Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Στην ιστορια της ανθρωποτητας,δεν εχει υπαρξει πιο απωθητικο σιχαμα απο τη μεση Ελλεεινιδα..
Αυτο το κατασκευασμα του Ελληνα πιρφορου.
Ειναι τοσο εκνευριστικες που τις περισσοτερες ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ καν να τις ακους να μιλανε!
Τα "νταξει" τα ¨ρε μαλακα" τα "κοα κολα" τα εχουν ψωμοτυρι,μηπως και καποιος απο εμας δεν καταλαβει ποσο ζωα και ποσο αμορφωτα γιδια ειναι ολες τους...
Απωθητικό σίχαμα, ανδρείκελο και παχύδερμο είσαι και φαίνεσαι  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• dendr.jpg
    dendr.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 8

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: θές να επιστρέψει ο Lakis 33..? na soy antιπαρατεθεί με κανένα φλογοβόλο ?! :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
μιλάμε μεγαλύτερες πουτάνες στο μυαλό δεν παίζει να υπάρχουν από τις Ελληνίδες ρε μάγκες....απλά θέλει πολύ ψήσιμο...ώρες κ μέρες μιλάμε...αλλά δικαιώνεσαι σε όλες τις περιπτώσεις!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Η ιστορια ειναι απλη και σε ολους μας ( αντρες και γυναικες) γνωστη

Οι ελληνιδες το παιζουν ιστορια. Συναντας καποια και ενω θελει να ξεκολλιαστει μαζι σου , το παιζει ιστορια.

Αυτο ειναι το βαρετο και απωθητικο. Τι συμπεριφερεσαι ετσι μωρη?? Αφου θες να φας την πουτσα στον κολο και να γαμηθεις μεχρι να σου γινει η πατουρα αλοιφη.

Εκει ξενερωνουν οι αντρες με τις Ελληνιδες.

Για αυτο, υπαρχουν δυο λυσεις:

a) Πας με milf ελληνιδες οι οποιες ξερουν οτι τα ψωμια τους ειναι λιγα και οτι ρουφηξουν τωρα. Δεν το παιζουν σαν τα μαλακισμενα τα 20-30χρονα

β) Δοαξα τω θεο, φουλ απο ξενα υπαρχουν που θελουν να γαμηθουν μεχρι να τξεκολιαστουν χωρις να στο παιζουν παρθενες.

Αρα μαγκες, η δικια μου προσεγγιση ειναι δεν ασχολουμαι με ελληνιδες κατω απο τα 30. Κανονας. Στην πουτσα μου τις εχω γραμμενες! Ας πανε να παιξουν την μουναρα τους .....

Τα λεμε μαγκες....

Και για του λογου του αληθες, γαμαω 2 ελληνιδες, η μια 41 και η αλλη 37. Γαμιουνται ασυστολα χωρις να μου πρηζουν τα αρχιδια.

Στην ακρη υπαρχει μια 29αρα που γουσταρει ανοιχτα να γαμηθει, αλλα δεν μου αρεσει.

Στην πουτσα μου οι μικροτερες μαλακισμενες....

Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ οι αντρες ειναι μουνοδουλοι. Αν τις γραφανε στα αρχιδια τους και ασχολιοντουσαν με αλλες πορτοκαλιες, θα ειχαν φαει τα μουτρα τους. Αλλα ειπαμε, μουνοδουλοι. Αρα....και αυτοι ειναι υπευθυνοι που τρωνε τα μουτρα τους. Γρσαφτες τες στα αρχιδια σας να μην βλεπουν πουτσα στο μουνι του ςκαι θα δειτε για ποτε θα σκυψουν να παρουν τσιμπουκι με τα χυσια να σταζουν

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306

Οι ελληνιδες το παιζουν ιστορια. Συναντας καποια και ενω θελει να ξεκολλιαστει μαζι σου , το παιζει ιστορια.

Αυτο ειναι το βαρετο και απωθητικο. Τι συμπεριφερεσαι ετσι μωρη?? Αφου θες να φας την πουτσα στον κολο και να γαμηθεις μεχρι να σου γινει η πατουρα αλοιφη.

a) Πας με milf ελληνιδες οι οποιες ξερουν οτι τα ψωμια τους ειναι λιγα και οτι ρουφηξουν τωρα. Δεν το παιζουν σαν τα μαλακισμενα τα 20-30χρονα

β) Δοαξα τω θεο, φουλ απο ξενα υπαρχουν που θελουν να γαμηθουν μεχρι να τξεκολιαστουν χωρις να στο παιζουν παρθενες.

Αρα μαγκες, η δικια μου προσεγγιση ειναι δεν ασχολουμαι με ελληνιδες κατω απο τα 30. Κανονας. Στην πουτσα μου τις εχω γραμμενες! Ας πανε να παιξουν την μουναρα τους .....

Τα λεμε μαγκες....

Και για του λογου του αληθες, γαμαω 2 ελληνιδες, η μια 41 και η αλλη 37. Γαμιουνται ασυστολα χωρις να μου πρηζουν τα αρχιδια.

Στην ακρη υπαρχει μια 29αρα που γουσταρει ανοιχτα να γαμηθει, αλλα δεν μου αρεσει.

φίλε έχεις χίλια δίκια σε ότι λες....αλλά εκείνη η καύλα της Ελληνίδας φοιτήτριας όταν στο δίνει τελικά....δεν μπορώ να τη συγκρίνω με τιποτα ρε μάγκα....είναι γλυκες οι πουτάνες όταν σκούζουν!  :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Σίγουρα ;
Μην παίρνεις και όρκο

Τυπε, μιλαμε για τις γκομενες που σε γουσταρουν.

Για εκεινες που δεν σε γουσταρουν , δεν σε γουσταρουν , τελος με αυτες.

Οι αλλες ομως που σε γουσταρουν, τι θελουν? Να πιουνε τηλιο μαζι σου?? Ν ατις γαμησεις οτι τρυπα εχουν θελουν αλλα στο παιζουν ιστορια. Τις γραφω στο καβλι μου και ασχολουμαι με γυναικες που ΘΕΛΟΥΝ να πηδηχθουν.

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Και πώς ξέρεις αν σε γουστάρει ;
Γιατί νομίζω ότι οι γυναίκες πια , θέλουν να γαμηθούν με ένα 10%-20% των διαθέσιμων αντρών. Και με αυτούς γαμιούνται και πολύ εύκολα μάλιστα.
Τους υπόλοιπους τους έχουν για πολύ μπας κλας.
Άρα αν μια σε σνομπάρει, δεν σημαίνει κατ'ανάγκην ότι θέλει να γαμηθεί αλλά στο παίζει δύσκολη.
Μπορεί να σημαίνει και το πιο απλό.
Δεν σε γουστάρει.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Και πώς ξέρεις αν σε γουστάρει ;
Γιατί νομίζω ότι οι γυναίκες πια , θέλουν να γαμηθούν με ένα 10%-20% των διαθέσιμων αντρών. Και με αυτούς γαμιούνται και πολύ εύκολα μάλιστα.
Τους υπόλοιπους τους έχουν για πολύ μπας κλας.
Άρα αν μια σε σνομπάρει, δεν σημαίνει κατ'ανάγκην ότι θέλει να γαμηθεί αλλά στο παίζει δύσκολη.
Μπορεί να σημαίνει και το πιο απλό.
Δεν σε γουστάρει.

Σε οποια απο τις δυο περιπτωσεις πεσεις, δηλαδη αυτη που σ σνομπαρει η΄σε αυτη που δεν σε γουσταρει η σταση ειναι κοινη. Στην ΚΑΥΛΑΡΑ ΣΟΥ...δεν ασχολεισαι ΚΑΝ μαζι της και να παει σε αυτο το 10-20% να πηδηχθει

Επισκέπτης

Τα λεμε μαγκες....

Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ οι αντρες ειναι μουνοδουλοι. Αν τις γραφανε στα αρχιδια τους και ασχολιοντουσαν με αλλες πορτοκαλιες, θα ειχαν φαει τα μουτρα τους. Αλλα ειπαμε, μουνοδουλοι. Αρα....και αυτοι ειναι υπευθυνοι που τρωνε τα μουτρα τους. Γρσαφτες τες στα αρχιδια σας να μην βλεπουν πουτσα στο μουνι του ςκαι θα δειτε για ποτε θα σκυψουν να παρουν τσιμπουκι με τα χυσια να σταζουν

εισαι αρχηγοπουλο :grin: :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

και που να δεις ελληνίδα [size=20pt]άνω [/size]τον 30 να βάζει τον ... μπαμπά της για ... να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται... :S :2funny: :2funny:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
και που να δεις ελληνίδα [size=20pt]άνω [/size]τον 30 να βάζει τον ... μπαμπά της για ... να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται... :S :2funny: :2funny:

Προσωπικα ΔΕΝ εχω παρτιδες με γονεις...και αποφευγω και τα αδελφια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom