Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αφήστε τον ρε μαλάκες ήσυχο κάντε στην άκρη το ηλίθιο τρόλινγκ και τις πλάκες έστω και για λίγο.Άλλωστε αν δεν ήταν αληθινά τα λόγια του Gl δεν θα ήμασταν εδώ τώρα εμείς να γράφουμε Σάββατο βράδυ.

θεϊκο ποστ.το οποιο κανονικα θα πρεπει να φιγουραρει στα λογια μεγαλων ανδρων του σαϊτ...
ετσι ακριβως ειναι κ στο τελος ατομα τετοια καταληγουν στην μοναξια της κορυφης κ οχι στην κορυφη της μοναξιας. ;)

edit:μπραβο σε gl για το αποσταγμα ζωης κ εμπειριας....θελουμε στο μελλον κ αλλα τετοια ωμα ποστ. :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
τα εχω γραψει κατα καιρους τυπε ;) τωρα παω να πλυνω τις νωντοαρχιδαρες μου και να βγω να γαμησω με τον αληθινο νωντα και οχι τους ιμμιτασιον  ;)
τυπε ο αληθινος νωντας γιατι εχει τοσο καιρο να γραψει στο μπου?  :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αυτο που ζητας το βρισκεις και με δεκα εικοσι ευρω εξω στα μπουρδελα και δεν σου σπαει η αλλη τον πουτσο με ναζια,ψυχασθενεια,γλυκαναλατα λογια που πρεπει εσυ να εχεις την ορεξη να απαντησεις κλπ....
..σιγα να μη το βρισκεις ρε τυπε.. ισως με αυτες που δεν γνωριζουν ελληνικα.. οι υπολοιπες που  μιλουν και  καταλαβαινουν ελληνικα πρεπει αμεσα να παρουν πόδι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• nwntas fws.jpg
    nwntas fws.jpg
    366,2 KB · Εμφανίσεις: 24

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τύπος πρήζει γκομενα να βγουν για ποτο μεσω φβ. Η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα μπορουμε να βγουμε σε φιλικο επιπεδο, αλλα για κατι περαιτερω δεν ειμαι διαθεσιμη.
Τι θα καταλαβαίνατε????  :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τύπος πρήζει γκομενα να βγουν για ποτο μεσω φβ. Η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα μπορουμε να βγουμε σε φιλικο επιπεδο, αλλα για κατι περαιτερω δεν ειμαι διαθεσιμη.

σε χεζω μεσα στο στομα σου μουροχαυλο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Οτι οι γκομενες προτιμουν να τις κοψουν το χερι απο το να παραδεχτουν οτι βγηκαν με σκοπο να γαμηθουν(οχι απαραιτητα αμεσα αλλα αυτος ειναι ο σκοπος)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Οτι οι γκομενες προτιμουν να τις κοψουν το χερι απο το να παραδεχτουν οτι βγηκαν με σκοπο να γαμηθουν(οχι απαραιτητα αμεσα αλλα αυτος ειναι ο σκοπος)
Το προσπαθεις κανα μηνα, οι απαντησεις ειναι ισως, καποια στιγμη, μπορει κ να τυχει να συναντηθουμε πουθενα κ στο τελος παιρνεις κ την ως ανω απαντηση. Επομενως θα σκεφτοσουν οτι δε θελει να φανει ευκολη???  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Το προσπαθεις κανα μηνα, οι απαντησεις ειναι ισως, καποια στιγμη, μπορει κ να τυχει να συναντηθουμε πουθενα κ στο τελος παιρνεις κ την ως ανω απαντηση. Επομενως θα σκεφτοσουν οτι δε θελει να φανει ευκολη???  :think:

Πες πού θέλεις να καταλήξεις μωρή καριόλα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Δεν ξερω δεν εχω κατσει ποτε να κανω τον μαλακα για εναν ολοκληρο μηνα, μια βδομαδα το πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom