Θα συμφωνήσω μαζί σου σε μεγάλο βαθμό,κι όχι ολοκληρωτικά,και θα εξηγήσω το γιατί:Η αγορά της πορνείας είναι σχεδόν καθαρά καπιταλιστική,όπου ο πελάτης αγοράζει υπηρεσίες αναλόγως του βαλαντίου που διαθέτει.Αλλιώς γαμάς με 10€, κι αλλιώς με μια καλή βίζιτα,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν καιροφυλακτεί και στις δύο περιπτώσεις η φόλα... Και ο πελάτης,αλλά και η πάροχος-πουτάνα,προσδοκούν,ο μεν στην διάθεση μεγαλύτερου εισοδήματος,πχ studio,η δε στη μεταπήδηση σε ανώτερη επαγγελματική και επιλεκτική κλίμακα,πχ ct και cg.Για να το καταφέρει όμως αυτό,δεν αρκεί απλώς να διαθέτει δύο φουκωμένες μπάλες για χούφτωμα και τρεις τρύπες για γάμευση,αλλά πρέπει να δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας με τους πελάτες,και να τους πείσει ότι για αυτήν ο καθένας είναι κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους που προσφέρει τις υπηρεσίες της.Κάποιοι δε κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα,και τότε ''άστα και βράστα...'' Αν δεν καταφέρει να πείσει στο ρόλο αυτό,θα αποβληθεί από την αγορά,και τη θέση της θα πάρουν άλλες πιο φρέσκες και ορεξάτες!Και πάλι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται μια ιδιαίτερη σχέση και προτίμηση για μερικούς πελάτες...αν αυτο θες να πιστευεις.πιστευε το.δεν θα προσπαθησει να χειριστει τον αντρα συναισθηματικα οπως μια μη εκδιδομενη γυναικα.τουλαχιστον στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτο συμβαινει.υπαρχουν απειρες κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια επειδη νιωθουν ικανοποιηση απο την ικανοποιηση του αντρα.σαφως θελουν και το χρημα για να επιβιωσουν οπως ολοι μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.575
- Πόντοι
- 2.356
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε μεγάλο βαθμό,κι όχι ολοκληρωτικά,και θα εξηγήσω το γιατί:Η αγορά της πορνείας είναι σχεδόν καθαρά καπιταλιστική,όπου ο πελάτης αγοράζει υπηρεσίες αναλόγως του βαλαντίου που διαθέτει.Αλλιώς γαμάς με 10€, κι αλλιώς με μια καλή βίζιτα,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν καιροφυλακτεί και στις δύο περιπτώσεις η φόλα... Και ο πελάτης,αλλά και η πάροχος-πουτάνα,προσδοκούν,ο μεν στην διάθεση μεγαλύτερου εισοδήματος,πχ studio,η δε στη μεταπήδηση σε ανώτερη επαγγελματική και επιλεκτική κλίμακα,πχ ct και cg.Για να το καταφέρει όμως αυτό,δεν αρκεί απλώς να διαθέτει δύο φουκωμένες μπάλες για χούφτωμα και τρεις τρύπες για γάμευση,αλλά πρέπει να δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας με τους πελάτες,και να τους πείσει ότι για αυτήν ο καθένας είναι κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους που προσφέρει τις υπηρεσίες της.Κάποιοι δε κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα,και τότε ''άστα και βράστα...'' Αν δεν καταφέρει να πείσει στο ρόλο αυτό,θα αποβληθεί από την αγορά,και τη θέση της θα πάρουν άλλες πιο φρέσκες και ορεξάτες!Και πάλι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται μια ιδιαίτερη σχέση και προτίμηση για μερικούς πελάτες...
Αγαπητέ Επιρρεπή,
Με βρίσκει σύμφωνο η ανάλυσή σου. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
μια εμπορικη συναλλαγη ειμαστε για ολους φιλε.αλλα στις εξω τις καθως πρεπει κοπελες αυτη η εμπορικη συναλλαγη ειναι πολυ ακριβοτερη.και σε χρημα και σε συναισθημα.οι περισσοτερες εξω φερονται σκαρτα προσπαθουν να σε ελενξουν συναισθηματικα προς οφελος τους σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι η πουτανα.δεν ειναι οτι δεν υπαρχει ψεμα στις πορνες.αλλα ειναι οτι ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο απο οτι εξω.τωρα αν τα ποσοστα των ψυχοφαρμακων ειναι αυξημενα δεν το ξερω.οπα οπα οπα, αλλο αυτο....κι αλλο αυτο που λεω.... ωστοσο περιμενω να μου πεις τι δεν ισχυει απ αυτα που λεω.... γιατι εγω μιλησα για τη σχεση ηθικοτητας και επαγγελματισμου....εσυ μου ανοιγεις αλλο παραθυρο
οσον αφορα αυτα που λες ισχυουν....μονο που στη προκειμενη ξεχνας οτι η πουτανα εμπορευται το κορμι της, θα περασει ενα δεκαλπτο μαζι σου σεξουαλικα για να βγαλει ενα 20αρικο και τιποτα παραπανω, για ποια συναισθηματικη εκμεταλλευση μας λες??? μια εμπορικη συναλλαγη ειναι γι αυτην....για αυτες δεν υπαρχει κανενα συναισθημα...αυτο ειναι το μονο αυτονοητο...
για να καταλαβω, γιατι τιθεται για σενα θεμα συναισθηματικης προοπτικης με μια τανα???
τι συγκρινουμε ρε πουστη μου, πουτσες με βουρτσες, τα αυτονοητα θα λεμε...
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο....στο πρωτο φανταζομαι τρολαρεις (τωρα αν το πιστευεις πραγματικα αυτο που λες, παω πασο).....το δευτερο ειναι το εξαναγακστικο κομματι, ο κυριως λογος που το κανουν...
παντως εγω ξερω πολλες κοπελες που ειναι με ψυχοφαρμακα
.με ολους τους ανθρωπους υπαρχει συναισθηματικη προοπτικη.ακομα και στο δεκαλεπτο του μπουρδελου.πολλες παιρνουν ευχαριστηση απο το γεγονος οτι ειναι καλες στη δουλεια τους.δηλαδη να ικανοποιουν αντρες.ενα χαρτονομισμα δεν μπορει να τα ακυρωσει ολα αυτα
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Πατε σκιστε κανα πουτανακι ρε και αφηστε τις αναλυσεις ρε τρομπες . Ακους εκει σε σαιτ για μπουρδελα και πουτανες καθονται και κλαιγονται για παπαριες
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.575
- Πόντοι
- 2.356
Πατε σκιστε κανα πουτανακι ρε και αφηστε τις αναλυσεις ρε τρομπες . Ακους εκει σε σαιτ για μπουρδελα και πουτανες καθονται και κλαιγονται για παπαριες
Βαζιμπουζουκάκο,
Άκουσε να δεις, κανείς δεν είπε να μην μιλάμε για πουτάνες, απλώς εδώ συζητάμε και για άλλα θέματα. Εξάλλου δεν είναι μόνο η ζωή οι πουτάνες.
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Βαζιμπουζουκάκο,
Άκουσε να δεις, κανείς δεν είπε να μην μιλάμε για πουτάνες, απλώς εδώ συζητάμε και για άλλα θέματα. Εξάλλου δεν είναι μόνο η ζωή οι πουτάνες.
Ναι ρε κατσε ψαξε εσυ το νοημα της ζωης εδω περα . Δοσε μεγαλε κρεμομαστε απο τα χειλη σου
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλα τα ειπε ο KYR MEDIOS γενικα με το πακέτο. Η βασική γραμμή παραμένει η ιδια. Ο ευκολοτερος και πιο σιγουρος τροπος να γνωρισεις κάποια ειναι μέσω κάποιας φιλης σου. Μια καλή φιλη που δεν ειναι κομπλεξική μιζερη και ολα αυτα τα άσχημα , μπορει να φέρει ενα βραδακι μαζι κάποια φιλη της και να βγειτε και να γινει το κονέ. Δουλευει αρκετα αυτο το κολπο. Τωρα οποιος θέλει να κανει καμακι ας κάνει αλλα το καμακι ειναι θεμα προσωπικοτητας πρέπει να εισαι επιδέξιος στους τροπους σου για να καταφέρεις κάποια να ξεκινησεις πολυ χαλαρα την συζητηση και σε κάποια φάση να προτεινεις καμια μέρα κανα καφεδάκι για να συνεχισετε την κουβεντα κτλπ. Το παν ειναι να εισαι ανετος και να έχεις αυτοπεποιθηση σε οποιο τροπο και αν επιλέξεις. Να μην εισαι μλκας να μην το παιζεις μαγκας και υπερανω στη γκομενα γιατι ετσι θα την απομακρυνεις. Μια ηρεμη αυτοπεποιθηση.
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Καλα τα ειπε ο KYR MEDIOS γενικα με το πακέτο. Η βασική γραμμή παραμένει η ιδια. Ο ευκολοτερος και πιο σιγουρος τροπος να γνωρισεις κάποια ειναι μέσω κάποιας φιλης σου. Μια καλή φιλη που δεν ειναι κομπλεξική μιζερη και ολα αυτα τα άσχημα , μπορει να φέρει ενα βραδακι μαζι κάποια φιλη της και να βγειτε και να γινει το κονέ. Δουλευει αρκετα αυτο το κολπο. Τωρα οποιος θέλει να κανει καμακι ας κάνει αλλα το καμακι ειναι θεμα προσωπικοτητας πρέπει να εισαι επιδέξιος στους τροπους σου για να καταφέρεις κάποια να ξεκινησεις πολυ χαλαρα την συζητηση και σε κάποια φάση να προτεινεις καμια μέρα κανα καφεδάκι για να συνεχισετε την κουβεντα κτλπ. Το παν ειναι να εισαι ανετος και να έχεις αυτοπεποιθηση σε οποιο τροπο και αν επιλέξεις. Να μην εισαι μλκας να μην το παιζεις μαγκας και υπερανω στη γκομενα γιατι ετσι θα την απομακρυνεις. Μια ηρεμη αυτοπεποιθηση.
Και για πες. Εσυ ποσες εχεις φαει με αυτο το κόπλο?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Και για πες. Εσυ ποσες εχεις φαει με αυτο το κόπλο?
Εγω με αυτο το κολπο τον τελευταιο χρονο έχω γνωρισει 4 τυπισσες που εμφανισιακά ήταν απο 8 και πάνω στα 10.
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Εγω με αυτο το κολπο τον τελευταιο χρονο έχω γνωρισει 3 τυπισσες που εμφανισιακά ήταν απο 8 και πάνω στα 10.
Το φχαριστηθηκες καλα? ---->
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το φχαριστηθηκες καλα? ---->
Μην εισαι ζηλιάρης. Με την μια έγινε παιχνιδι κανονικά. Στην 2η δεν την επεσα καν οπως πηρα φβ και τηλεφωνο ακομα τα έχω η 3η έχει γκομενο (ακομα) και την 4η την γνωρισα πριν λιγες μέρες.
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μην εισαι ζηλιάρης. Με την μια έγινε παιχνιδι κανονικά. Στην 2η δεν την επεσα καν οπως πηρα φβ και τηλεφωνο ακομα τα έχω η 3η έχει γκομενο (ακομα) και την 4η την γνωρισα πριν λιγες μέρες.
Τι να ζηλεψω ? Που τραβας μαλακια
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
το ποσες γκομενες θα μας γνωρισει το περιβαλλον μας δεν ειναι στο χερι μας. ειναι στο χερι του περιβαλλοντος μας.
το αν θα κανουμε καμακι σε ιντερνετ, παραλιες, μαγαζια κλπ ειναι στο δικο μας χερι και εκει φαινεται ο γενναιος (αν κανει πολλες αποπειρες) και ο ικανος (αν εχει καλα αποτελεσματα).
στις πουτανες το σεξ ειναι πιο γρηγορο και ευκολα αλλα η φυση μας θα μας επιβαλει και να κυνηγαμε.
τωρα παρεκτροπες απο την φυση υπαρχουν οι καλογεροι και οι πικερ, οι οποιοι εμφανιζονται σποραδικα αλλα δεν αναπαραγονται για να επικρατησουν.
το αν θα κανουμε καμακι σε ιντερνετ, παραλιες, μαγαζια κλπ ειναι στο δικο μας χερι και εκει φαινεται ο γενναιος (αν κανει πολλες αποπειρες) και ο ικανος (αν εχει καλα αποτελεσματα).
στις πουτανες το σεξ ειναι πιο γρηγορο και ευκολα αλλα η φυση μας θα μας επιβαλει και να κυνηγαμε.
τωρα παρεκτροπες απο την φυση υπαρχουν οι καλογεροι και οι πικερ, οι οποιοι εμφανιζονται σποραδικα αλλα δεν αναπαραγονται για να επικρατησουν.
απο οτι φαινεται σε βασανιζουν και εσενα οπως και τοσους αλλους.αλλα ξερεις κατι .εμεις βασανιζουμαι τον ιδιο μας τον εαυτο που δεν αποδεχομαστε την πραγματικοτηταΜην εισαι ζηλιάρης. Με την μια έγινε παιχνιδι κανονικά. Στην 2η δεν την επεσα καν οπως πηρα φβ και τηλεφωνο ακομα τα έχω η 3η έχει γκομενο (ακομα) και την 4η την γνωρισα πριν λιγες μέρες.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
το ποσες γκομενες θα μας γνωρισει το περιβαλλον μας δεν ειναι στο χερι μας. ειναι στο χερι του περιβαλλοντος μας.
Ρε ασε τους γενναιους και τους ικανους τωρα. Η γκομενα σου λεει πως δεν σου δινει ευκαιρια αν δεν σε γνωρισει απο καπου εμπιστα και εσυ μου λες για γενναιοτητες? χαζος εισαι?
Ο πικερ ειναι τρολ δεν μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Μια χαρά τα λες φίλε μου!Θα συμφωνήσω μαζί σου σε μεγάλο βαθμό,κι όχι ολοκληρωτικά,και θα εξηγήσω το γιατί:Η αγορά της πορνείας είναι σχεδόν καθαρά καπιταλιστική,όπου ο πελάτης αγοράζει υπηρεσίες αναλόγως του βαλαντίου που διαθέτει.Αλλιώς γαμάς με 10€, κι αλλιώς με μια καλή βίζιτα,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν καιροφυλακτεί και στις δύο περιπτώσεις η φόλα... Και ο πελάτης,αλλά και η πάροχος-πουτάνα,προσδοκούν,ο μεν στην διάθεση μεγαλύτερου εισοδήματος,πχ studio,η δε στη μεταπήδηση σε ανώτερη επαγγελματική και επιλεκτική κλίμακα,πχ ct και cg.Για να το καταφέρει όμως αυτό,δεν αρκεί απλώς να διαθέτει δύο φουκωμένες μπάλες για χούφτωμα και τρεις τρύπες για γάμευση,αλλά πρέπει να δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας με τους πελάτες,και να τους πείσει ότι για αυτήν ο καθένας είναι κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους που προσφέρει τις υπηρεσίες της.Κάποιοι δε κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα,και τότε ''άστα και βράστα...'' Αν δεν καταφέρει να πείσει στο ρόλο αυτό,θα αποβληθεί από την αγορά,και τη θέση της θα πάρουν άλλες πιο φρέσκες και ορεξάτες!Και πάλι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται μια ιδιαίτερη σχέση και προτίμηση για μερικούς πελάτες...
ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ρε ασε τους γενναιους και τους ικανους τωρα. Η γκομενα σου λεει πως δεν σου δινει ευκαιρια αν δεν σε γνωρισει απο καπου εμπιστα και εσυ μου λες για γενναιοτητες? χαζος εισαι?
Δοσε μας τα φωτα σου. Δειξε μας πως ενας παρθενος μπορει να μας κανει μαθημα για γυναικες κλπ
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
σε ενα καλοκαιρι που δουλευα σε κτελ χαλκιδικης μιλησα σε πανω απο 100 πηρα 47 τηλεφωνα και πηδηξα τελικα τις 5Ρε ασε τους γενναιους και τους ικανους τωρα. Η γκομενα σου λεει πως δεν σου δινει ευκαιρια αν δεν σε γνωρισει απο καπου εμπιστα και εσυ μου λες για γεννιοατητες? χαζος εισαι?
δεν μου τις γνωρισε κανενα περιβαλλον , με καμμια κοινη φιλη. βρεθηκα σε καταλληλο περιβαλλον και εδρασα με γενναιοτητα και αποτελεσματικοτητα, αλλοι τον παιζανε. αν εχεις χρονια τις ιδιες φιλες-συγγενεις ε δεν κανουν συνεχεια και αυτες καινουριες φιλιες για να τις φερνουν σε εσενα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σε ενα καλοκαιρι που δουλευα σε κτελ χαλκιδικης μιλησα σε πανω απο 100 πηρα 47 τηλεφωνα και πηδηξα τελικα τις 5
δεν μου τις γνωρισε κανενα περιβαλλον , με καμμια κοινη φιλη. βρεθηκα σε καταλληλο περιβαλλον και εδρασα με γενναιοτητα και αποτελεσματικοτητα, αλλοι τον παιζανε. αν εχεις χρονια τις ιδιες φιλες-συγγενεις ε δεν κανουν συνεχεια και αυτες καινουριες φιλιες για να τις φερνουν σε εσενα.
Εντάξει μαγκιά σου αφου τα κατάφερες έτσι.
Παντως εμενα η μια φιλη μου ολο καινουργιες γνωστες φερνει για καφε .... περνάμε ωραια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.968
- Πόντοι
- 3.656
οκ σ πιασα, στο θεμα της γκομενας τιθεται θεμα ντομπροσυνης, εκμεταλλευσης της καταστασης κτλ...θα μπορουσαμε να πουμε οτι υπαγονται στο ζητημα της ηθικοτητας...απλα νομιζω οτι σχετικα με την πουτανα δεν τιθεται θεμα ηθικοτητας γιατι αυτη ειναι η δουλεια της, γι αυτο που σου παρεχει ανταμοιβεται...λειτουργει επαγγελματικα...δεν μπορει να κανει διαφορετικα, να σου κανει "κονξες".....
Αν δεν είναι ανήθικο το ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ανάγκη μου για επαφή με δόλιους τρόπους, τότε τι είναι; Αν δεν είναι ανήθικο το ότι χρησιμοποιεί όλα τα όπλα με την οποία την προίκισε η φύση (και την προίκισε για να γοητεύσει το κατάλληλο αρσενικό), χωρίς να έχει τη διάθεση να συνεχίσει μαζί μου μόνο και μόνο για να της πληρώσω τον καφέ και το ποτό της, τότε τι είναι; ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΦΕΥΓΩ. Αυτή είναι η έντιμη, ηθική στάση. Και όπως ξαναείπα, την είχαν μόνο οι 2 στις 10. Οι άλλες προσπάθησαν να με δουλέψουν, ξέροντας ότι η ελπίδα πεθαίνει μαζί μας, γι αυτό την καλλιέργησαν έντεχνα, όση ώρα ήμασταν μαζί. Εγώ λοιπόν το θεωρώ ανήθικο. Η πουτάνα δίνει αυτό που διαλαλεί (συμφωνώ ότι αν δεν στο δώσει κινδυνεύει), ενώ οι προηγούμενες διαλαλούσαν τι θα δώσουν, με πονηρό, ύπουλο τρόπο, χωρίς να έχουν καμία διάθεση να δώσουν, μόνο να πάρουν. Η πόρνη είναι αμφίπλευρη, αυτές που περιέγραψα μονόπλευρες. Γι αυτό είναι ανήθικες.