Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μηπως τα παραλες για το μουναρες και αγαμητες
κάτσε γέροντα να ακούσεις το δράμα μου.Θα μου πεις στην Ελλαδα με τις μπουρουχες οντως τι απαιτησεις να χεις. Δε θα βρεις ουτε κατσικα
μετά από 1.5 χρόνο στο εξωτερικό, στην ελβετία και στη γαλλία περισσότερο,
έμεινα μαλάκας από το πόσο περιποιημένες είναι οι γυναίκες...
όταν λέω ππεριποιημένες, δε λέω για φτιασίδια, για πασαλείμματα και μαλακίες,
άλλες ήταν κοκέτες, άλλες ήταν με τζιν, άλλες ήταν με σορτς,
ΑΛΛΑ όλες αγαπούσαν τον εαυτό του, ήξεραν τι έτρωγαν, κάνανε ένα κάρο αθλήματα, έβλεπες κορμάρες γενικά... καλά οι γαλλίδες είναι μισοριξιά από γυναίκα γενικώς... πολύ αβυζοσύνη αλλά τεσπα...
και γυρνάω στην Ελλάδα αρχές Αυγούστου και δε μου κάνει όρεξη να βγω από το σπίτι...
έχω βαρεθεί να βλέπω σωσίβια μακριά από λιμάνια και βαπόρια, έχω βαρεθεί να βλέπω χοντροποδάρες, έχω βαρεθεί να βλέπω αγελάδες με smartphone να κυκλοφορούνε για καφέ.
είναι ανεπίτρεπτο για τις γυναίκες, που κάνουνε ένα κάρο μαλακίες για την εμφάνισή τους, να μη βάζουνε ένα πορδοβούλωμα στο στόμα τους και να μην σηκώνουνε τον κώλο τους για οτιδήποτε.
γι' αυτό το λόγο εγώ έχω να πηδήξω Ελληνίδα 3 με 4 χρόνια(including κυπρος)
τώρα είμαι στην Κρήτη πάλι... και θυμήθηκα γιατί με είχε φάει το εργαστήριο στα φοιτητικά μου χρόνια... το μεγαλύτερο ποσοστό παιδικής παχυσαρκίας το έχει η κρήτη, στην Ελλάδα.
δεν είναι υπερβολικά παχύσαρκη η ελληνίδα, αλλά όταν βλέπεις από τις 100 να είναι 5 καλές, 10 συμπαθητικές και τις άλλες γάμησέ τα, εεε τότε καταλαβαίνεις ότι είναι τραγική η κατάσταση.