Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μηπως τα παραλες για το μουναρες και αγαμητες :think:

Θα μου πεις στην Ελλαδα με τις μπουρουχες οντως τι απαιτησεις να χεις. Δε θα βρεις ουτε κατσικα
κάτσε γέροντα να ακούσεις το δράμα μου.
μετά από 1.5 χρόνο στο εξωτερικό, στην ελβετία και στη γαλλία περισσότερο,
έμεινα μαλάκας από το πόσο περιποιημένες είναι οι γυναίκες...
όταν λέω ππεριποιημένες, δε λέω για φτιασίδια, για πασαλείμματα και μαλακίες,
άλλες ήταν κοκέτες, άλλες ήταν με τζιν, άλλες ήταν με σορτς,
ΑΛΛΑ όλες αγαπούσαν τον εαυτό του, ήξεραν τι έτρωγαν, κάνανε ένα κάρο αθλήματα, έβλεπες κορμάρες γενικά... καλά οι γαλλίδες είναι μισοριξιά από γυναίκα γενικώς... πολύ αβυζοσύνη αλλά τεσπα...
και γυρνάω στην Ελλάδα αρχές Αυγούστου και δε μου κάνει όρεξη να βγω από το σπίτι...
έχω βαρεθεί να βλέπω σωσίβια μακριά από λιμάνια και βαπόρια, έχω βαρεθεί να βλέπω χοντροποδάρες, έχω βαρεθεί να βλέπω αγελάδες με smartphone να κυκλοφορούνε για καφέ.

είναι ανεπίτρεπτο για τις γυναίκες, που κάνουνε ένα κάρο μαλακίες για την εμφάνισή τους, να μη βάζουνε ένα πορδοβούλωμα στο στόμα τους και να μην σηκώνουνε τον κώλο τους για οτιδήποτε.
γι' αυτό το λόγο εγώ έχω να πηδήξω Ελληνίδα 3 με 4 χρόνια(including κυπρος)
τώρα είμαι στην Κρήτη πάλι... και θυμήθηκα γιατί με είχε φάει το εργαστήριο στα φοιτητικά μου χρόνια... το μεγαλύτερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας το έχει η κρήτη, στην Ελλάδα.

δεν είναι υπερβολικά παχύσαρκη η ελληνίδα, αλλά όταν βλέπεις από τις 100 να είναι 5 καλές, 10 συμπαθητικές και τις άλλες γάμησέ τα, εεε τότε καταλαβαίνεις ότι είναι τραγική η κατάσταση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το μοναδικό που δεν του συγχωρώ είναι αυτά που άκουσα ότι έκανε στον αλεξ
σαλουφα μεγαλη μαζι με την αλλη την κουτσομπολα τον εκτορα......και βγαλαν εμενα οτι τον εφαγα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κάτσε γέροντα να ακούσεις το δράμα μου.
μετά από 1.5 χρόνο στο εξωτερικό, στην ελβετία και στη γαλλία περισσότερο,
έμεινα μαλάκας από το πόσο περιποιημένες είναι οι γυναίκες...
όταν λέω ππεριποιημένες, δε λέω για φτιασίδια, για πασαλείμματα και μαλακίες,
άλλες ήταν κοκέτες, άλλες ήταν με τζιν, άλλες ήταν με σορτς,
ΑΛΛΑ όλες αγαπούσαν τον εαυτό του, ήξεραν τι έτρωγαν, κάνανε ένα κάρο αθλήματα, έβλεπες κορμάρες γενικά... καλά οι γαλλίδες είναι μισοριξιά από γυναίκα γενικώς... πολύ αβυζοσύνη αλλά τεσπα...
και γυρνάω στην Ελλάδα αρχές Αυγούστου και δε μου κάνει όρεξη να βγω από το σπίτι...
έχω βαρεθεί να βλέπω σωσίβια μακριά από λιμάνια και βαπόρια, έχω βαρεθεί να βλέπω χοντροποδάρες, έχω βαρεθεί να βλέπω αγελάδες με smartphone να κυκλοφορούνε για καφέ.

είναι ανεπίτρεπτο για τις γυναίκες, που κάνουνε ένα κάρο μαλακίες για την εμφάνισή τους, να μη βάζουνε ένα πορδοβούλωμα στο στόμα τους και να μην σηκώνουνε τον κώλο τους για οτιδήποτε.
γι' αυτό το λόγο εγώ έχω να πηδήξω Ελληνίδα 3 με 4 χρόνια(including κυπρος)
τώρα είμαι στην Κρήτη πάλι... και θυμήθηκα γιατί με είχε φάει το εργαστήριο στα φοιτητικά μου χρόνια... το μεγαλύτερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας το έχει η κρήτη, στην Ελλάδα.

δεν είναι υπερβολικά παχύσαρκη η ελληνίδα, αλλά όταν βλέπεις από τις 100 να είναι 5 καλές, 10 συμπαθητικές και τις άλλες γάμησέ τα, εεε τότε καταλαβαίνεις ότι είναι τραγική η κατάσταση.

Τυπε και εγω έτσι έπαθα δίκιο έχεις εβλεπα τους άντρες στο εξωτερικό με δουλειές με χρήμα με αυτοκινηταρες με σπιτια περιποιημενα που τα έφτιαχναν οι ίδιοι να μου μαγειρεύουν, να ξέρουν να πλένουν να είναι περιποιημένοι και μπανιαρισμένοι, ευγενικοι. Και ήρθα Ελλάδα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικο απο την βρώμα την μπυροκοιλιά το μένω με την μανα μεχρι τα γεραματα και η μανουλα ξερει να μαγειρεύει καλα  το τα θέλω ολα ετοιμα και δεν έχω πλύνει ποτε ενα σώβρακο, την τεμπελιά ολη μερα κανω βαρη στο γυμναστηριο και το σπιτι μου βρωμαει, την καφρίλα και το βλεπω ολη μερα τηλεοραση και ταινιες απο το νετ και μέσα σε ολα αυτα και την φτώχεια και το θέλω να μοιραστούμε τον λογαριασμό της μπύρας... :jerking:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε και εγω έτσι έπαθα δίκιο έχεις εβλεπα τους άντρες στο εξωτερικό με δουλειές με χρήμα με αυτοκινηταρες με σπιτια περιποιημενα που τα έφτιαχναν οι ίδιοι να μου μαγειρεύουν, να ξέρουν να πλένουν να είναι περιποιημένοι και μπανιαρισμένοι, ευγενικοι. Και ήρθα Ελλάδα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικο απο την βρώμα την μπυροκοιλιά το μένω με την μανα μεχρι τα γεραματα και η μανουλα ξερει να μαγειρεύει καλα  το τα θέλω ολα ετοιμα και δεν έχω πλύνει ποτε ενα σώβρακο, την τεμπελιά ολη μερα κανω βαρη στο γυμναστηριο και το σπιτι μου βρωμαει, την καφρίλα και το βλεπω ολη μερα τηλεοραση και ταινιες απο το νετ και μέσα σε ολα αυτα και την φτώχεια και το θέλω να μοιραστούμε τον λογαριασμό της μπύρας... :jerking:

Σε ποια χωρα ησουν καυλιαρικο θηλυκο; Ποιοι ξενοι χαιροντουσαν τις φοβερες σου πιπες;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Είχε πει ένας ωραίος τύπος: ''Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν πίνουν διότι όταν θα ξυπνήσουν το πρωί αυτό θα είναι και το καλύτερο που θα νιώσουν όλη την ημέρα''  :rockon:
Βέβαια τότε δεν είχε υπόψην του ότι το 2014 στην Ελλάδα θα έψαχνες με το κιάλι 15χρονο που να μην πίνει τσιγάρα... :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά, κρίνεις εξ ιδίων,
εδώ έχουμε όλες τις γκόμενες σηκώνονται και στολίζονται σαν τον επιτάφιο κάθε πρωί, αλλά τον κώλο τους δεν μπορούνε να τον μαζέψουνε.

δεν είσαι σε συζήτηση οικοκυρικής, άνοιξε νέο θέμα να τα πούμε εκεί,
μιλάω για κάτι το οποίο, εικονικά περιλαμβάνει την ολική περιποίηση που κάνει ελληνίδα πάνω της, η οποία υποτίθεται ότι περιλαμβάνει το κορμί της ως σύνολο.
Στην πραγματικότητα βλέπουμε ότι προσπαθούν να καλύψουν το πάχος με make-up.

Εν προκειμένω εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι, αν σου την πέφτουν 10 και επιλέγεις τον καλύτερο από τους 10 και ο καλύτερος είναι ένας λιάγκας με λιγότερα λεφτά, τότε ή είναι όλοι έτσι, ή φταις εσύ.

να μην ξεχνάμε βέβαια, ότι οι γυναίκες τα ξεχνάνε τα μπιροκοίλια, τις τρίχες στην πλάτη και στις παλάμες άμα υπάρχει μαιντανός, αποκατάσταση, κοινωνική βιτρίνα κ.ο.κ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δε κατάλαβα τι κακό έχει η μπυροκοιλια??  :huh:
κακό κανένα, αηδιαστικά πολλά.
περιέχει σπλαχνικό λίπος.
σκέψου να πας για χέσιμο και το σκατό σου θα πρέπει να ξεγλιστρήσει ανάμεσα από τα αρκετά κιλά λίπους που περιβάλλουν τα έντερά σου, το στομαχι σου και σου περιορίζουν και την οπτική επαφή με το πουλί σου, για να καταλήξει τελικά στον καημένο τον κώλο σου, που μόνο αυτός ξέρει τι μαρτύριο τραβάει.

το γεγονός ότι μια γκόμενα που ήταν μαζί σου πριν το μπιροκοίλι και είναι ακόμα, σημαίνει ότι βαριέται να σε αλλάξει, όχι ότι σε γουστάρει όπως είσαι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλά, κρίνεις εξ ιδίων,
εδώ έχουμε όλες τις γκόμενες σηκώνονται και στολίζονται σαν τον επιτάφιο κάθε πρωί, αλλά τον κώλο τους δεν μπορούνε να τον μαζέψουνε.

δεν είσαι σε συζήτηση οικοκυρικής, άνοιξε νέο θέμα να τα πούμε εκεί,
μιλάω για κάτι το οποίο, εικονικά περιλαμβάνει την ολική περιποίηση που κάνει ελληνίδα πάνω της, η οποία περιποίηση στην τα περιλαμβάνει όλα.
Στην πραγματικότητα βλέπουμε ότι προσπαθούν να καλύψουν το πάχος με make-up.

Εν προκειμένω εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι, αν σου την πέφτουν 10 και επιλέγεις τον καλύτερο από τους 10 και ο καλύτερος είναι ένας λιάγκας με λιγότερα λεφτά, τότε ή είναι όλοι έτσι, ή φταις εσύ.

να μην ξεχνάμε βέβαια, ότι οι γυναίκες τα ξεχνάνε τα μπιροκοίλια, τις τρίχες στην πλάτη και στις παλάμες άμα υπάρχει μαιντανός, αποκατάσταση, κοινωνική βιτρίνα κ.ο.κ.

Και οι άντρες αν προκειται να γαμήσετε ολα τα ξεχνάτε. Η δεν σας νοιάζει η βιτρίνα;; Γιαυτό ο καημός σας είναι να έχετε καλό αμάξι η μια γκόμενα της προκοπής μην πουν οι φιλοι τι μπουρουχα διάλεξε. Κατα τα λοιπά γιατι ενοχλήθηκες; Δεν συμβαίνουν ολα αυτα που γραφω; Βγαίνει η παρεα των μπακουρομπακουρων και χλαπακιαζουν η πινουν μεχρι σκασμού και αυτό το θεωρείς εσυ ωραίο;Δεν λες καλα που τα τελευταία χρόνια που θέρισαν σε νεες ηλικίες τα εγκεφαλικα και οι χοληστερίνες το ριξαν οι ελληνες στις γυμναστικές; Η παιδεία στην Ελλάδα ειναι ανυπαρκτη και σε αντρες και σε γυναίκες σε αυτα τα θέματα .
Υ.Γ Το θρεντ των οικοκυρικών ανοιξέ το εσύ μπας και βρει κανα πιτσιρίκι πικραμένο εδω μέσα καμια κοπελιτσα γιατι μερικοί χρειάζονται όντως βοήθεια.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
σκέψου να πας για χέσιμο και το σκατό σου θα πρέπει να ξεγλιστρήσει ανάμεσα από τα αρκετά κιλά λίπους που περιβάλλουν τα έντερά σου, το στομαχι σου και σου περιορίζουν και την οπτική επαφή με το πουλί σου, για να καταλήξει τελικά στον καημένο τον κώλο σου, που μόνο αυτός ξέρει τι μαρτύριο τραβάει.

το γεγονός ότι μια γκόμενα που ήταν μαζί σου πριν το μπιροκοίλι και είναι ακόμα, σημαίνει ότι βαριέται να σε αλλάξει, όχι ότι σε γουστάρει όπως είσαι.

καλυτερα να τη γαμω κ να τη δερνω παρα να τη γαμω κ να κοιταω αν γραφουν καλα οι κοιλιακοι μου... ναρκισσοι ολοι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Πρώτον εσύ περιγράφεις μια περίπτωση παχυσαρκίας και εγώ έκανα πλάκα για την κοιλιά που μπορεί να κάνει κανείς αν κόψει τη γυμναστική και το ρίξει στην ''καλή ζωή''.
Δεύτερον δεν χρειάζεται χειμική ανάλυση για να καταλάβεις ότι μια γκόμενα δεν κοιτάει μόνο την κοιλιά σου.
Τρίτων από αυτές είναι οι γκόμενες που βαριούνται να σε αλλάξουν.
Εσύ είσαι το πρότυπο άντρα δηλαδή?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλυτερα να τη γαμω κ να τη δερνω παρα να τη γαμω κ να κοιταω αν γραφουν καλα οι κοιλιακοι μου... ναρκισσοι ολοι
δε σου είπε κανείς να γίνεις Mr. Olympia,
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μόνος αντίλογος που μπορείτε να εκφέρετε είναι η πιο ακραία περίπτωση και μόνο.
το μπιροκοίλι βοηθάει μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι, να μην βλέπεις το πουλί σου και κλαις και να πηδάς με διαλείμματα.
για αντίστοιχους λόγους και οι ρωσίδες δεν γουστάρουν τους Ρώσους. αλκοολικοί, αρκετοί με ηπατίτιδες, σάπια δόντια από κάτι κροκοντιλ και λοιπές μαλακίες και γενικός κλαρινογραμπροί με τα τρακτέρUV που όλο και πιο πολύ μοιάζουν στους έλληνες, ή μήπως το αντίθετο.

Και οι άντρες αν προκειται να γαμήσετε ολα τα ξεχνάτε. Η δεν σας νοιάζει η βιτρίνα;; Γιαυτό ο καημός σας είναι να έχετε καλό αμάξι η μια γκόμενα της προκοπής μην πουν οι φιλοι τι μπουρουχα διάλεξε. Κατα τα λοιπά γιατι ενοχλήθηκες; Δεν συμβαίνουν ολα αυτα που γραφω; Βγαίνει η παρεα των μπακουρομπακουρων και χλαπακιαζουν η πινουν μεχρι σκασμού και αυτό το θεωρείς εσυ ωραίο;Δεν λες καλα που τα τελευταία χρόνια που θέρισαν σε νεες ηλικίες τα εγκεφαλικα και οι χοληστερίνες το ριξαν οι ελληνες στις γυμναστικές; Η παιδεία στην Ελλάδα ειναι ανυπαρκτη και σε αντρες και σε γυναίκες σε αυτα τα θέματα .
Υ.Γ Το θρεντ των οικοκυρικών ανοιξέ το εσύ μπας και βρει κανα πιτσιρίκι πικραμένο εδω μέσα καμια κοπελιτσα γιατι μερικοί χρειάζονται όντως βοήθεια.
οι άντρες είναι εξ ορισμού γουρούνια, δεν το αρνήθηκα ποτέ αυτό.
η πλειοψηφία δεν πλένεται συχνά, άλλοι πλένονται αλλά κοιμούνται σε σεντόνια που είναι κίτρινα από το λίπος και τον ιδρώτα, και σου τα λέω αυτά από πρώτο χερί καθώς όσους συγκατοίκους είχα, και εντός και εκτός ελλάδος(έλληνες όλοι) πλένονταν μία στις 3 μέρες και ας μην τα πιάσουμε τα υπόλοιπα.
μπορείς εσύ να μου εξηγήσεις πως ανέβαιναν γκόμενες, γυαλισμένες, ασταρωμένες και γενικώς στην τρίχα σε κρεβάτι που είχε ποτίσει ιδρώτας μέχρι και το στρώμα, ή  αγκάλιαζαν κάποιον που έκανε μπάνιο όταν παραπήγαινε η βρόμα;

εμένα βασικά στα αρχίδια μου όλα αυτά, ούτε κανένα τραχανοπλαγιά με μπιροκοιλιά κυνηγάω, αλλά ούτε και στοχεύω μεμονωμένα στις ελληνίδες.
απλά αγανακτώ συγκρίνοντας αυτό που βλέπω έξω αλλά και εδώ,
και αναρωτιέμαι, γιατί σε κοινωνίες που οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο να είναι τόσο σκατά η ποιότητα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κατά 99% οι τύποι με μπυροκυλιές είναι συνήθως οι τύποι που πάνε για γάμο και παιδάκια και οι τύποι με μια άλφα εμφάνιση είναι για να διασκεδάζουν πρωσορηνά οι μέλουσες (η και οι τωρινές) γυναίκες των μπυροκυλιών...

έτσι πάει  :coffee:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δε σου είπε κανείς να γίνεις Mr. Olympia,

ρε φιλε , ας υπαρχει κ το διαφορετικο, δεν ειναι αναγκη να ξεμυτισαμε απο τηλεοπτικο σποτ ολοι...

μ αρεσει που ειμαι "λαθος" και σφαλερός κ δεν ειμαι κοπια του μοντελου που επιβαλει στο συγχρονο αντρα το μαρι κλερ κ το κοσμοπολιταν

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720
Τυπε και εγω έτσι έπαθα δίκιο έχεις εβλεπα τους άντρες στο εξωτερικό με δουλειές με χρήμα με αυτοκινηταρες με σπιτια περιποιημενα που τα έφτιαχναν οι ίδιοι να μου μαγειρεύουν, :jerking:

Να και ενα ατομο που ειδε ΟΛΑ τα επεισοδια του sex & the city :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom