ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
δικός μου είσαι!!! ;)you never know ;)
δικός μου είσαι!!! ;)you never know ;)
ειναι τροπος εκφρασης. αυτο. τπτις αλλο. ξεκαθαρο.για ποιο λογο χρησιμοποιεις πληθυντικο?κουτοπονηρες ασχετες κλπ
πιστευεις οτι εσυ αντιπροσωπευεις τις "ελεεινιδες " στο φορουμ η εισαι κατι σαν "αρχηγος" στα γυναικεια μελη του σαιτ κ εχεις παρει πολυ σοβαρα το ρολο σου μαλλον?μαλλον
ευκωλε..... ολο παραπονα εισαι.. αμεσως το εμαθα.. μπορει να ειμαι χαζη αλλα κατευθειαν καταλαβα οτι μου λεγες... *Pεγώ να δεις πόσο προσπάθησα να την πείσω για το "[size=22pt]Ω[/size]" ή μάλλον "[size=28pt]ω[/size]"
...Και πάνω από όλα, τι δουλειά έχει μια γυναίκα σε μπουρδελοsite
δικός μου είσαι!!! ;)
πόσο ρισκεκτ να βάλω?
where???let the life leads you...
where???
μα ειδες ευα? ντε κ καλα να μου παρουν τον τιτλο μου... ειναι τροπος εκφρασης. αυτο. τπτις αλλο. ξεκαθαρο.
θ αρχισουμε να κανουμε μαθηματα κ στα απλα τωρα?
τελικα δεν ασχολεισαι ρε ιντιρα με τις γυναικες εδω μεσα... ολο ασχολεισαι ομως... παιζει καποιο θεμα κ με σενα? διχασμενη προσωπικοτητα..? εχεις προβληματα? μιλα μας... εμεις εδω ειμαστε.. (τωρα εννοω ολο το σαιτ..)
ευκωλε..... ολο παραπονα εισαι.. αμεσως το εμαθα.. μπορει να ειμαι χαζη αλλα κατευθειαν καταλαβα οτι μου λεγες... *P
βρουυυτεεεε
καλα πες οτι αμα φυγω θα σου λειψω.. πες μη ντρεπεσαι *P *P *P
ωπ να και το εβάκι....
τί έγινε?
πώς κι από δω?..
that’s what bothers me...anywhere
Θα μας πεις τώρα τι δουλειά έχει μια γυναίκα σε μπουρδελοsite
Δε θα μου λείψεις γιατί είσαι μίζερη και σε κάναν αρχηγό του τοπικού συνδέσμου των ελλεηνίδων
Ελπίζω το βάρος....της γνώμης σου να είναι αντίστοιχο
μιλα καλύτερα μαλακισμένομου ελλειψες ρε κωλοπαιδο και ειπα να σου χαλασω την μερα
ερωτες κ χαζομαρες
τι ρομαντικοι που ειστε παθος κ ευκωλε...
ερωτες κ χαζομαρες
στοχος ειναι τα λεφτα ειπαμε
ποσες φορες θα το πουμε????
κ οχι μονο αυτα.. κ προικοθηρας... δες πιο πανω... *P
μιλα καλύτερα μαλακισμένο
μπορεί να κάνουμε την πλάκα μας
εδω μέσα αλλά δεν σε έβρισα....
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)είπαμε να το παίξουμε λίγο ερωτικοί, έχουμε βαρεθεί τα απανωτά γαμήσια...
μη σου τα που θα με πειςερωτες κ χαζομαρες
στοχος ειναι τα λεφτα ειπαμε
ποσες φορες θα το πουμε????
μιλα καλύτερα μαλακισμένο
μπορεί να κάνουμε την πλάκα μας
εδω μέσα αλλά δεν σε έβρισα....
είπαμε να το παίξουμε λίγο ερωτικοί, έχουμε βαρεθεί τα απανωτά γαμήσια...
ρε συ bite να σε ρωτησω κατι?πραγματικα σου ειναι τοσο δυσκολο να υποστηριξεις την θεση με λογικα επιχειρηματα κ οχι με τους παρατρεχαμενους βλεπε ευκολοπιστος κλπ να κανουn quote το ποστ μου βαζοντας απο κατω το emoticon που αυνανιζεται?Αν ειχα εστω ενα ελαχιστο ερεθισμα να συνομιλω μαζι σου ωρα σε θεωρω τελειως βαρετη αλλα μην ανησυχεις μολις φτασω 5000+ ποστς οπως εσυ κ αποκτησω αξια κ παρατρεχαμενους στο φορουμ θ επανελθω να τα ξαναπουμε.
καλο Σαββατοβραδο :-*
μη σου τα που θα με πεις
αντε και