Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Σκατά στα μούτρα σε όλους όσους λένε πως οι γκόμενες και δη οι Ελλεηνίδες είναι καλύτερες από τις πουτάνες.Εύχομαι να τους δημευθεί η πρώτη κατοικία και το αμάξι τους και να δούμε μετά αν θα γυρνάει καμιά να τους κοιτάξει.

Δεν ξερουνε τα παιδια......

Αλλα δεν ξερουν οτι δεν ξερουν και το παιζουν και μαγκες!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ξερουνε τα παιδια......

Αλλα δεν ξερουν οτι δεν ξερουν και το παιζουν και μαγκες!
παρατα τα.δεν εχει νοημα πια.οτι μπορει καθενας κανει .δεν χρειαζεται να πιεζουμε τον αλλο πανω απο τις δυνατοτητες του

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Η πουτανα ακομα να παρει τηλεφωνο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε οι γυφτισσες ειναι οι μονες που δεν εχουν προβλημα,ετσι κι αλλιως σε τσαντιρι μενουν  :grin:

εγω για κυριλε λεω  :grin:
btw ξαναβαλε τον κροκοδειλο αβαταρ ηταν ολα τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Σκατά στα μούτρα σε όλους όσους λένε πως οι γκόμενες και δη οι Ελλεηνίδες είναι καλύτερες από τις πουτάνες.Εύχομαι να τους δημευθεί η πρώτη κατοικία και το αμάξι τους και να δούμε μετά αν θα γυρνάει καμιά να τους κοιτάξει.

Φιλε μου θα πω κάτι στα σοβαρά αν και δεν το συνηθίζω.
Οι γυναίκες όταν σε βλέπουν δεν βλέπουν ή αμάξι , ή σπίτι ,  ή αισθήματα , ή εμφάνιση , ή μυαλό ....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.
Επίσης δεν δίνουν όλες την ίδια σημασία στα συστατικά του πακέτου. Δηλαδή , άλλη έχει στο νούμερο ένα τα μούσκουλα και στην τελευταία το αμάξι , άλλη έχει στην πρώτη τα λεφτά και στην τελευταία την εμφάνιση .... και πάει λέγοντας.
Η σημασία των συστατικών του πακέτου διαφέρει από γυναικα σε γυναικα.
Σαν να μην έφτανε όλο αυτό όσο αλλάζει η ηλικία της γυναικας η ιεράρχηση των συστατικών του πακέτου αλλάζει.
Μια γυναικα στα 20 θα προτιμήσει μυαλό και εμφάνιση και θα αγνοήσει ευκολότερα την οικονομική κατάσταση μιας και βλέπει τον τύπο ικανό "να τα φέρει" στο μέλλον.
Στα 35 το μέλλον είναι εδώ και το χρηματικό θα γίνει σημαντικότερο από την εμφάνιση.
στα 55 αν έχει και τον τρόπο της ζητάει άλλα πράγματα ....

Εσύ και οι σαν εσένα εδώ μέσα (τα παιδιά του Picker) για κάποιους λόγους που δεν ξέρω έχετε πολύ μικρή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ.
Και τα λεφτά φυσικά παίζουν ρόλο , αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά. Στα 17 σου χρειαζόσουν λεφτά για να γαμήσεις? Στα παγκάκια γαμούσαμε και λέγανε και ευχαριστώ , αλλα ρε φίλε αν είσαι 30 και πεις για παγκάκι συγγνώμη αλλα είσαι μαλάκας και δεν φταίει η γκόμενα!
Αν ζεις με την μάνα σου , αν της λες "καλημέρα γαμάω όλη μέρα στα μπουρδέλα" σαν τον Picker , αν , αν , αν ....

Αντί λοιπόν να τις βγάζετε όλες πουτάνες καθίστε να βελτιώσετε λίγο ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Λίγο το ντύσιμο , λίγο το μπλαμπλά , λίγο μια δουλίτσα , λίγο τα ενδιαφέροντα να μην είναι μονο βιντεοπαιχνίδια και θα δεις τα κοριτσάκια να ενδιαφέρονται και ας μην είσαι το πρώτο κελεπούρι οικονομικά.

Συγγνώμη που μίλησα σοβαρά δεν θα το ξανακάνω.
Άκου τον παππού  :woldman:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οκ, ας πιάσουμε τη συντροφικότητα. Αλίμονο αν είχα την άποψη ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα σε ερωτευτούν, που θα απολαύσουν πραγματικά την παρέα σου, που θα σε φροντίσουν. Η πεποίθησή μου όμως είναι ότι αυτές είναι λίγες, βρίσκονται σε νεαρές ηλικίες, οι οποίες δεν είναι στο target group που μπορώ να παίξω μπάλα και ακόμα δεν είναι αυτές που κυκλοφοράνε και διεκδικούν γκόμενο. Τις βρίσκεις κυρίως από συστάσεις και κοινωνικές σχέσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν διαθέτω. Κάποτε οι γυναίκες ήξεραν καλά τη θέση τους. Η κουκλίτσα της γειτονιάς παντρευόταν τον γιατρό / μανάβη / χασάπη/ μπακάλη ή οποιοδήποτε θεωρούσε Α αρσενικό της γειτονιάς και οι άλλες προσπαθούσαν να τυλίξουν τον καλύτερο που μπορούσαν, αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων σε όλα τα αγελαία ζώα. Μετά το 1980 ήρθαν το Κοσμοπόλιταν και τα άλλα περιοδικά του κώλου και έπεισαν τη μέση Ελληνίδα ότι της αξίζει ο Πρίγκιπας με την άσπρη BMW. Επειδή πήραν τ α μυαλά τους αέρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι όλα τα Α αρσενικά που γράφουν τα περιοδικά που διαβάζουν ΜΑ ΟΛΑ παντρεύτηκαν μοντέλα. Και ο πετυχημένος εκδότης που το επίθετό του αρχίζει από Κ, και ο γόνος της οικογένειας που το επίθετό του αρχίζει από Β, και ο μεγαλοδικηγόρος που το επίθετό του αρχίζει από Κ με μοντέλες παντρεύτηκαν. Η πλειοψηφία των Ελληνίδων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνειδητοποιήσει ότι ένας τέτοιος τύπος δεν είναι δυνατόν να προτιμήσει μια γυναίκα με μέτριο καλούπι, γύρω στο 1,60 που απλά έχει βγάλει ένα Λύκειο και ξέρει κάποια Αγγλικά.  Αυτές οι γυναίκες, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η πλειοψηφία, δεν ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν να σου προσφέρουν συντροφικότητα. Ακόμα κι αν από ανάγκη καταλήξουν μαζί σου, θα νοιώθουν ριγμένες, ότι άξιζαν κάποιο καλύτερο και αυτό θα βγαίνει με ξινίλα, τεράστιες απαιτήσεις και τουπέ απέναντι σε οποιοδήποτε φουκαρά είναι μαζί τους. Εγώ άλλα άξιζα, θα σκέφτονται μέσα τους. Αυτό το χορό τον έχω χορέψει και τον ξέρω. Και όσο από επίπεδο, είναι κατώτερο του μηδενός για τη μέγιστη πλειοψηφία. Η πρώην γυναίκα μου είχε δυο πτυχία και μίλαγε 5 γλώσσες. Το μόνο που πραγματικά γούσταρε να διαβάζει ήταν το κλικ και κανα δυο άλλα τέτοια. Στη δουλειά μου έχουν περάσει πάνω από 100 γυναίκες, οι μισές με πτυχίο. Η μόνη διαφορά που είχαν με τις πιο χαμηλής μόρφωσης, ήταν ότι ενώ οι δεύτερες είχαν πάνω στο γραφείο τους την Espresso και τα άλλα μαλακοπεριοδικά ακομπλεξάριστα, αυτές δήλωναν ότι διαβάζουν λογοτεχνία και εννοούσαν ότι διαβάζουν μεταμφιεσμένα Άρλεκιν. Για ποια συντροφικότητα και επικοινωνία μου μιλάς; Αν εσύ έχεις βρει κάποια που να σου προσφέρει τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, μπράβο σου, σε χαίρομαι και θα ήθελα κι εγώ να είμαι στη θέση σου. Αν έχεις κάποια τέτοια, έπιασες τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Τελευταία ερώτηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο κανόνας στην πλειοψηφία των ζευγαριών που κυκλοφορούν δίπλα μας;
Τώρα τα λες σωστά! Άλλο είναι το δεν βρίσκω σωστή γυναίκα άλλο το δεν χρειάζομαι γυναίκα και είμαι ΠΛΗΡΗΣ πηγαίνοντας στα μπουρδέλα και μόνο.Αυτό ήταν και το νόημα της διαφωνίας μου αν δεις αυτά που έγραψα.Το τι ποιότητας γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω είναι άλλη συζήτηση.Το επίπεδο του ανθρώπου δεν διαμορφώνεται μόνο από την μόρφωση νομίζω.Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι απαιτήσεις των γυναικών έχουν εκτροχιαστεί στην σημερινή κοινωνία.Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες.Πόσες φορές βλέπεις άντρες να βαφτίζουν καράμπαζα γυναίκες μέτριες ενώ οι ίδιοι δεν έχουν πάνω τους τίποτα που να τους καθιστά πάνω από το μέτριο? Ένας από τους λόγους που οι άντρες πάνε στις πουτάνες είναι  για να πηδήξουν γυναίκες ομορφότερες από ότι μπορούν να καταφέρουν.Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Επίσης όπως και στις γυναίκες και ο μέσος άντρας είναι το ίδιο αμόρφωτος και με τα ίδια ''κενά'' ενδιαφέροντα όπως και η γυναίκα.Όταν λοιπόν η γυναίκα διαβάζει μόνο κοσμοπολιταν ο άντρας διαβάζει μόνο αθλητικά και δεν είναι ικανός να δέσει ούτε τα κορδόνια του.Εγώ λοιπόν δεν λέω ότι οι γυναίκες δεν έχουν παράλογες απαιτήσεις από τους άντρες.Αν θες κάτι παραπάνω απο βυζιά τότε κοίτα και κοπέλες που δεν σου αρέσουν και τόσο στην εμφάνιση αλλά έχουν καλό χαρακτήρα.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Και για να είμαστε ρεαλιστές...ο κόσμος είναι καλύτερος για τους όμορφους και για τους πλούσιους.Τουλάχιστον στο πολύ επηφανειακό επίπεδο.Και για να σου απαντήσω στην ερώτηση σου:
Όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανόνας.Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία να πει.Άλλες σχέσεις γίνονται από συμφέρον και άλλες γίνονται από έρωτα και καταλήγουν να κρατιούνται από συμφέρον ή από ανασφάλειες και γενικά εκεί έξω υπάρχουν όλοι οι συνδιασμοί.Εγώ ξέρω ότι το να κλαιγόμαστε σαν κοριτσάκια επειδή οι γυναίκες έχουν απαιτήσεις και να λέμε πόσο άδικη είναι η ζωή που δεν έχουμε κοιλιακούς και εκατομοίρια είναι απλά μια ακόμα δικαιολογία για να μην προσπαθήσουμε να βρούμε γκόμενα και να βολευόμαστε με τις πουτάνες.Αυτά  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι γυναίκες όταν σε βλέπουν δεν βλέπουν ή αμάξι , ή σπίτι ,  ή αισθήματα , ή εμφάνιση , ή μυαλό ....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.
Επίσης δεν δίνουν όλες την ίδια σημασία στα συστατικά του πακέτου. Δηλαδή , άλλη έχει στο νούμερο ένα τα μούσκουλα και στην τελευταία το αμάξι , άλλη έχει στην πρώτη τα λεφτά και στην τελευταία την εμφάνιση .... και πάει λέγοντας.
Σαν να μην έφτανε όλο αυτό όσο αλλάζει η ηλικία της γυναικας η ιεράρχηση των συστατικών του πακέτου αλλάζει.
Μια γυναικα στα 20 θα προτιμήσει μυαλό και εμφάνιση και θα αγνοήσει ευκολότερα την οικονομική κατάσταση μιας και βλέπει τον τύπο ικανό "να τα φέρει" στο μέλλον.
Στα 35 το μέλλον είναι εδώ και το χρηματικό θα γίνει σημαντικότερο από την εμφάνιση.

Εσύ και οι σαν εσένα εδώ μέσα (τα παιδιά του Picker) για κάποιους λόγους που δεν ξέρω έχετε πολύ μικρή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ.
Και τα λεφτά φυσικά παίζουν ρόλο , αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά. Στα 17 σου χρειαζόσουν λεφτά για να γαμήσεις? Στα παγκάκια γαμούσαμε και λέγανε και ευχαριστώ , αλλα ρε φίλε αν είσαι 30 και πεις για παγκάκι συγγνώμη αλλα είσαι μαλάκας και δεν φταίει η γκόμενα!
Αν ζεις με την μάνα σου , αν της λες "καλημέρα γαμάω όλη μέρα στα μπουρδέλα" σαν τον Picker , αν , αν , αν ....

Αντί λοιπόν να τις βγάζετε όλες πουτάνες καθίστε να βελτιώσετε λίγο ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Λίγο το ντύσιμο , λίγο το μπλαμπλά , λίγο μια δουλίτσα , λίγο τα ενδιαφέροντα να μην είναι μονο βιντεοπαιχνίδια και θα δεις τα κοριτσάκια να ενδιαφέρονται και ας μην είσαι το πρώτο κελεπούρι οικονομικά.

καλα τα λες κυρΜεντιο αλλα παραβλεπεις ενα πραγμα,οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν το χουνε απλα ρε παιδι μου μπορει κ πολλα λεφτα να χουνε κ αμαξια αλλα δν το εχουν ολο τ πακετο  ουτε καν το 1/4.ειναι κατι π απο μικροι το βλεπαμε πχ μερικοι να τις εχουν ολες και αλλοι να τους βλεπεις μια ζωη
:bigdick: :bigdick: :bigdick:.δεν νομιζω οτι αλλαζει αυτο.μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα εγω προσωπικα ετσι νομιζω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.

καποιος επρεπε να τα πει :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καλα τα λες κυρΜεντιο αλλα παραβλεπεις ενα πραγμα,οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν το χουνε απλα ρε παιδι μου μπορει κ πολλα λεφτα να χουνε κ αμαξια αλλα δν το εχουν ολο τ πακετο  ουτε καν το 1/4.ειναι κατι π απο μικροι το βλεπαμε πχ μερικοι να τις εχουν ολες και αλλοι να τους βλεπεις μια ζωη
:bigdick: :bigdick: :bigdick:.δεν νομιζω οτι αλλαζει αυτο.μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα εγω προσωπικα ετσι νομιζω
πολλα απο τα ατομα που γραφουν εδω μεσα  βλεπουν με το ζορι τους κοιλιακους τους.νομιζω αυτο λει πολλα.ας φτιαξουν κοιλιακους και μετα ξαναμιλαμε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.

πχ ενας αντρας που εχει ολο το ΠΑΚΕΤΟ  :grin: :grin:
  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Tυπε τα γυφτακια τι πακετο κοιτανε?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα