LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
την μυτη τυπε
ειναι το βασικο
Του πατέρα σου η μερτσέντα;
την μυτη τυπε
ειναι το βασικο
της δουλειας ειναι τυπε....νεκροφοραΤου πατέρα σου η μερτσέντα;
Μην ακουτε τυπου μαλακιες.οτι ξεχωριστα γουστα σε ξεχωριστες στιγμες διμιουργουνε διαφορετικα κινιτρα στο μυαλο της γυναικας.ολα εχουν να κανουν με το χρημα στο μυαλο της γυναικας.απο την αρχη μεχρι το τελος της.το χρημα τις κανει ολες να χυνουν
Γι'αυτο εγω σταματησα να την πεφτω σε οτι να'ναι γκομενες. Πλεον στοχευω μονο φραγκατες. Ειτε πιτσιρικες που εχουν φραγκατους μπαμπαδες ειτε μιλφαρες που ειναι γιατρινες,δικηγορινες η μηχανικινες.
Του πατέρα σου η μερτσέντα;
της δουλειας ειναι τυπε....νεκροφορα
γιαγιας
και αυτες με το χρημα χυνουν.αφου το εχουν τη πουτσα τι να την κανουν?οποτε παλι καταληγουμε οτι στα μπουρδελα γινονται τα πιο τιμια γαμησιαΓι'αυτο εγω σταματησα να την πεφτω σε οτι να'ναι γκομενες. Πλεον στοχευω μονο φραγκατες. Ειτε πιτσιρικες που εχουν φραγκατους μπαμπαδες ειτε μιλφαρες που ειναι γιατρινες,δικηγορινες η μηχανικινες.
Τι λένε οι τιμές των μεταχειρησμένων κει πάνω? Είναι χαμηλότερες από Ελλάδα?γιαγιας
Μπράβο η γιαγια!
Τι λένε οι τιμές των μεταχειρησμένων κει πάνω? Είναι χαμηλότερες από Ελλάδα?
Γι'αυτο εγω σταματησα να την πεφτω σε οτι να'ναι γκομενες. Πλεον στοχευω μονο φραγκατες. Ειτε πιτσιρικες που εχουν φραγκατους μπαμπαδες ειτε μιλφαρες που ειναι γιατρινες,δικηγορινες η μηχανικινες.
Βουλγαρία,κάτι είχες πει νομίζω ότι έχεις μείνει κάποτε και εκεί τη κάτι τέτοιο οπότε υποθέτω ξέρεις από αγορά εκεί.που πανω ??
Βουλγαρία,κάτι είχες πει νομίζω ότι έχεις μείνει κάποτε και εκεί τη κάτι τέτοιο οπότε υποθέτω ξέρεις από αγορά εκεί.
μακρια απο μηχανικινες τυπε
καταλλα εισαι
Έχω γνωστούς που έφεραν ακριβά αμάξια εδώ από Βουλγαρία με βουλγάρικες πινακίδες,δεν πληρώνουν φόρους εδώ και πρέπει να το περνάς τα σύνορα μια φορά κάθε 6 μήνες? Ισχύουν αυτά?ναι ειναι αρκετα πιο φθηνα.αλλα πολλες φορες ειναι κλεμενα απο Γερμανια κ συναρμολογημενα εκει πανω
Έχω γνωστούς που έφεραν ακριβά αμάξια εδώ από Βουλγαρία με βουλγάρικες πινακίδες,δεν πληρώνουν φόρους εδώ και πρέπει να το περνάς τα σύνορα μια φορά κάθε 6 μήνες? Ισχύουν αυτά?
Από αντιπροσωπεία αν πας σε καινούριο για να αποφύγεις τη φάση με τα κλεμμένα σου πάει ποιο φτηνά η κλαιν?ναι καθε εξαμηνο