Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (10 μέλη και 84 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Θελω να καταθεσω κι εγω την αποψη μου. Οι λογοι που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο ενα μεγαλο μερος των Ελληνιδων ειναι συνδιασμος των επιλογων της ψηφοφοριας. Τα εχετε γραψει αναλυτικα κτλ.

Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι ενω και οι αλλοδαπες που εργαζονται στην ελλαδα ειναι το ιδιο εξυπνες και πονηρες , δεν ειναι ουτε κατα διανοια τοσο απαιτητικες , παραλογες , ψωνισμενες και με υφος . Οι περισσοτερες ξενες που μενουν για πολλα χρονια στην χωρα μας στην πλειοψηφια τους ειναι χαμηλων τονων και δεν ειναι ψωναρες. Τωρα θα μου πεις οτι οι περισσοτερες ψωμολυσσαγαν απο εκει που ηρθαν κ τα λιγα εδω τους φαινονται υπεραρκετα.Ισως ειναι κ αυτο κ εχει διαμορφωσει τον χαρακτηρα τους η ετσι τους εμαθαν οι γονεις λογω των βιωματων τους. Παντως ενα μεγαλο μερος των ελληνιδων εχει χασει την μπαλα.

Στο μυαλο τους ΠΡΕΠΕΙ να δουλευεις και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να τους πληρωνεις ολα τα εξοδα ενω εκεινες αποταμιευουν τα λεφτα τους, σου πρηζουν τα @@ για να τις πας διακοπες κ να τους αγοραζεις ρουχα κ τσαντες κ αν τους πεις κ οχι , στραβομουτσουνιαζουν κιολας!!! Ρε ουστ απο δω! Αντε καλομαθημενες...κ μη μου πει κανεις οτι φταιει η κριση,γιατι κ πριν ιδιες ηταν απλα επειδη τωρα σφιξαν οι κωλοι μας τις περνουμε χαμπαρι πιο ευκολα.

*μην μιλησω για το ποσες θελουν η μπορουν να μαγειρεψουν...ενταξει δεν ειπαμε δουλες η να το παιξουμε νταβαδες αλλα φτιαξε ρε πουστη μου 2 φαγητα την βδομαδα εστω...ουτε μια μπριζολα στο γκριλ δεν ξερουν. Στο σπιτι μου μενεις,οτι εξοδα εχεις στα καλυπτω,ριξε και ενα σφουγγαρισμα,βαλε μια σκουπα 2 φορες το μηνα δεν θα σου πεσει ο κωλος.

**να ξεκαθαρισω οτι φυσικα υπαρχει κ ενα υπολογισιμο ποσοστο ελληνιδων που και ξερουν να αγαπουν αλλα και να πονανε τον συντροφο τους.Δυστυχως ομως λιγοστευουν και το ωραιο ειναι οτι στις παρεες τους οι ''εξυπνες και προχωρημενες''τις αποκαλουν και κοροιδα.

***Οταν λεω αλλοδαπες που εργαζονατι εδω μην παει το μυαλο μονο σε ιεροδουλες,καμπαρετζουδες κτλ...το 90%
κανει αξιοπρεπεστατες δουλειες

****το μονο καλο της κρισης ειναι οτι λογο αναγκης προσγειωθηκε πολυς κοσμος.

ουφ! τα ειπα κ ξαλαφρωσα...

fragiskos27

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θελω να καταθεσω κι εγω την αποψη μου. Οι λογοι που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο ενα μεγαλο μερος των Ελληνιδων ειναι συνδιασμος των επιλογων της ψηφοφοριας. Τα εχετε γραψει αναλυτικα κτλ.

Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι ενω και οι αλλοδαπες που εργαζονται στην ελλαδα ειναι το ιδιο εξυπνες και πονηρες , δεν ειναι ουτε κατα διανοια τοσο απαιτητικες , παραλογες , ψωνισμενες και με υφος . Οι περισσοτερες ξενες που μενουν για πολλα χρονια στην χωρα μας στην πλειοψηφια τους ειναι χαμηλων τονων και δεν ειναι ψωναρες. Τωρα θα μου πεις οτι οι περισσοτερες ψωμολυσσαγαν απο εκει που ηρθαν κ τα λιγα εδω τους φαινονται υπεραρκετα.Ισως ειναι κ αυτο κ εχει διαμορφωσει τον χαρακτηρα τους η ετσι τους εμαθαν οι γονεις λογω των βιωματων τους. Παντως ενα μεγαλο μερος των ελληνιδων εχει χασει την μπαλα.

Στο μυαλο τους ΠΡΕΠΕΙ να δουλευεις,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να τους πληρωνεις ολα τα εξοδα ενω εκεινες αποταμιευουν τα λεφτα τους, σου πρηζουν τα @@ για να τις πας διακοπες κ να τους αγοραζεις ρουχα κ τσαντες κ αν τους πεις κ οχι , στραβομουτσουνιαζουν κιολας!!! Ρε ουστ απο δω! Αντε καλομαθημενες...κ μη μου πει κανεις οτι φταιει η κριση,γιατι κ πριν ιδιες ηταν απλα επειδη τωρα σφιξαν οι κωλοι μας τις περνουμε χαμπαρι πιο ευκολα.

*μην μιλησω για το ποσες θελουν η μπορουν να μαγειρεψουν...ενταξει δεν ειπαμε δουλες η να το παιξουμε νταβαδες αλλα φτιαξε ρε πουστη μου 2 φαγητα την βδομαδα εστω...ουτε μια μπριζολα στο γκριλ δεν ξερουν. Στο σπιτι μου μενεις,οτι εξοδα εχεις στα καλυπτω,ριξε και ενα σφουγγαρισμα,βαλε μια σκουπα 2 φορες το μηνα δεν θα σου πεσει ο κωλος.

**να ξεκαθαρισω οτι φυσικα υπαρχει κ ενα υπολογισιμο ποσοστο ελληνιδων που και ξερουν να αγαπουν αλλα και να πονανε τον συντροφο τους.Δυστυχως ομως λιγοστευουν και το ωραιο ειναι οτι στις παρεες τους οι ''εξυπνες και προχωρημενες''τις αποκαλουν και κοροιδα.

***Οταν λεω αλλοδαπες που εργαζονατι εδω μην παει το μυαλο μονο σε ιεροδουλες,καμπαρετζουδες κτλ...το 90%

like!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Στο μυαλο τους ΠΡΕΠΕΙ να δουλευεις και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να τους πληρωνεις ολα τα εξοδα ενω εκεινες αποταμιευουν τα λεφτα τους, σου πρηζουν τα @@ για να τις πας διακοπες κ να τους αγοραζεις ρουχα κ τσαντες κ αν τους πεις κ οχι , στραβομουτσουνιαζουν κιολας!!! Ρε ουστ απο δω! Αντε καλομαθημενες...κ μη μου πει κανεις οτι φταιει η κριση,γιατι κ πριν ιδιες ηταν απλα επειδη τωρα σφιξαν οι κωλοι μας τις περνουμε χαμπαρι πιο ευκολα.

με τις υγειες σου  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
για να μην ανοιγω νεο θεμα με τιτλο "στοκος γκομενα" , ας το γραψω εδω :
λοιπον γνωρισα μια υπερτατη μουναρα και ημαστε ενα βημα πριν τον πουτσο....εμφανισιακα ο,τι και να πω ειναι λιγο....αλλα οταν ανοιγει το στομα της μου ρχεται να ξεριζωσω το κεφαλι μου με τα χερια μου και να το ριξω στο λιμανι...αυτη απο οτι καταλαβα θελει να τ προχωρησουμε σοβαρα και δεν γουσταρει ξεπετες και τα σχετικα...
οποιος εχει αναλογες εμπειριες με τουβλα,ας ριξει καμια ιδεα πως να την χειριστω....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
λοιπον γνωρισα μια υπερτατη μουναρα και ημαστε ενα βημα πριν τον πουτσο....εμφανισιακα ο,τι και να πω ειναι λιγο....αλλα οταν ανοιγει το στομα της μου ρχεται να ξεριζωσω το κεφαλι μου με τα χερια μου και να το ριξω στο λιμανι...αυτη απο οτι καταλαβα θελει να τ προχωρησουμε σοβαρα και δεν γουσταρει ξεπετες και τα σχετικα...
οποιος εχει αναλογες εμπειριες με τουβλα,ας ριξει καμια ιδεα πως να την χειριστω....
Ωτοασπιδες τυπε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βαλε και καμια φωτο να παρουμε ματι τυπε :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
βαλε και καμια φωτο να παρουμε ματι τυπε :grin:
τυπε περα απο την πλακα πρωτη φορα βγαζω τετοιο μουνι...μιλαμε πηγαμε σε μαγαζι και μολις μπηκατε μεσα, μονο που δεν σταματησε η μουσικη...σερβιτοροι,τραπεζια ολοι την κοιτουσαν...αλλα η ρουφιανα ειναι τερμα στοκος...αν το προχωρησω μαζι της ντρεπομαι να την γνωρισω στους φιλους μου.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε περα απο την πλακα πρωτη φορα βγαζω τετοιο μουνι...μιλαμε πηγαμε σε μαγαζι και μολις μπηκατε μεσα, μονο που δεν σταματησε η μουσικη...σερβιτοροι,τραπεζια ολοι την κοιτουσαν...αλλα η ρουφιανα ειναι τερμα στοκος...αν το προχωρησω μαζι της ντρεπομαι να την γνωρισω στους φιλους μου.....
δηλαδη πως ειναι εμφανισιακα τυπε?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
Eγω αν σε ειχα φιλο θα σου ελεγα μπραβο παντως για τον συνδυασμο που πετυχες  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
δηλαδη πως ειναι εμφανισιακα τυπε?
η φατσα ειναι νορμαλ για τα γουστα μου,αλλα εχει ενα σωμα μπομπα...1.80υψος με βυζαρες και κωλαρα...μοιαζει πολυ με εκεινο το σωμα της ξανθιας που επαιζε  στο σηριαλ ¨μιλα μου βρωμικα"....φορουσε ενα κολλητο μπλουζακι,κολαν απο κατω και ηταν αστα να πανε....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Τύπε αν όντως μετράει τοσο το μουνί χέστηκαν οι φίλοι σου αν είναι στόκος :grin:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456

Αυτές είναι οι καλύτερες ρε φίλε..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η φατσα ειναι νορμαλ για τα γουστα μου,αλλα εχει ενα σωμα μπομπα...1.80υψος με βυζαρες και κωλαρα...μοιαζει πολυ με εκεινο το σωμα της ξανθιας που επαιζε  στο σηριαλ ¨μιλα μου βρωμικα"....φορουσε ενα κολλητο μπλουζακι,κολαν απο κατω και ηταν αστα να πανε....
1.80?
και πως την φτανεις τυπε? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εδω μιλας με ανω του 1.90.... ;) ;) ;) ;)
αν ειχα και χερια ηφαιστου θα ημουν κουκλος... :grin: :grin: :grin: :grin:
σωστα τυπε για να εισαι μελος στο σαιτ δεν παιζει να εισαι κατω απο 1.90 ετσι και αλλιως :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
Βρηκες μουνι τυπου Κλελια Ρενεση ρε αλητη? :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

renesic.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom