memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο φιλτρου? :SΚαι μου λειψε ο καφες που φτιαχνεις!!!
ο φιλτρου? :SΚαι μου λειψε ο καφες που φτιαχνεις!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Και μου λειψε ο καφες που φτιαχνεις!!!
Και μου λειψε ο καφες που φτιαχνεις!!!
Φανταζεσαι την Ροζυ στα γονατα μου
Ετσι ;)Θα βαζει μεσα όλη του την τέχνη...
τυπε κανει διατροφη και περπατημακαθοτι δεν σε θυμαμαι αθλητικο, οχι δεν φανταζομαι.
Επειδή υποπτεύομαι ότι υπονοείτε κατι πονηρο, σας προλαβαίνω ότι τον πινει εντελως σκετο.
Επειδή υποπτεύομαι ότι υπονοείτε κατι πονηρο, σας προλαβαίνω ότι τον πινει εντελως σκετο.Θα βαζει μεσα όλη του την τέχνη...
Κάνω ναι.τυπε κανει διατροφη και περπατημα
πως τον τρωει με ζαχαρη?Επειδή υποπτεύομαι ότι υπονοείτε κατι πονηρο, σας προλαβαίνω ότι τον πινει εντελως σκετο.
Επειδή υποπτεύομαι ότι υπονοείτε κατι πονηρο, σας προλαβαίνω ότι τον πινει εντελως σκετο.
Ετσι ;)
Ναι βαζει ολη την τεχνη του στον καφε κ τον πινω σκετο, τα υπολοιπα τα πινουμε επισης σκεταΑργήσατε
Μόλις συμφώνησε
τυπε κανει διατροφη και περπατημα
Ναι βαζει ολη την τεχνη του στον καφε κ τον πινω σκετο, τα υπολοιπα τα πινουμε επισης σκετα
Αυτό ήτο υπέρτατη ένδειξη πάθους,λατρείας και μέγιστου ρομαντισμού,παλιο Ελλ(ε)η(ει)νίδα!Εμενα μου εστελνε απειλητικα μηνυματα
οτι αμα του ξαναφας το σαντουϊτς θα σε σκοτωσει?
Α τοσα βοτανα δεν πινω λατρεμενε...τα συνηθη μονοΝταξ... με το φασκόμηλο, το τίλιο και το χαμέμηλο κάτι γίνεται... Αλλά τον δυόσμο την καλέντουλα και την ματζουράνα πως τα πίνετε σκέτα;
Πολλοι το διαβασαν, λιγοι το καταλαβαν... ;)Ναι βαζει ολη την τεχνη του στον καφε κ τον πινω σκετο, τα υπολοιπα τα πινουμε επισης σκετα