Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Μαν έχουν βρει κόλπα οι γυναίκες και ανεβάζουν φώτο από τέτοιες γωνίες και τόσο βαμμένες που τις βλέπεις και λες πω πω τι γκομενάκι έβγαλα ο πούστης και τις βλέπεις καλύτερα μετά και λες πω πω δε γινόμουν τελικά πούστης καλύτερα...
Το ίντερνετ όμως είναι καλό γιατί μπαίνουν όλες οι καυλωμένες παντρεμένες για να βρουν γκόμενο  :rockon: :rockon:  :zfuck:

τυπε λες ετσι να ξεκινησε κι ο λιλας;  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort συμφωνώ με το κοινωνικό σύστημα που παίζεις.
Η πλειοψηφία των ζευγαριών έχουν γνωριστεί από ανθρώπους έως και 3 βαθμούς μακρυά (φίλος, φίλος φίλου,φίλος φίλου φίλου).

Μερικές παρατηρήσεις από την εμπειρία μου

1.Οι γυναίκες δύσκολα θα σου γνωρίσουν άλλη φίλη τους από μόνες τους.Πρέπει να σε γνωρίζουν πολύ καλά , να τους το πεις εσύ "φέρε και καμια φίλη σου" και να έχουν κάτι να κερδίσουν από εσένα.Πχ είσαι γαμώ τα άτομα , κάνεις γαμώ τις εξόδους,τους έχεις ήδη γνωρίσει ήδη αξιόλογα άτομα.

2.Οι μπάκουροι φίλοι σου ,δε πρόκειται να σου γνωρίσουν καμία.Γιατί ακόμα και τις λιγότερο εμφανίσιμες-ασχημούλες γνωστές τους τις κρατάνε για τον εαυτό τους  λόγω έλλειψης επιλογών(και επειδή τους έχει φάει η μαλακία  :jerking:).

3.Οι φίλοι/ες σου που είναι ήδη σε σχέση, είναι τα πιο πιθανά άτομα που θα σου γνωρίσουν φίλες τους.

Αν κάνεις παρέα με μπακουρια μπακούρι θα μεινεις. Δεν λέμε να έχει ξεμεινει κάποιος φιλος και ενω θέλει να μην βρισκει εκει τον βοηθας αλλα με παθολογικα μπακουρους και κομπλεξικους καλυτερα να μην κάνεις πολλές παρέες.Ειναι αυτο που λέγαμε για τις παρέες που πρεπει να ειναι μεικτές και να μην έχει μονο αγορια γιατι αρχιζουν οι περιεργες θεωριες και η απομονωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί να σιχτιρίζει; Είναι αυτό το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον; Να του κάτσει μια γυναίκα και να την έχει για πάντα; :huh:

Προσέξτε μερικοί, μετριάστε τις φιλοδοξίες σας, γιατί δεν ξέρετε ποτέ πως τα φέρνει η ζωή.

Φίλε Boldemort βλέπω ότι έχεις μεγάλη πείρα στην παρέα με γυναίκες. Πιστεύεις ότι θα μπορούσα και εγώ που είμαι κοντά στην ηλικία σου να κάνω παρέα με κάποια γυναίκα; Ή θα ήθελε να κάνουμε και σεξ μετά; Πως μπορώ να πετύχω το πρώτο αποφεύγοντας το δεύτερο;

Δεν τολμάω ούτε να προσπαθήσω γιατί ντρέπομαι για την αδυναμία μου. Αλλά διαβάζοντας τις εμπειρίες σου.... αναρωτήθηκα..... [size=6pt]μήπως θα μπορούσα κι εγώ;[/size]

Γιατι να αποφυγεις το σεξ?  :S

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι να αποφυγεις το σεξ?  :S

Γιατι εχει μια ψοφια μπαμια για πουτσα. Μονο για κατουρημα λειτουργει. Μαθε του μπαλιτσα να ειναι επιτυχημενος καληνυχτακιας οπως μονο εσυ ξερεις

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
ρε συ τυπε για να κανεις μονο παρεα με μια γυναικα πρεπει

1) να μην κλανεις (καθολου, οχι μπροστα της, πουθενα να μην κλανεις, να βαλεις ταπα στο λωκο σου)
2) να εχεις την απαραιτητη υπομονη να την περιμενεις για 1,5 ωρα να κοιταει βιτρινες και να τη συγχαιρεις κιολας οταν στο τελος δεν ψωνιζει τιποτα
3) να ξερεις οτι αυτο που εμεις λεμε ρουχο-που-φαινεται-η-ρωγα-από-μεσα, δεν ειναι ένα ρουχο, αλλα πολλα και διαφορετικα, με γελοια δισύλλαβα ονόματα (σιθρου, σατεν, περλε, λαμε, στρας) τα οποια πρεπει να μαθεις απ εξω αν θες να συζητησεις μαζι της

Δλδ με λιγα λογια μεγαλο λουκι.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Αν κάνεις παρέα με μπακουρια μπακούρι θα μεινεις. Δεν λέμε να έχει ξεμεινει κάποιος φιλος και ενω θέλει να μην βρισκει εκει τον βοηθας αλλα με παθολογικα μπακουρους και κομπλεξικους καλυτερα να μην κάνεις πολλές παρέες.Ειναι αυτο που λέγαμε για τις παρέες που πρεπει να ειναι μεικτές και να μην έχει μονο αγορια γιατι αρχιζουν οι περιεργες θεωριες και η απομονωση.
Είχα διαβάσει σε ένα site ένα άρθρο για το ποιοι είναι οι τρόποι για να βρεις γκομενα τις διακοπές. Είχε 4 τρόπους. Ο μόνος σίγουρος για να βρεις ήταν ο τελευταίος. Τι ήταν? Να σκάσεις μύτη με μια γκομενάρα που θα ήσουνα απλώς φίλος. Τότε όλες μα όλες θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν. Αν πας μόνος? Ούτε που θα ασχοληθεί καμιά μαζί σου!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είχα διαβάσει σε ένα site ένα άρθρο για το ποιοι είναι οι τρόποι για να βρεις γκομενα τις διακοπές. Είχε 4 τρόπους. Ο μόνος σίγουρος για να βρεις ήταν ο τελευταίος. Τι ήταν? Να σκάσεις μύτη με μια γκομενάρα που θα ήσουνα απλώς φίλος. Τότε όλες μα όλες θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν. Αν πας μόνος? Ούτε που θα ασχοληθεί καμιά μαζί σου!!

Ακριβως. Για αυτο χρειαζεται να έχεις μια φιλη και αμα ειναι και ωραια ακομα καλύτερα. Καταλαβες τι θελω να πω  :P

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
ακομα καλυτερα αν αυτη η γκομεναρα τυχαινει να ΜΗΝ ειναι ελλεηνιδα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απο γνωστους μου μονο αυτοι που εχουν χρημα γαμανε.ολες τους δινουν και κωλο.οι υπολοιποι την βγαζουν με μαλακια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
:grin:

Συνημμένα

• gags-11.jpg
    gags-11.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 10

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Βγαίνω χθες σεληνιασμένος για μια καλτ βόλτα στους βρώμικους πορνοδρόμους της Αθήνας αφού πρώτα σταματάω για ανεφοδιασμό στο πρώτο ει τι εμ της Πειραιώς που βρήκα μπροστά μου.Πάω να πάρω λίγα πορνοευρώ αλλά βλέπω το μήνυμα ''συγνωμη δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε'' :o :o :headbang: :headbang:.Συνεχίζω στα επόμενα 5 ει τι εμ που πέτυχα πάλι το ίδιο μήνυμα  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Πέρνω σ'ένα τηλέφωνο που έγραφε δίπλα από ένα μηχάνημα το σηκώνει μια ελλεινίδα και μου λέει σε 30' λεπτά θα δουλέψουν και πάλι.Κάνω 5-6 τσιγάρα έχει περάσει μια ώρα και αρχίδια  :birdman: :birdman: :birdman:.Τι να περιμένεις όμως από ελλεινίδα  :tickedoff: :jerking: :jerking:,μόνο για καθαρίστρια σιχαμένη βρωμιάρα :birdman: :birdman: :birdman:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Βγαίνω χθες σεληνιασμένος για μια καλτ βόλτα στους βρώμικους πορνοδρόμους της Αθήνας αφού πρώτα σταματάω για ανεφοδιασμό στο πρώτο ει τι εμ της Πειραιώς που βρήκα μπροστά μου.Πάω να πάρω λίγα πορνοευρώ αλλά βλέπω το μήνυμα ''συγνωμη δεν μπορουμε να σας εξυπηρετήσουμε'' :o :o :headbang: :headbang:.Συνεχίζω στα επόμενα 5 ει τι εμ που πέτυχα πάλι το ίδιο μήνυμα  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Πέρνω σ'ένα τηλέφωνο που έγραφε δίπλα από ένα μηχάνημα το σηκώνει μια ελλεινίδα και μου λέει σε 30' λεπτά θα δουλέψουν και πάλι.Κάνω 5-6 τσιγάρα έχει περάσει μια ώρα και αρχίδια  :birdman: :birdman: :birdman:.Τι να περιμένεις όμως από ελλεινίδα  :tickedoff: :jerking: :jerking:,μόνο για καθαρίστρια σιχαμένη βρωμιάρα :birdman: :birdman: :birdman:

γιατι δεν αποδεχεσαι το αιτημα φιλιας?

δεν θες να ειμαστε φιλοι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ακριβως. Για αυτο χρειαζεται να έχεις μια φιλη και αμα ειναι και ωραια ακομα καλύτερα. Καταλαβες τι θελω να πω  :P

τυπε βαζεις στις γκομενες ΣΑΚΗ?λενε οτι ειναι μεγαλη μουνοπαγιδα...αληθευει?  :grin: :grin:

:grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 10153099_735125209841422_4986813855704919434_n.jpg
    10153099_735125209841422_4986813855704919434_n.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 11
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μουφα αριθμο δεν εδωσε, εκανε κληση απο το κινητο μου στο κινητο της και το ειδα που χτυπησε

Απο εκεικαι περα ....αβυσσος....
Εχει γκομενο φιλέ μου..Απλα εψαχνε για επιβεβαιωση..Οπως οι περισσοτερες ελλεινιδες..Ουτε 15χρονα να ηταν.Γραψε την στον ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Και καλυτερη γιατι οπως δεν ξερετε μια απλη γυναικα που στην πολωνια η την ρουμανια ειναι στον μεσο ορο εδω ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΛ!

Εδω ρε μαλακες μου εχετε την αλεξανδρακη και τη μενεγακη για γυναικαρες!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχ
ΣΩΣΤΟΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εδω εχουν για θεα το εκτρωμα  την βικη καγια  :badair:  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom