Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ έχω υπάρξει και μπυροκοιλιάς (με κοιλία φυσιολογική όχι το τσέρνομπιλ που περιγράφει ο τσολιάς) και με γράμμωση πάλυ φυσιολογική όχι σκινυ η φουσκοτός.
Το θέμα της κοιλίας η των κοιλιακων δεν έπαιξε ποτέ ρόλο σε όλες τις γκόμενες που γάμησα.Και γάμησα και γυναίκες άλλων επειδή είπατε για προσωρινές διασκεδάσεις.
Δε σε κάνει η κοιλιά σου όμορφο και γαμιά.Σε κάνει η συνολική εικόνα και συμπεριφορά σου.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αυτό τον καιρό έχω γνωρίσει ένα τύπο που "παριστάνει" τον ναυαγωσώστη.. αλλά μοντέλο το παιδί (από την παραλία που πάω κάθε μέρα για μπάνιο)

τι να λέμε τώρα..το τι παίζει να  :zfuck: το παλικάρι δεν το έχω ξαναδεί...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αυτό τον καιρό έχω γνωρίσει ένα τύπο που "παριστάνει" τον ναυαγωσώστη.. αλλά μοντέλο το παιδί (από την παραλία που πάω κάθε μέρα για μπάνιο)

Βλέπει και μπειγουοτς για να πάρει ιδέες?  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Βλέπει και μπειγουοτς για να πάρει ιδέες?  :grin:

ρε κανονικός είναι...
απλά εννοώ ότι αν πάθεις κάτι και περιμένεις από αυτόν να σε σώσει πάει, σ έφαγε η μαύρη θάλασσα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

σιγα ρε μαν....μια πουτσα εχει κι αυτος οπως και συ.....τι γαμαει δλδ;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ρε κανονικός είναι...
απλά εννοώ ότι αν πάθεις κάτι και περιμένεις από αυτόν να σε σώσει πάει, σ έφαγε η μαύρη θάλασσα  :2funny:
Έχει και ναυαγοσώστριες? Αν πάθει καμιά κράμπα η πούτσα σου και δε μπορείς να κολυμπήσεις θα έρθουν να σε σώσουν?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σιγα ρε μαν....μια πουτσα εχει κι αυτος οπως και συ.....τι γαμαει δλδ;

εμένα δεν μπορεί να με συναγωνιστεί μαν.. για τους άλλους λέμε  :grin:

Έχει και ναυαγοσώστριες? Αν πάθει καμιά κράμπα η πούτσα σου και δε μπορείς να κολυμπήσεις θα έρθουν να σε σώσουν?

ναι έχει και βάρδια με γυναίκα κάποιες φορές...
αν πάθεις κάτι θα έρθει να σε βγάλει σικοτό, απλά κοίτα όταν πάθεις κάτι να μην κολημπάει κανένα μουστακαλής τυπάς κοντά και σε έρθει να σε σώσει αυτός  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εμένα δεν μπορεί να με συναγωνιστεί μαν.. για τους άλλους λέμε  :grin:

ναι έχει και βάρδια με γυναίκα κάποιες φορές...
αν πάθεις κάτι θα έρθει να σε βγάλει σικοτό, απλά κοίτα όταν πάθεις κάτι να μην κολημπάει κανένα μουστακαλής τυπάς κοντά και σε έρθει να σε σώσει αυτός  :2funny:
Ναι αυτό θέλω και εγώ να έρθει και να με δει σηκωτό  :grin:
ΑΝ έρθει μουστακαλής θα κατουρήσω γύρω γύρω για προστασία

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Θα νιώσει το νερό να ζεσταίνεται απότομα και θα μυρίσει τις ευωδιές από τις μπύρες και τα τσίπουρα που ήπια την προηγούμενη... :rockon:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Τυπε και εγω έτσι έπαθα δίκιο έχεις εβλεπα τους άντρες στο εξωτερικό με δουλειές με χρήμα με αυτοκινηταρες με σπιτια περιποιημενα που τα έφτιαχναν οι ίδιοι να μου μαγειρεύουν, να ξέρουν να πλένουν να είναι περιποιημένοι και μπανιαρισμένοι, ευγενικοι. Και ήρθα Ελλάδα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικο απο την βρώμα την μπυροκοιλιά το μένω με την μανα μεχρι τα γεραματα και η μανουλα ξερει να μαγειρεύει καλα  το τα θέλω ολα ετοιμα και δεν έχω πλύνει ποτε ενα σώβρακο, την τεμπελιά ολη μερα κανω βαρη στο γυμναστηριο και το σπιτι μου βρωμαει, την καφρίλα και το βλεπω ολη μερα τηλεοραση και ταινιες απο το νετ και μέσα σε ολα αυτα και την φτώχεια και το θέλω να μοιραστούμε τον λογαριασμό της μπύρας... :jerking:
Μήπως αυτούς θέλετε κατά βάθος ;
Τις καλύτερες έχουν αυτοί... :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και οι άντρες αν προκειται να γαμήσετε ολα τα ξεχνάτε. Η δεν σας νοιάζει η βιτρίνα;; Γιαυτό ο καημός σας είναι να έχετε καλό αμάξι η μια γκόμενα της προκοπής μην πουν οι φιλοι τι μπουρουχα διάλεξε. Κατα τα λοιπά γιατι ενοχλήθηκες; Δεν συμβαίνουν ολα αυτα που γραφω; Βγαίνει η παρεα των μπακουρομπακουρων και χλαπακιαζουν η πινουν μεχρι σκασμού και αυτό το θεωρείς εσυ ωραίο;Δεν λες καλα που τα τελευταία χρόνια που θέρισαν σε νεες ηλικίες τα εγκεφαλικα και οι χοληστερίνες το ριξαν οι ελληνες στις γυμναστικές; Η παιδεία στην Ελλάδα ειναι ανυπαρκτη και σε αντρες και σε γυναίκες σε αυτα τα θέματα .
Υ.Γ Το θρεντ των οικοκυρικών ανοιξέ το εσύ μπας και βρει κανα πιτσιρίκι πικραμένο εδω μέσα καμια κοπελιτσα γιατι μερικοί χρειάζονται όντως βοήθεια.

Ολα αυτα τα έχουμε πει εδω αλλα κράζουν για να το παιζουν εξυπνοι κάποιοι. Και για τις μπακουροπαρέες και για τη γυμναστικη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε τώρα αν η γυναίκα μετά το γάμο βάλει 15 κιλά ξεχάσει τις πίπες και αφήσει τρίχωμα δεν φταίει μόνο ο άντρας..

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (14).jpg
    αρχείο λήψης (14).jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 13

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Οδηγίες... χρήσης: Πώς να «ρίξετε» τις Ελληνίδες!

Αμερικανικό σάιτ παραδίδει μαθήματα σε... επίδοξους εραστές για το πώς να κατακτήσουν την Ελληνίδα των ονείρων τους - Διαβάστε το «χρυσό» δεκάλογο
Μπορεί οι Έλληνες να μην έχουν δώσει ακόμα απάντηση στο ερώτημα «τι είναι αυτό που αρέσει στις Ελληνίδες;» και «πώς μπορεί κανείς να τις... ρίξει;», ωστόσο μια ξένη ιστοσελίδα, η WikiHow, παραδίδει τα δικά της μαθήματα για το πώς «παίζεται» το παιχνίδι!

Το εν λόγω κείμενο δίνει τον «χρυσό»... δεκάλογο που θα κάνει κάθε Ελληνίδα να προσέξει έναν άντρα και να ασχοληθεί μαζί του.

Καθαριότητα, χαμόγελο, κοινωνικότητα, χιούμορ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία της «λίστας» των προϋποθέσεων που πρέπει να πληροί το αντίθετο φύλο. Τώρα για το πόσο θα «πιάσουν» τόπο όσα λέει και πόσο ισχύουν; Τα συμπεράσματα δικά σας

Δείτε αναλυτικά όλα τα (προτεινόμενα) βήματα προς την... επιτυχία!

1. Καθαριότητα - Ο ελληνικός λαός είναι ανάμεσα στους πιο καθαρούς της Ευρώπης. Ήταν άλλωστε η χώρα από την οποία «βγήκε» η ιατρική. Οπότε προτού πλησιάσετε κάποια Ελληνίδα, φροντίστε να είστε πεντακάθαρος: σωστή υγιεινή στο στόμα, να μυρίζετε ωραία και να έχετε καθαρά μαλλιά. Δύσκολα θα βρει κανείς Ελληνίδα που να γυρίσει να κοιτάξει κάποιον... άπλυτο!

2. Χαμόγελο - Οι Έλληνες έλκονται εκ φύσεως από χαρούμενους ανθρώπους. Γιατί νομίζετε είναι τόσο χαριτωμένοι;

3. Δείξτε ότι περνάτε καλά - Γιατί στις Ελληνίδες αρέσει να περνάνε καλά. Εκεί που υπάρχει καλοπέραση, σίγουρα υπάρχει και ένας Έλληνας!

4. Κοινωνικότητα - Είναι γνωστό ότι ο ελληνικός λαός είναι κοινωνικός. Αν είστε στο κέντρο της προσοχής και έχετε πάντα μαζί σας φίλους, τότε θα σας προσέξει!

5. Μόρφωση - Καμία Ελληνίδα δεν θα ήθελε να βγαίνει με κάποιον που είναι αμόρφωτος και λέει δεξιά και αριστερά ότι είναι άνεργος -δεν θα σας στηρίξει.

6. Πείραγμα - Οι Έλληνες (άντρες και γυναίκες) είναι από τους πλέον παιχνιδιάρηδες λαούς. Να την πειράζετε πού και πού, θα της αρέσει.

7. Χιούμορ - Αυτό μάλλον δεν χρήζει εξήγησης... Αλλά είναι ένα από τα στοιχεία που σας δίνει σαφές πλεονέκτημα!

8. Γυμνασμένο σώμα - Αν μοιάζει το κορμί σας με αυτά που είχαν οι Έλληνες θεοί, σίγουρα θα σας θεωρήσει ακαταμάχητο. Είναι στα γονίδιά τους, δεν μπορούν να αντισταθούν. Ξεκινήστε γυμναστική, κολύμπι, βάρη, οτιδήποτε. Ακόμα και αν ακούγεται κουραστικό για αρχή, τελικά θα «βγάλει» τα λεφτά του όταν τελικά θα κρατάτε στην αγκαλιά σας το κορίτσι των ονείρων σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας απορρίξει αν έχετε και κοιλίτσα, αλλά οι ιδανικές αναλογίες σώματος σίγουρα βοηθάνε κατά πολύ!

9. Εξωστρέφεια - Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που αρέσει στα περισσότερα κορίτσια. Μην φοβάστε να την προσεγγίσετε. Φλερτάρετε! Οι Ελληνίδες έχουν πολύ αυτοπεποίθηση και θα ανταποκριθούν!

10. Ευγένεια - Που είναι και το σημαντικότερο απ' όλα! Γιατί ακόμα και αν τα προηγούμενα tips δεν «δουλέψουν», τουλάχιστον θα σας αποκτήσετε μια καινούργια φίλη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom