Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.282
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.282
Πόντοι
2.356
παιδες γιατι ξακατινιαζεστε?
οποιος γουσταρει γαμαει πουτανες,αλλος γουσταρει πρωην,νυν κτλ γκομενακια...ολα καλα ειναι,αρκει να η επιπλεει η πουτσα σε μουνι κ κωλο....δηλ. δουλεια να γινεται. :zfuck:

Ρε Δημητράκο δεν ξεκατινιαζόμαστε αλλά κάποιοι τύποι κινούνται σαν τρολ και μου τη δίνει αυτό.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
παιδες γιατι ξακατινιαζεστε?
οποιος γουσταρει γαμαει πουτανες,αλλος γουσταρει πρωην,νυν κτλ γκομενακια...ολα καλα ειναι,αρκει να η επιπλεει η πουτσα σε μουνι κ κωλο....δηλ. δουλεια να γινεται. :zfuck:
:thumbsup: ετσι τυπε!

οτι δεν ειναι στα μετρα μας, το κραζουμε... :jerking:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Αφού δεν ξέρεις με τι ασχολούμαστε πως εκφέρεις άποψη?
Για πες πως τις διαλέγεις εσύ και δεν trws ποτε φόλα? τι μέθοδο χρησιμοποιείς?

Πως δεν ξερω?
Με τις κανονικες γυναικες οπως λετε!

Παω πχ μεταξουργειο......
Μπαινω σε ολα τα σπιτια
Βλεπω ολες τις γυναικες
Οποια μου κανει εντυπωση την θυμαμαι......
Πρπει να ειναι μουναρα-καυλιαρα,κοντοπουτανο εκφυλο κλπ
Εχω πολυ αυστηρα κριτηρια!

Δηλαδη απο τις 20-30+ που θα δω οι 2-3ις ειναι αστερια!

Αν δεν βρω τιποτα φευγω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ρε Δημητράκο δεν ξεκατινιαζόμαστε αλλά κάποιοι τύποι κινούνται σαν τρολ και μου τη δίνει αυτό.
ρε να γαματε (ειναι υγεια) κ μην δινεις σημασια σε μαλακιες....αυτα δεν τελειωνουν ποτε... :P

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΕΞ. Ιδέα δεν έχεις από τίποτα όμως. Αυτοί μισούν όσους πάνε με πουτάνες
τριχες.ξερω ατομα που μπαινουν indymedia κατεβαινουν και σε πορειες και πανε με πορνες.υπαρχουν και ανρχικοι που ειναι αντιθετοι.περισσοτερο οι αναρχοφεμινιστριες ειναι εναντια στις πορνες.εχουν τα συμπλεγματα τους και αυτες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.282
Πόντοι
2.356
τριχες.ξερω ατομα που μπαινουν indymedia κατεβαινουν και σε πορειες και πανε με πορνες.υπαρχουν και ανρχικοι που ειναι αντιθετοι.περισσοτερο οι αναρχοφεμινιστριες ειναι εναντια στις πορνες.εχουν τα συμπλεγματα τους και αυτες
Το χεις ψάξει. Μπράβο σου.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Να είσαι ευγνώμων που είχε την ευθύτητα να ξεκαθαρίσει τη θέση της από την αρχή. Οι περισσότερες θα έλεγαν ψέματα για το ότι θέλουν τον άντρα ευαίσθητο, κυρίως να είναι καλό παιδί και τις υπόλοιπες πίπες που διαβάζουν στο Κοσμοπόλιταν. Σε μια παρόμοια περίπτωση που κάποια έλεγε ότι θέλει τον άντρα να την πληρώνει, της έθεσα την εξής ερώτηση: Ο.Κ., σύμφωνα με τα λεγόμενά σου για να είσαι με κάποιον θα πληρώνει αυτός όλες τις εξόδους σας (σημειώνω ότι ο μισθός της ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο). Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί αν εγώ είμαι αναγκασμένος να πληρώνω θα διαλέξω μια Ελληνίδα με μέτριο καλούπι, συνήθως χαλάρωση και κυτταρίτιδα, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορώ να έχω μια 25χρονη αλλοδαπή τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ψέλλισε διάφορες κοινοτυπίες και άλλαξε συζήτηση. Βέβαια, η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ φίλων, γιατί είμαι σίγουρος ότι την άλλη μέρα θα είχα βγει πρόγραμμα. Αξίζει όμως που και που να τους επισημαίνουμε ότι αυτά που πουλάνε, δεν αξίζουν πραγματικά και ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη πρόθυμες αλλοδαπές.
αν κ σε αλλα π εγραψες συμφωνω εδω θα διαφωνησω . υπαρχουν πολλες κοπελες π οντως ψαχνουν το σωστο αντρα κ οχι πορτοφολι.στη συζητηση π αναφερεις καλως της τα ειπες αλλα αυτο το περι τρεις κλασεις ανωτερες οι αλλοδαπες ειναι υπερβολη εχω παει εξω σε 4 5 χωρες που τα κοριτσια τους εχουν καλη φημη κ απο εμφανιση ειναι το ιδιο ομορφες με τις δικες μας γενικα μιλωντας παντα . ουτε τοσο ελλεεινιδες ειναι οπως ειναι ο τιτλος του θρεντ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πως δεν ξερω?

Μπαινω σε ολα τα σπιτια
Βλεπω ολες τις γυναικες

Αν δεν βρω τιποτα φευγω.

αν δεν εχεις παει με γυφτισσα δν εχεις γνωρισει παθιαρικο σεξ  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
ρε που να ξέρω πόσο είσαι ρε; Μυαλό 17χρονου φαινεται ότι έχεις ή έχεις τρελο στραπάτσο από γκόμενα

Για τον εαυτό σου προφανώς μιλάς !  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχεις καμία πείρα από τη ζωή ,σε ταϊζουν οι γονείς σου και μιλάς ;

Πήγαινε πρώτα να εργαστείς ,και μετά θα εκφέρεις γνώμη .
Διάβαζε και κανένα βιβλιο ,να μάθεις και κάποια πράγματα...

Και να μην είσαι πρήχτης σαν τον Τραμουντάνα  :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα τυπε... αστο καλυτερα
ο μενε το προσεγγιζει προφανως το θεμα με τη εννοια της εκμεταλλευσης ανθρωπου, το ανθρωπινο σωμα ως "εμπορικο αντικειμενο" κτλ κτλ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.282
Πόντοι
2.356
ο μενε το προσεγγιζει προφανως το θεμα με τη εννοια της εκμεταλλευσης ανθρωπου, το ανθρωπινο σωμα ως "εμπορικο αντικειμενο" κτλ κτλ...

Ρε σεις μην το ανοίγετε, κινούμαι κέντρο, γνωρίζω, εκεί οι αναρχικοί, γνήσιοι αναρχικοί, μισούν όσους επιλέγουν να πάνε στις πληρωμένες. Μέχρι και αφίσες βγάζανε που βρίζανε τους "νοικοκυραίους" πελάτες των μπουρδέλων. Το θεωρούν εκμεταλλευση κλπ όπως είπε ο St@rdust.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πως δεν ξερω?

Μπαινω σε ολα τα σπιτια
Βλεπω ολες τις γυναικες

Αν δεν βρω τιποτα φευγω.

Δεν γνωρίζεις πως περνούσα στις σχέσεις μου. Εσύ τις λες όλες πουτάνες για δικούς σου λόγους, εγώ δεν τις βάζω όλες στην ίδια κατηγορια.

Δηλαδή αφού γαμήσεις θυμάσαι ποια σου έκανε εντύπωση. Πριν γαμήσεις λέμε και δεν απαντάς, πως γλιτώνεις από τις φόλες?
Η εμφάνιση δεν αποτελεί κριτήριο ότι θα περάσεις καλά. αυτό ισχύει και στην κανονική σχέση όχι μονο με τις πουτάνες.

Ότι δεν ξέρεις τίποτα από γυναίκες είναι 100%. Τώρα αρχίζεις να κάνεις το ίδιο και για τις πουτάνες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο καθενας μπορςι να προσεγγιζει το αναρχικο μοντελο οπως του αρεσει.αυτο ειναι το νοημα της αναρχιας.εισαι ελευθερος να εκφρασεις οτι οποιο ιδεολογικο μοντελο πιστευεις οτι ειναι το σωστο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
εγω τυποι, καπου στη μεση ειμαι....γαμαω στα μπουρδελα, κι αν κατσει και κανα σκηνικο φρι, σεξ μπαντι κετς, του δινω και καταλαβαινει....το μονο σιγουρο ειναι πως αυτη τη περιοδο αποφεθγω τις σχεσεις οπως ο διαολος το λιβανι.....ειχα μια σχεση 5 χρονια, και μου γαμησε τα πρεκια, μ σκασε, δεν αντεξα, αρρρωστησα....τωρα αρχιζω και ξαναβρισκω σιγα σιγα την υγεια μου, τον εαυτο μου...
αυτη η αισθηση της ανελευθεριας και της κτηκοτητας που πλαισιωνει η σχεση ηταν αργος θανατος για μενα  :dunno:

[size=8pt]αλλη μια καταθεση ψυχης στου μπου ντο κομ  :grin:[/size]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εγω τυποι, καπου στη μεση ειμαι....γαμαω στα μπουρδελα, κι αν κατσει και κανα σκηνικο φρι, σεξ μπαντι κετς, του δινω και καταλαβαινει....το μονο σιγουρο ειναι πως αυτη τη περιοδο αποφεθγω τις σχεσεις οπως ο διαολος το λιβανι.....ειχα μια σχεση 5 χρονια, και μου γαμησε τα πρεκια, μ σκασε, δεν αντεξα, αρρρωστησα....τωρα αρχιζω και ξαναβρισκω σιγα σιγα την υγεια μου, τον εαυτο μου...
αυτη η αισθηση της ανελευθεριας και της κτηκοτητας που πλαισιωνει η σχεση ηταν αργος θανατος για μενα  :dunno:

[size=8pt]αλλη μια καταθεση ψυχης στου μπου ντο κομ  :grin:[/size]
:rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ο καθενας μπορςι να προσεγγιζει το αναρχικο μοντελο οπως του αρεσει.αυτο ειναι το νοημα της αναρχιας.εισαι ελευθερος να εκφρασεις οτι οποιο ιδεολογικο μοντελο πιστευεις οτι ειναι το σωστο
δεν διαφωνω, αρκει ομως να μην υπερβαινεις καποια θεμελειωδη ιδεολογικα προταγματα που πρεσβευει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom