Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τι είπε πάλι ο ποιητής  :rockon:
Ε τι να σου πω ρε φιλε? Καποτε μια κοπελα από ένα τσατ, μου ελεγε ακριβως το ιδιο. Να βγουμε, αλλά εισαι παντρεμένος και δεν κανω τιποτα με παντρεμένους, ένα ποτο θα πιουμε κλπ. Της λεω κανενα πρόβλημα, ένα ποτο μονο.
Ε βγηκαμε και το ιδιο βραδυ εγινε.
Τι να λεμε τωρα δηλαδή? Η κλαψα δεν είναι καλος συμβουλος. Τι θελετε δηλαδή, να σας πει η άλλη εκ των προτερων "ερχομαι να ανοιξω τα ποδια"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αρα τι αντιλαμβανεσαι ως αρχικη σταση?
Επειδή πιστευω και στο δικο μου παράδειγμα ότι η κοπελα ηταν ειλικρινης, καταληγω ότι ως αρχικη σταση αποδεχεσαι ότι ξεκινάς με μειονέκτημα. Το οποιο πρεπει να γυρισεις, αν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο ατομο. Αν παλι δεν γυρισει το παιχνιδι, δεν πειραζει, παμε παρακατω. Εκεί όμως ακριβως είναι το θεμα. Αυτό το "κι αν δεν κατσεις δεν με πειραζει, θα παω παρακατω", λες και σου προσθετει γοητεια εκεινη την ωρα, και ολες λυγιζουν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Ε τι να σου πω ρε φιλε? Καποτε μια κοπελα από ένα τσατ, μου ελεγε ακριβως το ιδιο. Να βγουμε, αλλά εισαι παντρεμένος και δεν κανω τιποτα με παντρεμένους, ένα ποτο θα πιουμε κλπ. Της λεω κανενα πρόβλημα, ένα ποτο μονο.
Ε βγηκαμε και το ιδιο βραδυ εγινε.
Τι να λεμε τωρα δηλαδή? Η κλαψα δεν είναι καλος συμβουλος. Τι θελετε δηλαδή, να σας πει η άλλη εκ των προτερων "ερχομαι να ανοιξω τα ποδια"?
η γκομενα στο σουπερμάρκετ δεν σου κάτσε όμως  :birdman:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή πιστευω και στο δικο μου παράδειγμα ότι η κοπελα ηταν ειλικρινης, καταληγω ότι ως αρχικη σταση αποδεχεσαι ότι ξεκινάς με μειονέκτημα. Το οποιο πρεπει να γυρισεις, αν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο ατομο. Αν παλι δεν γυρισει το παιχνιδι, δεν πειραζει, παμε παρακατω. Εκεί όμως ακριβως είναι το θεμα. Αυτό το "κι αν δεν κατσεις δεν με πειραζει, θα παω παρακατω", λες και σου προσθετει γοητεια εκεινη την ωρα, και ολες λυγιζουν.
Συμπερασματικα λοιπον, μαλακια εκανα χαμπαρι δεν πηρε ο τυπος!!!  :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ενταξει ρε μεγαλε τι να κανουμε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι μεγαλοι γαμιαδες σαν εσενα

εγω εχω γαμησει αρκετες σχετικα αλλα ποτε με γνωριμια απ εξω
αν εσυ το εχεις και την πεφτεις εξω σε γκομενες και τις καρφωνεις μπραβο σου
τι αλλοθι μου λες και ιστοριες
Τύπε, αυτές οι ιστοριούλες ότι ολες οι γυναικες ασχολούνται με την παρκαρισμενη φεραρι απ' εξω, καλο είναι καποτε να σταματησουν, γιατι εκτιθεστε. Οι γυναικες δεν είναι από τον πλανητη αρη. Να μην εισαι βρωμιάρης, να μην εισαι αξεστος και καφρος, να βλεπεσαι και να μπορεις να μιλησεις. Δεν θελουν κατι παραπανω. Απλως ολοι οι παραπανω που ανεφερα (καφροι κλπ) που δεν τους καθεται ουτε θηλυκια μυγα, εχουν βρει το αλλοθι ότι δεν τους θελει καμια επειδή δεν εχουν φεραρι, αντι να πανε να πλυνουν καμια μασχαλη, που πανε να αγκαλιασουν κοπελα και την πνιγει η κρεμμυδίλα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Προσωπικο ηταν το παραδειγμα και ηθελα να τον ξεφορτωθω με τακτ, αλλα τον εκοψα να μην αντιληφθηκε την προθεση μου αυτη!!!
Οποτε ειπα να παρω τη γνωμη του αντρικου κοινου...να δω οι υπολοιποι πως θα το εκλαμβαναν...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Προσωπικο ηταν το παραδειγμα και ηθελα να τον ξεφορτωθω με τακτ, αλλα τον εκοψα να μην αντιληφθηκε την προθεση μου αυτη!!!
Οποτε ειπα να παρω τη γνωμη του αντρικου κοινου...να δω οι υπολοιποι πως θα το εκλαμβαναν...
Τελικα τι εγινε βγηκατε?Επισης κατι ακομα που ισχυει για ολους τους αντρες.Δεν υπαρχει στο μυαλο μας το: "να βγουμε μονο ως φιλοι" ειναι σαν την διαιρεση με το μηδεν ,δεν οριζεται.Και αυτο ισχυει για ολους απο τον πιο γκομενιαρη ως τον καημενο που σε παρακαλαει ενα μηνα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τελικα τι εγινε βγηκατε?Επισης κατι ακομα που ισχυει για ολους τους αντρες.Δεν υπαρχει στο μυαλο μας το: "να βγουμε μονο ως φιλοι" ειναι σαν την διαιρεση με το μηδεν ,δεν οριζεται.Και αυτο ισχυει για ολους απο τον πιο γκομενιαρη ως τον καημενο που σε παρακαλαει ενα μηνα
Οχι βεβαια, νομιζα οτι ειχε βαρεθει κ οτι ειχα γλιτωσει, αλλα ξαναεμφανιστηκε και ειχαμε τη γνωστη στιχομυθια. Ειναι ψιλο γνωστος και δεν ηθελα να μαι αποτομη, προσπαθησα με τροπο, αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα!!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιδια ολοι μια χαρα ειμαστε και ολα καλα θα πανε αρκει να μην ειμαστε κομουνιστές και κομουνιστριες!!!!

μετα ολα κυλανε στο αυλακι τελεια λεμε

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Οχι βεβαια, νομιζα οτι ειχε βαρεθει κ οτι ειχα γλιτωσει, αλλα ξαναεμφανιστηκε και ειχαμε τη γνωστη στιχομυθια. Ειναι ψιλο γνωστος και δεν ηθελα να μαι αποτομη, προσπαθησα με τροπο, αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα!!!
Να μαθεις να λες οχι,Ευγενικα βεβαια αλλα ξερα και αποφασιστικα και ασε τα τακτ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Καλο μου κοριτσι, ρωτα και κανεναν αντρα. Η μονη απαντηση που θα αποθαρρυνε (εμενα τουλάχιστον) θα ηταν "όχι ρε φιλε, δεν θελω να βγω, μην με ενοχλεις".

Υ.Γ. Απαντησεις "θα βγουμε σαν φιλοι" "εχω αλλον" "δεν ψάχνομαι", απορρίπτονται.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ε οχι ασε με να ξερω καλυτερα!!!
Αρκει να εισαι σχετικα ευπαρουσιαστος και να μην πεις βλακειες!!!
Αυτό που λες συμβαίνει σπανιότατα!Κάποτε τις έτρωγα και γω έτσι,τώρα απλά δεν το κάνω γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου,με τρόπο βέβαια(οι γυναίκες δίνεται τέτοια "σημάδια" διακριτικά,για να το εννοήσει ο άλλος),και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.Επιπλέον,επειδή ακριβώς την έτρωγαν και άλλοι έτσι(φίλοι,γνωστοί,άγνωστοι που απλώς έτυχε να τους παρατηρήσω),συμπεραίνω ότι το φλερτ έξω πέθανε,όχι γιατί δεν θέλουν(τουλάχιστον οι άντρες,οι γυναίκες-απ'οτι έχω καταλάβει-βγαίνουν και έτσι απλώς,για το θεαθήναι και μόνο) αλλά γιατί ο απλοί,νοήμονες,άντρες κατάλαβαν ότι χάνουν τον χρόνο τους και έψαξαν άλλα μέσα για να βρουν γκόμενα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
έβαλε τα δυνατά της να αντισταθεί στην γοητεία σου αλεξ αλλα οι αντοχές της την πρόδωσαν  :jerking:  :2funny:
Ελα τωρα και απαντησε μου.
Λιγος θα της επεφτα?????
Σαμπανιες θα επρεπε να ανοιξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αυτό που λες συμβαίνει σπανιότατα!Κάποτε τις έτρωγα και γω έτσι,τώρα απλά δεν το κάνω γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου,με τρόπο βέβαια(οι γυναίκες δίνεται τέτοια "σημάδια" διακριτικά,για να το εννοήσει ο άλλος),και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.Επιπλέον,επειδή ακριβώς την έτρωγαν και άλλοι έτσι(φίλοι,γνωστοί,άγνωστοι που απλώς έτυχε να τους παρατηρήσω),συμπεραίνω ότι το φλερτ έξω πέθανε,όχι γιατί δεν θέλουν(τουλάχιστον οι άντρες,οι γυναίκες-απ'οτι έχω καταλάβει-βγαίνουν και έτσι απλώς,για το θεαθήναι και μόνο) αλλά γιατί ο απλοί,νοήμονες,άντρες κατάλαβαν ότι χάνουν τον χρόνο τους και έψαξαν άλλα μέσα για να βρουν γκόμενα!
Κανεις λαθος, μια χαρα τα λεει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ένα αι σιχτίρ ηλίθιε που θες κ ραντεβού θα ήτο αρκετό χαχαχαχα

Stories

Νέο!