Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιοι επιλέγουν να γυρνάνε μόνοι στο σπίτι τους, αφού έχουν γαμήσει κάποια που δεν τους έχει πει, σε παρακαλώ έχω πονοκέφαλο, όχι απόψε μωρό μου έχω περίοδο, έχω τις μαύρες μου γιατί πέθανε ο σκύλος του γείτονα κλπ πίπες. Ότι χαίρονται που δεν θα κοιμηθούν με κάποια που θα τους πρήξει τα παπάρια στην κρεβατομουρμούρα και την άλλη μέρα θα έχει ξινισμένη φάτσα και θα ζητάει τον ουρανό με τα’ άστρα; Εγώ πολύ γουστάρω από την επιλογή μου αυτή, το ότι δεν ακούω …Αγάπη μουουουουου και πρέπει να απαντήσω … τι θέλεις γλυκιά μου; Και μέσα μου να λέω ωχ, τι θα μου ζητήσει πάλι.
Νομίζω χρησιμοποίησα ξεκάθαρα την λέξη συντροφικότητα.Τι μου φέρνεις παραδείγματα με το πως ξεκαύλωσες? Και γενικά τι το ζορίζεται πολύ το θέμα του σεξ? Είναι δεδομένο ότι ο άντρας μπορεί να ικανοποιήσει την σεξουαλική του ανάγκη και με τις πουτάνες και μόνο.Εγώ είπα ότι εκτός από τις σεξουαλικές ανάγκες ο άντρας έχει και τις ψυχικές ανάγκες. Να ερωτευθεί να αγαπήσει μια γυναίκα κτλπ την οποία δεν μπορεί να στην καλύψει μια πουτάνα.Δεν έχει σημασία αν δεν το βρίσκεις αυτό στις περισσότερες γυναίκες,σημασία έχει ότι υπάρχει η ανάγκη.Αν δεν σας ενδιέφερε καθόλου η σχέση με μια γυναίκα δεν θα αναλύατε το τι θέλει η Ελληνίδα και το πόσο πουτάνα είναι που κοιτάει τα λεφτά,απλά θα την αγνοούσατε.Είναι σωστότερο να πεις θέλω να κάνω σχέση αλλά σωστές κοπέλες δύσκολα βρίσκονται.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Ενταξει οχι ακριβως το πανω χερι,απλα ειναι αυτο που σου ειπα,μπορει σε περιπτωση που εχει δευτερες σκεψεις και δεν παιρνει,στην αντιθετη περιπτωση το σωζεις,τεσπα εξαρταται και απο την καθε γκομενα
Στο αλλο που λες για το γαμησι απο την πρωτη συναντηση,οκ μη πας με το μαχαιρι στα δοντια η ταν η επι τας,αλλα να φροντισεις να της δειξεις οσο πιο καθαρα γινεται οτι το θες,Γιατι στην περιπτωση που θελει και εσυ δεν..θα ξενερωσει στανταρ
Και ειδικα αν εχει ηδη σχεση η ειναι παντρεμενη..ε δεν νομιζω να θελει πολλα πολλα ,ξερο γαμησι θα ψαχνει σε σενα.
Οποτε χωσου αλλα οκ χωρις να την αρπαξεις και απο το λαιμο

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ενταξει οχι ακριβως το πανω χερι,απλα ειναι αυτο που σου ειπα,μπορει σε περιπτωση που εχει δευτερες σκεψεις και δεν παιρνει,στην αντιθετη περιπτωση το σωζεις,τεσπα εξαρταται και απο την καθε γκομενα
Στο αλλο που λες για το γαμησι απο την πρωτη συναντηση,οκ μη πας με το μαχαιρι στα δοντια η ταν η επι τας,αλλα να φροντισεις να της δειξεις οσο πιο καθαρα γινεται οτι το θες,Γιατι στην περιπτωση που θελει και εσυ δεν..θα ξενερωσει στανταρ
Και ειδικα αν εχει ηδη σχεση η ειναι παντρεμενη..ε δεν νομιζω να θελει πολλα πολλα ,ξερο γαμησι θα ψαχνει σε σενα.
Οποτε χωσου αλλα οκ χωρις να την αρπαξεις και απο το λαιμο

Τυπε, δωσε την αποψη σου για το (δ). Εχω το κινητο της αλλα στο πρωτο μηνυμα δεν απαντησε. Πως το γυρναω εφοσον εχω το κινητο της?

"Αρχηγοπουλα αναφερω τα ακολουθα:

Τις τελευταιες 3 βδομαδες (τις 2 απο αυτες ημουνα στην Ροδο για διακοπες) συνεβησαν τα ακολουθα:

a) Στην Ροδο γνωρισα μια Πολωνεζα, 35 ετων. Καλο κομματι, σωμα πετρα, ατριχο...πσσσσ και επεσε τρελο πηδημα το ιδιο βραδυ ...μεσα σε 2 ωρες απο την ωρα που αρχισαμε να μιλαμε. Ακομπλεξαριστη γκομενα! Θελει να συνεχισουμε το πηδημα οσο μας επιτρεπουν οι καταστασεις της αποστασης.

β) Στην Ροδο παλι, γνωρισα μια Σουηδεζα. Μικρο, 21 ετων, μπομπα αλογο. Την επομεηνη μερα που γνωριστηκαμε πηγαμε για μπανιο και το βραδυ επεσε πηδημα. Ακομπλεξαριστη γκομενα!

γ) Στο αεροπλανο πηγαινοντας στην Ροδο διπλα μου καθοταν μια Καναδεζα, 41 ετων. Αλλαξαμε τηλεφωνα, μενει ΑΘηνα μονιμα. Μολις γυρισ ααπο Ροδο βγηκαμε εξω και το ιδιο βραδυ επεσε πηδημα ...και το πηδημα συνεχιζεται. Ακομπλεξαριστη γκομενα!

δ) Προχθες, στην Αθηνα πλεον, βγηκα με ενα φιλαρακι και πηγαμε σε ενα μπαρ. Την πεσαμε σε δυο γκομενες, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Μπλα μπλα μπλα...πηραμε τα τηλεφωνα, εδειχναν οτι περναγα καλα μαζι μας. Στελνω εχθες μηνυμα στην μια, και ακομα δεν εχει απαντησει πισω. Δεν ειπα να με γουσταρει ντε και καλα, αλλα ενα μηνυμα που να λεει: δεν σε γουσταρω, εχω γκομενο, σε γουσταρω, δεν ειμαι καλα αυτες τις μερες...ή οτιδηποτε αλλο επρεπε τουλαχισοτν να το στειλει. Ειναι ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΕΣ εκτος απο τα υπολοιπα

Τα συμπερασματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σχετικα με τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!"

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
1)"με το μπουρου μπουρου με τις κλασσικες μαλακιες που λεμε,θα εδιωχνες οποιες αμφιβολιες"
Για πες μου τυπε καποιες απο αυτες να εχω ευκαιρες γιατι στο μπλα μπλα δεν ειναι το φορτε μου.....αν και κουτσα τα καταφερνω

2)Πιπες τα περι καφε λες εε?? Μου το ειπε δυο φορες

3)Υ.Γ. Ποσο χρονων εισαι τυπε?
1)Δεν υπαρχει οδηγος με ατακες ρε τυπε  :grin: οτι σου βγαινει!Αν και μονο το γεγονος οτι θα της μιλησεις και θα της θυμισεις οτι γουσταρεις να βρεθειτε φτανει,η γκομενα ηδη γουσταρει απο οτι καταλαβα,απλα λεμε μη  κολωσει για καποιο λογο και θελει λιγο σπρωξιμο

