brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.335
- Πόντοι
- 2.606
ναι με iCloudε αφου γαμησες κιολας αξιζε
ναι με iCloudε αφου γαμησες κιολας αξιζε
τυπε ο αλεξ γαμησε τωρα εσυ τι μου λες δεν ξερωναι με iCloud
βρισκω κακογουστες τις παρωδιεςγιατι? αμα με θυμασαι θα μελαγχολεις?
λες η ροουζ να ειναι μια απτις 14 ερωμενες του τυπε?τυπε ο αλεξ γαμησε τωρα εσυ τι μου λες δεν ξερω
Φανταζεσαι την Ροζυ στα γονατα μου να σχολιαζουμε παρεα διάφορα νικ από το μπου και να σκαμε στα γελια?γιατι? αμα με θυμασαι θα μελαγχολεις?
τοτε πως συμπαθεις τον αλεξ?βρισκω κακογουστες τις παρωδιες
οχι, οπως δε μπορω να φανταστω να εχεις στα ποδια σου μια μπετονιερα γεματη σκυροδεμα γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατοΦανταζεσαι την Ροζυ στα γονατα μου να σχολιαζουμε παρεα διάφορα νικ από το μπου και να σκαμε στα γελια?
τυπε απο που πηγάζει η βεβαιότητα σου ?τυπε ο αλεξ γαμησε τωρα εσυ τι μου λες δεν ξερω
στο μιστερ μαλακας σκεφτομαι να μη τον βαλω ως υποψηφιοτητα ;)1. Αλεξ δηλώνεις βροντερό παρών για το μίστερ μαλάκας 2014, well done!
2. Οι γυναίκες από την πρώτη στιγμή που θα δουν έναν άνδρα ξέρουν αν θέλουν να τον γαμήσουν ή όχι.
3. Το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι άνδρες είναι οτι α) αργούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά β) όταν επιτέλους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους δεν απεμπλεκονται άμεσα μόλις δουν τα σκούρα. Είναι σαν αυτό που βλέπω σε μερικούς επενδυτές, αργούν να μπουν σε μια θέση αλλά άπαξ και μπουν διστάζουν και να βγουν.
4. Βγείτε έξω για να περάσετε καλά με την παρέα σας, οι γκόμενες θα έρθουν μόλις πάψουν να είναι αυτοσκοπός.
5. Εννοείται πως είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι μέσω γνωστών.
Συμβουλή μου πως με τις γκόμενες πρέπει να το πας ως εξής: κάνεις τη γνωριμία, εκδηλώνεις με τρόπο πως ψάχνεσαι και σε ενδιαφέρει, απεμπλέκεσαι, κρατάς διακριτική επαφή, και που και που χτυπάς με εξάρσεις ενδιαφεροντος να την κάνεις να σκέφτεται. Αυτό το κάνεις με πολλές ταυτόχρονα, κάθε μέρα και 1-2-3 καινούριες γνωριμίες. Ρίχνεις δικτυα και περιμένεις. Αυτό λέγεται inbound marketing ή αλλιώς μέθοδος pescatore. Το αντίθετο της είναι η μέθοδος cacciatore. Αυτά.
Δεν εχεις καμια σχεση με τον Αλεξ κ ουτε θα αποκτησεις ποτε!!τοτε πως συμπαθεις τον αλεξ?
ουτε θελω, να τα λεμε και αυτα ;)Δεν εχεις καμια σχεση με τον Αλεξ κ ουτε θα αποκτησεις ποτε!!
λες να βλεπει τα πιμι τυπε? ;)τυπε απο που πηγάζει η βεβαιότητα σου ?
Αυτή είναι μια υπερβολή που δεν τηνέχω συναντήσει να με φλερτάρει κάποιος χυδαία εκτός αν του έδωσα εγώ δικαιωμα.φορτικος μου έχει συμβεί αλλά κ πάλι μπόρεσα να το ελέγξω ευγενικά.σε τρελό δεν έχω πέσει.κ. Άλλοτε άφησα κάποιους να γίνουν φορτικοι γιατί μου άρεσε.. Πουτανες τι περιμένεις χαχαχαΕάν ο τροπος που εκδηλώνεται το ενδιαφερον, είναι χυδαίος και φορτικος, είναι και παλι τιμητικος?
Εχω πεσει σε τρελο και ηταν και συναδελφος!!!Αυτή είναι μια υπερβολή που δεν τηνέχω συναντήσει να με φλερτάρει κάποιος χυδαία εκτός αν του έδωσα εγώ δικαιωμα.φορτικος μου έχει συμβεί αλλά κ πάλι μπόρεσα να το ελέγξω ευγενικά.σε τρελό δεν έχω πέσει.κ. Άλλοτε άφησα κάποιους να γίνουν φορτικοι γιατί μου άρεσε.. Πουτανες τι περιμένεις χαχαχα
Όταν μετρησα τοτε τις 14, δεν ειχα γνωρισει ακομη την Ροζυ τύπε.λες η ροουζ να ειναι μια απτις 14 ερωμενες του τυπε?
δλδ τωρα εχεις 214Όταν μετρησα τοτε τις 14, δεν ειχα γνωρισει ακομη την Ροζυ τύπε.
Α ρε Μεμο. Α ρε Μεμο...οχι, οπως δε μπορω να φανταστω να εχεις στα ποδια σου μια μπετονιερα γεματη σκυροδεμα γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατο
βλεπω τα πμ ρε χαμενετυπε απο που πηγάζει η βεβαιότητα σου ?
δηλαδη πηγες στις 15 τωρα τυπε?ή εδιωξες και καμια?Όταν μετρησα τοτε τις 14, δεν ειχα γνωρισει ακομη την Ροζυ τύπε.