Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εντάξει μαγκιά σου αφου τα κατάφερες έτσι.
Παντως εμενα η μια φιλη μου ολο καινουργιες γνωστες φερνει για καφε .... περνάμε ωραια  :dancing:

αρα το καλυτερο ειναι να εχεις φιλες μουνοπανα που τις κανουν περα οι φιλες κ φερνουν καινουργιες φιλες

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Αλήθεια είσαι κι εσύ παρθένος; Ανικανότητα ή άλλος λόγος;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν κάποιος παντρευτει ή πιασει δουλεια μπορει να χαθειτε δεν ειναι απαραιτητο οτι εσυ τους έκανες περα απλα συνεβη.  
Ειναι πολυ συνηθισμενο να χάνεστε και να ξαναβρισκεστε μετα απο καιρο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Παντως εμενα η μια φιλη μου ολο καινουργιες γνωστες φερνει για καφε .... περνάμε ωραια  :dancing:
Oκ ρε τυπε,τωρα εχεις αυτη τη φιλη που ειναι ξηγημενη και φερνει και κοριτσακια και σου κανει κονε.Αυριο μεθαυριο για καποιο λογο θα ξεκοψεις με αυτη,και θα τυχει να μην κανεις κοντινη παρεα με καποια κοπελα ή οι γνωστες σου δεν θα εχουν την ορεξη και την διαθεση να σου φερνουν προξενια.Εσυ τοτε τι θα κανεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Oκ ρε τυπε,τωρα εχεις αυτη τη φιλη που ειναι ξηγημενη και φερνει και κοριτσακια και σου κανει κονε.Αυριο μεθαυριο για καποιο λογο θα ξεκοψεις με αυτη,και θα τυχει να μην κανεις κοντινη παρεα με καποια κοπελα ή οι γνωστες σου δεν θα εχουν την ορεξη και την διαθεση να σου φερνουν προξενια.Εσυ τοτε τι θα κανεις?

Δεν ειναι προξενιο φιλε. Μην μπερδεύεσαι. Απλα οταν κάποια δεν ειναι στραβάδι φερνει και φιλες και κανετε παρέα ολοι μαζι (φερνεις και εσυ εννοειται φιλους σου) τα πραγματα ειναι απλά. Και αμα δεν τσακωνεσαι με τις γνωστες σου ακομα και αν χαθηκατε θα έχεις μουτρα μετα απο καιρο να την παρεις ενα τηλεφωνο να της πεις τι κανεις αποψε? και να σ πει εχω κανονισει με την παρεα μου μπουζουκια θα ερθεις και εσυ????? μου έχει συμβει και αυτο.

Το να χαθεις λιγο καιρο με κάποια χωρις να εγινε τσακωμος η παρεξηγηση δεν λεει τιποτα πραγματικά συμβαινουν αυτα. Οι υποχρεωσεις καμια φορα σε απομακρυνουν χωρις να το καταλαβεις.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Παντως εμενα η μια φιλη μου ολο καινουργιες γνωστες φερνει για καφε .... περνάμε ωραια  :dancing:
Μου θυμίζεις τον Στελάκη, αδερφό μιας παλιάς μου γκόμενας.
Ο Στελάκης λοιπόν ασχολείτο όλη την ώρα με το μπάσκετ και με το να πρήζει κόσμο για τα μπασκετικά του κατορθώματα και το ότι είναι εν δυνάμει nba-ερ που απλώς του έλειπαν 20 πόντοι,
ήταν σκληροτράχηλος γκόμενος που άμα λάχει σήκωνε το γιακά του πόλο ψηλά, φορούσε γυαλιά ηλίου ray ban, "έπαιζε" διαρκώς με γκόμενες και ως πότης έφτιαχνε αδυσώπητα κοκτέηλς συνδυάζοντας κόκα κόλα και φάντα για να τις μεθύσει
αποκαλούσε τους φίλους του στο τηλέφωνο "έλα ρε μαλάκα" "τι κάνεις τρομοκράτη?" και λοιπά γκανγκστερικά

και είχε φτάσει 27 και όχι απλώς ήταν παρθένος αλλά το πιο χαρντκορ πράγμα που είχε κάνει σε γυναίκα πρέπει να ήταν κανένα φιλί στο μάγουλο στην μπουκάλα

Άσε τις θεωρίες και τους φανταστικους πλευμποισμούς και παίξε μπάλα γιατί σε βλέπω να τριανταρίζεις και να παντρεύεσαι την πρώτη γυναίκα που θα σου κάτσει και να σιχτιρίζεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ειναι προξενιο φιλε. Μην μπερδεύεσαι. Απλα οταν κάποια δεν ειναι στραβάδι φερνει και φιλες και κανετε παρέα ολοι μαζι (φερνεις και εσυ εννοειται φιλους σου) τα πραγματα ειναι απλά. Και αμα δεν τσακωνεσαι με τις γνωστες σου ακομα και αν χαθηκατε θα έχεις μουτρα μετα απο καιρο να την παρεις ενα τηλεφωνο να της πεις τι κανεις αποψε? και να σ πει εχω κανονισει με την παρεα μου μπουζουκια θα ερθεις και εσυ????? μου έχει συμβει και αυτο.
εσενα σε ολοκληρωνει το κυνηγι πιο πολυ απο το ετοιμο φαγητο απο οτι καταλαβα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μου θυμίζεις τον Στελάκη, αδερφό μιας παλιάς μου γκόμενας.
Ο Στελάκης λοιπόν ασχολείτο όλη την ώρα με το μπάσκετ και με το να πρήζει κόσμο για τα μπασκετικά του κατορθώματα και το ότι είναι εν δυνάμει nba-ερ που απλώς του έλειπαν 20 πόντοι,
ήταν σκληροτράχηλος γκόμενος που άμα λάχει σήκωνε το γιακά του πόλο ψηλά, φορούσε γυαλιά ηλίου ray ban, "έπαιζε" διαρκώς με γκόμενες και ως πότης έφτιαχνε αδυσώπητα κοκτέηλς συνδυάζοντας κόκα κόλα και φάντα για να τις μεθύσει
αποκαλούσε τους φίλους του στο τηλέφωνο "έλα ρε μαλάκα" "τι κάνεις τρομοκράτη?" και λοιπά γκανγκστερικά

και είχε φτάσει 27 και όχι απλώς ήταν παρθένος αλλά το πιο χαρντκορ πράγμα που είχε κάνει σε γυναίκα πρέπει να ήταν κανένα φιλί στο μάγουλο στην μπουκάλα

Άσε τις θεωρίες και τους φανταστικους πλευμποισμούς και παίξε μπάλα γιατί σε βλέπω να τριανταρίζεις και να παντρεύεσαι την πρώτη γυναίκα που θα σου κάτσει και να σιχτιρίζεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου

30 ειναι ο μπολντεμορτ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είναι πολλές οι γκόμενες που τις ωραίες φίλες τους δε τις γνωρίζουν στις παρέες για να μην αρχίζουν οι άντρες τις παρέας να λένε τι ωραίο μουνί κτλπ και να χάσουν την προσοχή που θα έχουν  ;)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ρε μαλακες μην κολλατε.......

Οι πουτανες ειναι γυναικες....
Οι καλυτερες γυναικες....

Με μια γυναικα παιζεις!

Δεν ειναι οπως λεει ο αλλος μονο γαμησι και μετα τι............

Και αισθησιασμος και χημεια και πολλα μπορουν να υπαρξουν!

Αυτη ειναι η μαγεια των μπουρδελων!
Η εκπληξη!

Πολλες και διαφορετικες γυναικες,βλεπεις και διαλεγεις!
Κανεις πολλα,βλεπεις πολλα.....

Πρεπει ομως να εισαι παιχτης....

Στα μπουρδελα παιζουν καταστασεις που πουθενα αλλου δεν προκειται να τις ζησεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
Το προξενιο ειναι σχημα λογου μη κολας στις λεξεις,αυτο που λες και εσυ εννοω,να φερεις αυτη 2 φιλες εσυ 2 φιλους κτλ οκ?Τωρα με τους ανθρωπους καποια στιγμη απλα χανεσαι δεν χρειαζεται να τσακωθεις,ετσι ειναι η ζωη.Π.Χ καποια στιγμη ιδιαιτερα μετα τα 30 οι ανθρωποι συνηθως παντρευονται κανουν παιδια κτλ Δεν θα ειναι διαθεσιμη καθε γκομενα που κανατε παρεα καποτε να σου φερει φιλες  τις στα μπουζουκια γιατι θα ειναι σε αλλη φαση στη ζωη της.Στην τελικη καλο το συστημα να εχεις γνωστες και να σου κανουν κανα κονε,ολοι το εχουμε κανει λιγο η πολυ,αλλα επειδη εκ των πραγματων δεν ειναι δυνατον να εχεις παντα μια τετοια καβατζα στη διαθεση σου,πρεπει να μπορεις και απο μονος σου να κινηθεις.Δεν λεω να βγαζεις και αλλη γκομενα καθε βδομαδα και τετοια τρελα,αυτα πολλοι λιγοι τα κανουν,αλλα να εισαι σε θεση να βγαλεις ενα γκομενακι που και που χωρις την διαμεσολαβηση κανενος.Να μπορεις να στεκεσαι στα ποδια σου χωρις την αναγκη κανενος πουστη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι πολλές οι γκόμενες που τις ωραίες φίλες τους δε τις γνωρίζουν στις παρέες για να μην αρχίζουν οι άντρες τις παρέας να λένε τι ωραίο μουνί κτλπ και να χάσουν την προσοχή που θα έχουν  ;)

Κομπλεξικές ειναι λέμε αυτες. Μην τις κάνεις παρέα. Δινε σουτ στους κομπλεξικους και μιζερους. Απλο ειναι.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Περιμενεις εσυ απο το χαιβανι το μπολντεμορτ να σου πει για γυναικες και του απαντας και σοβαρα ( οπως και το αλλο το γιδι τον κρις 33). Σα να περιμενεις απο τσομπανο να σου πει για πυρηνικη φυσικη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το προξενιο ειναι σχημα λογου μη κολας στις λεξεις,αυτο που λες και εσυ εννοω,να φερεις αυτη 2 φιλες εσυ 2 φιλους κτλ οκ?Τωρα με τους ανθρωπους καποια στιγμη απλα χανεσαι δεν χρειαζεται να τσακωθεις,ετσι ειναι η ζωη.Π.Χ καποια στιγμη ιδιαιτερα μετα τα 30 οι ανθρωποι συνηθως παντρευονται κανουν παιδια κτλ Δεν θα ειναι διαθεσιμη καθε γκομενα που κανατε παρεα καποτε να σου φερει φιλες  τις στα μπουζουκια γιατι θα ειναι σε αλλη φαση στη ζωη της.Στην τελικη καλο το συστημα να εχεις γνωστες και να σου κανουν κανα κονε,ολοι το εχουμε κανει λιγο η πολυ,αλλα επειδη εκ των πραγματων δεν ειναι δυνατον να εχεις παντα μια τετοια καβατζα στη διαθεση σου,πρεπει να μπορεις και απο μονος σου να κινηθεις.Δεν λεω να βγαζεις και αλλη γκομενα καθε βδομαδα και τετοια τρελα,αυτα πολλοι λιγοι τα κανουν,αλλα να εισαι σε θεση να βγαλεις ενα γκομενακι που και που χωρις την διαμεσολαβηση κανενος.Να μπορεις να στεκεσαι στα ποδια σου χωρις την αναγκη κανενος πουστη

Εγω έχω μαθει να βασιζομαι και να εμπιστευομαι τους φιλους μου. Μ αρεσει η συνεργασια και το κοινωνικο παιχνιδι. Τεσπα εμενα αυτη ειναι η προταση μου σε οσους θέλουν συμβουλές και βοηθεια να γνωρισουν καμια γκομενα. Οσοι δεν θέλουν ας μην διαβαζουν δεν με ενδιαφερει. Εστω και ένας ομως να κανει αυτο που εκανα εγω και δουλεψε εμενα μου αρκει. Γουσταρω να μοιραστώ τα κολπα μου μπαινω εδω μέσα και γράφω. Οι κομπλεξικοι να πιουνε ξυδι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κομπλεξικές ειναι λέμε αυτες. Μην τις κάνεις παρέα. Δινε σουτ στους κομπλεξικους και μιζερους. Απλο ειναι.
Ε καλά δε θα τις ξεκόψω και επειδή έχουν (μεγάλες) ανασφάλειες.Απλά θέλω να πω ότι αν περιμένεις από τις γκόμενες να σου γνωρίσουν γκόμενες μπορεί να μην γνωρίζεις και τα καλύτερα κομμάτια  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μαλακες μην κολλατε.......

Οι πουτανες ειναι γυναικες....
Οι καλυτερες γυναικες....

Με μια γυναικα παιζεις!

Δεν ειναι οπως λεει ο αλλος μονο γαμησι και μετα τι............

Και αισθησιασμος και χημεια και πολλα μπορουν να υπαρξουν!

Αυτη ειναι η μαγεια των μπουρδελων!
Η εκπληξη!

Πολλες και διαφορετικες γυναικες,βλεπεις και διαλεγεις!
Κανεις πολλα,βλεπεις πολλα.....

Πρεπει ομως να εισαι παιχτης....

Στα μπουρδελα παιζουν καταστασεις που πουθενα αλλου δεν προκειται να τις ζησεις.
καποτε πρεπει να κανεις και οικογενεια φιλε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε καλά δε θα τις ξεκόψω και επειδή έχουν (μεγάλες) ανασφάλειες.Απλά θέλω να πω ότι αν περιμένεις από τις γκόμενες να σου γνωρίσουν γκόμενες μπορεί να μην γνωρίζεις και τα καλύτερα κομμάτια  :grin:

Εγω θα τις ξεκοβα γιατι με ξενερωνουν οι κομπλεξικες και μιζερες. Γουρ γουρ ολη μερα γκρινια και κουτσομπολιο δεν παλευεται προτιμω ευχαριστες κοπελες που έχουν προοπτικες και συνεργαζονται. Υπαρχουν αρκετες τέτοιες εκει εξω οποτε ολα καλά.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καποτε πρεπει να κανεις και οικογενεια  παιδια φιλε
τεραστια διαφορα,
στην οικογενεια συνεταιριζεσαι με την γυναικα και στα πρηζει,
στην βορεια ευρωπη αυτο το ξεπερασαν αναπαραγονται που ειναι ο αυτοσκοπος της ζωης χωρις γαμο και παπαριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom