Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κάποτε ψώνισα από καλντερίμι κοπέλα με γονείς πολιτικούς πρόσφυγες στην Τασκένδη. Πατέρας εργάτης μετάλλου, μάνα εργάτρια. Είχε κάνει 10 χρόνια μπαλέτο και πιάνο, πληρωμένα από το κράτος. Βρες μου εσύ μια κόρη εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που να τα έχει κάνει αυτά. Δυστυχώς όμως, αυτό το ωραίο όνειρο, κατέρρευσε. Δόθηκε μόρφωση και παιδεία στους απλούς ανθρώπους, όπως πουθενά αλλού. Δεν επικράτησε γιατί υπήρχε η σιδερένια καταπίεση και η γραφειοκρατία τους δεν είχε επαφή με τον κόσμο.

τα λεφτα χαλανε τον κοσμο τυπε  :S :S :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ολες τα φραγκα θελουν.μην ασχολιστε μαζι τους.κοιταχτε η πουτσα σας να περναει καλα και αφηστε τις μπουρδες με τα καμακια και τα φλερτ.αυτα ειναι μονο για να τρωνε φραγκα οι γκομενες απο τους αντρες.μονο στις πορνες βρισκει δικαιωση  ο αντρας πουθενα αλλου.μονο οι πορνες αξιζουν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ολες τα φραγκα θελουν.μην ασχολιστε μαζι τους.κοιταχτε η πουτσα σας να περναει καλα και αφηστε τις μπουρδες με τα καμακια και τα φλερτ.αυτα ειναι μονο για να τρωνε φραγκα οι γκομενες απο τους αντρες.μονο στις πορνες βρισκει δικαιωση  ο αντρας πουθενα αλλου.μονο οι πορνες αξιζουν

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 2.jpg
    2.jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 39
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
διαβασα ολα οσα εγραψες....συμφωνουμε σε πολλα...
μπορεις να εισαι λιγο πιο διευκρινιστικος οσον αφορα  τη συγκριση που κανεις... πως συγχεεις τον επαγγελματισμο με την ηθικη ??...αυτη ειναι η δουλεια τους και οφειλουν να πραττουν ετσι...η σχεση μας μαζι τους ειναι καθαρα πελατιακη-οικονομικη...

Φαίνεται ήμουν ασαφής. Από τη μια μεριά της ζυγαριάς βάζω την πουτάνα. Φίλε δίνω όλες τις τρύπες μου, κάθομαι ½ ώρα, θέλω 20€. Από την άλλη μεριά της ζυγαριάς βάζω αυτήν που γνώρισα από το παρέα και από το Ζοο. Έχουμε βγει για καφέ, καταλαβαίνει ότι το πακέτο μου (όπως σωστά το έθεσε πιο πάνω συναγωνιστής) δεν την καλύπτει για να ξαναβγούμε δεύτερη φορά και να προχωρήσουμε σε σχέση. Αν ήταν έντιμη και ηθική, θα έπρεπε να πληρώσει τον καφέ της, να μου πει ένα νεφελώδες θα ξανατηλεφωνηθούμε και να φύγει, αυτό έπραξαν οι 2 στις 10 με τις οποίες βγήκα. Αντί αυτού, σκύβει τάχα τυχαία να δω περισσότερο βυζί, σηκώνεται ξεσταυρώνοντας τα μπούτια με τρόπο ώστε να δω το βρακί της, το οποίο συμπτωματικά έχει χρώμα που βγάζει μάτι και μου  λέει ότι περνάει ωραία μαζί μου, ας πάμε να πιούμε ένα ποτό το οποίο με βάζει να το πληρώσω. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γουστάρει να ξαναβρεθούμε. Το πρόβλημα είναι ότι μου δημιουργεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την ελπίδα ότι θα ξαναβγούμε, μόνο και μόνο για να την πληρώσω. Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου παίρνει όσα συμφωνήσατε στην αρχή. Η τίμια προσπαθεί να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Για αυτό την θεωρώ πιο άτιμη από την πόρνη, αφού είναι δεδομένη πουτανίστικη συμπεριφορά, χωρίς να σου δώσει κάτι σε αντάλλαγμα, εκτός από ελπίδα. Το ποτήρι μου λοιπόν ξεχείλισε και δεν ξαναασχολούμαι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φαίνεται ήμουν ασαφής. Από τη μια μεριά της ζυγαριάς βάζω την πουτάνα. Φίλε δίνω όλες τις τρύπες μου, κάθομαι ½ ώρα, θέλω 20€. Από την άλλη μεριά της ζυγαριάς βάζω αυτήν που γνώρισα από το παρέα και από το Ζοο. Έχουμε βγει για καφέ, καταλαβαίνει ότι το πακέτο μου (όπως σωστά το έθεσε πιο πάνω συναγωνιστής) δεν την καλύπτει για να ξαναβγούμε δεύτερη φορά και να προχωρήσουμε σε σχέση. Αν ήταν έντιμη και ηθική, θα έπρεπε να πληρώσει τον καφέ της, να μου πει ένα νεφελώδες θα ξανατηλεφωνηθούμε και να φύγει, αυτό έπραξαν οι 2 στις 10 με τις οποίες βγήκα. Αντί αυτού, σκύβει τάχα τυχαία να δω περισσότερο βυζί, σηκώνεται ξεσταυρώνοντας τα μπούτια με τρόπο ώστε να δω το βρακί της, το οποίο συμπτωματικά έχει χρώμα που βγάζει μάτι και μου  λέει ότι περνάει ωραία μαζί μου, ας πάμε να πιούμε ένα ποτό το οποίο με βάζει να το πληρώσω. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γουστάρει να ξαναβρεθούμε. Το πρόβλημα είναι ότι μου δημιουργεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την ελπίδα ότι θα ξαναβγούμε, μόνο και μόνο για να την πληρώσω. Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου παίρνει όσα συμφωνήσατε στην αρχή. Η τίμια προσπαθεί να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Για αυτό την θεωρώ πιο άτιμη από την πόρνη, αφού είναι δεδομένη πουτανίστικη συμπεριφορά, χωρίς να σου δώσει κάτι σε αντάλλαγμα, εκτός από ελπίδα. Το ποτήρι μου λοιπόν ξεχείλισε και δεν ξαναασχολούμαι.
για αυτο το λογο λεω.δικαιωση μονο στην πορνη θα βρεις.ολες ετσι ειναι και χειροτερες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τι εργαλειο θες τυπε?πες να σου φερω κανενα  :grin:
σιγα και να ναι κλεμενο στα @@@ μας ,φθηνο να ειναι  :grin:
Το θέμα δεν είναι τόσο ότι είναι κλεμμένο όσο ότι είναι συναρμολογημένο ξανά εκεί. Κατά τα άλλα από του χρόνου θα το ξαναψάξω.  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Φαίνεται ήμουν ασαφής. Από τη μια μεριά της ζυγαριάς βάζω την πουτάνα. Φίλε δίνω όλες τις τρύπες μου, κάθομαι ½ ώρα, θέλω 20€. Από την άλλη μεριά της ζυγαριάς βάζω αυτήν που γνώρισα από το παρέα και από το Ζοο. Έχουμε βγει για καφέ, καταλαβαίνει ότι το πακέτο μου (όπως σωστά το έθεσε πιο πάνω συναγωνιστής) δεν την καλύπτει για να ξαναβγούμε δεύτερη φορά και να προχωρήσουμε σε σχέση. Αν ήταν έντιμη και ηθική, θα έπρεπε να πληρώσει τον καφέ της, να μου πει ένα νεφελώδες θα ξανατηλεφωνηθούμε και να φύγει, αυτό έπραξαν οι 2 στις 10 με τις οποίες βγήκα. Αντί αυτού, σκύβει τάχα τυχαία να δω περισσότερο βυζί, σηκώνεται ξεσταυρώνοντας τα μπούτια με τρόπο ώστε να δω το βρακί της, το οποίο συμπτωματικά έχει χρώμα που βγάζει μάτι και μου  λέει ότι περνάει ωραία μαζί μου, ας πάμε να πιούμε ένα ποτό το οποίο με βάζει να το πληρώσω. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γουστάρει να ξαναβρεθούμε. Το πρόβλημα είναι ότι μου δημιουργεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την ελπίδα ότι θα ξαναβγούμε, μόνο και μόνο για να την πληρώσω. Η πόρνη όταν φύγει από κοντά σου παίρνει όσα συμφωνήσατε στην αρχή. Η τίμια προσπαθεί να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Για αυτό την θεωρώ πιο άτιμη από την πόρνη, αφού είναι δεδομένη πουτανίστικη συμπεριφορά, χωρίς να σου δώσει κάτι σε αντάλλαγμα, εκτός από ελπίδα. Το ποτήρι μου λοιπόν ξεχείλισε και δεν ξαναασχολούμαι.
οκ σ πιασα, στο θεμα της γκομενας τιθεται θεμα ντομπροσυνης, εκμεταλλευσης της καταστασης κτλ...θα μπορουσαμε να πουμε οτι υπαγονται στο ζητημα της ηθικοτητας...απλα νομιζω οτι σχετικα με την πουτανα δεν τιθεται θεμα ηθικοτητας γιατι αυτη ειναι η δουλεια της, γι αυτο που σου παρεχει ανταμοιβεται...λειτουργει επαγγελματικα...δεν μπορει να κανει διαφορετικα, να σου κανει "κονξες".....

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
θα το λεω συνεχεια.μεχρι να βαλουν μυαλο ολοι.εσενα μαλλον σε ενοχλει η αληθεια.ξυδι

Tραβα απο κει ρε καραγκιοζη που θες να βαλεις και μυαλο στους αλλους. Αντε βλακαμα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οκ σ πιασα, στο θεμα της γκομενας τιθεται θεμα ντομπροσυνης, εκμεταλλευσης της καταστασης κτλ...θα μπορουσαμε να πουμε οτι υπαγονται στο ζητημα της ηθικοτητας...απλα νομιζω οτι σχετικα με την πουτανα δεν τιθεται θεμα ηθικοτητας γιατι αυτη ειναι η δουλεια της, γι αυτο που σου παρεχει ανταμοιβεται...λειτουργει επαγγελματικα...δεν μπορει να κανει διαφορετικα, να σου κανει "κονξες".....
νομιζεις οτι δεν μπορει να κανει διαφορετικα.δεν το εχεις αστο.ερασιτεχνικη η αναλυση σου

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
νομιζεις οτι δεν μπορει να κανει διαφορετικα.δεν το εχεις αστο.ερασιτεχνικη η αναλυση σου
ελα ρε επαγγελματια αναλυτη (στο μπου ειμαστε τι θες καμια ακαδημαικη εργασια)... αλλα γιατι για πες??ς...
θελω να πω οτι μ αυτη τη λογικη θα μπορουσαμε να πουμε οτι οποιος κανει σωστα τη δουλεια του ειναι και ηθικος??? αυτο εννοω... ο επαγγελματισμος εχει να κανει με την ηθικοτητα???  

η ποιοτητα των υπηρεσιων δεν υπαγεται στο δεν οτι δεν "μπορει να κανει διαφορετικα"...απ την στιγμη που θα παρει τα χρηματα θα κατσει να τον φαει χωρις μα μου...τωρα αν δεν ειναι συνεπης στις υπηρεσιες τιθεται θεμα επαγγελματισμου, απ τη στιγμη που η σχεση ειναι πελατη-παροχου υπηρεσιων (πουτανα)

συγκρινουμε παντα συμπεριφορα μιας επαγγελματια πουτανας και μιας κοινης γκομενας

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
κατι σε πειραξε εσενα.μαλλον δεν θελεις να μαθουν οι αντρες την αληθεια για τις γυναικες

Ωχ ρε ηλιθιε με τις κρυαδες σου. Νομιζεις κανεις και τρολινγκ. Το τρολινγκ σε μαρανε γιδι. Αντε κοφτο γιατι μας επρηξες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ελα ρε επαγγελματια αναλυτη (στο μπου ειμαστε τι θες καμια ακαδημαικη εργασια)... αλλα γιατι για πες??ς...
θελω να πω οτι μ αυτη τη λογικη θα μπορουσαμε να πουμε οτι οποιος κανει σωστα τη δουλεια του ειναι και ηθικος??? αυτο εννοω... ο επαγγελματισμος εχει να κανει με την ηθικοτητα??? 

η ποιοτητα των υπηρεσιων δεν υπαγεται στο δεν οτι δεν "μπορει να κανει διαφορετικα"...απ την στιγμη που θα παρει τα χρηματα θα κατσει να τον φαει χωρις μα μου...τωρα αν δεν ειναι συνεπης στις υπηρεσιες τιθεται θεμα επαγγελματισμου, απ τη στιγμη που η σχεση ειναι πελατη-παροχου υπηρεσιων (πουτανα)

συγκρινουμε παντα συμπεριφορα μιας επαγγελματια πουτανας και μιας κοινης γκομενας

Ρε τι κανεις, συζητας σοβαρά με το βλαμένο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
θελω να πω οτι μ αυτη τη λογικη θα μπορουσαμε να πουμε οτι οποιος κανει σωστα τη δουλεια του ειναι και ηθικος??? αυτο εννοω??? ο επαγγελματισμος εχει να κανει με την ηθικοτητα???  

αν αυτο θες να πιστευεις.πιστευε το.δεν θα προσπαθησει να χειριστει τον αντρα συναισθηματικα οπως μια μη εκδιδομενη γυναικα.τουλαχιστον στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτο συμβαινει.υπαρχουν απειρες κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια επειδη νιωθουν ικανοποιηση απο την ικανοποιηση του αντρα.σαφως θελουν και το χρημα για να επιβιωσουν οπως ολοι μας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
αν αυτο θες να πιστευεις.πιστευε το.δεν θα προσπαθησει να χειριστει τον αντρα συναισθηματικα οπως μια μη εκδιδομενη γυναικα.τουλαχιστον στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτο συμβαινει.υπαρχουν απειρες κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια επειδη νιωθουν ικανοποιηση απο την ικανοποιηση του αντρα.σαφως θελουν και το χρημα για να επιβιωσουν οπως ολοι μας
οπα οπα οπα, αλλο αυτο....κι αλλο αυτο που λεω.... ωστοσο περιμενω να μου πεις τι δεν ισχυει απ αυτα που λεω.... γιατι εγω μιλησα για τη σχεση ηθικοτητας και επαγγελματισμου....εσυ μου ανοιγεις αλλο παραθυρο
οσον αφορα αυτα που λες ισχυουν....μονο που στη προκειμενη ξεχνας οτι η πουτανα εμπορευται το κορμι της, θα περασει ενα δεκαλπτο μαζι σου σεξουαλικα για να βγαλει ενα 20αρικο και τιποτα παραπανω, για ποια συναισθηματικη εκμεταλλευση μας λες??? μια εμπορικη συναλλαγη ειναι γι αυτην....για αυτες δεν υπαρχει κανενα συναισθημα...αυτο ειναι το μονο αυτονοητο...
για να καταλαβω, γιατι τιθεται για σενα θεμα συναισθηματικης προοπτικης με μια τανα???
τι συγκρινουμε ρε πουστη μου, πουτσες με βουρτσες, τα αυτονοητα θα λεμε...

υπαρχουν απειρες κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια επειδη νιωθουν ικανοποιηση απο την ικανοποιηση του αντρα.σαφως θελουν και το χρημα για να επιβιωσουν οπως ολοι μας
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο....στο πρωτο φανταζομαι τρολαρεις (τωρα αν το πιστευεις πραγματικα αυτο που λες, παω πασο).....το δευτερο ειναι το εξαναγακστικο κομματι, ο κυριως λογος που το κανουν...
παντως εγω ξερω πολλες κοπελες που ειναι με ψυχοφαρμακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom