Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Φιλε, μην προβλήματιζεσαι.

Σε ερωτησα το παραπανω γιατι εσυ πιο πριν ειπες οτι αμα εχεις το κινητο της, εχεις και το πανω χερι.

Επειδη δεν το πολυ ενστερνιζομαι αυτο, σε ρωτησα μπας και εναι κατι που μου διαφευγει.

Δεν υπαρχει λογος προβληματισμου!
Οταν λεω το πανω χερι δεν εννοω οτι εχεις καμια τρομερη δυναμη,απλα ειναι καλυτερο απο το να εχει αυτη το δικο σου,για λογους που εξηγησα πριν
Και δεν ειναι οτι σου διαφευγει κατι,απλα καταλαβαινεις και εσυ οτι δεν ειναι δυνατον να σου καθονται ολες οι γκομενες που καμακωνεις.Οποια δεν θελει,γεια χαρα παμε παρακατω

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πετυχες λαβρακι εσυ, τυχερος. Ψηστο για καμια παρτουζα τη καναδεζα με το μιλφ. Η καναδεζα σιγουρα θα ψηνεται. Κι αν φας χυλο απο το μιλφ η καναδεζα δεν εχει καμια φιλη;

Το προτεινα στην καναδεζα για παρτουζα και δεν ψηνεται

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οταν λεω το πανω χερι δεν εννοω οτι εχεις καμια τρομερη δυναμη,απλα ειναι καλυτερο απο το να εχει αυτη το δικο σου,για λογους που εξηγησα πριν
Και δεν ειναι οτι σου διαφευγει κατι,απλα καταλαβαινεις και εσυ οτι δεν ειναι δυνατον να σου καθονται ολες οι γκομενες που καμακωνεις.Οποια δεν θελει,γεια χαρα παμε παρακατω

Οκ, ευχαριστω!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  ;)  !!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Παω για ξαπλα

Καληνυχτα σας και ευχαριστω για τις τοποθετησεις!

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Το προτεινα στην καναδεζα για παρτουζα και δεν ψηνεται

Εδω σταθηκες ατυχος. Αυτες οι καναδεζες και οι βορειοαμερικανες συνηθως τρελενονται για παρτουζωματα. Κριμας

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.170
Πόντοι
1.686

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.170
Πόντοι
1.686
Παπαζολακο; Εννοεις αυτο το μαλακηστηρι που μπαινει με εκεινο το γυναικειο νικ και εχει χορτασει μπαναρισματα; Γι αυτον με περασες; Βλαμμενος εισαι τελειως;

Νευράκια ;  :2funny: :2funny:

Αν δεν είσαι ο παπαζόλης ,γιατί θυμώνεις ;  :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Νευράκια ;  :2funny: :2funny:

Αν δεν είσαι ο παπαζόλης ,γιατί θυμώνεις ;  :2funny:

Γιατι σ´αρεσει να κανεις τον ξυπνιο γενικα ρε χάχα απ´οτι βλεπω και ειναι υπερμεγιστη προσβολα να με συγκρινεις με αυτο το βλημα. Για συνελθε κωστακη

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.170
Πόντοι
1.686
Γιατι σ´αρεσει να κανεις τον ξυπνιο γενικα ρε χάχα απ´οτι βλεπω και ειναι υπερμεγιστη προσβολα να με συγκρινεις με αυτο το βλημα. Για συνελθε κωστακη

Που τον ξέρεις και τον θεωρείς βλήμα...

Ρε άντε διάβασε να πάρεις το πτυχίο σου !  :2funny: :2funny: :2funny:

Που θέλεις και γκόμενα ελλεεινίδα !  :2funny: :2funny: :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Που τον ξέρεις και τον θεωρείς βλήμα...

Ρε άντε διάβασε να πάρεις το πτυχίο σου !  :2funny: :2funny: :2funny:

Που θέλεις και γκόμενα ελλεεινίδα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτος που εμπαινε με ενα γυναικειο νικ και ελεγε οτι ειναι αναπηρος δεν ειναι ρε παπαροβλακα; Λες να μην τον ξερω; Λαδακη γουσταρεις να φας σατραπικη ψωλη βλεπω. Το ζηταει ο πρωκτος σου βλεπω γαμιολαρα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τουμπεκιασου τωρα μη σου βαλω ολα τα λαδια στη πατουρα σου λαδερη καριολα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Νομίζω χρησιμοποίησα ξεκάθαρα την λέξη συντροφικότητα.Τι μου φέρνεις παραδείγματα με το πως ξεκαύλωσες? Και γενικά τι το ζορίζεται πολύ το θέμα του σεξ? Είναι δεδομένο ότι ο άντρας μπορεί να ικανοποιήσει την σεξουαλική του ανάγκη και με τις πουτάνες και μόνο.Εγώ είπα ότι εκτός από τις σεξουαλικές ανάγκες ο άντρας έχει και τις ψυχικές ανάγκες. Να ερωτευθεί να αγαπήσει μια γυναίκα κτλπ την οποία δεν μπορεί να στην καλύψει μια πουτάνα.Δεν έχει σημασία αν δεν το βρίσκεις αυτό στις περισσότερες γυναίκες,σημασία έχει ότι υπάρχει η ανάγκη.Αν δεν σας ενδιέφερε καθόλου η σχέση με μια γυναίκα δεν θα αναλύατε το τι θέλει η Ελληνίδα και το πόσο πουτάνα είναι που κοιτάει τα λεφτά,απλά θα την αγνοούσατε.Είναι σωστότερο να πεις θέλω να κάνω σχέση αλλά σωστές κοπέλες δύσκολα βρίσκονται.

Οκ, ας πιάσουμε τη συντροφικότητα. Αλίμονο αν είχα την άποψη ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα σε ερωτευτούν, που θα απολαύσουν πραγματικά την παρέα σου, που θα σε φροντίσουν. Η πεποίθησή μου όμως είναι ότι αυτές είναι λίγες, βρίσκονται σε νεαρές ηλικίες, οι οποίες δεν είναι στο target group που μπορώ να παίξω μπάλα και ακόμα δεν είναι αυτές που κυκλοφοράνε και διεκδικούν γκόμενο. Τις βρίσκεις κυρίως από συστάσεις και κοινωνικές σχέσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν διαθέτω. Κάποτε οι γυναίκες ήξεραν καλά τη θέση τους. Η κουκλίτσα της γειτονιάς παντρευόταν τον γιατρό / μανάβη / χασάπη/ μπακάλη ή οποιοδήποτε θεωρούσε Α αρσενικό της γειτονιάς και οι άλλες προσπαθούσαν να τυλίξουν τον καλύτερο που μπορούσαν, αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων σε όλα τα αγελαία ζώα. Μετά το 1980 ήρθαν το Κοσμοπόλιταν και τα άλλα περιοδικά του κώλου και έπεισαν τη μέση Ελληνίδα ότι της αξίζει ο Πρίγκιπας με την άσπρη BMW. Επειδή πήραν τ α μυαλά τους αέρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι όλα τα Α αρσενικά που γράφουν τα περιοδικά που διαβάζουν ΜΑ ΟΛΑ παντρεύτηκαν μοντέλα. Και ο πετυχημένος εκδότης που το επίθετό του αρχίζει από Κ, και ο γόνος της οικογένειας που το επίθετό του αρχίζει από Β, και ο μεγαλοδικηγόρος που το επίθετό του αρχίζει από Κ με μοντέλες παντρεύτηκαν. Η πλειοψηφία των Ελληνίδων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνειδητοποιήσει ότι ένας τέτοιος τύπος δεν είναι δυνατόν να προτιμήσει μια γυναίκα με μέτριο καλούπι, γύρω στο 1,60 που απλά έχει βγάλει ένα Λύκειο και ξέρει κάποια Αγγλικά.  Αυτές οι γυναίκες, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η πλειοψηφία, δεν ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν να σου προσφέρουν συντροφικότητα. Ακόμα κι αν από ανάγκη καταλήξουν μαζί σου, θα νοιώθουν ριγμένες, ότι άξιζαν κάποιο καλύτερο και αυτό θα βγαίνει με ξινίλα, τεράστιες απαιτήσεις και τουπέ απέναντι σε οποιοδήποτε φουκαρά είναι μαζί τους. Εγώ άλλα άξιζα, θα σκέφτονται μέσα τους. Αυτό το χορό τον έχω χορέψει και τον ξέρω. Και όσο από επίπεδο, είναι κατώτερο του μηδενός για τη μέγιστη πλειοψηφία. Η πρώην γυναίκα μου είχε δυο πτυχία και μίλαγε 5 γλώσσες. Το μόνο που πραγματικά γούσταρε να διαβάζει ήταν το κλικ και κανα δυο άλλα τέτοια. Στη δουλειά μου έχουν περάσει πάνω από 100 γυναίκες, οι μισές με πτυχίο. Η μόνη διαφορά που είχαν με τις πιο χαμηλής μόρφωσης, ήταν ότι ενώ οι δεύτερες είχαν πάνω στο γραφείο τους την Espresso και τα άλλα μαλακοπεριοδικά ακομπλεξάριστα, αυτές δήλωναν ότι διαβάζουν λογοτεχνία και εννοούσαν ότι διαβάζουν μεταμφιεσμένα Άρλεκιν. Για ποια συντροφικότητα και επικοινωνία μου μιλάς; Αν εσύ έχεις βρει κάποια που να σου προσφέρει τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, μπράβο σου, σε χαίρομαι και θα ήθελα κι εγώ να είμαι στη θέση σου. Αν έχεις κάποια τέτοια, έπιασες τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Τελευταία ερώτηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο κανόνας στην πλειοψηφία των ζευγαριών που κυκλοφορούν δίπλα μας;

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Νομίζω χρησιμοποίησα ξεκάθαρα την λέξη συντροφικότητα.Τι μου φέρνεις παραδείγματα με το πως ξεκαύλωσες? Και γενικά τι το ζορίζεται πολύ το θέμα του σεξ? Είναι δεδομένο ότι ο άντρας μπορεί να ικανοποιήσει την σεξουαλική του ανάγκη και με τις πουτάνες και μόνο.Εγώ είπα ότι εκτός από τις σεξουαλικές ανάγκες ο άντρας έχει και τις ψυχικές ανάγκες. Να ερωτευθεί να αγαπήσει μια γυναίκα κτλπ την οποία δεν μπορεί να στην καλύψει μια πουτάνα.Δεν έχει σημασία αν δεν το βρίσκεις αυτό στις περισσότερες γυναίκες,σημασία έχει ότι υπάρχει η ανάγκη.Αν δεν σας ενδιέφερε καθόλου η σχέση με μια γυναίκα δεν θα αναλύατε το τι θέλει η Ελληνίδα και το πόσο πουτάνα είναι που κοιτάει τα λεφτά,απλά θα την αγνοούσατε.Είναι σωστότερο να πεις θέλω να κάνω σχέση αλλά σωστές κοπέλες δύσκολα βρίσκονται.
Tα αυτοννόητα λες.
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι στη ζωή δεν είναι μόνο το σεξ και ένας άνθρωπος χρειάζεται και τη συντροφικότητα.
Και δεν νομίζω κάποιος να ισχυρίστηκε ότι βρήκε συντροφικότητα στις ιερόδουλες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.583
Πόντοι
2.356
Οκ, ας πιάσουμε τη συντροφικότητα. Αλίμονο αν είχα την άποψη ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα σε ερωτευτούν, που θα απολαύσουν πραγματικά την παρέα σου, που θα σε φροντίσουν. Η πεποίθησή μου όμως είναι ότι αυτές είναι λίγες, βρίσκονται σε νεαρές ηλικίες, οι οποίες δεν είναι στο target group που μπορώ να παίξω μπάλα και ακόμα δεν είναι αυτές που κυκλοφοράνε και διεκδικούν γκόμενο. Τις βρίσκεις κυρίως από συστάσεις και κοινωνικές σχέσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν διαθέτω. Κάποτε οι γυναίκες ήξεραν καλά τη θέση τους. Η κουκλίτσα της γειτονιάς παντρευόταν τον γιατρό / μανάβη / χασάπη/ μπακάλη ή οποιοδήποτε θεωρούσε Α αρσενικό της γειτονιάς και οι άλλες προσπαθούσαν να τυλίξουν τον καλύτερο που μπορούσαν, αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων σε όλα τα αγελαία ζώα. Μετά το 1980 ήρθαν το Κοσμοπόλιταν και τα άλλα περιοδικά του κώλου και έπεισαν τη μέση Ελληνίδα ότι της αξίζει ο Πρίγκιπας με την άσπρη BMW. Επειδή πήραν τ α μυαλά τους αέρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι όλα τα Α αρσενικά που γράφουν τα περιοδικά που διαβάζουν ΜΑ ΟΛΑ παντρεύτηκαν μοντέλα. Και ο πετυχημένος εκδότης που το επίθετό του αρχίζει από Κ, και ο γόνος της οικογένειας που το επίθετό του αρχίζει από Β, και ο μεγαλοδικηγόρος που το επίθετό του αρχίζει από Κ με μοντέλες παντρεύτηκαν. Η πλειοψηφία των Ελληνίδων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνειδητοποιήσει ότι ένας τέτοιος τύπος δεν είναι δυνατόν να προτιμήσει μια γυναίκα με μέτριο καλούπι, γύρω στο 1,60 που απλά έχει βγάλει ένα Λύκειο και ξέρει κάποια Αγγλικά.  Αυτές οι γυναίκες, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η πλειοψηφία, δεν ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν να σου προσφέρουν συντροφικότητα. Ακόμα κι αν από ανάγκη καταλήξουν μαζί σου, θα νοιώθουν ριγμένες, ότι άξιζαν κάποιο καλύτερο και αυτό θα βγαίνει με ξινίλα, τεράστιες απαιτήσεις και τουπέ απέναντι σε οποιοδήποτε φουκαρά είναι μαζί τους. Εγώ άλλα άξιζα, θα σκέφτονται μέσα τους. Αυτό το χορό τον έχω χορέψει και τον ξέρω. Και όσο από επίπεδο, είναι κατώτερο του μηδενός για τη μέγιστη πλειοψηφία. Η πρώην γυναίκα μου είχε δυο πτυχία και μίλαγε 5 γλώσσες. Το μόνο που πραγματικά γούσταρε να διαβάζει ήταν το κλικ και κανα δυο άλλα τέτοια. Στη δουλειά μου έχουν περάσει πάνω από 100 γυναίκες, οι μισές με πτυχίο. Η μόνη διαφορά που είχαν με τις πιο χαμηλής μόρφωσης, ήταν ότι ενώ οι δεύτερες είχαν πάνω στο γραφείο τους την Espresso και τα άλλα μαλακοπεριοδικά ακομπλεξάριστα, αυτές δήλωναν ότι διαβάζουν λογοτεχνία και εννοούσαν ότι διαβάζουν μεταμφιεσμένα Άρλεκιν. Για ποια συντροφικότητα και επικοινωνία μου μιλάς; Αν εσύ έχεις βρει κάποια που να σου προσφέρει τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, μπράβο σου, σε χαίρομαι και θα ήθελα κι εγώ να είμαι στη θέση σου. Αν έχεις κάποια τέτοια, έπιασες τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Τελευταία ερώτηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο κανόνας στην πλειοψηφία των ζευγαριών που κυκλοφορούν δίπλα μας;

Ε λοιπόν υπάρχει λόγος να μην πόύμε Respect στο Γιαννη Μπόκολο; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΗ. Λές αλήθειες. Ξεστραβωθείτε μέλη και επισκέπτες. Ναι. Τη καλημέρα μου παρεμπιπτόντως.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Ε λοιπόν υπάρχει λόγος να μην πόύμε Respect στο Γιαννη Μπόκολο; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΗ. Λές αλήθειες. Ξεστραβωθείτε μέλη και επισκέπτες. Ναι. Τη καλημέρα μου παρεμπιπτόντως.

σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είθε σήμερα να ξημερώσει Καλή μέρα για όλους μας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.583
Πόντοι
2.356
σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είθε σήμερα να ξημερώσει Καλή μέρα για όλους μας.

Έβαλα bold κόκκινα γράμματα για να τονίσω τα αυτονόητα! Είναι ακριβώς όπως τα λές. Παραφουσκωμένα μυαλά. Θέλει δυστυχώς να έχεις πολλούς κύκλους για να βρεις τίποτα σοβαρό.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.583
Πόντοι
2.356
Αγαπητοί επισκέπτες και μέλη,

Τα πράγματα είναι απλά, για  να βρει κάποιος μια κοπέλα για σχέση είναι πλέον σαν λαχείο. Η κρίση πέρασε και εκεί. Υπάρχουν άπειρα "μπακούρια - λίγουρες" που έχουν "μετατρέψει" σε θεές τις εντελώς μέτριες κοπέλες. Έχουν παραφουσκώσει τα μυαλά τους. Το βλέπω σε δουλειές, το βλέπω στο δρόμο, το βλέπω σε κοινές παρέες. Η καθεμιά έχει και από μια εξυπνάδα να σου πει. Παλεύεις σαν το σκύλο για να βρεις μια κοπέλα της προκοπής να κάνεις δεσμό, να προσπαθήσεις. Όλες, σχεδόν όλες εγωιστικά βάζουν το "να σε θέλουν πολύ" για να τολμήσουν κάτι... Πλέον δεν θέλουν να προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι. Απλώς περιμένουν τον ΚΛΙΚ. Βγαίνουν και λένε : Δεν υπάρχουν άντρες..." Μωρή λινάτσα, υπάρχουν άντρες, απλώς δεν υπάρχουν οι πρίγκηπες που ψάχνεις"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom