα εγω οτι τα πινω? ή οτι τα τρωω για πρωινο? ή οτι τα βαζω μαζι με τα κορνφλεικς μου? ή οτι τα κανω κουακερ? ή στραπατσαδα? ή τα φυλαω σε βαζακι για κρεμα προσωπου? πας καλα ρε?
μια πλακα εκανα για το πρωκτικο η οποια εξελιχθηκε σε Opus με τον περσονα....κατα ταλλα τι αλλο ακριβως ξερεις για μενα?

και επειδη δε μου αρεσουν τα σχολια επι προσωπικου οφειλω να σου πω καλε μου οτι αυτα τα κανουν κατι τελευταιες γκομενες κατινες και οχι αντρες σωστοι οπως θελετε να πλασαρετε τις μουρες σας....

σε προκαλλω λοιπον λαπλασακο για πες μου? ΠΩΣ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ? αφου το βγαζω και στο φορουμ δηλαδη....μηπως εχω βγαλει και φωτογραφιες μου και δεν το ξερω? μηπως γνωριζω και επιδοξους γαμιαδες και βγαινω ραντεβουδακια??

τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι κακα ή ασχημα.....ΑΛΛΑ δεν οφειλει κανεις να τα διατυμπανιζει εφοσον τα κανει.....ΚΑΙ εαν δεν τα κανει δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σου τα προσαπτει....

την επομενη φορα που θα με πιασεις στο βρωμοστομα σου κοιτα να ξερεις καλα τι θα πεις ναι? μπορω να πω πολλα για σενα αλλα δε μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι....

αντε στη δουλιτσα σου τωρα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εφοσον ειμαστε οι τελευταιες των τελευταιων σταματα επιτελους να κανεις ΓΕΛΟΙΟ καμακι σε καποιες εδω μεσα (γιατι ειναι τον πουτσο κλαιγαμε το καμακι σου) και ασχολεισου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με θρεντ για πουτανες καπις? μην ασχολεισαι ρε παιδι μου ποσο πιο απλα να το πω? ντου νοτ μπαδερρρρρ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγραψα εγω οτι τα πινω? ή οτι τα τρωω για πρωινο? ή οτι τα βαζω μαζι με τα κορνφλεικς μου? ή οτι τα κανω κουακερ? ή στραπατσαδα? ή τα φυλαω σε βαζακι για κρεμα προσωπου? πας καλα ρε?
μια πλακα εκανα για το πρωκτικο η οποια εξελιχθηκε σε Opus με τον περσονα....κατα ταλλα τι αλλο ακριβως ξερεις για μενα?

και επειδη δε μου αρεσουν τα σχολια επι προσωπικου οφειλω να σου πω καλε μου οτι αυτα τα κανουν κατι τελευταιες γκομενες κατινες και οχι αντρες σωστοι οπως θελετε να πλασαρετε τις μουρες σας....

σε προκαλλω λοιπον λαπλασακο για πες μου? ΠΩΣ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ? αφου το βγαζω και στο φορουμ δηλαδη....μηπως εχω βγαλει και φωτογραφιες μου και δεν το ξερω? μηπως γνωριζω και επιδοξους γαμιαδες και βγαινω ραντεβουδακια??

τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι κακα ή ασχημα.....ΑΛΛΑ δεν οφειλει κανεις να τα διατυμπανιζει εφοσον τα κανει.....ΚΑΙ εαν δεν τα κανει δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σου τα προσαπτει....

την επομενη φορα που θα με πιασεις στο βρωμοστομα σου κοιτα να ξερεις καλα τι θα πεις ναι? μπορω να πω πολλα για σενα αλλα δε μου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι....

αντε στη δουλιτσα σου τωρα....

τραβα γαμησου μουνιτσα...
κ σοβαρεψου λιγο,αντε μαλακισμενο ,ετσι να μιλησεις στον πατερα σου,στον αδελφο σου ή σε καποιιον απο αυτους που σε γαμανε..
αντε μαλακια,γιατι τοσο καιρο γραφεις πιπες εδω μεσα κ ΟΛΟΙ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ κ ουτε ενας δεν εχει τα αρχιδια να σε κραξει..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και εφοσον ειμαστε οι τελευταιες των τελευταιων σταματα επιτελους να κανεις ΓΕΛΟΙΟ καμακι σε καποιες εδω μεσα (γιατι ειναι τον πουτσο κλαιγαμε το καμακι σου) και ασχολεισου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με θρεντ για πουτανες καπις? μην ασχολεισαι ρε παιδι μου ποσο πιο απλα να το πω? ντου νοτ μπαδερρρρρ

ΒΡΕ ************** ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?βγαλε πμ με καμακι ρε νουμερο.ΤΩΡΑ,αν δεν το κανεις εσυ η καποια αλλη(οποια εχει πει τετοια ΜΑΛΑΚΙΑ Κ ΨΕΜΜΑ) θα ειστε ***************
warnwarn.gif
 ..[/color[/URL]]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχεις πολυ ωραιο λεξιλογιο και επιπεδο το οποιο δεν φοβασαι να δειξεις αν πασα ωρα και στιγμη.....τα "δηθεν επιπεδα" μας μαρανανε ;)

αντε πλυσου τωρα και ξαναπερνα με τον κηδεμονα σου ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εχεις πολυ ωραιο λεξιλογιο και επιπεδο το οποιο δεν φοβασαι να δειξεις αν πασα ωρα και στιγμη.....τα "δηθεν επιπεδα" μας μαρανανε ;)

αντε πλυσου τωρα και ξαναπερνα με τον κηδεμονα σου ;)

ρε νουμερο,θα βγαλεις τα πμ ή οτι στο διαολο εχω πει εγω για να καμακωσω κοπελα?
εγω μονο με αγριμακι κ bite εχω μιλησει με πμ κ δεν εχω πει τις αηδιες που λές κ αποκλειεται αυτες να σου λεγαν κατι τετοιο

ΨΕΥΤΡΑ κ ΝΟΥΜΕΡΟ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε νουμερο,θα βγαλεις τα πμ ή οτι στο διαολο εχω πει εγω για να καμακωσω κοπελα?
εγω μονο με αγριμακι κ bite εχω μιλησει με πμ κ δεν εχω πει τις αηδιες που λές κ αποκλειεται αυτες να σου λεγαν κατι τετοιο

ΨΕΥΤΡΑ κ ΝΟΥΜΕΡΟ..

Μιλησα για πμ? ειπα οτι ειπες αηδιες? γιατι βγαζεις συμπερασματα και χαρακτηριζεις? τσκ τσκ τσκ....χανουμε την υπομονη μας? βγαινουμε απο τα ρουχα μας? δε μου αρεσει αυτο....χανω το ενδιαφερον μου οταν γινεσαι αγροικος να το ξερεις....παυεις να με προκαλλεις εστω και λιγο....

τα λεμε :)

υ.γ. συμβουλη....καλυτερα γυρνα στους "αλλους" φιλους σου :)
υ.γ. το σχολιο μου αφορουσε τον σαχλο και γελοιο τροπο με τον οποιο απευθυνεσαι σε μερικα γκομενακια εδω μεσα τον οποιο εχω καθε δικαιωμα να αποκαλω "καμακι" καπις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ΨΕΥΤΡΑ κ ΝΟΥΜΕΡΟ..

Καλο θα ητο φιλτατε αντι να κοκορευεσαι στο "αλλο" φορουμ στα φιλαρακια σου και να αισθανεσαι οτι ο ανδρισμος σου ανεκτησε 2 ποντους σε μεγεθος να βγαλεις @@δια και ο,τι εχεις να πεις να το πεις σε μενα ;)
κοτα λυρατη....αλλα ετσι ειναι....εδω λεμε ο,τι λεμε και πουλαμε υφος και επιπεδο και διπλα μιλαμε για την "ελλεηνιδα που της τα χωσα κτλ κτλ κτλ" χαχαχαχαχα

μαρεσει που δεν αναφερεις και ονομα....ποσο ξεφτυλας μπορει να εισαι δηλαδη? απορω? καθε μεσα με εκπλησσεις ολο και περισσοτερο.... :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
Ως συνήθως, η τακτική ορισμένων Ελεηνίδων εδώ μέσα είναι ο αποπροσανατολισμός. Συζητάνε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα χάλια τους. Δε συμφέρει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom