Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Φίλτατε Μενεδήμο, σε καταλαβαίνω. Ήμουν παντρεμένος, είχα πολλές σχέσεις πριν και όταν χώρισα ξεκίνησα το ψάξιμο για καινούργια σχέση. Δεν είχα διάθεση να πηγαίνω με πουτάνες, εξάλλου οι πουτάνες στη δικιά μου εποχή σε έκαναν να τρέχεις για να κρυφτείς. Άθλια εμφάνιση και κυρίως, νεαρέ τελείωνε. Προσπάθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους, συστάσεις φίλων, κλαμπ γνωριμιών, διαδίκτυο. Ο ίδιος παρονομαστής, σχετικά με την αναλογία των γυναικών που έψαχναν χορηγό. Και αφού το ποτήρι ξεχείλισε, έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και στράφηκα στο καλντερίμι. Μακάρι να έβρισκα μια μέτρια γυναίκα για να είμαι μαζί της. Οι μέτριες θεωρούν ότι τους αξίζει ο Πρίγκιπας και εθελοτυφλούν νομίζοντας ότι ο Πρίγκιπας θα διαλέξει αυτές. Γιατί ένα Α αρσενικό θα διαλέξει ένα Β θηλυκό, δεν τους περνάει από το μυαλό.

Χαχα σε.....σε εκαναν να κρυφτεις......
Στην εποχη σου θα ηταν μονο Ελληνιδες εεεεεε....δεν ειχε φτασει ακομα το καλο το πραμα απ'εξω.....

Για γυναικες να ειναι μαζι σου αξιζει μονο παλι πουτανες να τις νοικιασεις και να τις εχεις σπιτι σου.......

Μακρια απο σχεσεις-γκομενες-γαμους και μαλακιες.....
Μονο χαμενοι θα βγειτε και εξαθλιωμενοι......
Απατη-ψεμα-πουστια-ατιμια.....αλλοι μεχρι και φονο κανουνε.....αλλοι τρελενονται!

Για ποιο λογο να τα χρειαζεσε αυτα στη ζωη σου?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Χαχα σε.....σε εκαναν να κρυφτεις......
Στην εποχη σου θα ηταν μονο Ελληνιδες εεεεεε....δεν ειχε φτασει ακομα το καλο το πραμα απ'εξω.....

Για γυναικες να ειναι μαζι σου αξιζει μονο παλι πουτανες να τις νοικιασεις και να τις εχεις σπιτι σου.......

Μακρια απο σχεσεις-γκομενες-γαμους και μαλακιες.....
Μονο χαμενοι θα βγειτε και εξαθλιωμενοι......
Απατη-ψεμα-πουστια-ατιμια.....αλλοι μεχρι και φονο κανουνε.....αλλοι τρελενονται!

Για ποιο λογο να τα χρειαζεσε αυτα στη ζωη σου?

Μην είσαι απόλυτος στη ζωή σου Νάτσο. Δεν είναι πάντα έτσι.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
οκ. Μάλλον τα λες μόνο πίσω από το πληκτρολόγιο, εκτός αν ζεις σε καμιά σπηλιά ή είσαι κανένας μεγαλοεισοδηματίας.

Στ'αρχιδια μου τους εχω γραμμενους γιατι ειμαι ανωτερος απο αυτους!

Σκεπτομενος,φιλοσοφημενος και εχω τ'αρχιδια να ειμαι διαφορετικος και να το υποστηριζω.....

Διαφορετικος ως προς το καλυτερο ομως οχι διαφορετικος ετσι χωρις λογο.....

Εδω μιλαμε με λογικα επιχειρηματα και οχι ετσι κανουμε κατι επειδη το κανουν και οι αλλοι.......

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Στ'αρχιδια μου τους εχω γραμμενους γιατι ειμαι ανωτερος απο αυτους!

Σκεπτομενος,φιλοσοφημενος και εχω τ'αρχιδια να ειμαι διαφορετικος και να το υποστηριζω.....