2)Και 100 φορες να στο πει πιπες ειναι

3)σχεδον συνομηλικοι ειμαστε  

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
1)Δεν υπαρχει οδηγος με ατακες ρε τυπε  :grin: οτι σου βγαινει!Αν και μονο το γεγονος οτι θα της μιλησεις και θα της θυμισεις οτι γουσταρεις να βρεθειτε φτανει,η γκομενα ηδη γουσταρει απο οτι καταλαβα,απλα λεμε μη  κολωσει για καποιο λογο και θελει λιγο σπρωξιμο

2)Και 100 φορες να στο πει πιπες ειναι

3)σχεδον συνομηλικοι ειμαστε  

Απλα δεν θελω να το καψω γιατι ειναι τρελλη πιπα και για αυτο το συζηταω ωστε να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες να την χασω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Τυπε Βιλατζ θα σου πω κατι αλλα μη το παρεις στραβα..Για καποιον που ζωγραφιζε επι 2 βδομαδες στη Ροδο,γαμωντας απο πιπινακια μεχρι Μιλφαρες εχεις αποριες σε βασικα θεματα...που δεν συναδουν με τις ικανοτητες και τις επιτυχιες που περιεγραψες. Οποτε 2 τινα μπορει να συμβαινουν:
Η μας ταιζεις φιδια και χανουμε το χρονο μας...Η το εχεις μια χαρα με τις γκομενες και για καποιο λογο κολας στις ελληνιδες και καθεσαι και το υπεραναλυεις και το ψειριζεις .Δεν χρειαζεται τοση αναλυση και στρατηγικη.Χαλαρα κανε αυτα που ξερεις και θα κατσουν οι φασεις,αν οχι ολες καποιες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυπε Βιλατζ θα σου πω κατι αλλα μη το παρεις στραβα..Για καποιον που ζωγραφιζε επι 2 βδομαδες στη Ροδο,γαμωντας απο πιπινακια μεχρι Μιλφαρες εχεις αποριες σε βασικα θεματα...που δεν συναδουν με τις ικανοτητες και τις επιτυχιες που περιεγραψες. Οποτε 2 τινα μπορει να συμβαινουν:
Η μας ταιζεις φιδια και χανουμε το χρονο μας...Η το εχεις μια χαρα με τις γκομενες και για καποιο λογο κολας στις ελληνιδες και καθεσαι και το υπεραναλυεις και το ψειριζεις .Δεν χρειαζεται τοση αναλυση και στρατηγικη.Χαλαρα κανε αυτα που ξερεις και θα κατσουν οι φασεις,αν οχι ολες καποιες

Θυμιζω τυπε οτι στην Ροδο ολες ηταν ξενες, Πολωνη, Σουδεζα και Καναδεζα. ΟΧΙ Ελληνιδα! Οι ελληνιδες η δικη μου εμπειρια λεει οτι δεν πιανουν τα ιδια που λες στις ξενες. Οι ξενες δεν θελουν να τις ΠΕΙΣΕΙΣ! Οι Ελληνιδες θελουν να τις πεισεις, και εκει δεν τα παω καλα με τις Ελληνιδες.  Πιστευω οτι οι ΕΛληνιδες θελουν στρατηγικη, ισως λαθος μου. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΙΠΕΣ συναγωνιστη! Το ξεκαθαρισα οτι στην Ροδο ηταν ΞΕΝΕΣ , και δεν το ξεκαθαρισα τυχαια!

Υ.Γ.  LONG LIVE THE KING τυπε !!!

Εισαι πραγματικος ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
VILLAGE για πες φιλε για τη καναδεζα. Ειναι σκυλι στο κρεβατι; Κανει βαθυες πιπες;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Θυμιζω τυπε οτι στην Ροδο ολες ηταν ξενες, Πολωνη, Σουδεζα και Καναδεζα. ΟΧΙ Ελληνιδα! Οι ελληνιδες η δικη μου εμπειρια λεει οτι δεν πιανουν τα ιδια που λες στις ξενες. Οι ξενες δεν θεπυν να τις ΠΕΙΣΕΙΣ! Οι Ελληνιδες θελουν να τις πεισεις, και εκει δεν τα παω καλα με τις Ελληνιδες.  ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΙΠΕΣ συναγωνιστη! Το ξεκαθαρισα οτι στην Ροδο ηταν ΞΕΝΕΣ , και δεν το ξεκαθαρισσα τυχαια!

Υ.Γ.  LONG LIVE THE KING τυπε !!!

Εισαι πραγματικος ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!
Ενταξει υπαρχει διαφορα Ξενες με ελληνιδες δε λεω αλλα στη τελικη το μουνι ολες στην ιδια μερια το χουν.Εσυ μπαινεις στο τριπακι οτι αυτες θελουν ειδικο ψηστηρι,ακροβατικα και δεν ξερω εγω.Δεν μου λες? Οι Ξενες μολις σε εβλεπαν ανοιγανε τα ποδια?Δεν νομιζω και εκει κατι ελεγες καποιο ειδος ψησιματος το εκανες.Ε τα ιδια κανε και τωρα.Καλυτερα να κανεις αυτο που ξερεις καλα να κανεις.
Και αν της αρεσει της Ελλεινιδας,αλλιως στο πουτσο σου,στο κατω κατω της γραφης εσυ χορτατος εισαι ,αυτηνης ειναι πιθανον να εχει αραχνιασει
Που αν το κανεις με αυτοπεποιθηση θα πιασει και εδω

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ενταξει υπαρχει διαφορα Ξενες με ελληνιδες δε λεω αλλα στη τελικη το μουνι ολες στην ιδια μερια το χουν.Εσυ μπαινεις στο τριπακι οτι αυτες θελουν ειδικο ψηστηρι,ακροβατικα και δεν ξερω εγω.Δεν μου λες? Οι Ξενες μολις σε εβλεπαν ανοιγανε τα ποδια?Δεν νομιζω και εκει κατι ελεγες καποιο ειδος ψησιματος το εκανες.Ε τα ιδια κανε και τωρα.Καλυτερα να κανεις αυτο που ξερεις καλα να κανεις.
Και αν της αρεσει της Ελλεινιδας,αλλιως στο πουτσο σου,στο κατω κατω της γραφης εσυ χορτατος εισαι ,αυτηνης ειναι πιθανον να εχει αραχνιασει
Που αν το κανεις με αυτοπεποιθηση θα πιασει και εδω

Αποψη μου ειναι οτι πραγματι οι ΕΛληνιδες θελουν ειδικο ψηστηρι και ακροβατικα.

Οι Ξενες προφανως και θελουν να πεις κατι, ΑΛΛΑ δεν χρειαζεται τοσο ψησιμο. Πηδιουνται με λιγοτερο μπλα μπλα. Εκτος απο τις οποιες (οχι πολλες) τουριστριες στην Ελλαδα που εχω γνωριζει, εχω μεινει και πολλα χρονια στο εξωτερικο και πιστεψε με οι Ελληνιδες θελουν ειδικο ψηστηρι. Τουλαχισοτν ετσι ειναι στα δικα μου ματια.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Βασιλοφρων,

Μπορεις να μου δωσεις μια ιδεα με την αλλη τυπισσα που γνωρισα στο μπαρ (παλι Ελληνιδα εννοειται) και εχω το ηλεφωνο της αλλα στο μηνυμα που της εστειλα δεν απαντησε, πως να το παλεψω μπας και το ψησω?

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η Πιπα της Καναδεζας ειναι μακραν η καλυτερη απο της Πολωνεζας ή της Σουηδεζας

Μπραβο τη κυρια καναδεζα. Το μουνι τους αυτες οι καναδεζες το αφηνουν αξυριστο σε μεγαλο ποσοστο απ οτι ξερω. Η δικια σου;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Αποψη μου ειναι οτι πραγματι οι ΕΛληνιδες θελουν ειδικο ψηστηρι και ακροβατικα.

Οι Ξενες προφανως και θελουν να πεις κατι, ΑΛΛΑ δεν χρειαζεται τοσο ψησιμο. Πηδιουνται με λιγοτερο μπλα μπλα. Εκτος απο τις οποιες (οχι πολλες) τουριστριες στην Ελλαδα που εχω γνωριζει, εχω μεινει και πολλα χρονια στο εξωτερικο και πιστεψε με οι Ελληνιδες θελουν ειδικο χηστηρι. Τουλαχισοτν ετσι ειναι στα δικα μου ματια.
Ας θελουν και τον ουρανο με τα αστρα.Εγω αλλο λεω,εσυ γιατι να σκας?(καλα δε λεω οτι το εχεις και προβλημα,απλα γιατι να σε απασχολει)Ειδικα απο τη στιγμη που εισαι και χορτατος(πηδας και την καναδεζα στην αθηνα απο οτι καταλαβα) ε χρησιμοποιησε την ανεση που σου δινουν αυτα τα γαμησια και ορμα στις Ελλεινιδες παιζοντας το δικο σου παιχνιδι και επιβαλοντας τους δικους σου κανονες,Οτι δεν λυνεται κοβεται  ;)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Βασιλοφρων,

Μπορεις να μου δωσεις μια ιδεα με την αλλη τυπισσα που γνωρισα στο μπαρ (παλι Ελληνιδα εννοειται) και εχω το ηλεφωνο της αλλα στο μηνυμα που της εστειλα δεν απαντησε, πως να το παλεψω μπας και το ψησω?
Με προβληματιζουν οι αποριες σου τυπε,αλλα ειμαι σε καλο φεγγαρι και θα δειξω καλη πιστη.Θα σβησεις το τηλεφωνο της και δεν θα ξανασχοληθεις,απλο ειναι,Δεν τελειωσαν οι γυναικες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ας θελουν και τον ουρανο με τα αστρα.Εγω αλλο λεω,εσυ γιατι να σκας?(καλα δε λεω οτι το εχεις και προβλημα,απλα γιατι να σε απασχολει)Ειδικα απο τη στιγμη που εισαι και χορτατος(πηδας και την καναδεζα στην αθηνα απο οτι καταλαβα) ε χρησιμοποιησε την ανεση που σου δινουν αυτα τα γαμησια και ορμα στις Ελλεινιδες παιζοντας το δικο σου παιχνιδι και επιβαλοντας τους δικους σου κανονες,Οτι δεν λυνεται κοβεται  ;)

Ναι πηδαω την Καναδεζα στην Αθηνα κανονικα ....FULL!!!

Δεν σκαω, αλλα αυτη η μιλφαρα θελω να την γαμησω τρελλα και δεν θελω να την χασω την ευκαιρια με τις οποιες γνωστες μαλακιες που αραδιαζουν οι ελληνιδες για να τις πεισεις και μετα αν τα καταφερεις να σου δωσουν το μουνι τους να το κανεις λαστιχο

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Πετυχες λαβρακι εσυ, τυχερος. Ψηστο για καμια παρτουζα τη καναδεζα με το μιλφ. Η καναδεζα σιγουρα θα ψηνεται. Κι αν φας χυλο απο το μιλφ η καναδεζα δεν εχει καμια φιλη;

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Με προβληματιζουν οι αποριες σου τυπε,αλλα ειμαι σε καλο φεγγαρι και θα δειξω καλη πιστη.Θα σβησεις το τηλεφωνο της και δεν θα ξανασχοληθεις,απλο ειναι,Δεν τελειωσαν οι γυναικες

Φιλε, μην προβλήματιζεσαι.

Σε ερωτησα το παραπανω γιατι εσυ πιο πριν ειπες οτι αμα εχεις το κινητο της, εχεις και το πανω χερι.

Επειδη δεν το πολυ ενστερνιζομαι αυτο, σε ρωτησα μπας και εναι κατι που μου διαφευγει.

Δεν υπαρχει λογος προβληματισμου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom