memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μου ταχει πει εμενα τυπε ;)καποια στιγμη πρεπει να σταματησει να μασουλαει φαλαφελ το Κελλακι κ να βγει κ να τα πει εξω απο τα δοντια τυπε.
μου ταχει πει εμενα τυπε ;)καποια στιγμη πρεπει να σταματησει να μασουλαει φαλαφελ το Κελλακι κ να βγει κ να τα πει εξω απο τα δοντια τυπε.
Αφήστε τον ρε μαλάκες ήσυχο κάντε στην άκρη το ηλίθιο τρόλινγκ και τις πλάκες έστω και για λίγο.Άλλωστε αν δεν ήταν αληθινά τα λόγια του Gl δεν θα ήμασταν εδώ τώρα εμείς να γράφουμε Σάββατο βράδυ.
θεϊκο ποστ.το οποιο κανονικα θα πρεπει να φιγουραρει στα λογια μεγαλων ανδρων του σαϊτ...
ετσι ακριβως ειναι κ στο τελος ατομα τετοια καταληγουν στην μοναξια της κορυφης κ οχι στην κορυφη της μοναξιας. ;)
edit:μπραβο σε gl για το αποσταγμα ζωης κ εμπειριας....θελουμε στο μελλον κ αλλα τετοια ωμα ποστ.
για πες...μου ταχει πει εμενα τυπε ;)
τα εχω γραψει κατα καιρους τυπε ;) τωρα παω να πλυνω τις νωντοαρχιδαρες μου και να βγω να γαμησω με τον αληθινο νωντα και οχι τους ιμμιτασιον ;)για πες...
τυπε ο αληθινος νωντας γιατι εχει τοσο καιρο να γραψει στο μπου?τα εχω γραψει κατα καιρους τυπε ;) τωρα παω να πλυνω τις νωντοαρχιδαρες μου και να βγω να γαμησω με τον αληθινο νωντα και οχι τους ιμμιτασιον ;)
για τον Αλεξ ειχε δικιο αυτο που ειπε. ;)
ψαχνει το pass...τυπε ο αληθινος νωντας γιατι εχει τοσο καιρο να γραψει στο μπου?
τα εχω γραψει κατα καιρους τυπε ;) τωρα παω να πλυνω τις νωντοαρχιδαρες μου και να βγω να γαμησω με τον αληθινο νωντα και οχι τους ιμμιτασιον ;)
..σιγα να μη το βρισκεις ρε τυπε.. ισως με αυτες που δεν γνωριζουν ελληνικα.. οι υπολοιπες που μιλουν και καταλαβαινουν ελληνικα πρεπει αμεσα να παρουν πόδιαυτο που ζητας το βρισκεις και με δεκα εικοσι ευρω εξω στα μπουρδελα και δεν σου σπαει η αλλη τον πουτσο με ναζια,ψυχασθενεια,γλυκαναλατα λογια που πρεπει εσυ να εχεις την ορεξη να απαντησεις κλπ....
τυπε ο αληθινος νωντας γιατι εχει τοσο καιρο να γραψει στο μπου?
χου νοουζ...Τι θες να πεις τύπε...? Υπάρχει και ψευδο/Νώντας...? :S
χου νοουζ...
ξαναρχισα το ποτοΠολλές καταθέσεις ψυχής κάνει ο gl τελευταία, τι σου συμβαίνει φίλε μου;
τι θελεις "φιλε"? μηπως εισαι ο Νωντας?
Τύπος πρήζει γκομενα να βγουν για ποτο μεσω φβ. Η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα μπορουμε να βγουμε σε φιλικο επιπεδο, αλλα για κατι περαιτερω δεν ειμαι διαθεσιμη.
Τι θα καταλαβαίνατε????
Οτι οι γκομενες προτιμουν να τις κοψουν το χερι απο το να παραδεχτουν οτι βγηκαν με σκοπο να γαμηθουν(οχι απαραιτητα αμεσα αλλα αυτος ειναι ο σκοπος)Τύπος πρήζει γκομενα να βγουν για ποτο μεσω φβ. Η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα μπορουμε να βγουμε σε φιλικο επιπεδο, αλλα για κατι περαιτερω δεν ειμαι διαθεσιμη.
Τι θα καταλαβαίνατε????
Το προσπαθεις κανα μηνα, οι απαντησεις ειναι ισως, καποια στιγμη, μπορει κ να τυχει να συναντηθουμε πουθενα κ στο τελος παιρνεις κ την ως ανω απαντηση. Επομενως θα σκεφτοσουν οτι δε θελει να φανει ευκολη???Οτι οι γκομενες προτιμουν να τις κοψουν το χερι απο το να παραδεχτουν οτι βγηκαν με σκοπο να γαμηθουν(οχι απαραιτητα αμεσα αλλα αυτος ειναι ο σκοπος)
Το προσπαθεις κανα μηνα, οι απαντησεις ειναι ισως, καποια στιγμη, μπορει κ να τυχει να συναντηθουμε πουθενα κ στο τελος παιρνεις κ την ως ανω απαντηση. Επομενως θα σκεφτοσουν οτι δε θελει να φανει ευκολη???
Δεν ξερω δεν εχω κατσει ποτε να κανω τον μαλακα για εναν ολοκληρο μηνα, μια βδομαδα το πολυΤο προσπαθεις κανα μηνα, οι απαντησεις ειναι ισως, καποια στιγμη, μπορει κ να τυχει να συναντηθουμε πουθενα κ στο τελος παιρνεις κ την ως ανω απαντηση. Επομενως θα σκεφτοσουν οτι δε θελει να φανει ευκολη???