Διαφορετικος ως προς το καλυτερο ομως οχι διαφορετικος ετσι χωρις λογο.....

Εδω μιλαμε με λογικα επιχειρηματα και οχι ετσι κανουμε κατι επειδη το κανουν και οι αλλοι.......

Καλά κάνεις και μιλάς με επιχειρήματα. Αλλά δεν μπορείς να ανήκεις σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα φιλικού - εργασιακού επιπέδου αν έχεις τέτοια συμπεριφορά. Αυτό λέμε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή τί αντιπροτείνεις ?
Να βρεις γκόμενα να τη σπονσοράρεις για να μη σε λένε προβληματικό ?
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αν θες μόνο να γαμήσεις (και είσαι ελεύθερος) να πηγαίνεις εκεί που μόνο γαμάνε.
Αν θες σχέση , να ψάξεις να βρεις κοπέλα για σχέση.
Προσωπικά, κάνω και τα δύο, αλλά γυναίκα για σχέση είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί .
Το να κάνεις όλα τα χατήρια μιας γυναίκας απλά για να γαμάς κάποιες φορές και να ισχυρίζεσαι ότι έχεις υγιή σεξουαλική ζωή και σύντροφο , το θεωρώ κοροϊδία.

Ετσι κανουν οι σημερινοι <<αντρες???>>........

Κανουν οτι τους βλαπτει για να ανηκουν σε αυτην την κοινωνια των πουστηδων και υποκριτων....

Αυτο δεν ειναι αντρας ομως.....

Ποιο το αποτελεσμα?

Να ωφελουνται μονο οι γυναικες.

Μιλαμε για πραγματα αφυσικα........
Μιλαμε για καρκινο.....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Ετσι κανουν οι σημερινοι <<αντρες???>>........

Κανουν οτι τους βλαπτει για να ανηκουν σε αυτην την κοινωνια των πουστηδων και υποκριτων....

Αυτο δεν ειναι αντρας ομως.....

Ποιο το αποτελεσμα?

Να ωφελουνται μονο οι γυναικες.

Μιλαμε για πραγματα αφυσικα........
Μιλαμε για καρκινο.....

Ενώ να πηγαίνεις σαν ξεφτιλισμένος στα μπουρδέλα μόνο είναι όμορφο ρε συ Νάτσο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για σένα ΝΑΤΣΟ - ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ δικέ μου υπάρχουν 4 εκδοχές:

1) Είσαι 16 έως 25 ετών (αν και πολλοί σε αυτήν την ηλικία δεν σκέφτονται έτσι)
2) Απλώς τρολάρεις για να περάσει η ώρα
3) Έχεις φάει τρελό στραπάτσο από γκόμενες και ψάχνεις μόνο πουτάνες
4) Σε ενδιαφέρει μόνο να πηδάς και να σε φτύνουν μετά (αν δε δώσεις το 50άρικο, αν και σε κόβω εσένα να δίνεις 10άρικα με τις καυλες που χεις)

trolarei ανελεητα

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Καλά κάνεις και μιλάς με επιχειρήματα. Αλλά δεν μπορείς να ανήκεις σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα φιλικού - εργασιακού επιπέδου αν έχεις τέτοια συμπεριφορά. Αυτό λέμε

Και τι θα κανεις?

Θα εισαι ψευτικος και υποκριτης για να αισθανονται ωραια οι αλλοι και να γαμας τον εαυτο σου?

Δε θελω να ανηκω σε κοινωνικες ομαδες που λες γιατι ειμαι αρχηγος....θελω να ειμαι ελευθερος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
Και τι θα κανεις?

Θα εισαι ψευτικος και υποκριτης για να αισθανονται ωραια οι αλλοι και να γαμας τον εαυτο σου?

Δε θελω να ανηκω σε κοινωνικες ομαδες που λες γιατι ειμαι αρχηγος....θελω να ειμαι ελευθερος.

Τι να σου πω τώρα ρε αρχηγέ. Δύσκολη η περίπτωσή σου.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Αμα τρολαρα θα ελεγα για παραδειγμα:

Οι αγαπουληδες ειναι οι καλυτεροι!
Σχεσεις και ξερο ψωμι!
Ειναι ωραιο να εισαι μαλακας αντρας!
Μου αρεσει να ειμαι κερατας!

Αυτα θα ελεγα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ελευθερια εκτος κοινωνικων ομάδων δεν υπάρχει. Αμα θες πηγαινε γινε ερημιτης στο βουνο ... οσο πιο πολυ σε χρειάζονται τοσο πιο ελευθερος εισαι διαφορετικά εισαι ερημιτης ελευθερος μεν χωρις δυναμη δε. Μη τρολαρεις σαββατιατικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Σχεσεις και ξερο ψωμι!

Αυτα θα ελεγα!

Πας απο το ενα ακρο στο άλλο

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
το μυστικο είναι η ακεραιοτητα και αυτοκυριαρχια.μαγκια δεν είναι να αποφευγεις τις γυναικες επειδή δεν γουστάρεις το σκοπο τους(γαμους, σχεσεις, μαλακιες).αν εισαι πειθαρχημένος προσπαθεις να βρεις γυναικα που να ακολουθει αυτή τα θελω σου και όχι εσυ τα δικα της.το ξερω ότι είναι παρα πολύ δυσκολο αυτό ,και παντα πρεπει να ξερεις ότι αυτές οι σχεσεις εχουν μικρη διαρκεια και μετα παμε για αλλα...όμως αν τα καταφερεις και πετυχεις το παραπανω ,μπορεις να κανεις γαμησια που πρακτικα δεν γινονται στα μπουρδελα και με τις πουτανες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Σχεσεις και ξερο ψωμι!

Αυτα θα ελεγα!
εχεις φαει ακυρα στην ζωη ρε τυπε πολλα εσυ.....
χαλαρωσε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ενώ να πηγαίνεις σαν ξεφτιλισμένος στα μπουρδέλα μόνο είναι όμορφο ρε συ Νάτσο;

Ξεφτιλισμενος εισαι αν παρακαλας και ζητιανευεις για κατι που δικαιουσαι.....δηλαδη να γαμησεις και να χαρεις τη ζωη ως αντρας!

Τα μπουρδελα και οι πουτανες ειναι οτι πιο κοντα στη φυση.
Ξεφτιλισμενο ειναι οτι ειναι εναντια στην φυση η' ανθρωπινη φυση....

Οταν πεινας παρακαλας-ζητιανευεις κλπ για να σου δωσουν φαγητο?
Η πηγαινεις ως ανθρωπος με αξιοπρεπεια και το αγοραζεις?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.242
Πόντοι
2.356
το μυστικο είναι η ακεραιοτητα και αυτοκυριαρχια.μαγκια δεν είναι να αποφευγεις τις γυναικες επειδή δεν γουστάρεις το σκοπο τους(γαμους, σχεσεις, μαλακιες).αν εισαι πειθαρχημένος προσπαθεις να βρεις γυναικα που να ακολουθει αυτή τα θελω σου και όχι εσυ τα δικα της.το ξερω ότι είναι παρα πολύ δυσκολο αυτό ,και παντα πρεπει να ξερεις ότι αυτές οι σχεσεις εχουν μικρη διαρκεια και μετα παμε για αλλα...όμως αν τα καταφερεις και πετυχεις το παραπανω ,μπορεις να κανεις γαμησια που πρακτικα δεν γινονται στα μπουρδελα και με τις πουτανες.

Σε μια σχέση δεν γίνεσαι ηγέτης ή δούλος, τι πάει να πει "να σε ακολουθεί". Πρέπει να σχεδιάζεται και να "δημιουργείτε" από κοινού. Μόνο έτσι θα κρατήσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

α εσυ εισαι ωραιος τυπος  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom