Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ειναι μαλακισμενες αλλα μαλλον δεν σου χει τυχει να γαμησεις ποτε ελληνιδα μανα-κορη, 2 ελληνιδες κολλητες στο καπακι και ξεκωλιασματα εν μια νυκτι χωρις πολλα πολλα.  που στη πληοψηφεια ειναι οντως μαλακισμενες

Δεν μου εχει τυχει κανενα απο αυτα

"Οταν τα κανεις αυτα ισως να εισαι λιγοτερο επιεικης με τις ελληνιδες "  . Τι εννοεις ποιητη?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μου εχει τυχει κανενα απο αυτα

"Οταν τα κανεις αυτα ισως να εισαι λιγοτερο επιεικης με τις ελληνιδες "  . Τι εννοεις ποιητη?

Ούτε και του Σατράπη του έχουν τύχει ρε συ , υποθετικά μιλάει το παλικάρι.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Πανω απο 4500 σελιδες  για να καταληξετε οτι οι ελληνιδες κοιτανε τα λεφτα σου ;  :2funny:
Εννοειται. Σιγα το δυσκολο συμπερασμα.  Αν δεν εχεις λεφτα δεν μετρας  . Μετρας μονο αν εχεις λεφτα (ή αν εχεις προοπτικη να τα αποκτησεις στο μελλον). Εδω τα λεφτα μετραγαν στις εποχες της ευμαρειας με τους ψηλους μισθους και την μικρη ανεργια, δεν θα μετραν τωρα που ολοι ψαχνουν απο ενα κλαδι να πιαστουν για να επιβιωσουν απο την οικονομικη κριση ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
'Α ρε καημένε και αγαθέ Γιάννη, τι μου λες; ακούς τι λες; ή μάλλον διαβάζεις τι γράφεις; Ποια συμπεριφορά που οι περισσότερες πουτάνες αγωνιούν να χύσεις και μόνο κλωτσιές δεν σου ρίχνουν. Δεν τα βλέπεις; Ελάχιστες είναι καλές επαγγελματίες. Όπως έχει δηλώσει και η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών έχουν μπει στο επάγγελμα ένα σωρό κόσμος που ούτε καν ξέρεις τι είναι, τι κουβαλάνε κλπ. Άστα αδερφέ Μπόκολε, άστα σου λέω.

Θα γελάει μαζί σου κιόλας αν τις φερεσαι και ανθρώπινα, το έχω πάθει.

Συνάδελφε, μάλλον δεν πρόσεξες ότι στην τελευταία παράγραφο επεσήμανα τον κίνδυνο να εκλάβουν την ανθρωπιά σου σαν αδυναμία και ευκαιρία προς εκμετάλλευση. Αν δείξεις πραγματικά τα όριά σου, δεν κινδυνεύεις. Όμως τον ίδιο κίνδυνο, και μεγαλύτερο, διατρέχεις από τις τάχα τίμιες, που θα σου δημιουργήσουν την πεποίθηση ότι θέλουν να έχουν σχέση με σένα, ενώ θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Εγώ μόνο καλό είδα από τη συμπεριφορά που προτείνω να ακολουθείς. Όσο για την ξεπέτα, η εξήγηση γίνεται πριν ανέβω. Στυλ δεν πιστεύω να μου αρχίσεις τελείωνε, να σηκώνεις το τηλέφωνο, θα κάτσουμε ½ ώρα. Θέλεις ή όχι; Αλλιώς να πάω σε κάποια άλλη πιο πρόθυμη. Και βέβαια μου έτυχαν κάποιες που μετά τη συνεδρία άρχισαν το παραμύθι με την άρρωστη μάνα ή παιδί που θέλει φάρμακα, ή που είναι τρομερά κουρασμένες και θέλουν ένα 10ρικο για να φύγουν και να πάνε στο σπίτι τους. Χρειάζεται να επισημάνω ότι από τις 10 οι 8 ήταν Ελλεηνίδες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
λοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα διπλα τους, ουτε να τους παρουν πιπα στην πανσελινο μετα από πιωμα, ουτε να νιωσουν την καυλα από ένα κοριτσακι που θελει να γαμηθει, αλλα ουτε καν να γευτουν το φλυφομουνι χωρις φοβο και τυψεις.
Πραγματικα η ζωη σας είναι σκατα... Γραψτε ότι θελετε :S

Ωραία, εμείς είμαστε όπως μας περιγράφεις. Εσύ που ζεις αυτή την ειδυλλιακή ζωή που περιγράφεις, τι γυρεύεις σε ένα σάιτ που αλλάζουμε πληροφορίες για πουτάνες; Αφού εσύ ξυπνάς και βλέπεις μια κωλάρα δίπλα σου, και σου παίρνουν πίπες στην πανσέληνο μετά από πιώμα, και νιώθεις την καύλα από ένα κοριτσάκι που θέλει να γαμηθεί και γεύεσαι το φλυφομουνι χωρίς φόβο και υψεις, γιατί ασχολείσαι με μας τους δυστυχισμένους; Αφού ζεις σαν Πατρίκιος, τι δουλειά έχεις με μας τους Πληβείους; Ή μήπως συμμετέχεις στο σάιτ ακριβώς επειδή η ιστορία που έγραψες είναι κατευθείαν από Άρλεκιν;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Ο άνθρωπος όπως και πολλά άλλα ζώα έχει γραμμένη την ανάγκη της συντροφικότητας στο dna του.Μπορείτε να το παίζεται όσο μοναχικοί γαμιάδες θέλετε.Στο τέλος της ημέρας θα γυρνάτε σπίτι σας ξέρετε ότι σας λείπει κάτι παραπάνω από 10 λεπτά με μια πουτάνα που υποκρίνεται.Ακόμα και αυτοί που κάηκαν χοντρά από γυναίκες και δεν ξανά ασχολήθηκαν με αυτές δεν το έκαναν επειδή δεν τις χρειάζονται.Τραγουδήστε εσείς παραμύθια στον εαυτό σας.Εσείς χάνετε.

Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιοι επιλέγουν να γυρνάνε μόνοι στο σπίτι τους, αφού έχουν γαμήσει κάποια που δεν τους έχει πει, σε παρακαλώ έχω πονοκέφαλο, όχι απόψε μωρό μου έχω περίοδο, έχω τις μαύρες μου γιατί πέθανε ο σκύλος του γείτονα κλπ πίπες. Ότι χαίρονται που δεν θα κοιμηθούν με κάποια που θα τους πρήξει τα παπάρια στην κρεβατομουρμούρα και την άλλη μέρα θα έχει ξινισμένη φάτσα και θα ζητάει τον ουρανό με τα’ άστρα; Εγώ πολύ γουστάρω από την επιλογή μου αυτή, το ότι δεν ακούω …Αγάπη μουουουουου και πρέπει να απαντήσω … τι θέλεις γλυκιά μου; Και μέσα μου να λέω ωχ, τι θα μου ζητήσει πάλι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Αρχηγοπουλα αναφερω τα ακολουθα:

Τις τελευταιες 3 βδομαδες (τις 2 απο αυτες ημουνα στην Ροδο για διακοπες) συνεβησαν τα ακολουθα:

a) Στην Ροδο γνωρισα μια Πολωνεζα, 35 ετων. Καλο κομματι, σωμα πετρα, ατριχο...πσσσσ και επεσε τρελο πηδημα το ιδιο βραδυ ...μεσα σε 2 ωρες απο την ωρα που αρχισαμε να μιλαμε. Ακομπλεξαριστη γκομενα! Θελει να συνεχισουμε το πηδημα οσο μας επιτρεπουν οι καταστασεις της αποστασης.

β) Στην Ροδο παλι, γνωρισα μια Σουηδεζα. Μικρο, 21 ετων, μπομπα αλογο. Την επομεηνη μερα που γνωριστηκαμε πηγαμε για μπανιο και το βραδυ επεσε πηδημα. Ακομπλεξαριστη γκομενα!

γ) Στο αεροπλανο πηγαινοντας στην Ροδο διπλα μου καθοταν μια Καναδεζα, 41 ετων. Αλλαξαμε τηλεφωνα, μενει ΑΘηνα μονιμα. Μολις γυρισ ααπο Ροδο βγηκαμε εξω και το ιδιο βραδυ επεσε πηδημα ...και το πηδημα συνεχιζεται. Ακομπλεξαριστη γκομενα!

δ) Προχθες, στην Αθηνα πλεον, βγηκα με ενα φιλαρακι και πηγαμε σε ενα μπαρ. Την πεσαμε σε δυο γκομενες, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Μπλα μπλα μπλα...πηραμε τα τηλεφωνα, εδειχναν οτι περναγα καλα μαζι μας. Στελνω εχθες μηνυμα στην μια, και ακομα δεν εχει απαντησει πισω. Δεν ειπα να με γουσταρει ντε και καλα, αλλα ενα μηνυμα που να λεει: δεν σε γουσταρω, εχω γκομενο, σε γουσταρω, δεν ειμαι καλα αυτες τις μερες...ή οτιδηποτε αλλο επρεπε τουλαχισοτν να το στειλει. Ειναι ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΕΣ εκτος απο τα υπολοιπα

Τα συμπερασματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σχετικα με τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

Ρε μεγάλε, αυτό εννοώ ακριβώς. Δικαίωμα της Ελληνίδας να μη γουστάρει να γαμηθεί. Δεν σταματάει εκεί. Σου δημιουργεί με χίλιους δυό τρόπους την ελπίδα ότι θα την ξαναδείς και μπορεί και να πέσει γαμίσι, ενώ δεν έχει τέτοια διάθεση. Δεν είναι κακό το ότι δεν θέλει. Κακό είναι ότι προσποιείται ότι είναι διαθέσιμη. Δεν προσποιείται επειδή είναι  σχιζοφρενής. Προσποιείται για να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί, γι αυτό στη δικιά μου κλίμακα ηθικής οι πουτάνες στέκονται πιο ψηλά, είναι πιο τίμιες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φλυφομουνι τι ειναι ρε παιδια;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
φλυφομουνι τι ειναι ρε παιδια;

δεν ξέρω. Το έκανε πάντως ο τύπος από τον οποίο το παράθεσα ως εξής:

λοιπαμαι ρε παιδια...
Βλεπω ότι αρκετοι από εδώ μεσα δεν θα εχουν την ευκαιρια να ξυπνησουν και να δουν μια κωλαρα διπλα τους, ουτε να τους παρουν πιπα στην πανσελινο μετα από πιωμα, ουτε να νιωσουν την καυλα από ένα κοριτσακι που θελει να γαμηθει, αλλα ουτε καν να γευτουν το φλυφομουνι χωρις φοβο και τυψεις.
Πραγματικα η ζωη σας είναι σκατα... Γραψτε ότι θελετε

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.822
Πόντοι
1.756
Αρχηγοπουλα αναφερω τα ακολουθα:

Τις τελευταιες 3 βδομαδες (τις 2 απο αυτες ημουνα στην Ροδο για διακοπες) συνεβησαν τα ακολουθα:

a) Στην Ροδο γνωρισα μια Πολωνεζα, 35 ετων. Καλο κομματι, σωμα πετρα, ατριχο...πσσσσ και επεσε τρελο πηδημα το ιδιο βραδυ ...μεσα σε 2 ωρες απο την ωρα που αρχισαμε να μιλαμε. Ακομπλεξαριστη γκομενα! Θελει να συνεχισουμε το πηδημα οσο μας επιτρεπουν οι καταστασεις της αποστασης.

β) Στην Ροδο παλι, γνωρισα μια Σουηδεζα. Μικρο, 21 ετων, μπομπα αλογο. Την επομεηνη μερα που γνωριστηκαμε πηγαμε για μπανιο και το βραδυ επεσε πηδημα. Ακομπλεξαριστη γκομενα!

γ) Στο αεροπλανο πηγαινοντας στην Ροδο διπλα μου καθοταν μια Καναδεζα, 41 ετων. Αλλαξαμε τηλεφωνα, μενει ΑΘηνα μονιμα. Μολις γυρισ ααπο Ροδο βγηκαμε εξω και το ιδιο βραδυ επεσε πηδημα ...και το πηδημα συνεχιζεται. Ακομπλεξαριστη γκομενα!

δ) Προχθες, στην Αθηνα πλεον, βγηκα με ενα φιλαρακι και πηγαμε σε ενα μπαρ. Την πεσαμε σε δυο γκομενες, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Μπλα μπλα μπλα...πηραμε τα τηλεφωνα, εδειχναν οτι περναγα καλα μαζι μας. Στελνω εχθες μηνυμα στην μια, και ακομα δεν εχει απαντησει πισω. Δεν ειπα να με γουσταρει ντε και καλα, αλλα ενα μηνυμα που να λεει: δεν σε γουσταρω, εχω γκομενο, σε γουσταρω, δεν ειμαι καλα αυτες τις μερες...ή οτιδηποτε αλλο επρεπε τουλαχισοτν να το στειλει. Ειναι ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΕΣ εκτος απο τα υπολοιπα

Τα συμπερασματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σχετικα με τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
Μεγα λαθος, μην παιρνετε κινητα και στελνετε μην την αλλη μερα... οτι εχεις να το πεις πεστο εκει πανω στο τσακιρ κεφι. Βλεπεις οτι παει καλα το πραγμα και υπαρχει ανταποκριση?? Πες το στα ισα οπως εγω.. "παμε χοτελι τωρα.. ψηνεσαι??? οχι?? Αντε γεια..." τουλαχιστον ετσι λες οτι προσπαθησες κιολας,και οχι να περιμενεις μυνημα απο την γκομενα(που 99της εκατο δεν θα απαντησει ή θα σου εχει δωσει μουφα αριθμο)....

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μεγα λαθος, μην παιρνετε κινητα και στελνετε μην την αλλη μερα... οτι εχεις να το πεις πεστο εκει πανω στο τσακιρ κεφι. Βλεπεις οτι παει καλα το πραγμα και υπαρχει ανταποκριση?? Πες το στα ισα οπως εγω.. "παμε χοτελι τωρα.. ψηνεσαι??? οχι?? Αντε γεια..." τουλαχιστον ετσι λες οτι προσπαθησες κιολας,και οχι να περιμενεις μυνημα απο την γκομενα(που 99της εκατο δεν θα απαντησει ή θα σου εχει δωσει μουφα αριθμο)....
Μουφα αριθμο δεν εδωσε, εκανε κληση απο το κινητο μου στο κινητο της και το ειδα που χτυπησε

Απο εκεικαι περα ....αβυσσος....

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Περιστατικο επισης την ιδια βραδυα (ΠΡΟΧΘΕΣ) με την μαλακο...αλλα σε αλλο μπαρ...παραδιπλα

Γκομενα μεγαλη, MILF, αλλα ΟΛΑ ΤΣΙΤΑ και ΒΥΖΟ ορθιο!!! Ειναι με παρεα, μια αλλη γκομενα παλι MILF και δυο αλλους αντρες 50αρηδες. Με κοιτα την κοιτω, καποια στιγμη σηκωνεται και παει παραμεσα. Την ακολουθω και την σταματαω. Πιανω κουβεντα, αντεδρασε και μου λεει συνοδευομαι και δεν κανω τετοια πραγματα , και σταματαει η ιστορια εκει με ασχημη αισθηση. Αποψε την ξαναπετυχαινω στο ιδιο μπαρ , παλι με παρεα μιας γκομενας και 2 αντρων (δεν θυμαμαι εαν ηταν τα ιδια ατομα). Με αναγνωριζει και ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ. Της χαμογελαω και της κουναω λιγο το κεφαλι σαν να της λεω κακως αντεδρασες ετσι. Μετα απο λιγο σηκωνεται και ερχεται προς το μερος μου και ημασταν πλατη με πλατη ενω μιλαγε με κατι αλλες γνωστες της. Γυρναει και μιλαμε λιγο, μου ζητησε συγνωμη που αντεδρασε ετσι τις προαλλες. Της λεω να σου δωσω το κινητο μου και μου λεει οκ, αλλα ΜΟΝΟ να παμε για καφε γιατι δεν ειμαι μονη μου. Της το εδωσα και εφυγε για τν παρεα της.

Συναγωνιστες πεστε πως να το χειριστω το θεμα για να πεσει πουτσα χωρις να με τρελλανει στις μαλακιες και τις καθυστερησεις !!!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Περιστατικο επισης την ιδια βραδυα (ΠΡΟΧΘΕΣ) με την μαλακο...αλλα σε αλλο μπαρ...παραδιπλα

Γκομενα μεγαλη, MILF, αλλα ΟΛΑ ΤΣΙΤΑ και ΒΥΖΟ ορθιο!!! Ειναι με παρεα, μια αλλη γκομενα παλι MILF και δυο αλλους αντρες 50αρηδες. Με κοιτα την κοιτω, καποια στιγμη σηκωνεται και παει παραμεσα. Την ακολουθω και την σταματαω. Πιανω κουβεντα, αντεδρασε και μου λεει συνοδευομαι και δεν κανω τετοια πραγματα , και σταματαει η ιστορια εκει με ασχημη αισθηση. Αποψε την ξαναπετυχαινω στο ιδιο μπαρ , παλι με παρεα μιας γκομενας και 2 αντρων (δεν θυμαμαι εαν ηταν τα ιδια ατομα). Με αναγνωριζει και ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ. Της χαμογελαω και της κουναω λιγο το κεφαλι σαν να της λεω κακως αντεδρασες ετσι. Μετα απο λιγο σηκωνεται και ερχεται προς το μερος μου και ημασταν πλατη με πλατη ενω μιλαγε με κατι αλλες γνωστες της. Γυρναει και μιλαμε λιγο, μου ζητησε συγνωμη που αντεδρασε ετσι τις προαλλες. Της λεω να σου δωσω το κινητο μου και μου λεει οκ, αλλα ΜΟΝΟ να παμε για καφε γιατι δεν ειμαι μονη μου. Της το εδωσα και εφυγε για τν παρεα της.

Συναγωνιστες πεστε πως να το χειριστω το θεμα για να πεσει πουτσα χωρις να με τρελλανει στις μαλακιες και τις καθυστερησεις !!!
Εκει εκανες λαθος τυπε επρεπε να της ζητησεις εσυ το δικο της για να κανεις εσυ παιχνιδι,να εχεις το πανω χερι.Εσυ ποσο χρονων εισαι?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εκει εκανες λαθος τυπε επρεπε να της ζητησεις εσυ το δικο της για να κανεις εσυ παιχνιδι,να εχεις το πανω χερι.Εσυ ποσο χρονων εισαι?

37 ετων ειμαι τυπε

Λες να μην το ζητησα? το ζητησα. Ειναι ξενη ομως και το κινητο της ειναι σιδηροδρομος και δεν το ειχε πανω της

Και που ζητησα το κινητο σε μια αλλη γκομενα και ειναι και το σωστο, της εστειλα μηνυμα και δεν απαντησε. Δεν εχεις το πανω χζερι με το να εχεις το νουμερο της. Τρανη αποδειξη αυτο που σου ανεφερα.

Πιστευω θα παρει. Το θεμα ειναι πως τον καφε που ειπε θα τον γυρισω σε πουτσα , οχι ντε και καλα την ιδια μερα.  Την τυπισσα την θελω για συνεχες πηδημα. ειναι τρελο μουνι αν και 50αρα, Δεν θελω να καψω την ευκαιρια με το να το πιεσω την ιδια μερα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
37 ετων ειμαι τυπε

Πιστευω θα παρει.
Κοιτα λογικα για να ηρθε μονη της να σου μιλησε και να σου ειπε ναι να παμε(τα μονο για καφε ειναι πιπες τωρα) οκ γουσταρει να γαμηθει,εισαι και 10+ χρονια νεωτερος σαν ξερολουκουμο σε βλεπει.Απλα οπως ειναι τωρα τα κοζια,αν για καποιο λογο κολωσει τις μπουνε δευτερες σκεψεις και κανει πισω,χαθηκε η ευκαιρια.Ενω αν ειχες τηλ και επαιρνες,με το μπουρου μπουρου με τις κλασσικες μαλακιες που λεμε,θα εδιωχνες οποιες αμφιβολιες.Μακαρι να παρει παντως και να φας καλα  :rockon: :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κοιτα λογικα για να ηρθε μονη της να σου μιλησε και να σου ειπε ναι να παμε(τα μονο για καφε ειναι πιπες τωρα) οκ γουσταρει να γαμηθει,εισαι και 10+ χρονια νεωτερος σαν ξερολουκουμο σε βλεπει.Απλα οπως ειναι τωρα τα κοζια,αν για καποιο λογο κολωσει τις μπουνε δευτερες σκεψεις και κανει πισω,χαθηκε η ευκαιρια.Ενω αν ειχες τηλ και επαιρνες,με το μπουρου μπουρου με τις κλασσικες μαλακιες που λεμε,θα εδιωχνες οποιες αμφιβολιες.Μακαρι να παρει παντως και να φας καλα  :rockon: :rockon:

Και που ζητησα το κινητο σε μια ΑΛΛΗ γκομενα και ειναι και το σωστο, της εστειλα μηνυμα και δεν απαντησε. Δεν εχεις το πανω χερι με το να εχεις το νουμερο της. Τρανη αποδειξη αυτο που σου ανεφερα.

"με το μπουρου μπουρου με τις κλασσικες μαλακιες που λεμε,θα εδιωχνες οποιες αμφιβολιες"
Για πες μου τυπε καποιες απο αυτες να εχω ευκαιρες γιατι στο μπλα μπλα δεν ειναι το φορτε μου.....αν και κουτσα τα καταφερνω

10+ χρονια νεοτερος ειμαι σιγουρα. Πιπες τα περι καφε λες εε?? Μου το ειπε δυο φορες

Υ.Γ. Ποσο χρονων εισαι τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom