Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Ναι σε όλα, όμως τις πιο πολλές φορές βλέπω τις γκόμενες "κλειδωμένες" και εντελώς κλειστές μέσα στο μπαρ, με τις παρρες τους. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ...
Τι θα πει "τύπος"; Και πόση ώρα χρειάζεται μέχρι ο "τυπος" αυτός να αρχίσει να απλοποιείται;
Και στην τελική, πως ξέρει κάποιος αν είναι ο "τύπος" της εν λόγω γκόμενας ή όχι;
Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε πως μια γυναίκα έχει ως "τύπο" τον ψηλό, μελαχροινό, με μουσι, εξοχικό στην Μύκονο και BMW....
Ωρα 23:00: "ψάχνω ψηλό, μελαχρινό, με μουσι, εξοχικό στην Μύκονο και BMW...."
Ώρα 24:00: "ψάχνω ψηλό, μελαχρινό, με μουσι και BMW...."
Ωρα 24:30: "Εντάξει... ας μην είναι και BMW...."
Ωρα 01:00: "Μωρε, ας είναι ωραίο παιδί, ψηλό μελαχρινό με μουσι, και γυρνάμε και με ταξί...."
Ώρα 02:00: "Μμμμμ... αυτός ο ψηλός μελαχροινός μου χαμογελάει.... Αν αφήσει γενια 3 ημερών, μια χαρά θα είναι!"
Και το ωραίο είναι πως η ίδια θα πει στις φιλενάδες της μετά "Αχ πήγαμε στο κλαμπάκι, και βρήκα εκει ενα παιδι... Ακριβώς ο τύπος μου!"
Όλα αυτά βέβαια, με σύμμαχο λίγο το άλκοολ και λίγο το ότι δεν την πλησιάζει και κανένας, δουλεύουν υπέρ αυτού ο οποίος με το να είναι απλά λίγο πιο ψηλός από τον μέσο όρο και μελαχροινός (τι σπάνιο για Έλληνα! ), αν δείξει λίγο κυνηγός και ακομπλεξάριστος, μπορει να βγάλει λαγό!
Ξαναλέω βέβαια πως υπάρχουν και όρια! Αν είσαι σαν τον Σπύρο Μπιμπίλα και πας να την πέσεις σε γκόμενα που είναι η δίδυμη αδελφή της Σκάρλετ Γιόχανσον, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα γελάσουν μέχρι και τα πόμολα!
Αλλά αυτό που λέω είναι πως γενικά, σαν άντρες, αν προσέχουμε στοιχειωδώς την εμφάνισή μας, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ τόσο "out of their league" για τέτοιες γυναίκες όσο οι ίδιες θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.
Και στην τελική, ας το δουμε και στατιστικά: Οι πιθανοτητες να "φας" θεόμουνο είναι πόσες; 1 στις 10; 1 στις 20;
Αν το σκεφτεις καλά, είναι τόσο πιο πάνω από το να "φας" την κλασσική, μπαζόλα μεν, ψωνάρα δε, κομπλεξαρισμένη ελλεεινίδα; Εγω νομίζω πως είναι αντίστοιχες.
Γιατι λοιπόν να μην προσπαθήσουμε το κάτι καλύτερο;