Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Φιλε μου θα πω κάτι στα σοβαρά αν και δεν το συνηθίζω.
Οι γυναίκες όταν σε βλέπουν δεν βλέπουν ή αμάξι , ή σπίτι ,  ή αισθήματα , ή εμφάνιση , ή μυαλό ....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.
Επίσης δεν δίνουν όλες την ίδια σημασία στα συστατικά του πακέτου. Δηλαδή , άλλη έχει στο νούμερο ένα τα μούσκουλα και στην τελευταία το αμάξι , άλλη έχει στην πρώτη τα λεφτά και στην τελευταία την εμφάνιση .... και πάει λέγοντας.
Η σημασία των συστατικών του πακέτου διαφέρει από γυναικα σε γυναικα.
Σαν να μην έφτανε όλο αυτό όσο αλλάζει η ηλικία της γυναικας η ιεράρχηση των συστατικών του πακέτου αλλάζει.
Μια γυναικα στα 20 θα προτιμήσει μυαλό και εμφάνιση και θα αγνοήσει ευκολότερα την οικονομική κατάσταση μιας και βλέπει τον τύπο ικανό "να τα φέρει" στο μέλλον.
Στα 35 το μέλλον είναι εδώ και το χρηματικό θα γίνει σημαντικότερο από την εμφάνιση.
στα 55 αν έχει και τον τρόπο της ζητάει άλλα πράγματα ....

Εσύ και οι σαν εσένα εδώ μέσα (τα παιδιά του Picker) για κάποιους λόγους που δεν ξέρω έχετε πολύ μικρή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ.
Και τα λεφτά φυσικά παίζουν ρόλο , αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά. Στα 17 σου χρειαζόσουν λεφτά για να γαμήσεις? Στα παγκάκια γαμούσαμε και λέγανε και ευχαριστώ , αλλα ρε φίλε αν είσαι 30 και πεις για παγκάκι συγγνώμη αλλα είσαι μαλάκας και δεν φταίει η γκόμενα!
Αν ζεις με την μάνα σου , αν της λες "καλημέρα γαμάω όλη μέρα στα μπουρδέλα" σαν τον Picker , αν , αν , αν ....

Αντί λοιπόν να τις βγάζετε όλες πουτάνες καθίστε να βελτιώσετε λίγο ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Λίγο το ντύσιμο , λίγο το μπλαμπλά , λίγο μια δουλίτσα , λίγο τα ενδιαφέροντα να μην είναι μονο βιντεοπαιχνίδια και θα δεις τα κοριτσάκια να ενδιαφέρονται και ας μην είσαι το πρώτο κελεπούρι οικονομικά.

Συγγνώμη που μίλησα σοβαρά δεν θα το ξανακάνω.
Άκου τον παππού  :woldman:
Σωστά αυτά που λες, αλλά να παρατηρήσω κάτι...
Σαν πολύ δεν το κουράζουμε το θέμα εύρεσης συντρόφου ?
Αυτό που γράφεις , επιβεβαιώνει (εμμέσως) αυτό που γράφουν και οι απέναντί σου.
Ότι η γυναίκα πια έχει τρελές απαιτήσεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια απο σχεσεις και μαλακιες με ελληνιδες.προτιμηστε πουτανες που ξερετε και τη λενε κατω απο  τα ρουχα σε αντιθεση με τις ελληνιδες που σε παραπλανουν με τα  ρουχα τους και τα μεικ απ τους και τα ενισχυμενα σουτιεν.ετσι την επαθα και εγω με μια που μου εβγαλε το σουτιεν και εμφανιστικαν πετσες αντι για βυζια.αναγκαστικα να βγω δυο φορες με τη βλαμενη για να μου δειξει τις πετσες της.αυτη η εμπειρια με εχει στοιχειωσει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μακρια απο σχεσεις και μαλακιες με ελληνιδες.προτιμηστε πουτανες που ξερετε και τη λενε κατω απο  τα ρουχα σε αντιθεση με τις ελληνιδες που σε παραπλανουν με τα  ρουχα τους και τα μεικ απ τους και τα ενισχυμενα σουτιεν.ετσι την επαθα και εγω με μια που μου εβγαλε το σουτιεν και εμφανιστικαν πετσες αντι για βυζια.αναγκαστικα να βγω δυο φορες με τη βλαμενη για να μου δειξει τις πετσες της.αυτη η εμπειρια με εχει στοιχειωσει.
Θα μπορούσε να είναι και χειρώτερα.Θα μπορούσε να έχει και πουλί.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125

Κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα. Υπάρχει πολύ πέτσα στην αγορά. Πριν την γδύσεις έπρεπε να κάνεις μια διερευνητική προσπάθεια.  :tits2: :tits2: :tits: :tits:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα. Υπάρχει πολύ πέτσα στην αγορά. Πριν την γδύσεις έπρεπε να κάνεις μια διερευνητική προσπάθεια.  :tits2: :tits2: :tits: :tits:
το ξερω οτι υπαρχει πολυ πετσα.  σακουλοπετσα .νεροκωλιαση και αλλα πολλα.και ολα αυτα τα ωραια τα ανακαλυπτεις μετα τις περισσοτερες φορες.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Τι να λέμε τώρα.. εδώ βλέπεις στην παραλία 18 χρονα με κυτταρίτιδα. Μα καλά λίγο περπάτημα δεν μπορούν να κάνουν? Τις βλέπεις και τις λυπάσαι. Έλεος βρεεεεεε  :idiot: :idiot: Βλέπεις τις ελληνίδες με την κυτταρίτιδα τους και βλέπεις και τις ιταλίδες και χαζεύεις για το πόσο προσεγμένες είναι. Οτι και αν είναι... μπορεί ν ναι χοντρές παχουλές παρολά αυτά κυτταρίτιδα δεν έχουν. Είναι καθαρές και ξυρισμένες. Οι δικές μας λες και βγήκαν απ τη στάνη. Ωξω ρεεεεε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τι να λέμε τώρα.. εδώ βλέπεις στην παραλία 18 χρονα με κυτταρίτιδα. Μα καλά λίγο περπάτημα δεν μπορούν να κάνουν? Τις βλέπεις και τις λυπάσαι. Έλεος βρεεεεεε  :idiot: :idiot:
εχω δει περιεργα σχηματα γυναικων στις παραλιες.δεν ξερω πως κατεληξαν ετσι.αλλα σιγουρα ποτε δεν θα τα γαμαγα

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
το ιδιο εχω παθει κι εγω.
κι η φαση ηταν οτι φορουσε σουτιεν.
τι το φορας μορη μαλακισμενη,για τα σπυρακια
σου?ειχα τρελλαθει κι εγω με το σκηνικο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
εχω δει περιεργα σχηματα γυναικων στις παραλιες.δεν ξερω πως κατεληξαν ετσι.αλλα σιγουρα ποτε δεν θα τα γαμαγα

τυπε στην ελλαδα μαλλον κυκλοφορουν τα β' διαλογης του γυναικειου φυλου  :S

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Σωστά αυτά που λες, αλλά να παρατηρήσω κάτι...
Σαν πολύ δεν το κουράζουμε το θέμα εύρεσης συντρόφου ?
Αυτό που γράφεις , επιβεβαιώνει (εμμέσως) αυτό που γράφουν και οι απέναντί σου.
Ότι η γυναίκα πια έχει τρελές απαιτήσεις.

Ναι αλλα όχι οι Ελληνίδες, ΟΛΕΣ έχουν απαιτήσεις.
Δεν είναι όμως τρελες , είναι η γυναικεία φύση και εσύ πρέπει να βρείς τον τρόπο να την κουμαντάρεις.
Πάντα φυσικά με μια επιφύλαξη :δεν ισχύουν όλα αυτά για όλες τις γυναίκες , υπάρχουν και πραγματικά τρελές που πρέπει να τις σουτάρεις άμεσα.

Εγώ πάντα κοίταζα τον χρόνο μεταξύ απαιτήσεων , αν της ικανοποιείς μια απαίτηση και στο καπάκι εμφανίζει την επομενη τότε .... κλοτσιά στον κώλο.

Αλλα να περιμένεις να μην σου βγάλει καθόλου απαιτήσεις η γυναικα δεν είναι δυνατόν φίλε , έτσι λειτουργεί αυτό το μηχάνημα , τι να κάνουμε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καθιστε εσεις να εκπληρωνετε τις απαιτησεις καθε μπαζου και αφηστε εμας να γαμαμε μουναρες τσαμπα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι αλλα όχι οι Ελληνίδες, ΟΛΕΣ έχουν απαιτήσεις.
Δεν είναι όμως τρελες , είναι η γυναικεία φύση και εσύ πρέπει να βρείς τον τρόπο να την κουμαντάρεις.
Πάντα φυσικά με μια επιφύλαξη :δεν ισχύουν όλα αυτά για όλες τις γυναίκες , υπάρχουν και πραγματικά τρελές που πρέπει να τις σουτάρεις άμεσα.

Εγώ πάντα κοίταζα τον χρόνο μεταξύ απαιτήσεων , αν της ικανοποιείς μια απαίτηση και στο καπάκι εμφανίζει την επομενη τότε .... κλοτσιά στον κώλο.

Αλλα να περιμένεις να μην σου βγάλει καθόλου απαιτήσεις η γυναικα δεν είναι δυνατόν φίλε , έτσι λειτουργεί αυτό το μηχάνημα , τι να κάνουμε?

Aυτο με τις απαιτησεις δεν ειναι μονο του. Παει με την προσφορα . Κατα ποσο βρισκονται και αντρες προθυμοι να τις ικανοποιουν, ποσο συχνα κλπ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Aυτο με τις απαιτησεις δεν ειναι μονο του. Παει με την προσφορα . Κατα ποσο βρισκονται και αντρες προθυμοι να τις ικανοποιουν, ποσο συχνα κλπ

Πάντα υπήρχαν οι άντρες έτοιμοι να τις ικανοποιήσουν.
Το "τρίχα από μουνί τραβάει καράβι" δεν βγήκε χτες.
Άσε που παλιά οι άντρες γαμούσαν πολύ λιγότερες και πολύ πιο δύσκολα. Όταν τους καθόταν καμια την υπηρετούσαν , τώρα οι γυναίκες ζητάνε λιγότερα.
Πιτσιρικα μου έλεγε ότι πηδιέται με έναν τύπο τρεις μήνες και κωλώνει να του πει να τα φτιάξουνε!
Στην εποχή μου τα έφτιαχνες πρώτα , περνούσες κανένα τρίμηνο να χουφτώνεις βυζί και μετά μπορούσες να ζητήσεις γαμήσι.
Σήμερα είναι λιγότερο απαιτητικές οι γυναίκες από παλιά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντα υπήρχαν οι άντρες έτοιμοι να τις ικανοποιήσουν.
Το "τρίχα από μουνί τραβάει καράβι" δεν βγήκε χτες.
Άσε που παλιά οι άντρες γαμούσαν πολύ λιγότερες και πολύ πιο δύσκολα. Όταν τους καθόταν καμια την υπηρετούσαν , τώρα οι γυναίκες ζητάνε λιγότερα.
Πιτσιρικα μου έλεγε ότι πηδιέται με έναν τύπο τρεις μήνες και κωλώνει να του πει να τα φτιάξουνε!
Στην εποχή μου τα έφτιαχνες πρώτα , περνούσες κανένα τρίμηνο να χουφτώνεις βυζί και μετά μπορούσες να ζητήσεις γαμήσι.
Σήμερα είναι λιγότερο απαιτητικές οι γυναίκες από παλιά.

Εξαρταται για που μιλας για τι κοινωνιες. Πχ στα Εμιρατα στην Αιγυπτο στην Ινδια αν πας μια οποιαδηποτε γυναικα θα βρεθουν χιλιαδες κονομημενοι να την κανουν βασιλισσα.
Στην Ρωσια ακομη και μουναρες παραμενουν αγαμητες στην κυριολεξια. Υπαρχουν κοινωνιες και κοινωνιες και περιβαλλοντα και περιβαλλοντα.
Επισης κατι που ξεχναμε ειναι οτι απαιτησεις εχουν μεν οι γυναικες αλλα ( οφειλουν να) εχουν και οι αντρες. Κατι που στην Ελλαδα ειναι αγνωστο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εξαρταται για που μιλας για τι κοινωνιες. Πχ στα Εμιρατα στην Αιγυπτο στην Ινδια αν πας μια οποιαδηποτε γυναικα θα βρεθουν χιλιαδες κονομημενοι να την κανουν βασιλισσα.
Στην Ρωσια ακομη και μουναρες παραμενουν αγαμητες στην κυριολεξια. Υπαρχουν κοινωνιες και κοινωνιες και περιβαλλοντα και περιβαλλοντα.
Επισης κατι που ξεχναμε ειναι οτι απαιτησεις εχουν μεν οι γυναικες αλλα ( οφειλουν να) εχουν και οι αντρες. Κατι που στην Ελλαδα ειναι αγνωστο.
Ναι και τελικά όσοι έχουν απαιτήσεις μένουν γεροντοπαλίκαρα και αν είναι τυχεροί δεν μένουν με την μαμα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι και τελικά όσοι έχουν απαιτήσεις μένουν γεροντοπαλίκαρα και αν είναι τυχεροί δεν μένουν με την μαμα..

Πεταγεσαι και συ σα τσουτσου μη χασεις . Και συ που το ξερεις πως μενουν αυτοι κλπ? 

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Εντάξει , τα παραλές. Με την μαμά του ζει ο φίλος στο thread που ζητάει κάποια να τον θηλάσει.  :grin:
Ο απαιτητικός - παραδοσιακός απλά θα χρειαστεί να χτυπήσει καμια από επαρχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom