kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Αγαπητοί επισκέπτες και μέλη,
Τα πράγματα είναι απλά,
Αγαπητοί επισκέπτες και μέλη,
Τα πράγματα είναι απλά,
Πράγματι, σε λίγες γραμμές τα είπες όλα... Και να πω και κάτι από την προσωπική μου εμπειρία : Πολλές από τις κοπέλες που έρχονται στην Ελλάδα για να βγάλουν κάποια χρήματα και να επιβιώσουν (κυρίως από Ουκρανία αλλά και Ρωσσία) είναι πολύ πιο ανοικτόμυαλες, ισορροπημένες αλλά και καλλιεργημένες από τις δικές μας δήθεν γυναίκες (Ελλεεινίδες)...Οκ, ας πιάσουμε τη συντροφικότητα. Αλίμονο αν είχα την άποψη ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα σε ερωτευτούν, που θα απολαύσουν πραγματικά την παρέα σου, που θα σε φροντίσουν. Η πεποίθησή μου όμως είναι ότι αυτές είναι λίγες, βρίσκονται σε νεαρές ηλικίες, οι οποίες δεν είναι στο target group που μπορώ να παίξω μπάλα και ακόμα δεν είναι αυτές που κυκλοφοράνε και διεκδικούν γκόμενο. Τις βρίσκεις κυρίως από συστάσεις και κοινωνικές σχέσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν διαθέτω. Κάποτε οι γυναίκες ήξεραν καλά τη θέση τους. Η κουκλίτσα της γειτονιάς παντρευόταν τον γιατρό / μανάβη / χασάπη/ μπακάλη ή οποιοδήποτε θεωρούσε Α αρσενικό της γειτονιάς και οι άλλες προσπαθούσαν να τυλίξουν τον καλύτερο που μπορούσαν, αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων σε όλα τα αγελαία ζώα. Μετά το 1980 ήρθαν το Κοσμοπόλιταν και τα άλλα περιοδικά του κώλου και έπεισαν τη μέση Ελληνίδα ότι της αξίζει ο Πρίγκιπας με την άσπρη BMW. Επειδή πήραν τ α μυαλά τους αέρα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι όλα τα Α αρσενικά που γράφουν τα περιοδικά που διαβάζουν ΜΑ ΟΛΑ παντρεύτηκαν μοντέλα. Και ο πετυχημένος εκδότης που το επίθετό του αρχίζει από Κ, και ο γόνος της οικογένειας που το επίθετό του αρχίζει από Β, και ο μεγαλοδικηγόρος που το επίθετό του αρχίζει από Κ με μοντέλες παντρεύτηκαν. Η πλειοψηφία των Ελληνίδων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνειδητοποιήσει ότι ένας τέτοιος τύπος δεν είναι δυνατόν να προτιμήσει μια γυναίκα με μέτριο καλούπι, γύρω στο 1,60 που απλά έχει βγάλει ένα Λύκειο και ξέρει κάποια Αγγλικά. Αυτές οι γυναίκες, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η πλειοψηφία, δεν ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν να σου προσφέρουν συντροφικότητα. Ακόμα κι αν από ανάγκη καταλήξουν μαζί σου, θα νοιώθουν ριγμένες, ότι άξιζαν κάποιο καλύτερο και αυτό θα βγαίνει με ξινίλα, τεράστιες απαιτήσεις και τουπέ απέναντι σε οποιοδήποτε φουκαρά είναι μαζί τους. Εγώ άλλα άξιζα, θα σκέφτονται μέσα τους. Αυτό το χορό τον έχω χορέψει και τον ξέρω. Και όσο από επίπεδο, είναι κατώτερο του μηδενός για τη μέγιστη πλειοψηφία. Η πρώην γυναίκα μου είχε δυο πτυχία και μίλαγε 5 γλώσσες. Το μόνο που πραγματικά γούσταρε να διαβάζει ήταν το κλικ και κανα δυο άλλα τέτοια. Στη δουλειά μου έχουν περάσει πάνω από 100 γυναίκες, οι μισές με πτυχίο. Η μόνη διαφορά που είχαν με τις πιο χαμηλής μόρφωσης, ήταν ότι ενώ οι δεύτερες είχαν πάνω στο γραφείο τους την Espresso και τα άλλα μαλακοπεριοδικά ακομπλεξάριστα, αυτές δήλωναν ότι διαβάζουν λογοτεχνία και εννοούσαν ότι διαβάζουν μεταμφιεσμένα Άρλεκιν. Για ποια συντροφικότητα και επικοινωνία μου μιλάς; Αν εσύ έχεις βρει κάποια που να σου προσφέρει τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, μπράβο σου, σε χαίρομαι και θα ήθελα κι εγώ να είμαι στη θέση σου. Αν έχεις κάποια τέτοια, έπιασες τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Τελευταία ερώτηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο κανόνας στην πλειοψηφία των ζευγαριών που κυκλοφορούν δίπλα μας;
φιλε μου δεν ειναι ψεμα οτι ολες αυνανιζονται στη σκεψη του χρηματος.Αγαπητοί επισκέπτες και μέλη,
Τα πράγματα είναι απλά, για να βρει κάποιος μια κοπέλα για σχέση είναι πλέον σαν λαχείο. Η κρίση πέρασε και εκεί. Υπάρχουν άπειρα "μπακούρια - λίγουρες" που έχουν "μετατρέψει" σε θεές τις εντελώς μέτριες κοπέλες. Έχουν παραφουσκώσει τα μυαλά τους. Το βλέπω σε δουλειές, το βλέπω στο δρόμο, το βλέπω σε κοινές παρέες. Η καθεμιά έχει και από μια εξυπνάδα να σου πει. Παλεύεις σαν το σκύλο για να βρεις μια κοπέλα της προκοπής να κάνεις δεσμό, να προσπαθήσεις. Όλες, σχεδόν όλες εγωιστικά βάζουν το "να σε θέλουν πολύ" για να τολμήσουν κάτι... Πλέον δεν θέλουν να προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι. Απλώς περιμένουν τον ΚΛΙΚ. Βγαίνουν και λένε : Δεν υπάρχουν άντρες..." Μωρή λινάτσα, υπάρχουν άντρες, απλώς δεν υπάρχουν οι πρίγκηπες που ψάχνεις"
φιλε μου δεν ειναι ψεμα οτι ολες αυνανιζονται στη σκεψη του χρηματος.
γιατί να παλευεις ρε μαν,δεν σου κανει μια βρίσκεις αλλη.γυναίκες υπαρχουν.το θέμα είναι οτι οι περισσοτεροι κουασιμοδοι δεν θελουν απλα καλη κοπελα αλλά να μοιάζει και με την Ιρίνα σαικ.ε αυτό αν δεν εχεις λεφτά δεν πρόκειται να γίνει.Αγαπητοί επισκέπτες και μέλη,
Τα πράγματα είναι απλά, για να βρει κάποιος μια κοπέλα για σχέση είναι πλέον σαν λαχείο. Η κρίση πέρασε και εκεί. Υπάρχουν άπειρα "μπακούρια - λίγουρες" που έχουν "μετατρέψει" σε θεές τις εντελώς μέτριες κοπέλες. Έχουν παραφουσκώσει τα μυαλά τους. Το βλέπω σε δουλειές, το βλέπω στο δρόμο, το βλέπω σε κοινές παρέες. Η καθεμιά έχει και από μια εξυπνάδα να σου πει. Παλεύεις σαν το σκύλο για να βρεις μια κοπέλα της προκοπής να κάνεις δεσμό, να προσπαθήσεις. Όλες, σχεδόν όλες εγωιστικά βάζουν το "να σε θέλουν πολύ" για να τολμήσουν κάτι... Πλέον δεν θέλουν να προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι. Απλώς περιμένουν τον ΚΛΙΚ. Βγαίνουν και λένε : Δεν υπάρχουν άντρες..." Μωρή λινάτσα, υπάρχουν άντρες, απλώς δεν υπάρχουν οι πρίγκηπες που ψάχνεις"
γιατί να παλευεις ρε μαν,δεν σου κανει μια βρίσκεις αλλη.γυναίκες υπαρχουν.το θέμα είναι οτι οι περισσοτεροι κουασιμοδοι δεν θελουν απλα καλη κοπελα αλλά να μοιάζει και με την Ιρίνα σαικ.ε αυτό αν δεν εχεις λεφτά δεν πρόκειται να γίνει.
να μοιάζει και με την Ιρίνα σαικ.ε αυτό αν δεν εχεις λεφτά δεν πρόκειται να γίνει.
Την ιδια που εσυ θελεις κοτερο και βιλα εγω την γαμαω στο μεταξι με 10 ευρω.
Την ίδια ακριβώς όμως!
Την ιδια που εσυ θελεις κοτερο και βιλα εγω την γαμαω στο μεταξι με 10 ευρω.
Μπηκες?
Αυτη ειναι η αληθεια!
Οποιος θελει πηγαινει ψαχνει βρισκει και γαμαει!
Οποιος θελει παρεουλα/φιλεναδα να πλεκουνε μαζι θα την πληρωσει πανακριβη γιατι ειναι θυμα και αυτο οι γυναικες το ξερουν πολυ καλα!
κυκλοφορεί η κρεμ ντέ λα κρέμα στο μετάξιΤην ίδια ακριβώς όμως!
Την ίδια ακριβώς όμως!
Και καλυτερη γιατι οπως δεν ξερετε μια απλη γυναικα που στην πολωνια η την ρουμανια ειναι στον μεσο ορο εδω ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΛ!
VILLAGE για πες φιλε για τη καναδεζα. Ειναι σκυλι στο κρεβατι; Κανει βαθυες πιπες;
ο μουσαμας εφταιγε.....Εγω γνωρισα καναδεζες στο στρατο. ΠΟΛΥ κρυες ητανε
μη χαλας τα λογια σου μεγαλεΤην ιδια που εσυ θελεις κοτερο και βιλα εγω την γαμαω στο μεταξι με 10 ευρω.
Μπηκες?
Αυτη ειναι η αληθεια!
Οποιος θελει πηγαινει ψαχνει βρισκει και γαμαει!
Οποιος θελει παρεουλα/φιλεναδα να πλεκουνε μαζι θα την πληρωσει πανακριβη γιατι ειναι θυμα και αυτο οι γυναικες το ξερουν πολυ καλα!
μη χαλας τα λογια σου μεγαλε
Σκατά στα μούτρα σε όλους όσους λένε πως οι γκόμενες και δη οι Ελλεηνίδες είναι καλύτερες από τις πουτάνες.Εύχομαι να τους δημευθεί η πρώτη κατοικία και το αμάξι τους και να δούμε μετά αν θα γυρνάει καμιά να τους κοιτάξει.