Ενταξει οχι ακριβως το πανω χερι,απλα ειναι αυτο που σου ειπα,μπορει σε περιπτωση που εχει δευτερες σκεψεις και δεν παιρνει,στην αντιθετη περιπτωση το σωζεις,τεσπα εξαρταται και απο την καθε γκομενα
Στο αλλο που λες για το γαμησι απο την πρωτη συναντηση,οκ μη πας με το μαχαιρι στα δοντια η ταν η επι τας,αλλα να φροντισεις να της δειξεις οσο πιο καθαρα γινεται οτι το θες,Γιατι στην περιπτωση που θελει και εσυ δεν..θα ξενερωσει στανταρ
Και ειδικα αν εχει ηδη σχεση η ειναι παντρεμενη..ε δεν νομιζω να θελει πολλα πολλα ,ξερο γαμησι θα ψαχνει σε σενα.
Οποτε χωσου αλλα οκ χωρις να την αρπαξεις και απο το λαιμο
Τυπε, δωσε την αποψη σου για το (δ). Εχω το κινητο της αλλα στο πρωτο μηνυμα δεν απαντησε. Πως το γυρναω εφοσον εχω το κινητο της?
"Αρχηγοπουλα αναφερω τα ακολουθα:
Τις τελευταιες 3 βδομαδες (τις 2 απο αυτες ημουνα στην Ροδο για διακοπες) συνεβησαν τα ακολουθα:
a) Στην Ροδο γνωρισα μια Πολωνεζα, 35 ετων. Καλο κομματι, σωμα πετρα, ατριχο...πσσσσ και επεσε τρελο πηδημα το ιδιο βραδυ ...μεσα σε 2 ωρες απο την ωρα που αρχισαμε να μιλαμε. Ακομπλεξαριστη γκομενα! Θελει να συνεχισουμε το πηδημα οσο μας επιτρεπουν οι καταστασεις της αποστασης.
β) Στην Ροδο παλι, γνωρισα μια Σουηδεζα. Μικρο, 21 ετων, μπομπα αλογο. Την επομεηνη μερα που γνωριστηκαμε πηγαμε για μπανιο και το βραδυ επεσε πηδημα. Ακομπλεξαριστη γκομενα!
γ) Στο αεροπλανο πηγαινοντας στην Ροδο διπλα μου καθοταν μια Καναδεζα, 41 ετων. Αλλαξαμε τηλεφωνα, μενει ΑΘηνα μονιμα. Μολις γυρισ ααπο Ροδο βγηκαμε εξω και το ιδιο βραδυ επεσε πηδημα ...και το πηδημα συνεχιζεται. Ακομπλεξαριστη γκομενα!
δ) Προχθες, στην Αθηνα πλεον, βγηκα με ενα φιλαρακι και πηγαμε σε ενα μπαρ. Την πεσαμε σε δυο γκομενες, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Μπλα μπλα μπλα...πηραμε τα τηλεφωνα, εδειχναν οτι περναγα καλα μαζι μας. Στελνω εχθες μηνυμα στην μια, και ακομα δεν εχει απαντησει πισω. Δεν ειπα να με γουσταρει ντε και καλα, αλλα ενα μηνυμα που να λεει: δεν σε γουσταρω, εχω γκομενο, σε γουσταρω, δεν ειμαι καλα αυτες τις μερες...ή οτιδηποτε αλλο επρεπε τουλαχισοτν να το στειλει. Ειναι ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΕΣ εκτος απο τα υπολοιπα
Τα συμπερασματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σχετικα με τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!"