Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ολες οι αγαμητες εχουν μια δικαιολογια

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

στο λυκειο ηταν μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη απο μενα κ ειχα μαθει οτι οταν ηταν στο γυμνασιο την ειχαν βιασει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σαν  αυτη  δλδ???????

Όλοι οι φίλοι μου υποστήριζαν ότι ήμουν πολύ ειρωνική απέναντι στους υποψήφιους και τους έκοβα τη φόρα κ.λπ. Η αλήθεια είναι ότι με φλέρταραν αρκετοί, αλλά στην πορεία πάντα κάτι γινόταν και ξενέρωνα ή τους έκανα καψόνια, εξαφανιζόμουν, τους έστελνα μηνύματα και μετά δεν απαντούσα ποτέ στα δικά τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σαν  αυτη  δλδ???????

Όλοι οι φίλοι μου υποστήριζαν ότι ήμουν πολύ ειρωνική απέναντι στους υποψήφιους και τους έκοβα τη φόρα κ.λπ. Η αλήθεια είναι ότι με φλέρταραν αρκετοί, αλλά στην πορεία πάντα κάτι γινόταν και ξενέρωνα ή τους έκανα καψόνια, εξαφανιζόμουν, τους έστελνα μηνύματα και μετά δεν απαντούσα ποτέ στα δικά τους.
στα τριαντα λενε δεν υπαρχουν αντρες

Στα σαραντα αγοραζουν τον μεγαλοσωμο σκυλο

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
δεν ήταν χωρισμός, δεν προλάβαμε να έχουμε κάτι.
απλά ανακοίνωση ... μη ενδιαφέροντος από τον μπαμπά, ΒΠ καταλαβαίνεις...  :2funny:

φορ δε πουτς η τυυπισσα :2funny:
μην ασχολεισαι ουτε δευτερολεπτο :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Τελικα το ανοιγμα πετ-σοπ  ειναι καλη ιδεα.........Πουναι ο ματζεστικ ???

Κυκλοφορουν πολλεs αγαμητεs με σκυλια.......

Επισκέπτης
ο ματζεστικ θα κανει οικο ανοχης για κτηνοβατες στη δανια

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Μια σχετική ιστορία από καμιά δεκαριά χρόνια πριν:

Τη συνάντησα σε ένα κλαμπ, η φίλη της με γούσταρε αλλά αυτή όχι. Είχε παρατηρήσει πολλά κορίτσα να δίνουν το τηλέφωνο της και δεν ήθελαν να είναι μία από αυτές τις εύκολες που ντύνονται και εκμεταλλεύονται το σώμα τους από την κορυφή ως τα νύχια. Είχε γυαλιστερά χείλη (λιπ γκλος) κουνούσε τα καπούλια της και όλοι οι νίγκαζ προσπαθούσαν να τη χουφτώσουν και να χορέψουν μαζί της, να την εντυπωσιάσουν αλλά αυτή δεν μάσαγε. Οι νίγκαζ της ζητούσαν το τηλέφωνό της αλλά αυτή δεν το έδινε, σκέφτηκα ας το να πάει στο διάολο ρε μάγκα, αλλά όπως παρατήρησε ο φίλος μου με είχε συνεπάρει για τα καλά. Δεν σταματούσα να τη γκοιτάζω και άρχισα να φαντασιώνομαι, φωνές στο κεφάλι μου έλεγαν σου γαμάει το μυαλό (γαμωμυάλι), πήγα στην άλλη πλευρά του κλάμπι αλλά ακόμα τη σκεφτόμουν να λικνίζει τη γκορμάρα, ήμουν εκτός εαυτού οδυνηρά καυλωμένος, ώστε τελικά την πλησίασα και τη ρώτησα το όνομά της "πώς σε λένε? ποιο είναι το τηλέφωνό σου? θα ήθελα να σε γνωρίσω, θες να μιλήσουμε? η νύχτα είναι νεαρή ακόμα, κοπελιά δώσε μου μια ευκαιρία"
Χαμογέλασε αλλά δεν απάντησε, την άφησα λίγο να σκεφτεί αλλά ήταν παγοκολώνα, της πρόσφερα ένα ποτό αλλά το απέρριψε και μου είπε "αν θες το όνομά μου προσπάθησε περισσότερο"

Είπα "οκ, (δηλαδή) τα σκατά σου δεν μυρίζουν, την κάνω ήθελα απλώς να σε κεράσω" όπως πήγα να φύγω είπε "ειλικρινά συγγνώμη αλλά όλοι οι αντρεΣ στο κλαμπ προσπαθούν να μου ρίξουν χάπι (στο ποτό), δεν εμπιστεύομαι τους άντρες, όλη την ώρα λένε ψέμματα"
την λέω "σε καταλαβαίνω, αλλά δεν προσπαθούσα να κάνω κάτι τέτοιο, ούτε καν θα ερχόμουν στο τραπέζι σου αλλά αν δεν το έκανα ήξερα ότι αργότερα θα το μετανιώσω. Κυνηγώ αυτό που θέλω αλλά έχω κλάςει, δεν χρειάζεται να ρίξω ρούφι για να πηδήξω"
Με κοίταξε περίεργα, δεν κατάλαβα τι εννοούσε με αυτό το βλέμμα, αλλά έριξε την άμυνά της και αρχίσαμε να μιλάμε

Μου λέει "έχω καλή δουλειά, δουλεύω στη δικηγορική εταιρεία των γονιών μου, εσύ έχεις στόχους?" με ρώτησε
"Ναι θέλω να γεμίσω το σπίτι μου με πλατινένιους δίσκους, θέλει πολλή δουλειά αλλά ξέρεις τι ακολουθεί μετά..."
μου λέει "Ω θέε μου! πρέπει να είσαι διάσημος ράπερ"
(της λέω: ) "Τα πάω καλά αλλά δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, πολλοί λένε ότι αν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν το βαριέσαι ποτέ. Επιδιώκω όλο και περισσότερα αλλά αρκετά είπα για μένα, γιατί δεν πάμε να κάνουμε μια βόλτα στο δρόμο?"
Βγήκαμε λοιπόν ξέγνοιαστοι, φαινόταν ανυπόνομη, τα λέγαμε όλο το βράδυ μέχρι που χαθήκαμε από τις παρέες μας, ώσπου μας βρήκαν να πηδιόμαστε στα πίσω καθίσματα της Μερσεντές-Μπενζ.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βρηκες το απωθημενο μου ρε φιλε εχω γαμησει τα παντα εκτοσ απο φοιτητρια

αν εχεις καραφλιτσα βαλε πουκαμισο κ καφε πουλοβερακι κ πηγαινε σταρμπακς