alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει, ειπαμε. Μιλαμε για λογικούς ανθρώπους. Όχι για ακραιες περιπτώσεις stalking.Κ αν τα παιρνε κρανιο κ μας τα ζαλιζε χειροτερα επισης...??
Ενταξει, ειπαμε. Μιλαμε για λογικούς ανθρώπους. Όχι για ακραιες περιπτώσεις stalking.Κ αν τα παιρνε κρανιο κ μας τα ζαλιζε χειροτερα επισης...??
Εχουμε παραδοση σε μαλακομαγνητη ομως!!! :-Ενταξει, ειπαμε. Μιλαμε για λογικούς ανθρώπους. Όχι για ακραιες περιπτώσεις stalking.
71 εισαι ρε παππουλη το ξερουμεΜην μού κάνεις ματακια χαρα μου.
Ουτε εσυ εισαι 20, ούτε εγω 40
Eτσι αφησες και εμενα να παλευω μεχρι που βαρεθηκα.Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως ά;ρχεταιλλος ενοχλείται αλλά δύο κεαρς
71 ημουν το 2010 που εκανα εγγραφη. Τωρα είμαι 75 στα 76.71 εισαι ρε παππουλη το ξερουμε
71 εισαι ρε παππουλη το ξερουμε
πινει κολλαγονο με υαλουρονικο και παιρνει λεβιτρα
και κρατιεται ετσι???
ελα πες μας κι εσυ τον πόνο σουΗ αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως άλλος ενοχλείται αλλά χου κεαρς
Το γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σουΕχουμε παραδοση σε μαλακομαγνητη ομως!!! :-
ποσα πμ εστειλε;πανω απο 10;σιγά την πάλη ρε Άλεξ χαχαχα
τυπεΤο γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου
σιγά την πάλη ρε Άλεξ χαχαχαEτσι αφησες και εμενα να παλευω μεχρι που βαρεθηκα.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως άλλος ενοχλείται αλλά χου κεαρς
Εξαρτάται ποια το λεει.Το γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου
θεοςτυπε
μονο ο δημητρακης δοξαζει την ελλαδα
Θελεις να πεις ότι επρεπε να προσπαθήσω περισσοτερο????? :oσιγά την πάλη ρε Άλεξ χαχαχα
Δεν χαρακτηρισα τον τυπο, ειπα οτι σε περ. που ηταν μαλακας και ημουν αποτομη μαζι του ισως κ να με πρηζε χειροτερα μετα.Το γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου
αν ηταν σοβαρο ατομο δε θα εκανε δημοσια ζουζουνιες με το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ ;) αν ηταν συγκροτημενη προσωπικοτητα θα ειχε την αξιοπρεπεια να διαγραφτειΕξαρτάται ποια το λεει.
Η Ροζυ είναι τοσο σοβαρο ατομο και τοσο συγκροτημενη προσωπικοτητα, που αν λεει για καποιον ότι είναι μαλακας, εγω το δεχομαι χωρις διαπραγματευση.
Έτσι σωστά τα λες γι'αυτό κ γω είμαι πάντα ευγενής στο κάτω κάτω σε τιμά ο άλλος που ενδιαφέρεταιΤο γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου