ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.356
Η αναρχία όπως την έχω διαβάσει στη διακήρυξη του Μπακούνιν καταδικάζει την πορνεία με κάθε τρόπο. Θα μελετήσω αυτό που μου έβαλες εδω
παιδες γιατι ξακατινιαζεστε?
οποιος γουσταρει γαμαει πουτανες,αλλος γουσταρει πρωην,νυν κτλ γκομενακια...ολα καλα ειναι,αρκει να η επιπλεει η πουτσα σε μουνι κ κωλο....δηλ. δουλεια να γινεται.![]()
παιδες γιατι ξακατινιαζεστε?
οποιος γουσταρει γαμαει πουτανες,αλλος γουσταρει πρωην,νυν κτλ γκομενακια...ολα καλα ειναι,αρκει να η επιπλεει η πουτσα σε μουνι κ κωλο....δηλ. δουλεια να γινεται.![]()
Αφού δεν ξέρεις με τι ασχολούμαστε πως εκφέρεις άποψη?
Για πες πως τις διαλέγεις εσύ και δεν trws ποτε φόλα? τι μέθοδο χρησιμοποιείς?
Η αναρχία όπως την έχω διαβάσει στη διακήρυξη του Μπακούνιν καταδικάζει την πορνεία με κάθε τρόπο. Θα μελετήσω αυτό που μου έβαλες εδω
ρε να γαματε (ειναι υγεια) κ μην δινεις σημασια σε μαλακιες....αυτα δεν τελειωνουν ποτε...Ρε Δημητράκο δεν ξεκατινιαζόμαστε αλλά κάποιοι τύποι κινούνται σαν τρολ και μου τη δίνει αυτό.
τριχες.ξερω ατομα που μπαινουν indymedia κατεβαινουν και σε πορειες και πανε με πορνες.υπαρχουν και ανρχικοι που ειναι αντιθετοι.περισσοτερο οι αναρχοφεμινιστριες ειναι εναντια στις πορνες.εχουν τα συμπλεγματα τους και αυτεςΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΕΞ. Ιδέα δεν έχεις από τίποτα όμως. Αυτοί μισούν όσους πάνε με πουτάνες
Το χεις ψάξει. Μπράβο σου.τριχες.ξερω ατομα που μπαινουν indymedia κατεβαινουν και σε πορειες και πανε με πορνες.υπαρχουν και ανρχικοι που ειναι αντιθετοι.περισσοτερο οι αναρχοφεμινιστριες ειναι εναντια στις πορνες.εχουν τα συμπλεγματα τους και αυτες
αν κ σε αλλα π εγραψες συμφωνω εδω θα διαφωνησω . υπαρχουν πολλες κοπελες π οντως ψαχνουν το σωστο αντρα κ οχι πορτοφολι.στη συζητηση π αναφερεις καλως της τα ειπες αλλα αυτο το περι τρεις κλασεις ανωτερες οι αλλοδαπες ειναι υπερβολη εχω παει εξω σε 4 5 χωρες που τα κοριτσια τους εχουν καλη φημη κ απο εμφανιση ειναι το ιδιο ομορφες με τις δικες μας γενικα μιλωντας παντα . ουτε τοσο ελλεεινιδες ειναι οπως ειναι ο τιτλος του θρεντΝα είσαι ευγνώμων που είχε την ευθύτητα να ξεκαθαρίσει τη θέση της από την αρχή. Οι περισσότερες θα έλεγαν ψέματα για το ότι θέλουν τον άντρα ευαίσθητο, κυρίως να είναι καλό παιδί και τις υπόλοιπες πίπες που διαβάζουν στο Κοσμοπόλιταν. Σε μια παρόμοια περίπτωση που κάποια έλεγε ότι θέλει τον άντρα να την πληρώνει, της έθεσα την εξής ερώτηση: Ο.Κ., σύμφωνα με τα λεγόμενά σου για να είσαι με κάποιον θα πληρώνει αυτός όλες τις εξόδους σας (σημειώνω ότι ο μισθός της ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο). Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί αν εγώ είμαι αναγκασμένος να πληρώνω θα διαλέξω μια Ελληνίδα με μέτριο καλούπι, συνήθως χαλάρωση και κυτταρίτιδα, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορώ να έχω μια 25χρονη αλλοδαπή τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ψέλλισε διάφορες κοινοτυπίες και άλλαξε συζήτηση. Βέβαια, η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ φίλων, γιατί είμαι σίγουρος ότι την άλλη μέρα θα είχα βγει πρόγραμμα. Αξίζει όμως που και που να τους επισημαίνουμε ότι αυτά που πουλάνε, δεν αξίζουν πραγματικά και ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη πρόθυμες αλλοδαπές.
Πως δεν ξερω?
Με τις κανονικες γυναικες οπως λετε!
Παω πχ μεταξουργειο......
Μπαινω σε ολα τα σπιτια
Βλεπω ολες τις γυναικες
Οποια μου κανει εντυπωση την θυμαμαι......
Πρπει να ειναι μουναρα-καυλιαρα,κοντοπουτανο εκφυλο κλπ
Εχω πολυ αυστηρα κριτηρια!
Δηλαδη απο τις 20-30+ που θα δω οι 2-3ις ειναι αστερια!
Αν δεν βρω τιποτα φευγω.
αν δεν εχεις παει με γυφτισσα δν εχεις γνωρισει παθιαρικο σεξ![]()
ρε που να ξέρω πόσο είσαι ρε; Μυαλό 17χρονου φαινεται ότι έχεις ή έχεις τρελο στραπάτσο από γκόμενα
ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα τυπε... αστο καλυτερατριχες.ξερω ατομα που μπαινουν indymedia κατεβαινουν και σε πορειες και πανε με πορνες.υπαρχουν και ανρχικοι που ειναι αντιθετοι.περισσοτερο οι αναρχοφεμινιστριες ειναι εναντια στις πορνες.εχουν τα συμπλεγματα τους και αυτες
πανταΤο χεις ψάξει. Μπράβο σου.
ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα τυπε... αστο καλυτερα
ο μενε το προσεγγιζει προφανως το θεμα με τη εννοια της εκμεταλλευσης ανθρωπου, το ανθρωπινο σωμα ως "εμπορικο αντικειμενο" κτλ κτλ...
Πως δεν ξερω?
Με τις κανονικες γυναικες οπως λετε!
Παω πχ μεταξουργειο......
Μπαινω σε ολα τα σπιτια
Βλεπω ολες τις γυναικες
Οποια μου κανει εντυπωση την θυμαμαι......
Πρπει να ειναι μουναρα-καυλιαρα,κοντοπουτανο εκφυλο κλπ
Εχω πολυ αυστηρα κριτηρια!
Δηλαδη απο τις 20-30+ που θα δω οι 2-3ις ειναι αστερια!
Αν δεν βρω τιποτα φευγω.
ο καθενας μπορςι να προσεγγιζει το αναρχικο μοντελο οπως του αρεσει.αυτο ειναι το νοημα της αναρχιας.εισαι ελευθερος να εκφρασεις οτι οποιο ιδεολογικο μοντελο πιστευεις οτι ειναι το σωστοανοιγουμε μεγαλη κουβεντα τυπε... αστο καλυτερα
ο μενε το προσεγγιζει προφανως το θεμα με τη εννοια της εκμεταλλευσης ανθρωπου, το ανθρωπινο σωμα ως "εμπορικο αντικειμενο" κτλ κτλ...
εγω τυποι, καπου στη μεση ειμαι....γαμαω στα μπουρδελα, κι αν κατσει και κανα σκηνικο φρι, σεξ μπαντι κετς, του δινω και καταλαβαινει....το μονο σιγουρο ειναι πως αυτη τη περιοδο αποφεθγω τις σχεσεις οπως ο διαολος το λιβανι.....ειχα μια σχεση 5 χρονια, και μου γαμησε τα πρεκια, μ σκασε, δεν αντεξα, αρρρωστησα....τωρα αρχιζω και ξαναβρισκω σιγα σιγα την υγεια μου, τον εαυτο μου...
αυτη η αισθηση της ανελευθεριας και της κτηκοτητας που πλαισιωνει η σχεση ηταν αργος θανατος για μενα
[size=8pt]αλλη μια καταθεση ψυχης στου μπου ντο κομ[/size]
δεν διαφωνω, αρκει ομως να μην υπερβαινεις καποια θεμελειωδη ιδεολογικα προταγματα που πρεσβευει..ο καθενας μπορςι να προσεγγιζει το αναρχικο μοντελο οπως του αρεσει.αυτο ειναι το νοημα της αναρχιας.εισαι ελευθερος να εκφρασεις οτι οποιο ιδεολογικο μοντελο πιστευεις οτι ειναι το σωστο