ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 3.656
Γιάννη Μπόκολε,
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις αλλά θα σου πω αυτό που είπα και στο Νάτσο παραπάνω: Δεν είναι μόνο το γαμήσι ρε αδερφέ. Ωραία γάμησες σήμερα, αύριο; πάλι μόνο γαμήσι; Και τι γαμήσι ε, μετά σκουπίζεσαι και φεύγεις σαν σκουπίδι. Δίκιο έχεις σε αυτά που λες αλλά δεν φτάνει η πουτάνα.
Φίλτατε Μενεδήμο, σε καταλαβαίνω. Ήμουν παντρεμένος, είχα πολλές σχέσεις πριν και όταν χώρισα ξεκίνησα το ψάξιμο για καινούργια σχέση. Δεν είχα διάθεση να πηγαίνω με πουτάνες, εξάλλου οι πουτάνες στη δικιά μου εποχή σε έκαναν να τρέχεις για να κρυφτείς. Άθλια εμφάνιση και κυρίως, νεαρέ τελείωνε. Προσπάθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους, συστάσεις φίλων, κλαμπ γνωριμιών, διαδίκτυο. Ο ίδιος παρονομαστής, σχετικά με την αναλογία των γυναικών που έψαχναν χορηγό. Και αφού το ποτήρι ξεχείλισε, έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και στράφηκα στο καλντερίμι. Μακάρι να έβρισκα μια μέτρια γυναίκα για να είμαι μαζί της. Οι μέτριες θεωρούν ότι τους αξίζει ο Πρίγκιπας και εθελοτυφλούν νομίζοντας ότι ο Πρίγκιπας θα διαλέξει αυτές. Γιατί ένα Α αρσενικό θα διαλέξει ένα Β θηλυκό, δεν τους περνάει από το μυαλό.