Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ειχα γνωρισει παλια απο τσατ μια 18 χρονων ειχαμε συναντηθει στην καφετερια βερντε στα β προαστια

τελικα ηταν σαν γιαγια η ατσα της κοντο χοντρη με γυαλια κ ειχε φερει κ μια φιλη της πολυ ψηλη μελαχρινη με αποστευτη τριχοφυια στα μαγουλα μουστακι φρυδια κ επειδη ηταν καλοκαιρι  κ φοραγε κοντο τοπακι κ ασπρο παντελονι ειχε κ πολυ τριχα στο αφαλο

αλλη μια παλι στο βερντε  απο β.π κοντοχοντρη κ με μουστακι τσελιγκα βουλγαρα πηγαινε στο πιρς κολεντς η στο ντιρι δεν θυμαμαι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.101
Πόντοι
1.406
Εγω έχω μαθει να βασιζομαι και να εμπιστευομαι τους φιλους μου. Μ αρεσει η συνεργασια και το κοινωνικο παιχνιδι. Τεσπα εμενα αυτη ειναι η προταση μου σε οσους θέλουν συμβουλές και βοηθεια να γνωρισουν καμια γκομενα. Οσοι δεν θέλουν ας μην διαβαζουν δεν με ενδιαφερει. Εστω και ένας ομως να κανει αυτο που εκανα εγω και δουλεψε εμενα μου αρκει. Γουσταρω να μοιραστώ τα κολπα μου μπαινω εδω μέσα και γράφω. Οι κομπλεξικοι να πιουνε ξυδι.
Τι ξυδια και μαλακιες λες μωρε και τι κανεις λες και δεχεσαι επιθεση?Ημαρτον ουτε παιδακια του δημοτικου να ημασταν.Και ισα ισα που σου λεω οτι το αυτο που προτεινεις εχει βαση και αποδιδει,απλα κανοντας ΚΟΥΒΕΝΤΑ σου λεω οτι ουτε πανακεια ειναι,και οτι καλο ειναι να εχεις και εναλλακτικες στη ζωη γιατι οσο προχωρας τα κοζια αλλαζουν

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ειχα γνωρισει παλια απο τσατ μια 18 χρονων ειχαμε συναντηθει στην καφετερια βερντε στα β προαστια

τελικα ηταν σαν γιαγια η ατσα της κοντο χοντρη με γυαλια κ ειχε φερει κ μια φιλη της πολυ ψηλη μελαχρινη με αποστευτη τριχοφυια στα μαγουλα μουστακι φρυδια κ επειδη ηταν καλοκαιρι  κ φοραγε κοντο τοπακι κ ασπρο παντελονι ειχε κ πολυ τριχα στο αφαλο

αλλη μια παλι στο βερντε  απο β.π κοντοχοντρη κ με μουστακι τσελιγκα βουλγαρα πηγαινε στο πιρς κολεντς η στο ντιρι δεν θυμαμαι
Αφού βλέπεις δε σε πάει καλά το βερντε,εκεί εσύ επιμένεις..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αφού βλέπεις δε σε πάει καλά το βερντε,εκεί εσύ επειμένεις..

χαρηκα πολυ που εχασες 150 σημερα μου εφτιαξες την ημερα  :)

ειμαι ενα φθονερο μουνοπανο κ μαρεσει να βλεπω τους αλλους να καταστρεφονται  :)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
χαρηκα πολυ που εχασες 150 σημερα μου εφτιαξες την ημερα  :)

ειμαι ενα φθονερο μουνοπανο κ μαρεσει να βλεπω τους αλλους να καταστρεφονται  :)
Αχ τι γλυκός..εύχομαι η επόμενη που θα σου τύχει να είναι 150 κιλά και με άφθονη τριχοφυία.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αχ τι γλυκός..εύχομαι η επόμενη που θα σου τύχει να είναι 150 κιλά και με άφθονη τριχοφυία.

παλι απο τσατ μια κοντα στα 20 που μου ελεγε οτι παιζει σε ομαδα πολο

ηταν δυσμορφη στο προσωπο με την αποσταση ματιων μυτης κλπ αρκετα διαφορετικη απο τον μεσο ανθρωπο

επισης σαπιο σωμα σαν κουραδα

η συναντηση ειχε γινει στο σταθμο του ησαπ στο φαληρο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

τελικα ηταν σαν γιαγια η ατσα της κοντο χοντρη με γυαλια κ ειχε φερει κ μια φιλη της πολυ ψηλη μελαχρινη με αποστευτη τριχοφυια στα μαγουλα μουστακι φρυδια κ επειδη ηταν καλοκαιρι  κ φοραγε κοντο τοπακι κ ασπρο παντελονι ειχε κ πολυ τριχα στο αφαλο

αλλη μια παλι στο βερντε  απο β.π κοντοχοντρη κ με μουστακι τσελιγκα βουλγαρα πηγαινε στο πιρς κολεντς η στο ντιρι δεν θυμαμαι
Τουλάχιστον ήπιες καφέ σε ωραίο μαγαζί  :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μαναρι μου το γιουβετσακι σου  :-* :sunglasses:
Καύλα μου ατελείωτη όλα τα εκτρώματα στους φίλους σου πέφτουνε.Αυτός ο ντελισλαβι έχει δώσει ραντεβού σε όλα τα άσυλα της Αθήνας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τεραστια διαφορα,
στην οικογενεια συνεταιριζεσαι με την γυναικα και στα πρηζει,
στην βορεια ευρωπη αυτο το ξεπερασαν αναπαραγονται που ειναι ο αυτοσκοπος της ζωης χωρις γαμο και παπαριες
και στην βορεια ευρωπη ετσι γινεται πολλες φορες.δεν πιστευω οτι θα δεχτουν πολλες γυναικες παιδι χωρις γαμο εδω.οποτε πρεπει να κανει και ο αντρας τις υποχωρησεις του.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παλι απο τσατ μια κοντα στα 20 που μου ελεγε οτι παιζει σε ομαδα πολο

ηταν δυσμορφη στο προσωπο με την αποσταση ματιων μυτης κλπ αρκετα διαφορετικη απο τον μεσο ανθρωπο

επισης σαπιο σωμα σαν κουραδα

η συναντηση ειχε γινει στο σταθμο του ησαπ στο φαληρο
:S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• Mockba-13-960x500.jpg
    Mockba-13-960x500.jpg
    94 KB · Εμφανίσεις: 28

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καύλα μου ατελείωτη όλα τα εκτρώματα στους φίλους σου πέφτουνε.Αυτός ο ντελισλαβι έχει δώσει ραντεβού σε όλα τα άσυλα της Αθήνας.

παλι απο τσατ 18αρα με νικ λαρα κροφτ σεξυ λαρα κατι τετοιοο μου ελεγε οτι εχει βαθυ μουνι κ θελει τεραστιες πουτσες κ δεν καταλαβαινει χριστο κλπ

συναντηση στον ησαπ της καλλιθεας

παρθενοπιπιτσα σκατοφατσα με μεγαλα βυζια ομως να μου μιλαει περι ανεμων κ υδατων

γυρισα γρηγορα σπιτι γτ αποτι θυμαμαι πρεπει να ειχε φαιναλ φορ τοτε

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
παλι απο τσατ 18αρα με νικ λαρα κροφτ σεξυ λαρα κατι τετοιοο μου ελεγε οτι εχει βαθυ μουνι κ θελει τεραστιες πουτσες κ δεν καταλαβαινει χριστο κλπ

παρθενοπιπιτσα σκατοφατσα με μεγαλα βυζια ομως να μου μιλαει περι ανεμων κ υδατων

Οι μικρές ηλικίες δε σου κάθονται καλά. Βγες με μιλφάρες να βρεις την υγειά σου.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Πήδηξες καμιά απο όλες αυτές ή τσαμπα τα δρομολόγια?

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Άσε τις θεωρίες και τους φανταστικους πλευμποισμούς και παίξε μπάλα γιατί σε βλέπω να τριανταρίζεις και να παντρεύεσαι την πρώτη γυναίκα που θα σου κάτσει και να σιχτιρίζεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου

Γιατί να σιχτιρίζει; Είναι αυτό το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον; Να του κάτσει μια γυναίκα και να την έχει για πάντα; :huh:

Προσέξτε μερικοί, μετριάστε τις φιλοδοξίες σας, γιατί δεν ξέρετε ποτέ πως τα φέρνει η ζωή.

Φίλε Boldemort βλέπω ότι έχεις μεγάλη πείρα στην παρέα με γυναίκες. Πιστεύεις ότι θα μπορούσα και εγώ που είμαι κοντά στην ηλικία σου να κάνω παρέα με κάποια γυναίκα; Ή θα ήθελε να κάνουμε και σεξ μετά; Πως μπορώ να πετύχω το πρώτο αποφεύγοντας το δεύτερο;

Δεν τολμάω ούτε να προσπαθήσω γιατί ντρέπομαι για την αδυναμία μου. Αλλά διαβάζοντας τις εμπειρίες σου.... αναρωτήθηκα..... [size=6pt]μήπως θα μπορούσα κι εγώ;[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom