Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (7 μέλη και 84 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
σωστα τυπε για να εισαι μελος στο σαιτ δεν παιζει να εισαι κατω απο 1.90 ετσι και αλλιως :grin:
Εχουμε παρεισφρησει και μερικοι κοντοι τυπε αλλα ευτυχως δεν μας εχουν παρει χαμπαρι ακομα  :rolleyes:  :rolleyes:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.236
Πόντοι
5.595
..παιχτο και εσυ 'σοβαρα' και καλα...  πηδα την 10 φορες.. κ γεια σας!!!
Κλασικα πραγματα!!! :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Βρηκες μουνι τυπου Κλελια Ρενεση ρε αλητη? :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
το σωμα της εναι εξωπραγματικο τυπε...πραγματικα ειμαι ολη τη μερα καυλωμενος...
το αστειο ειναι οτι το επαιζα και καλα σοβαρος και μετρημενος και η γκομενα μου ελεγε πως με βλεπει σοβαρα και εκανε κομπλιμεντα, και απο μεσα που σκεφτομουν : " τι στον πουτσο, τυφλη ειναι η γκομενα???" ή οτι βρισκομαι στο μπαμ του φερεντινο.... :grin: :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
το σωμα της εναι εξωπραγματικο τυπε...πραγματικα ειμαι ολη τη μερα καυλωμενος...
το αστειο ειναι οτι το επαιζα και καλα σοβαρος και μετρημενος και η γκομενα μου ελεγε πως με βλεπει σοβαρα και εκανε κομπλιμεντα, και απο μεσα που σκεφτομουν : " τι στον πουτσο, τυφλη ειναι η γκομενα???" ή οτι βρισκομαι στο μπαμ του φερεντινο.... :grin: :grin: :grin:

Την πηδας μεχρι να ψιλοβαρεθεις...μετα δινετε ραντεβου σε καποια καφετερια που ΔΕΝ θα ξαναπατησεις.
Αφου τα πειτε 5-10 λεπτα βαζεις εναν φιλο σου ''καμικαζι'' να περασει ''τυχαια'' να σε δει και να σου πει : ''αχ! Μωρο μου και συ εδω?'' σου ριχνει ενα πεταχτω στα χειλια και την κανει πρωτου η αλλη παρει στροφες.
Αρα με την δικια σου εχει 3-4 λεπτα να βγει εξω.

Αν για καποιο λογο που δεν βλεπω ειναι προχωρημενη προτεινε της τριο αλλα πες της οτι εσυ θα φορας την περουκα.Αν και παλι δεν την νοιαζει , σου την κλεβω και με την αδεια της σημαιας.  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τυπε περα απο την πλακα πρωτη φορα βγαζω τετοιο μουνι...μιλαμε πηγαμε σε μαγαζι και μολις μπηκατε μεσα, μονο που δεν σταματησε η μουσικη...σερβιτοροι,τραπεζια ολοι την κοιτουσαν...αλλα η ρουφιανα ειναι τερμα στοκος...αν το προχωρησω μαζι της ντρεπομαι να την γνωρισω στους φιλους μου.....
Αν  οι φιλοι σου ειναι κολητοι.......θα το καταπιουν
Δλδ  πρωτα θα καταπιουν την γλωσσα τουs μ αυτο που θα δουν και μετα θα καταπιουν και τ αυτια τουs

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ευτυχως ρε μαγκες προλαβα και γραφτηκα στο site γιατι βλεπω οτι η νεα γεννια ειναι ολοι ανω του 1.90.
Τι να κανω εγω με το φτωχο μου 1.80
Παλι καλα παιδια!! Παλι καλα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ευτυχως ρε μαγκες προλαβα και γραφτηκα στο site γιατι βλεπω οτι η νεα γεννια ειναι ολοι ανω του 1.90.
Τι να κανω εγω με το φτωχο μου 1.80
Παλι καλα παιδια!! Παλι καλα!
τυπε εμεις με το 1.80 ειμαστε κονδοι γι ατο σαιτ :S

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Στην ιστορια της ανθρωποτητας,δεν εχει υπαρξει πιο απωθητικο σιχαμα απο τη μεση Ελλεεινιδα..
Αυτο το κατασκευασμα του Ελληνα πιρφορου.
Ειναι τοσο εκνευριστικες που τις περισσοτερες ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ καν να τις ακους να μιλανε!
Τα "νταξει" τα ¨ρε μαλακα" τα "κοα κολα" τα εχουν ψωμοτυρι,μηπως και καποιος απο εμας δεν καταλαβει ποσο ζωα και ποσο αμορφωτα γιδια ειναι ολες τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom