Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Ναι σε όλα, όμως τις πιο πολλές φορές βλέπω τις γκόμενες "κλειδωμένες" και εντελώς κλειστές μέσα στο μπαρ, με τις παρρες τους.  ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ...

Τι θα πει "τύπος"; Και πόση ώρα χρειάζεται μέχρι ο "τυπος" αυτός να αρχίσει να απλοποιείται;
Και στην τελική, πως ξέρει κάποιος αν είναι ο "τύπος" της εν λόγω γκόμενας ή όχι;

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε πως μια γυναίκα έχει ως "τύπο" τον ψηλό, μελαχροινό, με μουσι, εξοχικό στην Μύκονο και BMW....

Ωρα 23:00: "ψάχνω ψηλό, μελαχρινό, με μουσι, εξοχικό στην Μύκονο και BMW...."
Ώρα 24:00: "ψάχνω ψηλό, μελαχρινό, με μουσι και BMW...."
Ωρα 24:30: "Εντάξει... ας μην είναι και BMW...."
Ωρα 01:00: "Μωρε, ας είναι ωραίο παιδί, ψηλό μελαχρινό με μουσι, και γυρνάμε και με ταξί...."
Ώρα 02:00: "Μμμμμ... αυτός ο ψηλός μελαχροινός μου χαμογελάει.... Αν αφήσει γενια 3 ημερών, μια χαρά θα είναι!"  :2funny: :2funny:

Και το ωραίο είναι πως η ίδια θα πει στις φιλενάδες της μετά "Αχ πήγαμε στο κλαμπάκι, και βρήκα εκει ενα παιδι... Ακριβώς ο τύπος μου!"  :uglystupid:

Όλα αυτά βέβαια, με σύμμαχο λίγο το άλκοολ και λίγο το ότι δεν την πλησιάζει και κανένας, δουλεύουν υπέρ αυτού ο οποίος με το να είναι απλά λίγο πιο ψηλός από τον μέσο όρο και μελαχροινός (τι σπάνιο για Έλληνα!  :P ), αν δείξει λίγο κυνηγός και ακομπλεξάριστος, μπορει να βγάλει λαγό!

Ξαναλέω βέβαια πως υπάρχουν και όρια! Αν είσαι σαν τον Σπύρο Μπιμπίλα και πας να την πέσεις σε γκόμενα που είναι η δίδυμη αδελφή της Σκάρλετ Γιόχανσον, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα γελάσουν μέχρι και τα πόμολα!
Αλλά αυτό που λέω είναι πως γενικά, σαν άντρες, αν προσέχουμε στοιχειωδώς την εμφάνισή μας, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ τόσο "out of their league" για τέτοιες γυναίκες όσο οι ίδιες θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.

Και στην τελική, ας το δουμε και στατιστικά: Οι πιθανοτητες να "φας" θεόμουνο είναι πόσες; 1 στις 10; 1 στις 20;
Αν το σκεφτεις καλά, είναι τόσο πιο πάνω από το να "φας" την κλασσική, μπαζόλα μεν, ψωνάρα δε, κομπλεξαρισμένη ελλεεινίδα; Εγω νομίζω πως είναι αντίστοιχες.
Γιατι λοιπόν να μην προσπαθήσουμε το κάτι καλύτερο;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι θα πει "τύπος"; Και πόση ώρα χρειάζεται μέχρι ο "τυπος" αυτός να αρχίσει να απλοποιείται;
Και στην τελική, πως ξέρει κάποιος αν είναι ο "τύπος" της εν λόγω γκόμενας ή όχι;

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε πως μια γυναίκα έχει ως "τύπο" τον ψηλό, μελαχροινό, με μουσι, εξοχικό στην Μύκονο και BMW....

Ωρα 23:00: "ψάχνω ψηλό, μελαχρινό, με μουσι, εξοχικό στην Μύκονο και BMW...."
Ώρα 24:00: "ψάχνω ψηλό, μελαχρινό, με μουσι και BMW...."
Ωρα 24:30: "Εντάξει... ας μην είναι και BMW...."
Ωρα 01:00: "Μωρε, ας είναι ωραίο παιδί, ψηλό μελαχρινό με μουσι, και γυρνάμε και με ταξί...."
Ώρα 02:00: "Μμμμμ... αυτός ο ψηλός μελαχροινός μου χαμογελάει.... Αν αφήσει γενια 3 ημερών, μια χαρά θα είναι!"  :2funny: :2funny:

Και το ωραίο είναι πως η ίδια θα πει στις φιλενάδες της μετά "Αχ πήγαμε στο κλαμπάκι, και βρήκα εκει ενα παιδι... Ακριβώς ο τύπος μου!"  :uglystupid:

Όλα αυτά βέβαια, με σύμμαχο λίγο το άλκοολ και λίγο το ότι δεν την πλησιάζει και κανένας, δουλεύουν υπέρ αυτού ο οποίος με το να είναι απλά λίγο πιο ψηλός από τον μέσο όρο και μελαχροινός (τι σπάνιο για Έλληνα!  :P ), αν δείξει λίγο κυνηγός και ακομπλεξάριστος, μπορει να βγάλει λαγό!

Ξαναλέω βέβαια πως υπάρχουν και όρια! Αν είσαι σαν τον Σπύρο Μπιμπίλα και πας να την πέσεις σε γκόμενα που είναι η δίδυμη αδελφή της Σκάρλετ Γιόχανσον, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα γελάσουν μέχρι και τα πόμολα!
Αλλά αυτό που λέω είναι πως γενικά, σαν άντρες, αν προσέχουμε στοιχειωδώς την εμφάνισή μας, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ τόσο "out of their league" για τέτοιες γυναίκες όσο οι ίδιες θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.

Και στην τελική, ας το δουμε και στατιστικά: Οι πιθανοτητες να "φας" θεόμουνο είναι πόσες; 1 στις 10; 1 στις 20;
Αν το σκεφτεις καλά, είναι τόσο πιο πάνω από το να "φας" την κλασσική, μπαζόλα μεν, ψωνάρα δε, κομπλεξαρισμένη ελλεεινίδα; Εγω νομίζω πως είναι αντίστοιχες.
Γιατι λοιπόν να μην προσπαθήσουμε το κάτι καλύτερο;

τόση μελέτη για να διεκδικήσεις μια μουναρα γκόμενα..για δες  :grin: και μετα βρίζεις τις ελλεινίδες. δηλαδη εσύ τι διαφορά έχεις απο αυτές; :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως ομολογώ ότι αυτά δεν είναι θέμα στρατηγικής και παπαριές τέτοιες, αν σε γουστάρει θα το καταλάβεις! και χαζός να είσαι! Τώρα αν προσπαθήσεις μία, μετά δύο και η αλλη ευγενικά σε απωθεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΙΓΟΥΡΕΣ. Χρειάζεται και λίγη αξιοπρέπεια. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θα σε σεβαστεί και η γκόμενα. Οι κοπέλες αδερφέ πριν καν ανοίξεις το στόμα σου ξέρουν τι θέλεις και που το πας, δεν είναι χαζές.

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
τόση μελέτη για να διεκδικήσεις μια μουναρα γκόμενα..για δες   :grin: και μετα βρίζεις τις ελλεινίδες. δηλαδη εσύ τι διαφορά έχεις απο αυτές; :think:

Τα πάντα στη ζωή θελουν μελέτη! Πόσο μάλλον το μουνι που, κακά τα ψέμματα, είναι "μαθημα" ευμετάβλητο, και προβιβάσιμο βαθμό δεν παίρνεις ποτε!  :grin:

Και η βασική διαφορά μου είναι πως αυτά που λέω, τα λέω βάση της λογικής μου, των βιωμάτων μου και των εμπειριών μου, και ΟΧΙ από κάποια..... υπερφυσική πεποίθηση πως έχω γεννηθεί παιδαράς, και πως το αντίθετο φύλο μου "χρωστάει" κάτι....  ;) ;) ;)

Με δυο λόγια; Εγω ξέρω πως είμαι "μέσος", και προσπαθώ για το ότι καλύτερο μπορώ.
Η ελεεινήδα ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ το ότι είναι "μέση", και αντίθετα συμπεριφερεται και κινείται σαν να είναι το δώρο του Θεού στους άντρες, και ΑΠΑΙΤΕΙ να της συμπεριφερόμαστε και ανάλογα...  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τα πάντα στη ζωή θελουν μελέτη! Πόσο μάλλον το μουνι που, κακά τα ψέμματα, είναι "μαθημα" ευμετάβλητο, και προβιβάσιμο βαθμό δεν παίρνεις ποτε!  :grin:

Και η βασική διαφορά μου είναι πως αυτά που λέω, τα λέω βάση της λογικής μου, των βιωμάτων μου και των εμπειριών μου, και ΟΧΙ από κάποια..... υπερφυσική πεποίθηση πως έχω γεννηθεί παιδαράς, και πως το αντίθετο φύλο μου "χρωστάει" κάτι....  ;) ;) ;)

Με δυο λόγια; Εγω ξέρω πως είμαι "μέσος", και προσπαθώ για το ότι καλύτερο μπορώ.
Η ελεεινήδα ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ το ότι είναι "μέση", και αντίθετα συμπεριφερεται και κινείται σαν να είναι το δώρο του Θεού στους άντρες, και ΑΠΑΙΤΕΙ να της συμπεριφερόμαστε και ανάλογα... 
Οτι έχουν αυτοπεποίθηση όλες οι ελλεηνιδες; ασε ρε φίλε που ζεις. Το μονο που νοιάζει την ελεηνιδα είναι να μην την πουν εμφανως πουτανα .Οποτε επιλεγει να κάνει κατι με αγνωστο και οχι με γνωστο γιατι ο γνωστος ειναι ο συνηθης μαλακας ελλεηνας που θα κανει βουκινο το γαμησι λογω της αγαμιας που τον δερνει. την αλφα βητα δεν ξερετε;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Οτι έχουν αυτοπεποίθηση όλες οι ελλεηνιδες; ασε ρε φίλε που ζεις. Το μονο που νοιάζει την ελεηνιδα είναι να μην την πουν εμφανως πουτανα .Οποτε επιλεγει να κάνει κατι με αγνωστο και οχι με γνωστο γιατι ο γνωστος ειναι ο συνηθης μαλακας ελλεηνας που θα κανει βουκινο το γαμησι λογω της αγαμιας που τον δερνει. την αλφα βητα δεν ξερετε;

Έλα όμως που ούτε με αγνώστους πάνε... με αυτή τη λογική αν εκδίδεται κάποιος σε στούντιο θα γίνει πλούσιος; Ν ανοίξω μπορντέλο για γυναίκες; Επίσης νομίζω μάλλον αποτελείς εξαίρεση, οι πιο πολλές ψάχνουν για σχέσεις... Οι αντρες ψαχνουμε απλώς να γαμ. Έτσι νομίζω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
4636 σελίδες για το τίποτα.
Είσαι αυτός που είσαι , είναι αυτή που είναι, όλα λειτουργούν "κατά περίπτωση"
Το "τσουβάλιασμα" δεν βοηθά κανέναν.
Στατιστικό δείγμα θέλετε να βγάλετε ή να γαμήσετε?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
4636 σελίδες για το τίποτα.
Είσαι αυτός που είσαι , είναι αυτή που είναι, όλα λειτουργούν "κατά περίπτωση"
Το "τσουβάλιασμα" δεν βοηθά κανέναν.
Στατιστικό δείγμα θέλετε να βγάλετε ή να γαμήσετε?

RESPECT.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125

Αυτό φιλαράκο γίνεται για έναν πολύ βασικό λόγο. Γιατί εμείς όταν ήμασταν μικροί ήμασταν ανταγωνιστικοί, προσπαθούσαμε να κερδίσει ο ένας τον άλλο, μα στο ποδόσφαιρο, μα στο κυνηγητό, μα στο ποδήλατο, μα στις ομάδες, μα στις γκόμενες. Σε όλα θέλαμε να είμαστε εμείς καλύτεροι από τα άλλα αγόρια της ηλικίας μας. Οι γυναίκες δεν μπαίνανε σε αυτό το λούκι. Τις βλέπεις να παίζουνε κατί χαζά παιχνίδια, και μετά κλαίνε κιολας και πάνε η μια να παρηγορήσει την άλλη. Σ εμας αν καπόιος έκλαιγε του την λέγαμε κιόλας. Έτσι και τώρα που μεγαλώσαμε. Ξέρει ο καθένας μας μέχρι που τον παίρνει. Οι γυναίκες όμως ξέρουν είδικά αν είναι και λίγο όμορφες οτι μα με την ομορφιά, μα με την τσακπινιά, μα με το χιούμορ μα με το νάζι όλο και κάτι θα πετύχουν.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αναποδα
σε αγνωστες εχω μιλησει πανω απο 100 ελληνιδες και εκατσαν 10
σε γνωστες τα εχω ριξει σε 20 ελληνιδες και εκατσαν 10
αρα οι ελληνιδες προτιμουν τον γνωστο συναδελφο απο την δουλεια ή τον ξαδερφο της κολλητης τους και οχι τον αγνωστο που της μιλαει στο κλαμπ, στο δρομο, στην παραλια,στα μεσα μαζικης μεταφορας...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
O πουτσος ειναι το κλειδι.
Το μουνι ειναι η κλειδαρια.

Ενα κλειδι που ανοιγει ολες τις κλειδαριες ειναι μαστερ key.
Μια κλειδαρια που ανοιγει απο ολα τα κλειδια, δεν ειναι πολυ καλη κλειδαριά.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάμε για Ελληνίδα ή για Eλεηνιδα? Το να την πέσεις σε μια μουνάρα (ή όχι) Ελληνίδα ok, εαν καταλάβεις πως είναι Eλεηνιδα και να συνεχίζεις να την πέφτεις ποσο μαλάκας πρέπει να είσαι?

Εάν της την πέσεις με normal τρόπο χωρίς να γίνεις αγενής υπάρχουν και εκείνες που είναι της άποψης ότι πρέπει να την κυνηγήσεις και για αυτό ρίχνουν ένα αρχικό άκυρο. Όμως η διαφορα της Ελληνίδας από την Eλεηνιδα είναι ο τρόπος που θα σου ρίξει το άκυρο και ειναι άσχημος. Δεν υπάρχει λόγος να επιμείνει κάποιος σε μια Eλεηνιδα.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αναποδα
αρα οι ελληνιδες προτιμουν τον γνωστο συναδελφο απο την δουλεια ή τον ξαδερφο της κολλητης τους και οχι τον αγνωστο που της μιλαει στο κλαμπ, στο δρομο, στην παραλια,στα μεσα μαζικης μεταφορας...
Συμφωνώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
αναποδα
E MA TI ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΙΝΑΛ???

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1

Δεν μίλησα για αυτοπεποίθηση. Μίλησα για νοοτροπία μουνάρας, σε γυναίκες που δεν είναι τέτοιες! Και αυτό ειδικά κυκλοφορεί αδιακρίτως έξω!

Να σου πω το πιο απλό παράδειγμα; Καλοκαιράκι πέρασε, και χόρτασε το μάτι μας από σορτσάκια, κωλαράκια και μπουτάκια....
Πόσες και πόσες είδες να φοράνε τέτοια και να μοιάζουν λες και ξεχύνεται το ζυμάρι από την φόρμα για το κεικ; Και να θες να της πεις "ρε κοπελιά, ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ!"

Εγω που είμαι άντρας και έχω μια, εχμμμ.... ας πουμε "συμπαθητική" (  :grin: ) μπυροκοιλιά, αν βάλω το σουπερ-ντουπερ-κολλητό t-shirt λες και είμαι ο Ρουβάς, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, ναι η όχι;
Σε εκείνη όμως, όχι μονο δεν γελάει, όχι μονο δεν την κράζει, αλλά την "ανταμείβουμε" κι'ολας με καμάκι.
Με συνέπεια να τονίζουμε ακόμα πιο πολύ το "εγώ" της, και αλίμονο μετα στον κακομοίρη που θα κάνει σχέση μαζι της, το τι εχει να τραβήξει!!

Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια, δεν έχω τίποτα ενάντια στην γυναίκα που είναι γεμάτη, νταρτνάνα, ακόμα και χοντρή, ε;
Και αν νιώθει όμορφα για το σώμα της, μαγκιά της, τιμή της και καμάρι της!!! Και 1000 μπράβο που δεν τσιμπάει από το Lifestyle για να γίνει ακόμα μια "barbie".

Εχω όμως ΠΟΛΛΑ εναντίον σε αυτή που δεν μπορει (η καλύτερα.... δεν θέλει!) να καταλάβει που είναι τα όρια της και να συμπεριφερθεί ανάλογα

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
βεβαια η bimbo slut ψωλοζητουσα γκομενα, δε θα κωλωσει να την πεσει και σε αγνωστο αν μυριστεί μαλλι.

αυτο φυσικα ισχυει για το γυναικειο φυλο στο συνολο του, οχι μονο για τις ελλεηνιδες

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ομολογώ ότι αυτά δεν είναι θέμα στρατηγικής και παπαριές τέτοιες, αν σε γουστάρει θα το καταλάβεις! και χαζός να είσαι! Τώρα αν προσπαθήσεις μία, μετά δύο και η αλλη ευγενικά σε απωθεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΙΓΟΥΡΕΣ. Χρειάζεται και λίγη αξιοπρέπεια. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θα σε σεβαστεί και η γκόμενα. Οι κοπέλες αδερφέ πριν καν ανοίξεις το στόμα σου ξέρουν τι θέλεις και που το πας, δεν είναι χαζές.
Καλά,χαζές είναι,αλλά σε κάτι τέτοια όντως "πεταλώνουν" τζιτζίκια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom