ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.553
- Πόντοι
- 2.356
Καλά,χαζές είναι,αλλά σε κάτι τέτοια όντως "πεταλώνουν" τζιτζίκια!
Έτσι, σε πιάνουν με τη μία!!!
Κανένα ον στον πλανήτη δεν είναι τελείως "απροστάτευτο" και χωρίς-έστω λίγα-προσόντα για να μπορεί να προσαρμόζεται και να επιβιώνει στις εκάστοτε συνθήκες.Έτσι,ναι μεν οι γυναίκες υπολείπονται σε πολλά σε σχέση με τους άντρες,αλλά από την άλλη είναι προικισμένες με κάποια ατού,και το μεγαλύτερο αυτών.....το ΈΝΣΤΙΚΤΟ!!! ;)Έτσι, σε πιάνουν με τη μία!!!
Κανένα ον στον πλανήτη δεν είναι τελείως "απροστάτευτο" και χωρίς-έστω λίγα-προσόντα για να μπορεί να προσαρμόζεται και να επιβιώνει στις εκάστοτε συνθήκες.Έτσι,ναι μεν οι γυναίκες υπολείπονται σε πολλά σε σχέση με τους άντρες,αλλά από την άλλη είναι προικισμένες με κάποια ατού,και το μεγαλύτερο αυτών.....το ΈΝΣΤΙΚΤΟ!!! ;)
κ η στρατηγικη χρειαζεται αν ξερεις να τν πλησιασεις σωστα κτλ ....Εγώ πάντως ομολογώ ότι αυτά δεν είναι θέμα στρατηγικής και παπαριές τέτοιες, αν σε γουστάρει θα το καταλάβεις! και χαζός να είσαι! Τώρα αν προσπαθήσεις μία, μετά δύο και η αλλη ευγενικά σε απωθεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΙΓΟΥΡΕΣ. Χρειάζεται και λίγη αξιοπρέπεια. Αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν θα σε σεβαστεί και η γκόμενα. Οι κοπέλες αδερφέ πριν καν ανοίξεις το στόμα σου ξέρουν τι θέλεις και που το πας, δεν είναι χαζές.
Μακρια απο ελληνιδες.ολες χορηγους ψαχνουν.ακομα και οι φεμινιστριες αυτο ψαχνουν.το εχω δει το εργο απειρες φορες.ριχνουν τα διχτυα της σαγηνης σε αυτους που εχουν να κερδισουν κατι αλλο απο πουτσα..την πουτσα την εχουν γραμμενη.
ελα να σε καβαλησω μωρη δεν θα το μαθει κανεις ουτε καν εσυΟτι έχουν αυτοπεποίθηση όλες οι ελλεηνιδες; ασε ρε φίλε που ζεις. Το μονο που νοιάζει την ελεηνιδα είναι να μην την πουν εμφανως πουτανα .Οποτε επιλεγει να κάνει κατι με αγνωστο και οχι με γνωστο γιατι ο γνωστος ειναι ο συνηθης μαλακας ελλεηνας που θα κανει βουκινο το γαμησι λογω της αγαμιας που τον δερνει. την αλφα βητα δεν ξερετε;
Οτι έχουν αυτοπεποίθηση όλες οι ελλεηνιδες; ασε ρε φίλε που ζεις. Το μονο που νοιάζει την ελεηνιδα είναι να μην την πουν εμφανως πουτανα .Οποτε επιλεγει να κάνει κατι με αγνωστο και οχι με γνωστο γιατι ο γνωστος ειναι ο συνηθης μαλακας ελλεηνας που θα κανει βουκινο το γαμησι λογω της αγαμιας που τον δερνει. την αλφα βητα δεν ξερετε;
ναι οι πουτανες. Οτι δουνε στο elle και στο μαρι κλερ να βαζει η καθε Καινουργιου, εκει, να το αντιγραψουνε στις σκατομουτσουναρες τους και στα απεριποιητα τσιμπουκοχειλα τουςβαζουν κ αυτα τα φτηνιαρικα κοκκινα κραγιον πλεον κ ειναι σαν μαιμουδες που κανουν τη βουγιουκλακη
Δεν λες πάλι καλά που βάζουν τα φτηνιάρικα,αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πληρώσουν κάνα ποτό τους το βράδυ ή από άλλη οπτική γωνία,ότι έχουν ρίξει(κάποιες) τα στάνταρ τους και δεν μεγαλοπιάνονται.βαζουν κ αυτα τα φτηνιαρικα κοκκινα κραγιον πλεον κ ειναι σαν μαιμουδες που κανουν τη βουγιουκλακη
η ελλεηνιδα που αξιζει ειναι αυτη που τη λενε πουτανα και δεν την πειραζει.
4600+ σελίδες κλάψας συζήτησης ανάλυσης της ανάλυσης την ανάλυση και τα είπες όλα σε μια πρόταση
βαζουν κ αυτα τα φτηνιαρικα κοκκινα κραγιον πλεον κ ειναι σαν μαιμουδες που κανουν τη βουγιουκλακη
ναι οι πουτανες. Οτι δουνε στο elle και στο μαρι κλερ να βαζει η καθε Καινουργιου, εκει, να το αντιγραψουνε στις σκατομουτσουναρες τους και στα απεριποιητα τσιμπουκοχειλα τους
τυπε για νεος πολυ δε βριζεις?Εσύ άντε τράβα στο κωλοθρεντ που άνοιξες για τον βάτραχο.
Και μη ξεχάσεις το μιλκομπούκαλο σου μπούλη
υπονοεις οτι η ελλεηνιδα ειναι φαρμακομουνα?Μακρια.μονο γαμησι εδω και τωρα θα δεχεστε.αν θελει να γαμηθει ας γαμηθει χωρις βολτες κερασματα και χορηγιες και αλλες λοιπες διαδικασιες απο τις οποιες μονο αυτη βγαινει κερδισμενη.αν δεν θελει στα αρχιδια σας.μην εισαστε μαλακες.αξιζετε περισσοτερα απο αυτα που σας δινουν.ελληνες συμπατριωτες μου
Σε θεωρητικό επίπεδο,θα μπορούσε να ήταν όλα σε ένα πλαίσιο μιας άτυπης εντιμότητας του στυλ "αυτή είμαι,γουστάρω να γαμιέμαι,δεν δίνω λογαριασμό σε κάνεναν και σε οποιοδήποτε σχόλιο,είμαι ελεύθερη κ.λ.π κ.λ.π,αλλά προφανώς-βάσει των κοινωνικών και ηθικών κανόνων-αυτό αποτελεί μια ουτοπία και δεν ξέρω πότε-και αν-θα αλλάξει!η ελλεηνιδα που αξιζει ειναι αυτη που τη λενε πουτανα και δεν την πειραζει.
ποιος μιλησε τυπε για σοβαρη σχεση? για ελλεηνιδες μιλαμεΣε θεωρητικό επίπεδο,θα μπορούσε να ήταν όλα σε ένα πλαίσιο μιας άτυπης εντιμότητας του στυλ "αυτή είμαι,γουστάρω να γαμιέμαι,δεν δίνω λογαριασμό σε κάνεναν και σε οποιοδήποτε σχόλιο,είμαι ελεύθερη κ.λ.π κ.λ.π,αλλά προφανώς-βάσει των κοινωνικών και ηθικών κανόνων-αυτό αποτελεί μια ουτοπία και δεν ξέρω πότε-και αν-θα αλλάξει!
Για να είμαστε δίκαιοι,όλοι θα γουστάραμε μια τέτοια για γκόμενα-σκέυος ηδονής,αλλά κανείς για σοβαρή σχέση,αρραβωνισαστικιά,γυναίκα κ.λ.π.Φυσικά,προτιμότερη αυτή που περιέγραψες παρά το "σιγανό ποταμάκι" ;)
Και στα λέει αυτά κάποιος που ουδέποτε υπήρξε φαν των σχέσεων(τουλάχιστον με την μορφή που επικρατούν σήμερα-κάτι δηλαδή σαν μια άτυπη σύμβαση παρά σαν σχέση συντροφικότητας,αλληλεγγύης και ερωτικής έλξης!Και δεν θα πω αγάπης,διότι την θεωρώ πολύ "βαριά" και ιερή λέξη,την οποία και διασαλεύουν όλοι/ες αυτοί/ες που την χρησιμοποιούν στον "βωμό" της -δήθεν δυνατής-μικροαστικής σχέσης τους) και ανέκαθεν προτιμούσα τα εφήμερα.