Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Σοβαρα μιλαω.

Δεν εχω φαει στραπατσο που λες για τον πολυ απλο λογο οτι δεν ασχολουμαι καν με τα μπαζα αυτα που αχολεισαι εσυ και ολοι.
Δεν ειμαι ζητιανος να παρακαλανω το καθε μπαζο μπας και γαμησω μια μερα........

Ποιος ο λογος ρε φιλε να ασχοληθεις οταν στα μπουρδελα εχει τοσες γυναικες διαθεσιμες για σεξ,και πιο ωραιες και πιο φτηνες και στα κανουν και ολα....

Ξυπνα....

Τι 50αρικο τι δεκαρικο πρεπει να μαθεις οτι δεν παιζει ρολο η τιμη αλλα η γυναικα και ποσο μαγκας εισαι.....

ΡΕ ΝΑΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΑΝ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΒΟΛΤΑ ΚΛΠ

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ;

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Φίλε, είναι μικρές ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λιγάκι να πίξει το μυαλουδάκι τους και θα δουν αν θα τις επιλέξει ο πλούσιος για να τις έχει να κάθονται. Και πες της αυτης που σου είπε οτι οποιος θέλει ν χει μουνι πρέπει να το πληρώνει, οτι θα το πληρώσει μία, θα το πληρώσει δύο, θα το πληρώσει τρεις , μετά θα του ανοίξουν τα μάτια, θα δει με τι έχει να κάνει και θα την φάει την κλωτσιά στο τέλος. Για να τον κρατήσεις πλεον τον άντρα πρέπει να είσαι μεγάλη καριόλα διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα στη κάνει. Οι βλάκες πεθάνανε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι στην ελλαδα τυπε  :S

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
Και οι αλλοδαπές δικέ μου να βολευτούν αναζητούν. Με λίγες εξαιρέσεις. Να βρουν το πιάσιμο θέλουν. Μην πάμε από τον έναν λύκο στον άλλον.

με παρεξήγησες. Αλίμονο αν εννοούσα σχέση με τις αλλοδαπές (δεν εννοώ τις Γερμανίδες - Σουηδέζες που μπορεί να σου κάτσουν). Εννοούσα ότι αν πρέπει να πληρώνω για να γαμίσω, όπως ξεκαθάρισε η εν λόγω κυρία), τότε θα πάω στο τρίγωνο και θα πηδήξω με 15  - 20 € αλλοδαπές, πόρνες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Να είσαι ευγνώμων που είχε την ευθύτητα να ξεκαθαρίσει τη θέση της από την αρχή. Οι περισσότερες θα έλεγαν ψέματα για το ότι θέλουν τον άντρα ευαίσθητο, κυρίως να είναι καλό παιδί και τις υπόλοιπες πίπες που διαβάζουν στο Κοσμοπόλιταν. Σε μια παρόμοια περίπτωση που κάποια έλεγε ότι θέλει τον άντρα να την πληρώνει, της έθεσα την εξής ερώτηση: Ο.Κ., σύμφωνα με τα λεγόμενά σου για να είσαι με κάποιον θα πληρώνει αυτός όλες τις εξόδους σας (σημειώνω ότι ο μισθός της ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο). Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί αν εγώ είμαι αναγκασμένος να πληρώνω θα διαλέξω μια Ελληνίδα με μέτριο καλούπι, συνήθως χαλάρωση και κυτταρίτιδα, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορώ να έχω μια 25χρονη αλλοδαπή τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ψέλλισε διάφορες κοινοτυπίες και άλλαξε συζήτηση. Βέβαια, η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ φίλων, γιατί είμαι σίγουρος ότι την άλλη μέρα θα είχα βγει πρόγραμμα. Αξίζει όμως που και που να τους επισημαίνουμε ότι αυτά που πουλάνε, δεν αξίζουν πραγματικά και ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη πρόθυμες αλλοδαπές.
ακριβως το ιδιο ειχε πει φιλος μου σε γκομενα και εμεινε παγωτο αυτη...λιγο πολυ οκ εσυ ζητας αλλα τι δινεις???  :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
με παρεξήγησες. Αλίμονο αν εννοούσα σχέση με τις αλλοδαπές (δεν εννοώ τις Γερμανίδες - Σουηδέζες που μπορεί να σου κάτσουν). Εννοούσα ότι αν πρέπει να πληρώνω για να γαμίσω, όπως ξεκαθάρισε η εν λόγω κυρία), τότε θα πάω στο τρίγωνο και θα πηδήξω με 15  - 20 € αλλοδαπές, πόρνες.

Γιάννη Μπόκολε,

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις αλλά θα σου πω αυτό που είπα και στο Νάτσο παραπάνω: Δεν είναι μόνο το γαμήσι ρε αδερφέ. Ωραία γάμησες σήμερα, αύριο; πάλι μόνο γαμήσι; Και τι γαμήσι ε, μετά σκουπίζεσαι και φεύγεις σαν σκουπίδι. Δίκιο έχεις σε αυτά που λες αλλά δεν φτάνει η πουτάνα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
ΡΕ ΝΑΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΑΝ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΒΟΛΤΑ ΚΛΠ

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ;

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ.

