Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Ρε μεγάλε, αυτό εννοώ ακριβώς. Δικαίωμα της Ελληνίδας να μη γουστάρει να γαμηθεί. Δεν σταματάει εκεί. Σου δημιουργεί με χίλιους δυό τρόπους την ελπίδα ότι θα την ξαναδείς και μπορεί και να πέσει γαμίσι, ενώ δεν έχει τέτοια διάθεση. Δεν είναι κακό το ότι δεν θέλει. Κακό είναι ότι προσποιείται ότι είναι διαθέσιμη. Δεν προσποιείται επειδή είναι  σχιζοφρενής. Προσποιείται για να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί, γι αυτό στη δικιά μου κλίμακα ηθικής οι πουτάνες στέκονται πιο ψηλά, είναι πιο τίμιες.
διαβασα ολα οσα εγραψες....συμφωνουμε σε πολλα...
μπορεις να εισαι λιγο πιο διευκρινιστικος οσον αφορα  τη συγκριση που κανεις... πως συγχεεις τον επαγγελματισμο με την ηθικη ??...αυτη ειναι η δουλεια τους και οφειλουν να πραττουν ετσι...η σχεση μας μαζι τους ειναι καθαρα πελατιακη-οικονομικη...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ιδιες τιμες περιπου με εδω ειναι τ καινουργια
Ε κλαιν,αν είναι να μας τα φάνε ας μας τα φάνε οι Έλληνες.Τώρα με κλεμμένα και περασμένα στη βουλγαρία δε θα ήθελα να μπλέξω.Πάει μου γκρεμίστηκε το όνειρο  :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε μου θα πω κάτι στα σοβαρά αν και δεν το συνηθίζω.
Οι γυναίκες όταν σε βλέπουν δεν βλέπουν ή αμάξι , ή σπίτι ,  ή αισθήματα , ή εμφάνιση , ή μυαλό ....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.
Επίσης δεν δίνουν όλες την ίδια σημασία στα συστατικά του πακέτου. Δηλαδή , άλλη έχει στο νούμερο ένα τα μούσκουλα και στην τελευταία το αμάξι , άλλη έχει στην πρώτη τα λεφτά και στην τελευταία την εμφάνιση .... και πάει λέγοντας.
Η σημασία των συστατικών του πακέτου διαφέρει από γυναικα σε γυναικα.
Σαν να μην έφτανε όλο αυτό όσο αλλάζει η ηλικία της γυναικας η ιεράρχηση των συστατικών του πακέτου αλλάζει.
Μια γυναικα στα 20 θα προτιμήσει μυαλό και εμφάνιση και θα αγνοήσει ευκολότερα την οικονομική κατάσταση μιας και βλέπει τον τύπο ικανό "να τα φέρει" στο μέλλον.
Στα 35 το μέλλον είναι εδώ και το χρηματικό θα γίνει σημαντικότερο από την εμφάνιση.
στα 55 αν έχει και τον τρόπο της ζητάει άλλα πράγματα ....

Εσύ και οι σαν εσένα εδώ μέσα (τα παιδιά του Picker) για κάποιους λόγους που δεν ξέρω έχετε πολύ μικρή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ.
Και τα λεφτά φυσικά παίζουν ρόλο , αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά. Στα 17 σου χρειαζόσουν λεφτά για να γαμήσεις? Στα παγκάκια γαμούσαμε και λέγανε και ευχαριστώ , αλλα ρε φίλε αν είσαι 30 και πεις για παγκάκι συγγνώμη αλλα είσαι μαλάκας και δεν φταίει η γκόμενα!
Αν ζεις με την μάνα σου , αν της λες "καλημέρα γαμάω όλη μέρα στα μπουρδέλα" σαν τον Picker , αν , αν , αν ....

Αντί λοιπόν να τις βγάζετε όλες πουτάνες καθίστε να βελτιώσετε λίγο ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Λίγο το ντύσιμο , λίγο το μπλαμπλά , λίγο μια δουλίτσα , λίγο τα ενδιαφέροντα να μην είναι μονο βιντεοπαιχνίδια και θα δεις τα κοριτσάκια να ενδιαφέρονται και ας μην είσαι το πρώτο κελεπούρι οικονομικά.

Συγγνώμη που μίλησα σοβαρά δεν θα το ξανακάνω.
Άκου τον παππού  :woldman:
Καλά τράβα γαμήσου να ασπρίσεις τώρα ψυχολόγε του bourdela.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Καλά τράβα γαμήσου να ασπρίσεις τώρα ψυχολόγε του bourdela.

Και εσύ τραβα να περιμένεις στην ουρα με τα Πάκια για να τον βάλεις ένα πεντάλεπτο  σε μια τρυπα με έναν τόνο τζελ και μετά έλα πες μου τι μάγκας που είσαι.  :jerking: :jerking: :jerking:

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η νεολαία στις μέρες μας ....  :woldman:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
διαβασα ολα οσα εγραψες....συμφωνουμε σε πολλα...
μπορεις να εισαι λιγο πιο διευκρινιστικος οσον αφορα  τη συγκριση που κανεις... πως συγχεεις τον επαγγελματισμο με την ηθικη ??...αυτη ειναι η δουλεια τους και οφειλουν να πραττουν ετσι...η σχεση μας μαζι τους ειναι καθαρα πελατιακη-οικονομικη...
δεν ειναι μονο πελατιακη-οικονομικη ειναι και ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ.
το να σου κανει λοιπον μια ελληνιδα τα γλυκα ματια να βγαινετε ραντεβου επειδη θελει επιβεβαιωση και στο τελος να σε χυλόπιτιαζει επειδη αποφασισε στην μεση των βηματων προς το κρεβατι οτι τελικα δεν της κανεις κλικ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ διοτι προσβαλει λεγοντας εμμεσα ή αμεσα οτι εισαι κατωτερος της.
η πουτανα επαγγελματικα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ σου λεει θελω 30 για να το κανουμε ειτε εισαι καλος ειτε κακος εγω λογω επαγγελματος θα υποκριθω οτι εισαι καλος και σου καθομαι για να περασεις καλα. αξιζεις γιατι διαθεσες 30 ευρω για 10 λεπτα την παρεα μου.
ε η μη επαγγελματιας πουτανα δεν εκτιμα ουτε τα λεφτα ουτε τον χρονο που ξεδευουμε δια αυτην οποτε αγανακτησμενοι δικαιως την προσφονουμε πουτανα

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
το να σου κανει λοιπον μια ελληνιδα τα γλυκα ματια να βγαινετε ραντεβου επειδη θελει επιβεβαιωση και στο τελος να σε χυλόπιτιαζει επειδη αποφασισε στην μεση των βηματων προς το κρεβατι οτι τελικα δεν της κανεις κλικ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ διοτι προσβαλει λεγοντας εμμεσα ή αμεσα οτι εισαι κατωτερος της.
η πουτανα επαγγελματικα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ σου λεει θελω 30 για να το κανουμε ειτε εισαι καλος ειτε κακος εγω λογω επαγγελματος θα υποκριθω οτι εισαι καλος και σου καθομαι για να περασεις καλα. αξιζεις γιατι διαθεσες 30 ευρω για 10 λεπτα την παρεα μου.
ε η μη επαγγελματιας πουτανα δεν εκτιμα ουτε τα λεφτα ουτε τον χρονο που ξεδευουμε δια αυτην οποτε αγανακτησμενοι δικαιως την προσφονουμε πουτανα

Τι της είπες φιλε και σε χυλοπίτιασε τόσο χοντρά?  :think: :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν υποκρινονται ολες οι πουτανες.σε παρα πολλες αρεσει το ολο κλιμα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ε κλαιν,αν είναι να μας τα φάνε ας μας τα φάνε οι Έλληνες.Τώρα με κλεμμένα και περασμένα στη βουλγαρία δε θα ήθελα να μπλέξω.Πάει μου γκρεμίστηκε το όνειρο  :2funny:

τι εργαλειο θες τυπε?πες να σου φερω κανενα  :grin:
σιγα και να ναι κλεμενο στα @@@ μας ,φθηνο να ειναι  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και εσύ τραβα να περιμένεις στην ουρα με τα Πάκια για να τον βάλεις ένα πεντάλεπτο  σε μια τρυπα με έναν τόνο τζελ και μετά έλα πες μου τι μάγκας που είσαι.  :jerking: :jerking: :jerking:

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η νεολαία στις μέρες μας ....  :woldman:
τι θα πει πακια? Μου δινεις την αισθηση  οτι εισαι ρατσιστης

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    306,4 KB · Εμφανίσεις: 14

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δν νομιζω.ο μπουρδελιοτης δν ειναι πικερας ειναι καλος τυπας  :rockon:

Έφτασε σε απόσταση βολής από το θήραμα  , το σημάδεψε και το θήραμα τον έκλασε όμως.
Πρέπει να μας πει τι έκανε για να τον βοηθήσουμε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Πράγματι, σε λίγες γραμμές τα είπες όλα... Και να πω και κάτι από την προσωπική μου εμπειρία : Πολλές από τις κοπέλες που έρχονται στην Ελλάδα για να βγάλουν κάποια χρήματα και να επιβιώσουν (κυρίως από Ουκρανία αλλά και Ρωσσία) είναι πολύ πιο ανοικτόμυαλες, ισορροπημένες αλλά και καλλιεργημένες από τις δικές μας δήθεν γυναίκες (Ελλεεινίδες)...

Κάποτε ψώνισα από καλντερίμι κοπέλα με γονείς πολιτικούς πρόσφυγες στην Τασκένδη. Πατέρας εργάτης μετάλλου, μάνα εργάτρια. Είχε κάνει 10 χρόνια μπαλέτο και πιάνο, πληρωμένα από το κράτος. Βρες μου εσύ μια κόρη εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που να τα έχει κάνει αυτά. Δυστυχώς όμως, αυτό το ωραίο όνειρο, κατέρρευσε. Δόθηκε μόρφωση και παιδεία στους απλούς ανθρώπους, όπως πουθενά αλλού. Δεν επικράτησε γιατί υπήρχε η σιδερένια καταπίεση και η γραφειοκρατία τους δεν είχε επαφή με τον κόσμο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έφτασε σε απόσταση βολής από το θήραμα  , το σημάδεψε και το θήραμα τον έκλασε όμως.
Πρέπει να μας πει τι έκανε για να τον βοηθήσουμε.

μπορει να ηταν ο τελευταιος και να ειχε νευρα η πουτανα ρε τυπε,μην τα αποδιδεις ολα στον πελατη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom