Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Καλο μου κοριτσι, ρωτα και κανεναν αντρα. Η μονη απαντηση που θα αποθαρρυνε (εμενα τουλάχιστον) θα ηταν "όχι ρε φιλε, δεν θελω να βγω, μην με ενοχλεις".

Υ.Γ. Απαντησεις "θα βγουμε σαν φιλοι" "εχω αλλον" "δεν ψάχνομαι", απορρίπτονται.
Αριστερα στο διαγραμμα η γυναικεια ατακα,δεξια πως μεταφραζεται στο αντρικο μυαλο

Θα βγουμε σαν φιλοι-------------Οκ σε γουσταρω αλλα μη με περασεις και για ευκολη,πουτανα κτλ
Εχω αλλον ----------------------Κοιτα ειμαι δεσμευμενη δεν ειμαι για πολλα,μονο εχεμυθο γαμησακι και προς θεου μη με εκθεσεις
Δεν Ψαχνομαι--------------------Δεν θελω αρπαχτες με ενδιαφερει μονο να βρω μια σταθερη σχεση

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Ελα τωρα και απαντησε μου.
Λιγος θα της επεφτα?????
Σαμπανιες θα επρεπε να ανοιξει.
ακομα το λέει στις φίλες της οτι έχασε την ευκαιρία να βγει μια σελφι μπροστά απο τις μορταδελες με ενα τεκνο στο σούπερ   :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Για την 18ρα λες???Αντε ρε γερομπισμπικη  :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα μην ειχε ονειρευτει κατι καλυτερο από εμενα στην ηλικια της. Και χαρη θα της εκανα. Αλλιως τωρα τι της μέλλει? Να μπλεξει με κανενα χαζο-εικοσαρη και να της μιλαει για τον Μήτρογλου.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κανεις λαθος, μια χαρα τα λεει.
Επειδή στο μυαλό μιας γυναίκας οι έννοιες "ευπαρουσίαστος" και "ικανός προς σωστή άρθρωση λόγου" είναι,κατ'εμέ πάντα,σχετικές,ακριβώς γι'αυτό δεν αναφέρθηκα σε μένα προσωπικά και μόνο,αλλά σε πληθώρα αντρών(στυλάτοι,κοντοί,ψηλοί,ευπαρουσίαστοι,κάγκουρες,κυριλέ,μαγκάκια κ.λπ).Αυτό που έχω παρατηρήσει,λοιπόν,είναι ότι ναι μεν μπορεί να έχουν μια θετική προδιάθεση σε έναν καθ'ολα(σύμφωνα με τα δικά τους ξεχωριστά ατομικά κριτήρια) εν τάξει άτομο,αλλά σπάνια θα "προχωρήσουν" υπέρ του δέοντως ένα τέτοιο φλερτ.Δεν γνωρίζω το πως και το γιατί,εγώ απλά εμπερικά συμπεράσματα βγάζω!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Σιγα μην ειχε ονειρευτει κατι καλυτερο από εμενα στην ηλικια της. Και χαρη θα της εκανα. Αλλιως τωρα τι της μέλλει? Να μπλεξει με κανενα χαζο-εικοσαρη και να της μιλαει για τον Μήτρογλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Παρεμπιπτόντως, εχετε μηπως την εντυπωση ότι σε μια σχεση εικοσαρας με σαρανταρη, αυτος που βγαινει κερδισμένος είναι ο σαραντάρης? Για κουνηστε το κεφαλι σας λιγο.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Παρεμπιπτόντως, εχετε μηπως την εντυπωση ότι σε μια σχεση εικοσαρας με σαρανταρη, αυτος που βγαινει κερδισμένος είναι ο σαραντάρης? Για κουνηστε το κεφαλι σας λιγο.
:rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom