Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
τυπε

η αναλυση του φαινομενου Ελλεηνιδα δεν ειναι κατι απλο

εδώ εμεις στο μπου 250 σελιδες εχουμε χαραμησει και ακομα κανενας δεν εχει δωσει τον ακριβη και πληρη ορισμο της Ελλεηνιδας

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι πρέπει να τοποθετηθεί ο Μπόλντης που έχει εμπλουτίσει τις εμπειρίες του και έχει φτάσει ένα υψηλότερο επίπεδο ωριμότητας.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
Πιστεύω ότι πρέπει να τοποθετηθεί ο Μπόλντης που έχει εμπλουτίσει τις εμπειρίες του και έχει φτάσει ένα υψηλότερο επίπεδο ωριμότητας.
πολλες μερες εχει να εμφανιστει τυπε

λες να καληνυχτιζει καμια στις μιαμισι το μεσημερι?  :think:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
H υποθεση ελλεηνιδα για να λυθει .,ειναι σαν να βαζεις αραβα μεγαλο να μιλησει κινεζικα :headbang:
Καλησπερα χυστες :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
To θεματακι πρεπει να συγχωνευθει με το θεμα των Ελλεηνιδων.

Προσωπικα με αρεσουν πολυ οι Ελλεηνιδες, και απο πλευρας εμφανισης και απο πλευρας χαρακτηρα. Τωρα το οτι ολοι γκρινιαζουν για αυτες νομιζω οφειλεται στο οτι οι περισσοτεροι ειναι για τον πουτσο καβαλα, δεν εχουν κανενα ενδιαφερον στη μιζερη ζωη τους και περιμενουν ενα γαμησι για να δουν λιγο φως. Ρε σεις βγειτε εξω απλα για να περασετε καλα με την παρεα σας, να εχετε παρεες πραγματικες παρεες και οχι ανθρωπους απλα για να τραβατε ο ενας τον αλλον, γινετε ενδιαφεροντες ανθρωποι και ολα θα ερθουν στην πορεια. Ημουν χθες με εναν τυπακο και κλαιγοταν, ελεγε εγω βγαινω για να κανω καμια γνωριμια, κατσε κλαψε τοτε. Πρωτα βγαινουμε για να περασουμε καλα, και συνηθως οταν περναμε καλα φαινεται, εχεις αλλο αερα και ειναι και πιο ευκολο να σου κατσει και η γνωριμια.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
Τωρα το οτι ολοι γκρινιαζουν για αυτες νομιζω οφειλεται στο οτι οι περισσοτεροι ειναι για τον πουτσο καβαλα, δεν εχουν κανενα ενδιαφερον στη μιζερη ζωη τους και περιμενουν ενα γαμησι για να δουν λιγο φως.
η απλα γνωρίσαμε ξενες και τις θεωρουμε ασυγκριτα καλυτερες  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ένα ωραίο blog που βρήκα από έναν φίλο που αναλύουν το φαινόμενο της ελλεηνίδας.
Ποια είναι οι άποψη σας συμπουρδελιάρηδες για όσα λένε οι τύποι εκεί;

ξυλο κ νταβατζηλικι θελουν ολες να τις κανεις να αισθανονται οτι αυτες ειναι το αντικειμενο.ολα τ αλλα ειναι παπαριες  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
η απλα γνωρίσαμε ξενες και τις θεωρουμε ασυγκριτα καλυτερες  :think:

1. Πες μου που γνωριζετε ξενες στην Ελλαδα, επειδη εγω δεν εχω γνωρισει ποτε, μονο πουτανες, στριπερ, καθαριστριες, αντε και καμια πωλητρια σε σουπερμαρκετ
2. Πες μου ποιες ξενες θεωρεις καλυτερες. Επισης, μιλαμε για εμφανιση ή χαρακτηρα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
1. Πες μου που γνωριζετε ξενες στην Ελλαδα, επειδη εγω δεν εχω γνωρισει ποτε, μονο πουτανες, στριπερ, καθαριστριες, αντε και καμια πωλητρια σε σουπερμαρκετ
2. Πες μου ποιες ξενες θεωρεις καλυτερες. Επισης, μιλαμε για εμφανιση ή χαρακτηρα;

Βορεια ελλαδα εχει γεμισει Βουλγαρο-Σερβες-Ρουμανες

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
1. δεν ειναι αναγκη να ειναι στην ελλαδα τυπε

αλλα

και οι πουτανες ακομα οι ξενες στα ελληνικα μπουρδελα/στουντιο, απο τις αντιστοιχες ελλεηνιδες ενα επιπεδο καλυτερες τις βρισκω

2. και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα, σερβες >>> ελλεηνιδες. Ειναι και πιο ομορφες, ειναι και καλες για μονιμη σχεση, και εχεμυθες, και καλες νοικοκυρες

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
1. ενας φιλος αυτη τη στιγμη γαμαει 5-6  ρωσιδες και αλλες  ανατολικιες,(35-40) απο τοπ φεις κυριως
2. εκτος απο ασιατισες και αρκετες λατινοαμερικανες ολες οι αλλες γυναικες του πλανητη με τις ελλεηνιδες
πρωτες στη λιστα απο χαρακτηρα ειναι  για το πουτσο

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

φιλε εχεις γινει μουνοδουλος

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
356
Πόντοι
36
σιγουρα ο εγγραφη περναει αυτη τη στιγμη ερωτα με ελλεηνιδα, αλλιως δεν εξηγειται να τα λεει αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom