Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Φανταζεσαι την Ροζυ στα γονατα μου να σχολιαζουμε παρεα διάφορα νικ από το μπου και να σκαμε στα γελια?
οχι, οπως δε μπορω να φανταστω να εχεις στα ποδια σου μια μπετονιερα γεματη σκυροδεμα γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατο  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1. Αλεξ δηλώνεις βροντερό παρών για το μίστερ μαλάκας 2014, well done!

2. Οι γυναίκες από την πρώτη στιγμή που θα δουν έναν άνδρα ξέρουν αν θέλουν να τον γαμήσουν ή όχι.

3. Το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι άνδρες είναι οτι α) αργούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά β) όταν επιτέλους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους δεν απεμπλεκονται άμεσα μόλις δουν τα σκούρα. Είναι σαν αυτό που βλέπω σε μερικούς επενδυτές, αργούν να μπουν σε μια θέση αλλά άπαξ και μπουν διστάζουν και να βγουν.

4. Βγείτε έξω για να περάσετε καλά με την παρέα σας, οι γκόμενες θα έρθουν μόλις πάψουν να είναι αυτοσκοπός.

5. Εννοείται πως είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι μέσω γνωστών.

Συμβουλή μου πως με τις γκόμενες πρέπει να το πας ως εξής: κάνεις τη γνωριμία, εκδηλώνεις με τρόπο πως ψάχνεσαι και σε ενδιαφέρει, απεμπλέκεσαι, κρατάς διακριτική επαφή, και που και που χτυπάς με εξάρσεις ενδιαφεροντος να την κάνεις να σκέφτεται. Αυτό το κάνεις με πολλές ταυτόχρονα, κάθε μέρα και 1-2-3 καινούριες γνωριμίες. Ρίχνεις δικτυα και περιμένεις. Αυτό λέγεται inbound marketing ή αλλιώς μέθοδος pescatore. Το αντίθετο της είναι η μέθοδος cacciatore. Αυτά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
1. Αλεξ δηλώνεις βροντερό παρών για το μίστερ μαλάκας 2014, well done!

2. Οι γυναίκες από την πρώτη στιγμή που θα δουν έναν άνδρα ξέρουν αν θέλουν να τον γαμήσουν ή όχι.

3. Το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι άνδρες είναι οτι α) αργούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά β) όταν επιτέλους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους δεν απεμπλεκονται άμεσα μόλις δουν τα σκούρα. Είναι σαν αυτό που βλέπω σε μερικούς επενδυτές, αργούν να μπουν σε μια θέση αλλά άπαξ και μπουν διστάζουν και να βγουν.

4. Βγείτε έξω για να περάσετε καλά με την παρέα σας, οι γκόμενες θα έρθουν μόλις πάψουν να είναι αυτοσκοπός.

5. Εννοείται πως είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι μέσω γνωστών.

Συμβουλή μου πως με τις γκόμενες πρέπει να το πας ως εξής: κάνεις τη γνωριμία, εκδηλώνεις με τρόπο πως ψάχνεσαι και σε ενδιαφέρει, απεμπλέκεσαι, κρατάς διακριτική επαφή, και που και που χτυπάς με εξάρσεις ενδιαφεροντος να την κάνεις να σκέφτεται. Αυτό το κάνεις με πολλές ταυτόχρονα, κάθε μέρα και 1-2-3 καινούριες γνωριμίες. Ρίχνεις δικτυα και περιμένεις. Αυτό λέγεται inbound marketing ή αλλιώς μέθοδος pescatore. Το αντίθετο της είναι η μέθοδος cacciatore. Αυτά.
στο μιστερ μαλακας σκεφτομαι να μη τον βαλω ως υποψηφιοτητα  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εάν ο τροπος που εκδηλώνεται το ενδιαφερον, είναι χυδαίος και φορτικος, είναι και παλι τιμητικος?
Αυτή είναι μια υπερβολή που δεν τηνέχω συναντήσει να με φλερτάρει κάποιος χυδαία εκτός αν του έδωσα εγώ δικαιωμα.φορτικος μου έχει συμβεί αλλά κ πάλι μπόρεσα να το ελέγξω ευγενικά.σε τρελό δεν έχω πέσει.κ. Άλλοτε άφησα κάποιους να γίνουν φορτικοι γιατί μου άρεσε.. Πουτανες τι περιμένεις χαχαχα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αυτή είναι μια υπερβολή που δεν τηνέχω συναντήσει να με φλερτάρει κάποιος χυδαία εκτός αν του έδωσα εγώ δικαιωμα.φορτικος μου έχει συμβεί αλλά κ πάλι μπόρεσα να το ελέγξω ευγενικά.σε τρελό δεν έχω πέσει.κ. Άλλοτε άφησα κάποιους να γίνουν φορτικοι γιατί μου άρεσε.. Πουτανες τι περιμένεις χαχαχα
Εχω πεσει σε τρελο και ηταν και συναδελφος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom