Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.585
Πόντοι
2.356
εγω τυποι, καπου στη μεση ειμαι....γαμαω στα μπουρδελα, κι αν κατσει και κανα σκηνικο φρι, σεξ μπαντι κετς, του δινω και καταλαβαινει....το μονο σιγουρο ειναι πως αυτη τη περιοδο αποφεθγω τις σχεσεις οπως ο διαολος το λιβανι.....ειχα μια σχεση 5 χρονια, και μου γαμησε τα πρεκια, μ σκασε, δεν αντεξα, αρρρωστησα....τωρα αρχιζω και ξαναβρισκω σιγα σιγα την υγεια μου, τον εαυτο μου...
αυτη η αισθηση της ανελευθεριας και της κτηκοτητας που πλαισιωνει η σχεση ηταν αργος θανατος για μενα  :dunno:

[size=8pt]αλλη μια καταθεση ψυχης στου μπου ντο κομ  :grin:[/size]
Σωστός άλλο ααυτό και άλλο να λες : ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν γνωρίζεις πως περνούσα στις σχέσεις μου. Εσύ τις λες όλες πουτάνες για δικούς σου λόγους, εγώ δεν τις βάζω όλες στην ίδια κατηγορια.

Δηλαδή αφού γαμήσεις θυμάσαι ποια σου έκανε εντύπωση. Πριν γαμήσεις λέμε και δεν απαντάς, πως γλιτώνεις από τις φόλες?
Η εμφάνιση δεν αποτελεί κριτήριο ότι θα περάσεις καλά. αυτό ισχύει και στην κανονική σχέση όχι μονο με τις πουτάνες.

Ότι δεν ξέρεις τίποτα από γυναίκες είναι 100%. Τώρα αρχίζεις να κάνεις το ίδιο και για τις πουτάνες.

Πριν φυσικα........

Η αλλη μπορει να ειναι μουναρα αλλα την βλεπεις οτι βαριεται η' δεν εχει διαθεση η' εχει νευρα....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε σεις μην το ανοίγετε, κινούμαι κέντρο, γνωρίζω, εκεί οι αναρχικοί, γνήσιοι αναρχικοί, μισούν όσους επιλέγουν να πάνε στις πληρωμένες. Μέχρι και αφίσες βγάζανε που βρίζανε τους "νοικοκυραίους" πελάτες των μπουρδέλων. Το θεωρούν εκμεταλλευση κλπ όπως είπε ο St@rdust.
συνηθως αναρχοφεμινιστριες εχουν τετοια θεματα με τη πορνεια.εχουν συγκεκριμενα συμπλεγματα οι γυναικες αυτες και η  αντιληψη τους ειναι θολωμενη απο μισος για τους αντρες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν διαφωνω, αρκει ομως να μην υπερβαινεις καποια θεμελειωδη ιδεολογικα προταγματα που πρεσβευει..
ολα αναπροσαρμοζονται μεσα στο χρονο.οι ιδεολογιες και αυτες δεν μενουν αναλειωτες στο χρονο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να σας πω κ γω σοβαρα τι πιστευω:ωραιες οι σχεσεις κ τα σεροπια κ τα φακ μπαντι κ ολα...αλλα απο την στιγμη που καποιος ανδρας αρχιζει κ χανει σιγα-σιγα την προσωπικοτητα του εντος πλαισιου των προαναφερθεντων κ αρχισει να το αντιλαμβανεται αυτο,καλα ειναι να αποχωρει σιγα-σιγα για το επομενο θυληκο τεμαχιο. no hard feelings κ η ζωη συνεχιζεται.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Σωστός άλλο ααυτό και άλλο να λες : ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
εγω νομιζω οτι αυτο ισως εχει και μια δοση υπερβολης και ανειλικρινειας...
κανεις δεν λεει οχι αν του κατσει μια γκομενα...

απλα ειναι αυτο το βολεμα, του οτι γαμαω διχως κοπο, τα σκαω και γαμαω, χωρις σουξου μουξου σου πα μου πες... δεν μπαινω σ αυτη τη διαδικασια "κοινωνικου κομφορμισμου" που χρειαζεται για να φτασω στο επιθυμητο στοχο  :fuck2:...και προφανως (καλως ή κακως, συμφωνα με την ιδιοσυγρασια του καθενος) τ ατομα που εχουν αυτο το σκεπτικο, εχουν σε δευτερη μοιρα το σηναισθηματικο κομματι  :)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.585
Πόντοι
2.356

απλα ειναι αυτο το βολεμα, του οτι γαμαω διχως κοπο, τα σκαω και γαμαω, χωρις σουξου μουξου σου πα μου πες... δεν μπαινει σ αυτη τη διαδικασια "κοινωνικου κομφορμισμου" που χρειαζεται για να φτασω στο επιθυμητο στοχο  :fuck2:...και προφανως (καλως ή κακως, συμφωνα με την ιδιοσυγρασια του καθενος) τ ατομα που εχουν αυτο το σκεπτικο, εχουν σε δευτερη μοιρα το σηναισθηματικο κομματι  :)

'Ετσι είναι. Ναι.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πριν φυσικα........

Η αλλη μπορει να ειναι μουναρα αλλα την βλεπεις οτι βαριεται η' δεν εχει διαθεση η' εχει νευρα....

Αστο ρε Nacho γίνε Αρτούρο.
Arturo-Vidal-Juventus-Champions-League_2890955.jpg

Τι απαντήσεις είναι αυτές. Η φόλα δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

απλα ειναι αυτο το βολεμα, του οτι γαμαω διχως κοπο, τα σκαω και γαμαω, χωρις σουξου μουξου σου πα μου πες... δεν μπαινω σ αυτη τη διαδικασια "κοινωνικου κομφορμισμου" που χρειαζεται για να φτασω στο επιθυμητο στοχο  :fuck2:...και προφανως (καλως ή κακως, συμφωνα με την ιδιοσυγρασια του καθενος) τ ατομα που εχουν αυτο το σκεπτικο, εχουν σε δευτερη μοιρα το σηναισθηματικο κομματι  :)
το συναισθηματικο κοματι ειναι απλα διαφοροποιημενο απο αυτο που βιωνει η κοινωνια δηλαδη το καθαρα εξουσιαστικο τυπου μου ανηκεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
το συναισθηματικο κοματι ειναι απλα διαφοροποιημενο απο αυτο που βιωνει η κοινωνια δηλαδη το καθαρα εξουσιαστικο τυπου μου ανηκεις.
οκ, ναι
στη προκειμενη εννουσα, οτι: εγω για παραδειγμα αυτη τη περιοδο της ζωης μου αναζητω "στεγνο" γαμησι, δεν θελω συναισθηματισμους αγαπουλες και φιλακια, πυρφοριες και ερωτηλικια  :S...

και μια και ειπα για ερωτηλικια, ριξτε μια ματια σ αυτο το κειμενακι του μαλατεστα τι λεει περι του ερωτος (σκληρο)  :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.785
Πόντοι
3.656
τυποι δυστυχως η μεγαλυτερη επιτυχια των ελλεηνιδων ειναι που σας εβαλαν και γινατε φυτιλια μεταξυ σας  :S

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Αντε να τρολαρω και λιγο να σας κανω τη χαρη!

Σημερα πηρα τηλεφωνο τις φιλεναδες μου βρηκα και μια απο το facebook της ειπα να φερει και μια φιλη της και πηγαμε για καφεδακι,μετα για ποτακι,μετα βολτα και μετα.....γυρισα σπιτι μου.

Ε τι περιμενατε?
Να γαμησω κιολας!
Εγω ετσι νομιζα αλλα.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
τυποι δυστυχως η μεγαλυτερη επιτυχια των ελλεηνιδων ειναι που σας εβαλαν και γινατε φυτιλια μεταξυ σας  :S
ε νταξ, αυτο το χουμε λιγο πολυ εμφυτο τυπε  :grin: δεν βλεπεις διπλα τι γινεται, συνφορουμιτες τρωγονται σαν τα κοκκορια για το ποιος ειναι καλυτερος δασκαλος γκραβ μαγκα, λες και ειναι οι ιδιοι ιδιοκτητες  :S

κουβεντα να γινεται τυπε, αλλωστε ο κοινος παρανομαστης και στις δυο αποψεις ειναι πως θα  :fuck2: :pipa3: :cum: :zfuck: :pipa2: :2on1: :pipa1:  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.785
Πόντοι
3.656
ε νταξ, αυτο το χουμε λιγο πολυ εμφυτο τυπε  :grin: δεν βλεπεις διπλα τι γινεται, συνφορουμιτες τρωγονται σαν τα κοκκορια για το ποιος ειναι καλυτερος δασκαλος γκραβ μαγκα, λες και ειναι οι ιδιοι ιδιοκτητες  :S

κουβεντα να γινεται τυπε, αλλωστε ο κοινος παρανομαστης και στις δυο αποψεις ειναι πως θα  :fuck2: :pipa3: :cum: :zfuck: :pipa2: :2on1: :pipa1:  :grin:

τυπε δυστυχως παιξαμε το παιχνιδι των ελλεηνιδων  :S
ο μονος που δεν παιζει το παιχνιδι των ελλεηνιδων ειναι ο λιλας.αυτος το βαζει το παιχνιδι στην σουφρα του κατευθειαν  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε σεις μην το ανοίγετε, κινούμαι κέντρο, γνωρίζω, εκεί οι αναρχικοί, γνήσιοι αναρχικοί, μισούν όσους επιλέγουν να πάνε στις πληρωμένες. Μέχρι και αφίσες βγάζανε που βρίζανε τους "νοικοκυραίους" πελάτες των μπουρδέλων. Το θεωρούν εκμεταλλευση κλπ όπως είπε ο St@rdust.
στην σχεση πελατη πουτανας με τις τιμες των στουντιο σημερα μονο ο πελατης ειναι θυμα εκμεταλευσης μαν ......ετσι πες χαιρετισματα στους αναρχικους.....η μεση πουτανα εχει παρκαρισμενο απεξω ενα suv θηριο,εχει διαμερισμα και καταθεσεις

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στην σχεση πελατη πουτανας με τις τιμες των στουντιο σημερα μονο ο πελατης ειναι θυμα εκμεταλευσης μαν ......ετσι πες χαιρετισματα στους αναρχικους.....η μεση πουτανα εχει παρκαρισμενο απεξω ενα suv θηριο,εχει διαμερισμα και καταθεσεις
+1

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

η σλκ  :grin:
+1000000000000000000000000000000

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.426
Πόντοι
12.756
μονο με μπολντοπαρτυ θα βγαλατε ακρη μαγκες , μην την ψαχνεται αδικα

LRgxG.gif

jerk007

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Αντε να τρολαρω και λιγο να σας κανω τη χαρη!

Σημερα πηρα τηλεφωνο τις φιλεναδες μου βρηκα και μια απο το facebook της ειπα να φερει και μια φιλη της και πηγαμε για καφεδακι,μετα για ποτακι,μετα βολτα και μετα.....γυρισα σπιτι μου.

Ε τι περιμενατε?
Να γαμησω κιολας!
Εγω ετσι νομιζα αλλα.......

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
χαχαχα ! ωραιος

Stories

Νέο!