Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τυπε για νεος πολυ δε βριζεις?
ειναι μουνοπανο ;)
ξερω ποιανου κλωνος ειναι ;)
τυπε για νεος πολυ δε βριζεις?
Ένα ωραίο blog που βρήκα από έναν φίλο που αναλύουν το φαινόμενο της ελλεηνίδας.
Ποια είναι οι άποψη σας συμπουρδελιάρηδες για όσα λένε οι τύποι εκεί;
πολλες μερες εχει να εμφανιστει τυπεΠιστεύω ότι πρέπει να τοποθετηθεί ο Μπόλντης που έχει εμπλουτίσει τις εμπειρίες του και έχει φτάσει ένα υψηλότερο επίπεδο ωριμότητας.
η απλα γνωρίσαμε ξενες και τις θεωρουμε ασυγκριτα καλυτερεςΤωρα το οτι ολοι γκρινιαζουν για αυτες νομιζω οφειλεται στο οτι οι περισσοτεροι ειναι για τον πουτσο καβαλα, δεν εχουν κανενα ενδιαφερον στη μιζερη ζωη τους και περιμενουν ενα γαμησι για να δουν λιγο φως.
Ένα ωραίο blog που βρήκα από έναν φίλο που αναλύουν το φαινόμενο της ελλεηνίδας.
Ποια είναι οι άποψη σας συμπουρδελιάρηδες για όσα λένε οι τύποι εκεί;
η απλα γνωρίσαμε ξενες και τις θεωρουμε ασυγκριτα καλυτερες
1. Πες μου που γνωριζετε ξενες στην Ελλαδα, επειδη εγω δεν εχω γνωρισει ποτε, μονο πουτανες, στριπερ, καθαριστριες, αντε και καμια πωλητρια σε σουπερμαρκετ
2. Πες μου ποιες ξενες θεωρεις καλυτερες. Επισης, μιλαμε για εμφανιση ή χαρακτηρα;
1. δεν ειναι αναγκη να ειναι στην ελλαδα τυπε1. Πες μου που γνωριζετε ξενες στην Ελλαδα, επειδη εγω δεν εχω γνωρισει ποτε, μονο πουτανες, στριπερ, καθαριστριες, αντε και καμια πωλητρια σε σουπερμαρκετ
2. Πες μου ποιες ξενες θεωρεις καλυτερες. Επισης, μιλαμε για εμφανιση ή χαρακτηρα;
1. ενας φιλος αυτη τη στιγμη γαμαει 5-6 ρωσιδες και αλλες ανατολικιες,(35-40) απο τοπ φεις κυριως1. Πες μου που γνωριζετε ξενες στην Ελλαδα, επειδη εγω δεν εχω γνωρισει ποτε, μονο πουτανες, στριπερ, καθαριστριες, αντε και καμια πωλητρια σε σουπερμαρκετ
1. Πες μου που γνωριζετε ξενες στην Ελλαδα, επειδη εγω δεν εχω γνωρισει ποτε, μονο πουτανες, στριπερ, καθαριστριες, αντε και καμια πωλητρια σε σουπερμαρκετ
εντελως ομωςφιλε εχεις γινει μουνοδουλος