raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
σωστα τυπε για να εισαι μελος στο σαιτ δεν παιζει να εισαι κατω απο 1.90 ετσι και αλλιως
τι μαλακας εισαι....
σωστα τυπε για να εισαι μελος στο σαιτ δεν παιζει να εισαι κατω απο 1.90 ετσι και αλλιως
Εχουμε παρεισφρησει και μερικοι κοντοι τυπε αλλα ευτυχως δεν μας εχουν παρει χαμπαρι ακομασωστα τυπε για να εισαι μελος στο σαιτ δεν παιζει να εισαι κατω απο 1.90 ετσι και αλλιως
το σωμα της εναι εξωπραγματικο τυπε...πραγματικα ειμαι ολη τη μερα καυλωμενος...Βρηκες μουνι τυπου Κλελια Ρενεση ρε αλητη?
ειμαστε μετρημενοι τυπεΕχουμε παρεισφρησει και μερικοι κοντοι τυπε αλλα ευτυχως δεν μας εχουν παρει χαμπαρι ακομα
τυπε μας παιρνεις τα μετρα???ειμαστε μετρημενοι τυπε
τυπε τα μετρα πλεον ειναι φιξτυπε μας παιρνεις τα μετρα???
τυπε εγω νομιζω οτι στο θεμα της ψωλης υπαρχει τρελος συναγωνισμος στο σαιτ...τυπε τα μετρα πλεον ειναι φιξ
για να εισαι μελος στο σαιτ εισαι σιγουρα πανω απο 1.90
και αυτο φιξ....ολοι πανω απο 20τυπε εγω νομιζω οτι στο θεμα της ψωλης υπαρχει τρελος συναγωνισμος στο σαιτ...
το σωμα της εναι εξωπραγματικο τυπε...πραγματικα ειμαι ολη τη μερα καυλωμενος...
το αστειο ειναι οτι το επαιζα και καλα σοβαρος και μετρημενος και η γκομενα μου ελεγε πως με βλεπει σοβαρα και εκανε κομπλιμεντα, και απο μεσα που σκεφτομουν : " τι στον πουτσο, τυφλη ειναι η γκομενα???" ή οτι βρισκομαι στο μπαμ του φερεντινο....
εδω θελω δουλεια τυπε...και αυτο φιξ....ολοι πανω απο 20
οι κατω του 190 σωζονται ομως επειδη ειναι πολυδισσεκατομυριουχοι τυπε ;)ειμαστε μετρημενοι τυπε
στο σαιτ και ο πολυδισεκατομυριουχος το πολυ πολυ να ειναι 1.89οι κατω του 190 σωζονται ομως επειδη ειναι πολυδισσεκατομυριουχοι τυπε ;)
Αν οι φιλοι σου ειναι κολητοι.......θα το καταπιουντυπε περα απο την πλακα πρωτη φορα βγαζω τετοιο μουνι...μιλαμε πηγαμε σε μαγαζι και μολις μπηκατε μεσα, μονο που δεν σταματησε η μουσικη...σερβιτοροι,τραπεζια ολοι την κοιτουσαν...αλλα η ρουφιανα ειναι τερμα στοκος...αν το προχωρησω μαζι της ντρεπομαι να την γνωρισω στους φιλους μου.....
τυπε εμεις με το 1.80 ειμαστε κονδοι γι ατο σαιτ :SΕυτυχως ρε μαγκες προλαβα και γραφτηκα στο site γιατι βλεπω οτι η νεα γεννια ειναι ολοι ανω του 1.90.
Τι να κανω εγω με το φτωχο μου 1.80
Παλι καλα παιδια!! Παλι καλα!
εχουμε και χομπιτ στο σαιτ τυπε,τον λαιον και τον εκτορατυπε τα μετρα πλεον ειναι φιξ
για να εισαι μελος στο σαιτ εισαι σιγουρα πανω απο 1.90
τυπε αληθευει οτι ο λαιον ειναι κατω απο 1.60?εχουμε και χομπιτ στο σαιτ τυπε,τον λαιον και τον εκτορα
Αν ισχυει ανακυρησσεται αυτοματα τιμημενος αρχηγος των χομπιτ, εεε των κοντων ηθελα να πω του σαϊτ.Λαϊον μας οδηγειςτυπε αληθευει οτι ο λαιον ειναι κατω απο 1.60?