Μεγάλε κι εγώ μ’ αυτή την προοπτική ξεκίνησα (σχέση για να βγαίνουμε, να πηγαίνουμε διακοπές και ότι άλλο κάνει ένα ζευγάρι). Σύντομα συνειδητοποίησα ότι οι 9 στις 10δεν θέλουν σχέση, θέλουν χορηγό. Οπότε, έπαψα να ασχολούμαι. Ζήτω τα αλλοδαπά κορίτσια.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Και οι αλλοδαπές δικέ μου να βολευτούν αναζητούν. Με λίγες εξαιρέσεις. Να βρουν το πιάσιμο θέλουν. Μην πάμε από τον έναν λύκο στον άλλον.

Γι'αυτο λεω μονο πουτανες.
Οτι θες
Οπως το θες

Ξεκαθαρα πραγματα

Ουτε ιστοριες ουτε μαλακιες,αγνο φυσικο σεξ......

Οι ψευδαισθησεις ειναι το χειροτερο ναρκωτικο......
Οποια και να ερθει μαζι σας δε θα ερθει για εσας αλλα για τα λεφτα σας,οσο ωραιοι και να ειστε.....
Μην πιστευετε παραμυθια.....μην κολακευεστε!

Ετσι ειναι οι γυναικες....και εμεις με αυτο τον τροπο τις αντιμετωπιζουμε!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ Εντούρε, οι βλάκες απλώς μειώθηκαν πολύ, δεν πεθάνανε, έχεις δίκιο. Υπάρχουν θύματα.

τυπε οχι μειωθηκαν,αλλα γινονται και περισσοτεροι.ξερεις ποσοι κυκλοφορουν με χοντρες και ασχημες;  :S

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το λαθος στην συζητηση ειναι οτι τα τσουβαλιαζουμε ολα.....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Μεγάλε κι εγώ μ’ αυτή την προοπτική ξεκίνησα (σχέση για να βγαίνουμε, να πηγαίνουμε διακοπές και ότι άλλο κάνει ένα ζευγάρι). Σύντομα συνειδητοποίησα ότι οι 9 στις 10δεν θέλουν σχέση, θέλουν χορηγό. Οπότε, έπαψα να ασχολούμαι. Ζήτω τα αλλοδαπά κορίτσια.

Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι ζωή να πας μόνο μπορντέλα, στη τελική τη θα λες στη παρέα σου ως μπάκουρος; ΟΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟ; ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. Ρώτα εμένα να σου πω εγώ πως θα σε κοιτάνε.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Όσο στην Ελλάδα θα αποτελεί κριτήριο καταξίωσης το να συνοδεύεσαι από μια γυναίκα  (ασχέτως ποιότητας ή ήθους , απλά να έχεις γυναίκα ) , τότε οι βλάκες δεν θα πεθάνουν ποτέ και δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν ελλεϊνίδες.
Μην ξεχνάμε τον επαρχιωτισμό που έχει έμφυτο ο νεοέλληνας και την χαμηλή του κουλτούρα που δεν τον αφήνουν να καταλάβει ότι δεν αξίζουν οι περισσότερες ούτε πούτσο.
Όλα αυτά τα παραπάνω δημιούργησαν την σημερινή τραγική κατάσταση των γυναικών (αλλά και των αντρών , μη βγάζουμε τους άντρες απ'έξω)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οποια και να ερθει μαζι σας δε θα ερθει για εσας αλλα για τα λεφτα σας,οσο ωραιοι και να ειστε.....
Μην πιστευετε παραμυθια.....μην κολακευεστε!

Ετσι ειναι οι γυναικες....και εμεις με αυτο τον τροπο τις αντιμετωπιζουμε!
το παρακανεις.....ολες ειναι πουτανες εκτος απο την μαμα ε?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Όσο στην Ελλάδα θα αποτελεί κριτήριο καταξίωσης το να συνοδεύεσαι από μια γυναίκα  (ασχέτως ποιότητας ή ήθους , απλά να έχεις γυναίκα ) , τότε οι βλάκες δεν θα πεθάνουν ποτέ και δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν ελλεϊνίδες.
Μην ξεχνάμε τον επαρχιωτισμό που έχει έμφυτο ο νεοέλληνας και την χαμηλή του κουλτούρα που δεν τον αφήνουν να καταλάβει ότι δεν αξίζουν οι περισσότερες ούτε πούτσο.
Όλα αυτά τα παραπάνω δημιούργησαν την σημερινή τραγική κατάσταση των γυναικών
(αλλά και των αντρών , μη βγάζουμε τους άντρες απ'έξω)

ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
ελα ρε κυριε μενεδημε....υπαρχει και αλλος κοσμος ελεος....

Φυσικά υπάρχουν διαφορετικοί κόσμοι Καρτάκη μου, αν ήμασταν όλοι ιδιοι θα μασταν ΤΖΙΧΑΝΤ, χαίρω πολύ, τη γνώμη μας λέμε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
μαζι σου μενεδημε μου...κανενα προβλημα

Καρτάκη, αγαπητέ,

Αν έχεις να συνεισφέρεις στη κουβέντα - συζήτηση με τον δικό σου στυλ και λόγο θέλω να σε ακούσω και εγώ και οι λοιποί συνφορουμίτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom