Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έτσι, σε πιάνουν με τη μία!!!
Κανένα ον στον πλανήτη δεν είναι τελείως "απροστάτευτο" και χωρίς-έστω λίγα-προσόντα για να μπορεί να προσαρμόζεται και να επιβιώνει στις εκάστοτε συνθήκες.Έτσι,ναι μεν οι γυναίκες υπολείπονται σε πολλά σε σχέση με τους άντρες,αλλά από την άλλη είναι προικισμένες με κάποια ατού,και το μεγαλύτερο αυτών.....το ΈΝΣΤΙΚΤΟ!!!  ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κανένα ον στον πλανήτη δεν είναι τελείως "απροστάτευτο" και χωρίς-έστω λίγα-προσόντα για να μπορεί να προσαρμόζεται και να επιβιώνει στις εκάστοτε συνθήκες.Έτσι,ναι μεν οι γυναίκες υπολείπονται σε πολλά σε σχέση με τους άντρες,αλλά από την άλλη είναι προικισμένες με κάποια ατού,και το μεγαλύτερο αυτών.....το ΈΝΣΤΙΚΤΟ!!!  ;)

Και το μουνι

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ομολογώ ότι αυτά δεν είναι θέμα στρατηγικής και παπαριές τέτοιες, αν σε γουστάρει θα το καταλάβεις! και χαζός να είσαι! Τώρα αν προσπαθήσεις μία, μετά δύο και η αλλη ευγενικά σε απωθεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΙΓΟΥΡΕΣ. Χρειάζεται και λίγη αξιοπρέπεια. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θα σε σεβαστεί και η γκόμενα. Οι κοπέλες αδερφέ πριν καν ανοίξεις το στόμα σου ξέρουν τι θέλεις και που το πας, δεν είναι χαζές.
κ η στρατηγικη χρειαζεται αν ξερεις να τν πλησιασεις σωστα κτλ ....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια απο ελληνιδες.ολες χορηγους ψαχνουν.ακομα και οι φεμινιστριες αυτο ψαχνουν.το εχω δει το εργο απειρες φορες.ριχνουν τα διχτυα της σαγηνης σε αυτους που εχουν να κερδισουν κατι αλλο απο πουτσα..την πουτσα την εχουν γραμμενη.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μακρια απο ελληνιδες.ολες χορηγους ψαχνουν.ακομα και οι φεμινιστριες αυτο ψαχνουν.το εχω δει το εργο απειρες φορες.ριχνουν τα διχτυα της σαγηνης σε αυτους που εχουν να κερδισουν κατι αλλο απο πουτσα..την πουτσα την εχουν γραμμενη.

:grin: :grin: :grin: :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Οτι έχουν αυτοπεποίθηση όλες οι ελλεηνιδες; ασε ρε φίλε που ζεις. Το μονο που νοιάζει την ελεηνιδα είναι να μην την πουν εμφανως πουτανα .Οποτε επιλεγει να κάνει κατι με αγνωστο και οχι με γνωστο γιατι ο γνωστος ειναι ο συνηθης μαλακας ελλεηνας που θα κανει βουκινο το γαμησι λογω της αγαμιας που τον δερνει. την αλφα βητα δεν ξερετε;
ελα να σε καβαλησω μωρη δεν θα το μαθει κανεις ουτε καν εσυ  :tooth:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Οτι έχουν αυτοπεποίθηση όλες οι ελλεηνιδες; ασε ρε φίλε που ζεις. Το μονο που νοιάζει την ελεηνιδα είναι να μην την πουν εμφανως πουτανα .Οποτε επιλεγει να κάνει κατι με αγνωστο και οχι με γνωστο γιατι ο γνωστος ειναι ο συνηθης μαλακας ελλεηνας που θα κανει βουκινο το γαμησι λογω της αγαμιας που τον δερνει. την αλφα βητα δεν ξερετε;
:rockon: :rockon: :rockon:
4600+ σελίδες κλάψας συζήτησης ανάλυσης της ανάλυσης την ανάλυση και τα είπες όλα σε μια πρόταση

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βαζουν κ αυτα τα φτηνιαρικα κοκκινα κραγιον πλεον κ ειναι σαν μαιμουδες που κανουν τη βουγιουκλακη

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
βαζουν κ αυτα τα φτηνιαρικα κοκκινα κραγιον πλεον κ ειναι σαν μαιμουδες που κανουν τη βουγιουκλακη
ναι οι πουτανες. Οτι δουνε στο elle και στο μαρι κλερ να βαζει η καθε Καινουργιου, εκει, να το αντιγραψουνε στις σκατομουτσουναρες τους και στα απεριποιητα τσιμπουκοχειλα τους  :(

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δεν λες πάλι καλά που βάζουν τα φτηνιάρικα,αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πληρώσουν κάνα ποτό τους το βράδυ ή από άλλη οπτική γωνία,ότι έχουν ρίξει(κάποιες) τα στάνταρ τους και δεν μεγαλοπιάνονται.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon:
4600+ σελίδες κλάψας συζήτησης ανάλυσης της ανάλυσης την ανάλυση και τα είπες όλα σε μια πρόταση
η ελλεηνιδα που αξιζει ειναι αυτη που τη λενε πουτανα και δεν την πειραζει.

Επισκέπτης

Εσύ άντε τράβα στο κωλοθρεντ που άνοιξες για τον βάτραχο.
Και μη ξεχάσεις το μιλκομπούκαλο σου μπούλη  :birdman:

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
ναι οι πουτανες. Οτι δουνε στο elle και στο μαρι κλερ να βαζει η καθε Καινουργιου, εκει, να το αντιγραψουνε στις σκατομουτσουναρες τους και στα απεριποιητα τσιμπουκοχειλα τους  :(

http://[URL unfurl="true"]www.figurerealm.com/userimages/customs/37500/37109-1.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακρια.μονο γαμησι εδω και τωρα θα δεχεστε.αν θελει να γαμηθει ας γαμηθει χωρις βολτες κερασματα και χορηγιες και αλλες λοιπες διαδικασιες απο τις οποιες μονο αυτη βγαινει κερδισμενη.αν δεν θελει στα αρχιδια σας.μην εισαστε μαλακες.αξιζετε περισσοτερα απο αυτα που σας δινουν.ελληνες συμπατριωτες μου

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
Μακρια.μονο γαμησι εδω και τωρα θα δεχεστε.αν θελει να γαμηθει ας γαμηθει χωρις βολτες κερασματα και χορηγιες και αλλες λοιπες διαδικασιες απο τις οποιες μονο αυτη βγαινει κερδισμενη.αν δεν θελει στα αρχιδια σας.μην εισαστε μαλακες.αξιζετε περισσοτερα απο αυτα που σας δινουν.ελληνες συμπατριωτες μου
υπονοεις οτι η ελλεηνιδα ειναι φαρμακομουνα? :think:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
η ελλεηνιδα που αξιζει ειναι αυτη που τη λενε πουτανα και δεν την πειραζει.
Σε θεωρητικό επίπεδο,θα μπορούσε να ήταν όλα σε ένα πλαίσιο μιας άτυπης εντιμότητας του στυλ "αυτή είμαι,γουστάρω να γαμιέμαι,δεν δίνω λογαριασμό σε κάνεναν και σε οποιοδήποτε σχόλιο,είμαι ελεύθερη κ.λ.π κ.λ.π,αλλά προφανώς-βάσει των κοινωνικών και ηθικών κανόνων-αυτό αποτελεί μια ουτοπία και δεν ξέρω πότε-και αν-θα αλλάξει!
Για να είμαστε δίκαιοι,όλοι θα γουστάραμε μια τέτοια για γκόμενα-σκέυος ηδονής,αλλά κανείς για σοβαρή σχέση,αρραβωνισαστικιά,γυναίκα κ.λ.π.Φυσικά,προτιμότερη αυτή που περιέγραψες παρά το "σιγανό ποταμάκι"  ;)
Και στα λέει αυτά κάποιος που ουδέποτε υπήρξε φαν των σχέσεων(τουλάχιστον με την μορφή που επικρατούν σήμερα-κάτι δηλαδή σαν μια άτυπη σύμβαση παρά σαν σχέση συντροφικότητας,αλληλεγγύης και ερωτικής έλξης!Και δεν θα πω αγάπης,διότι την θεωρώ πολύ "βαριά" και ιερή λέξη,την οποία και διασαλεύουν όλοι/ες αυτοί/ες που την χρησιμοποιούν στον "βωμό" της -δήθεν δυνατής-μικροαστικής σχέσης τους) και ανέκαθεν προτιμούσα τα εφήμερα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
Σε θεωρητικό επίπεδο,θα μπορούσε να ήταν όλα σε ένα πλαίσιο μιας άτυπης εντιμότητας του στυλ "αυτή είμαι,γουστάρω να γαμιέμαι,δεν δίνω λογαριασμό σε κάνεναν και σε οποιοδήποτε σχόλιο,είμαι ελεύθερη κ.λ.π κ.λ.π,αλλά προφανώς-βάσει των κοινωνικών και ηθικών κανόνων-αυτό αποτελεί μια ουτοπία και δεν ξέρω πότε-και αν-θα αλλάξει!
Για να είμαστε δίκαιοι,όλοι θα γουστάραμε μια τέτοια για γκόμενα-σκέυος ηδονής,αλλά κανείς για σοβαρή σχέση,αρραβωνισαστικιά,γυναίκα κ.λ.π.Φυσικά,προτιμότερη αυτή που περιέγραψες παρά το "σιγανό ποταμάκι"  ;)
Και στα λέει αυτά κάποιος που ουδέποτε υπήρξε φαν των σχέσεων(τουλάχιστον με την μορφή που επικρατούν σήμερα-κάτι δηλαδή σαν μια άτυπη σύμβαση παρά σαν σχέση συντροφικότητας,αλληλεγγύης και ερωτικής έλξης!Και δεν θα πω αγάπης,διότι την θεωρώ πολύ "βαριά" και ιερή λέξη,την οποία και διασαλεύουν όλοι/ες αυτοί/ες που την χρησιμοποιούν στον "βωμό" της -δήθεν δυνατής-μικροαστικής σχέσης τους) και ανέκαθεν προτιμούσα τα εφήμερα.
ποιος μιλησε τυπε για σοβαρη σχεση? για ελλεηνιδες μιλαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom