Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
[quote aut :pipa3:hor=priam link=topic=24607.msg5801974#msg5801974 date=1413322753]
Κ αν αυτό τον έκανε ακόμη πιο επίμονο..;;
[/quote]Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως άλλος ενοχλείται αλλά χου κεαρς :cum:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως ά;ρχεταιλλος ενοχλείται αλλά δύο κεαρς :cum:
Eτσι αφησες και εμενα να παλευω μεχρι που βαρεθηκα. :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.912
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως άλλος ενοχλείται αλλά χου κεαρς :cum:
ελα πες μας κι εσυ τον πόνο σου    :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Εχουμε παραδοση σε μαλακομαγνητη ομως!!!  :-
Το γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το γεγονος οτι δεν σου κανει εσενα ερωτικα δεν τον κανει απαραιτητα μαλακα ξερεις.Και απο τη στιγμη που δεν εχεις το θαρρος να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι επιθυμητος, ισως θα επρεπε να εισαι πιο επιεικης στους χαρακτηρισμους σου
τυπε
μονο ο δημητρακης δοξαζει την ελλαδα :rockon:

Συνημμένα

• dim.jpg
    dim.jpg
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 21

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω βρίσει κανέναν, αλλά δεν ζοριζομαι κιόλας με το ενδιαφέρον. Τους αφήνω εκεί να παλεύουν. Συνήθως άλλος ενοχλείται αλλά χου κεαρς :cum:

Άλλος ενοχλείται..;; ή Ο άλλος..;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εξαρτάται ποια το λεει.
Η Ροζυ είναι τοσο σοβαρο ατομο και τοσο συγκροτημενη προσωπικοτητα, που αν λεει για καποιον ότι είναι μαλακας, εγω το δεχομαι χωρις διαπραγματευση.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν χαρακτηρισα τον τυπο, ειπα οτι σε περ. που ηταν μαλακας και ημουν αποτομη μαζι του ισως κ να με πρηζε χειροτερα μετα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εξαρτάται ποια το λεει.
Η Ροζυ είναι τοσο σοβαρο ατομο και τοσο συγκροτημενη προσωπικοτητα, που αν λεει για καποιον ότι είναι μαλακας, εγω το δεχομαι χωρις διαπραγματευση.
αν ηταν σοβαρο ατομο δε θα εκανε δημοσια ζουζουνιες με το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ  ;) αν ηταν συγκροτημενη προσωπικοτητα θα ειχε την αξιοπρεπεια να διαγραφτει  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Έτσι σωστά τα λες γι'αυτό κ γω είμαι πάντα ευγενής στο κάτω κάτω σε τιμά ο άλλος που ενδιαφέρεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom