Η ιστορια ειναι απλη και σε ολους μας ( αντρες και γυναικες) γνωστη
Οι ελληνιδες το παιζουν ιστορια. Συναντας καποια και ενω θελει να ξεκολλιαστει μαζι σου , το παιζει ιστορια.
Αυτο ειναι το βαρετο και απωθητικο. Τι συμπεριφερεσαι ετσι μωρη?? Αφου θες να φας την πουτσα στον κολο και να γαμηθεις μεχρι να σου γινει η πατουρα αλοιφη.
Εκει ξενερωνουν οι αντρες με τις Ελληνιδες.
Για αυτο, υπαρχουν δυο λυσεις:
a) Πας με milf ελληνιδες οι οποιες ξερουν οτι τα ψωμια τους ειναι λιγα και οτι ρουφηξουν τωρα. Δεν το παιζουν σαν τα μαλακισμενα τα 20-30χρονα
β) Δοαξα τω θεο, φουλ απο ξενα υπαρχουν που θελουν να γαμηθουν μεχρι να τξεκολιαστουν χωρις να στο παιζουν παρθενες.
Αρα μαγκες, η δικια μου προσεγγιση ειναι δεν ασχολουμαι με ελληνιδες κατω απο τα 30. Κανονας. Στην πουτσα μου τις εχω γραμμενες! Ας πανε να παιξουν την μουναρα τους .....
Τα λεμε μαγκες....
Και για του λογου του αληθες, γαμαω 2 ελληνιδες, η μια 41 και η αλλη 37. Γαμιουνται ασυστολα χωρις να μου πρηζουν τα αρχιδια.
Στην ακρη υπαρχει μια 29αρα που γουσταρει ανοιχτα να γαμηθει, αλλα δεν μου αρεσει.
Στην πουτσα μου οι μικροτερες μαλακισμενες....
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ οι αντρες ειναι μουνοδουλοι. Αν τις γραφανε στα αρχιδια τους και ασχολιοντουσαν με αλλες πορτοκαλιες, θα ειχαν φαει τα μουτρα τους. Αλλα ειπαμε, μουνοδουλοι. Αρα....και αυτοι ειναι υπευθυνοι που τρωνε τα μουτρα τους. Γρσαφτες τες στα αρχιδια σας να μην βλεπουν πουτσα στο μουνι του ςκαι θα δειτε για ποτε θα σκυψουν να παρουν τσιμπουκι με τα χυσια να σταζουν