dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
σιγα ρε Κωστακη...εγω με κοντομανικο καθομαι ολη μερα...ε οσο ναναι...τι καιρος ειναι αυτος λες και ειμαστε καμια νορβηγια :S :S
σιγα ρε Κωστακη...εγω με κοντομανικο καθομαι ολη μερα...ε οσο ναναι...τι καιρος ειναι αυτος λες και ειμαστε καμια νορβηγια :S :S
βραζει το αιμα σου.....εμεις παππουδια φορεσαμε σκελεες και μαλλινη φανελασιγα ρε Κωστακη...εγω με κοντομανικο καθομαι ολη μερα...
σιγα ρε Κωστακη...εγω με κοντομανικο καθομαι ολη μερα...
ο καιρος ειναι μνημονιακος Κωστακη....δν μιλαω για κρυο....μιλαω για την μουντιλα και συννεφιλα που εχει... :S που πηγε η ανοιξη κ τ φθινοπωρο με λιακαδα
βραζει το αιμα σου.....εμεις παππουδια φορεσαμε σκελεες και μαλλινη φανελα
ο καιρος ειναι μνημονιακος Κωστακη....
η απλα γνωρίσαμε ξενες και τις θεωρουμε ασυγκριτα καλυτερες
Τιμή και δόξα στον ανώνυμο μουσάτο αγωνιστή ποδηλατάκια που πριν από λίγο σε κυριλέ πιάτσα διασκέδασης παρακαλούσε,από το τηλέφωνο,ελεεινίδα για να του πει πού είναι...
"Πες μου πού είσαι...Είπα πες μου πού είσαι...
Ακούς τί σου λέω;Πες μου που είσαι..."
Η ελεεινίδα προφανώς και δεν μάσαγε οπότε αρχισαν τα παρακάλια:
"Σε παρακαλώ πες μου που είσαι...Σε παρακαλώ...
Έστω πες μου που βρίσκεσαι και αν δεν μπορούμε να βρεθούμε εκεί,πες μου σε πέντε λεπτά θα είμαι εκεί και θα έρθω να σε βρω...
Σε παρακαλώ πες μου...Όχι απόψε θα τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...Πες μου που είσαι..."
Η ελεεινίδα περνάει στην αντεπίθεση και του λέει Καληνύχτα.
Οπότε ο αγνός ποδηλατάκιας κάνει την έκπληξη και δίνει απρόσμενα το τέλος:
"Τί είπες μωρή μαλάκω;
Καληνύχτα;
Εντάξει...Καληνύχτα μωρή πουτάνα..."
Και της το κλείνει στα μούτρα...
Τιμή και δόξα στον ανώνυμο μουσάτο αγωνιστή ποδηλατάκια που πριν από λίγο σε κυριλέ πιάτσα διασκέδασης παρακαλούσε,από το τηλέφωνο,ελεεινίδα για να του πει πού είναι...
"Πες μου πού είσαι...Είπα πες μου πού είσαι...
Ακούς τί σου λέω;Πες μου που είσαι..."
Η ελεεινίδα προφανώς και δεν μάσαγε οπότε αρχισαν τα παρακάλια:
"Σε παρακαλώ πες μου που είσαι...Σε παρακαλώ...
Έστω πες μου που βρίσκεσαι και αν δεν μπορούμε να βρεθούμε εκεί,πες μου σε πέντε λεπτά θα είμαι εκεί και θα έρθω να σε βρω...
Σε παρακαλώ πες μου...Όχι απόψε θα τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...Πες μου που είσαι..."
Η ελεεινίδα περνάει στην αντεπίθεση και του λέει Καληνύχτα.
Οπότε ο αγνός ποδηλατάκιας κάνει την έκπληξη και δίνει απρόσμενα το τέλος:
"Τί είπες μωρή μαλάκω;
Καληνύχτα;
Εντάξει...Καληνύχτα μωρή πουτάνα..."
Και της το κλείνει στα μούτρα...
Καλά τύπε,τον κόβω να σκάει κάτω από το διαμέρισμα της και να παρακαλάει....
Το πιο πιθανό είναι αυτό...
(Γι'αυτό καβάλησε το ποδήλατο και έφυγε σφαίρα..:S)
το γαμησι το ζωηΜπορεί όμως ο τύπος μετά να έκανε το γαμήσι το ζωή και εμείς εδώ που τον κράζουμε να βγούμε μαλακες
Ουτως η αλλος αν δεν εισαι τελειως στοκος,θα γαμησεις στη ζωη,και αρκετες φορες,δεν ειναι και κανα κατορθωμα,και οι σκυλοι γαμανε.Μπορεί όμως ο τύπος μετά να έκανε το γαμήσι το ζωή και εμείς εδώ που τον κράζουμε να βγούμε μαλακες
99% του το ειχε κλεισει στα μουτρα η γκομενα μετα το δικο της καλυνηχτα..και τα αντε γαμησου πουτανα,τα ειπε στο βροντο ετσι μονο και μονο για να ξεσπασει.Και μετα η θα ξαναεσπασε τα τηλεφωνα μπας και το σηκωσει να την παρακαλεσει παλι η θα πηγε κατω απο το σπιτι της να προσκυνησει οπως ειπε και ο Billy
οι πιρφοροι καληνυχτακιδες δε γαμανε τυπε ;)Ουτως η αλλος αν δεν εισαι τελειως στοκος,θα γαμησεις στη ζωη,και αρκετες φορες,δεν ειναι και κανα κατορθωμα,και οι σκυλοι γαμανε.
Δεν αξιζει ομως να ξεφτιλιζεσαι για να το πετυχεις
Μπορεί όμως ο τύπος μετά να έκανε το γαμήσι το ζωή και εμείς εδώ που τον κράζουμε να βγούμε μαλακες