wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στη θεωρία, στην πραξη με φαγανε οι καλοι μου τροποι!!! :SΚανεις λαθος, μια χαρα τα λεει.
Στη θεωρία, στην πραξη με φαγανε οι καλοι μου τροποι!!! :SΚανεις λαθος, μια χαρα τα λεει.
Ετσι. Μαθε μπαλιτσα στην δικια μου, γιατι πολύ ευγενικη το παιζει.Ένα αι σιχτίρ ηλίθιε που θες κ ραντεβού θα ήτο αρκετό χαχαχαχα
Αριστερα στο διαγραμμα η γυναικεια ατακα,δεξια πως μεταφραζεται στο αντρικο μυαλοΚαλο μου κοριτσι, ρωτα και κανεναν αντρα. Η μονη απαντηση που θα αποθαρρυνε (εμενα τουλάχιστον) θα ηταν "όχι ρε φιλε, δεν θελω να βγω, μην με ενοχλεις".
Υ.Γ. Απαντησεις "θα βγουμε σαν φιλοι" "εχω αλλον" "δεν ψάχνομαι", απορρίπτονται.
ακομα το λέει στις φίλες της οτι έχασε την ευκαιρία να βγει μια σελφι μπροστά απο τις μορταδελες με ενα τεκνο στο σούπερΕλα τωρα και απαντησε μου.
Λιγος θα της επεφτα?????
Σαμπανιες θα επρεπε να ανοιξει.
Ειλικρινα, καταβάθος αυτο ηθελα να πω!!!!Ένα αι σιχτίρ ηλίθιε που θες κ ραντεβού θα ήτο αρκετό χαχαχαχα
Για την 18ρα λες???Αντε ρε γερομπισμπικηΕλα τωρα και απαντησε μου.
Λιγος θα της επεφτα?????
Σαμπανιες θα επρεπε να ανοιξει.
Αγαπη μου από εδώ και μπρος θα λες αφήστε με ησυχη γιατι θα αμολησω τον αλεξΕιλικρινα, καταβάθος αυτο ηθελα να πω!!!!
Σιγα μην ειχε ονειρευτει κατι καλυτερο από εμενα στην ηλικια της. Και χαρη θα της εκανα. Αλλιως τωρα τι της μέλλει? Να μπλεξει με κανενα χαζο-εικοσαρη και να της μιλαει για τον Μήτρογλου.Για την 18ρα λες???Αντε ρε γερομπισμπικη
Επειδή στο μυαλό μιας γυναίκας οι έννοιες "ευπαρουσίαστος" και "ικανός προς σωστή άρθρωση λόγου" είναι,κατ'εμέ πάντα,σχετικές,ακριβώς γι'αυτό δεν αναφέρθηκα σε μένα προσωπικά και μόνο,αλλά σε πληθώρα αντρών(στυλάτοι,κοντοί,ψηλοί,ευπαρουσίαστοι,κάγκουρες,κυριλέ,μαγκάκια κ.λπ).Αυτό που έχω παρατηρήσει,λοιπόν,είναι ότι ναι μεν μπορεί να έχουν μια θετική προδιάθεση σε έναν καθ'ολα(σύμφωνα με τα δικά τους ξεχωριστά ατομικά κριτήρια) εν τάξει άτομο,αλλά σπάνια θα "προχωρήσουν" υπέρ του δέοντως ένα τέτοιο φλερτ.Δεν γνωρίζω το πως και το γιατί,εγώ απλά εμπερικά συμπεράσματα βγάζω!Κανεις λαθος, μια χαρα τα λεει.
Θα νομιζουν οτι αναφερομαι σε σκυλο, οσοι δεν ειναι μελη!!!Αγαπη μου από εδώ και μπρος θα λες αφήστε με ησυχη γιατι θα αμολησω τον αλεξ
Σιγα μην ειχε ονειρευτει κατι καλυτερο από εμενα στην ηλικια της. Και χαρη θα της εκανα. Αλλιως τωρα τι της μέλλει? Να μπλεξει με κανενα χαζο-εικοσαρη και να της μιλαει για τον Μήτρογλου.
Ειλικρινα, καταβάθος αυτο ηθελα να πω!!!!
Σκυλι μαύρο δαγκανιάρικο θα γινω για χαρη σου αστερι μου :-*Θα νομιζουν οτι αναφερομαι σε σκυλο, οσοι δεν ειναι μελη!!!
Ένα αι σιχτίρ ηλίθιε που θες κ ραντεβού θα ήτο αρκετό χαχαχαχα
Παρεμπιπτόντως, εχετε μηπως την εντυπωση ότι σε μια σχεση εικοσαρας με σαρανταρη, αυτος που βγαινει κερδισμένος είναι ο σαραντάρης? Για κουνηστε το κεφαλι σας λιγο.
Εχουμε ενα τετοιο!!!Σκυλι μαύρο δαγκανιάρικο θα γινω για χαρη σου αστερι μου :-*
Μην μού κάνεις ματακια χαρα μου.
Αχ ναι μωρε, δεν το ηξερα!!!Εχουμε ενα τετοιο!!!
Κ αν τα παιρνε κρανιο κ μας τα ζαλιζε χειροτερα επισης...??Κ αν αυτό τον έκανε ακόμη πιο επίμονο..;;