wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
;)Α ρε Μεμο. Α ρε Μεμο...
;)Α ρε Μεμο. Α ρε Μεμο...
Εχω πεσει σε τρελο και ηταν και συναδελφος!!!
παραπονο δεν εχωτις έκοβε και ο συνάδελφος για πάρτι σου ?
δλδ έχεις πολύ σουξέ τύπισα ;)
τυπε θα σου ορκιστεί στο καπιλαριν οτι δεν το χεί κάνει ποτέλες να βλεπει τα πιμι τυπε? ;)
δηλαδη φετος ποσες τυπε?9?Με εχεις ξαναρωτησει και σου ειπα ότι εγινε ριζικη ανανεωση και πεσαμε σε χαμηλο μονοψηφιο από φετος.
Με εχεις ξαναρωτησει και σου ειπα ότι εγινε ριζικη ανανεωση και πεσαμε σε χαμηλο μονοψηφιο από φετος.δηλαδη πηγες στις 15 τωρα τυπε?ή εδιωξες και καμια?
εκτος απο τις 2 χουφτες σου, την καλτσα σου και την ηλεκτρικη σκουπα ποιες αλλες ειναι εκτος απο τη ροζυ και τη γκομενα που εριξες στην τραπεζα?Με εχεις ξαναρωτησει και σου ειπα ότι εγινε ριζικη ανανεωση και πεσαμε σε χαμηλο μονοψηφιο από φετος.
Δικαίως εχει.τις έκοβε και ο συνάδελφος για πάρτι σου ?
δλδ έχεις πολύ σουξέ τύπισα ;)
Λιγοτερες.δηλαδη φετος ποσες τυπε?9?
τυπε πες ενα νουμερο για να το γραφω στα ποστ οταν θελω να αναφερω τις γκομενες σουΛιγοτερες.
Εμενα μου εστελνε απειλητικα μηνυματαΡουζ
Μια φίλη είχε πέσει σε ένα τρελό κ τον έβλεπε όπου πήγαινε την παρακολουθούσε σπουκι
οτι αμα του ξαναφας το σαντουϊτς θα σε σκοτωσει?Εμενα μου εστελνε απειλητικα μηνυματα
Α ρε Μεμο...εκτος απο τις 2 χουφτες σου, την καλτσα σου και την ηλεκτρικη σκουπα ποιες αλλες ειναι εκτος απο τη ροζυ και τη γκομενα που εριξες στην τραπεζα?
Πλεον υπαρχει μονο μια...τυπε πες ενα νουμερο για να το γραφω στα ποστ οταν θελω να αναφερω τις γκομενες σου
Δικαίως εχει.
Αι σιχτιρ ρε μαλακα, επινα καφε και πνιγηκα....οτι αμα του ξαναφας το σαντουϊτς θα σε σκοτωσει?
:S Την ξερεις??????????ξανθιά με λευκό δέρμα και πιασιματάκια ?
τετοια ωρα καφε τυπε? :SΑι σιχτιρ ρε μαλακα, επινα καφε και πνιγηκα....
τετοια ωρα καφε?? ολονυχτια πιρφορισμου θα κανεις αποψε?Αι σιχτιρ ρε μαλακα, επινα καφε και πνιγηκα....