Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Γιάννη Μπόκολε,

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεις αλλά θα σου πω αυτό που είπα και στο Νάτσο παραπάνω: Δεν είναι μόνο το γαμήσι ρε αδερφέ. Ωραία γάμησες σήμερα, αύριο; πάλι μόνο γαμήσι; Και τι γαμήσι ε, μετά σκουπίζεσαι και φεύγεις σαν σκουπίδι. Δίκιο έχεις σε αυτά που λες αλλά δεν φτάνει η πουτάνα.

Φίλτατε Μενεδήμο, σε καταλαβαίνω. Ήμουν παντρεμένος, είχα πολλές σχέσεις πριν και όταν χώρισα ξεκίνησα το ψάξιμο για καινούργια σχέση. Δεν είχα διάθεση να πηγαίνω με πουτάνες, εξάλλου οι πουτάνες στη δικιά μου εποχή σε έκαναν να τρέχεις για να κρυφτείς. Άθλια εμφάνιση και κυρίως, νεαρέ τελείωνε. Προσπάθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους, συστάσεις φίλων, κλαμπ γνωριμιών, διαδίκτυο. Ο ίδιος παρονομαστής, σχετικά με την αναλογία των γυναικών που έψαχναν χορηγό. Και αφού το ποτήρι ξεχείλισε, έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και στράφηκα στο καλντερίμι. Μακάρι να έβρισκα μια μέτρια γυναίκα για να είμαι μαζί της. Οι μέτριες θεωρούν ότι τους αξίζει ο Πρίγκιπας και εθελοτυφλούν νομίζοντας ότι ο Πρίγκιπας θα διαλέξει αυτές. Γιατί ένα Α αρσενικό θα διαλέξει ένα Β θηλυκό, δεν τους περνάει από το μυαλό.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι ζωή να πας μόνο μπορντέλα, στη τελική τη θα λες στη παρέα σου ως μπάκουρος; ΟΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟ; ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. Ρώτα εμένα να σου πω εγώ πως θα σε κοιτάνε.
Δηλαδή τί αντιπροτείνεις ?
Να βρεις γκόμενα να τη σπονσοράρεις για να μη σε λένε προβληματικό ?
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αν θες μόνο να γαμήσεις (και είσαι ελεύθερος) να πηγαίνεις εκεί που μόνο γαμάνε.
Αν θες σχέση , να ψάξεις να βρεις κοπέλα για σχέση.
Προσωπικά, κάνω και τα δύο, αλλά γυναίκα για σχέση είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί .
Το να κάνεις όλα τα χατήρια μιας γυναίκας απλά για να γαμάς κάποιες φορές και να ισχυρίζεσαι ότι έχεις υγιή σεξουαλική ζωή και σύντροφο , το θεωρώ κοροϊδία.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καρτάκη, αγαπητέ,

Αν έχεις να συνεισφέρεις στη κουβέντα - συζήτηση με τον δικό σου στυλ και λόγο θέλω να σε ακούσω και εγώ και οι λοιποί συνφορουμίτες
σου ειπα την γνωμη μου....μην τα τσουβαλιαζουμε ολα....
μισογυνης δεν ειμαι εχω γνωρισει καταπληκτικα κοριτσια ντοπια και ξενα.και το αντιθετο....
προσπαθω ποτε να μην ειμαι προκατειλημενος.....'
οκ? ειπα κατι κακο? την γνωμη μου λεω μην αρπαζεσε πρωι πρωι...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Φίλτατε Μενεδήμο, σε καταλαβαίνω. Ήμουν παντρεμένος, είχα πολλές σχέσεις πριν και όταν χώρισα ξεκίνησα το ψάξιμο για καινούργια σχέση. Δεν είχα διάθεση να πηγαίνω με πουτάνες, εξάλλου οι πουτάνες στη δικιά μου εποχή σε έκαναν να τρέχεις για να κρυφτείς. Άθλια εμφάνιση και κυρίως, νεαρέ τελείωνε. Προσπάθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους, συστάσεις φίλων, κλαμπ γνωριμιών, διαδίκτυο. Ο ίδιος παρονομαστής, σχετικά με την αναλογία των γυναικών που έψαχναν χορηγό. Και αφού το ποτήρι ξεχείλισε, έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και στράφηκα στο καλντερίμι. Μακάρι να έβρισκα μια μέτρια γυναίκα για να είμαι μαζί της. Οι μέτριες θεωρούν ότι τους αξίζει ο Πρίγκιπας και εθελοτυφλούν νομίζοντας ότι ο Πρίγκιπας θα διαλέξει αυτές. Γιατί ένα Α αρσενικό θα διαλέξει ένα Β θηλυκό, δεν τους περνάει από το μυαλό.

Γιάννη Μπόκολε,

Και εγώ σε καταλαβαίνω, είσαι και ήσουν σε δύσκολη θέση. ΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΨΆΧΝΟΥΝ ΠΡΊΓΚΙΠΑ. Χαίρομαι που αναγνωρίζεις τα πλην των ιερόδουλων. Επίσης να σου επισημάνω ότι και οι σημερινές ιερόδουλες ελάχιστες είναι καλές. Φαίνεται άγρια άσχημο όταν η άλλη κάνει αγγαρεία. ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Είναι κερικές φορές, όσο μεγαλώνεις όλο και πιο λίγες που το γουστάρεις. Τώρα αν κανείς είχε σχέσεις από νωρίς και μια ζωή με μέτριες σίγουρα οι πυτάνες του φαίνονται λουκούμια...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
σου ειπα την γνωμη μου....μην τα τσουβαλιαζουμε ολα....
μισογυνης δεν ειμαι εχω γνωρισει καταπληκτικα κοριτσια ντοπια και ξενα.και το αντιθετο....
προσπαθω ποτε να μην ειμαι προκατειλημενος.....'
οκ? ειπα κατι κακο? την γνωμη μου λεω μην αρπαζεσε πρωι πρωι...

Καθόλου δεν αρπάζομαι, απολογούμαι και ζητώ συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέιοιο. Δέχομαι την άποψή σου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Δηλαδή τί αντιπροτείνεις ?
Να βρεις γκόμενα να τη σπονσοράρεις για να μη σε λένε προβληματικό ?
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αν θες μόνο να γαμήσεις (και είσαι ελεύθερος) να πηγαίνεις εκεί που μόνο γαμάνε.
Αν θες σχέση , να ψάξεις να βρεις κοπέλα για σχέση.
Προσωπικά, κάνω και τα δύο, αλλά γυναίκα για σχέση είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί .
Το να κάνεις όλα τα χατήρια μιας γυναίκας απλά για να γαμάς κάποιες φορές και να ισχυρίζεσαι ότι έχεις υγιή σεξουαλική ζωή και σύντροφο , το θεωρώ κοροϊδία.

Κάνουμε το ίδιο πράγμα. Και εγώ κάνω και τα δύο και συμφωνώ 100% μαζί σου για τη δυσκολία του εγχειρήματος να βρεις κοπέλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Πάντως όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που σε βαφτίζουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν δεν έχεις γκόμενα. Παράδοξο ε;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ΡΕ ΝΑΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΑΝ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΒΟΛΤΑ ΚΛΠ

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ;

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ.

Γι'αυτο ο αντρας πρεπει να εχει ενδιαφεροντα.....

Τι να την κανω εγω την αλλην πανω απο το κεφαλι μου ολη μερα να μου τα πρηζει....οταν εχω να ασχοληθω με πολλα θεματα που μ ανδιαφερουν.

Ειναι και τι ατομο ειναι ο καθενας....
Αλλοι χωρις παρεα δεν μπορουν και αλλοι δε θελουν αλλους στα ποδια τους.....

Η ιδιωτικοτητα ειναι κατι το ωραιο......
Να μπορεις να απολαυσεις το πορνο σου βρε αδερφε.......

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι ζωή να πας μόνο μπορντέλα, στη τελική τη θα λες στη παρέα σου ως μπάκουρος; ΟΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟ; ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ. Ρώτα εμένα να σου πω εγώ πως θα σε κοιτάνε.

Αυτό που είπες το συνυπογράφω. Δεν μπορείς να το πεις, έστω κι αν έχεις δίκιο και τα επιχειρήματά σου είναι συντριπτικά. Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει μόνο σε τρεις φίλους με τους οποίους είμαστε μαζί από παιδιά (δημοτικό) και όποτε γίνει σχετική συζήτηση με απλούς γνωστούς, πουλάω κι εγώ τρέλα, στυλ αχ πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα, μεγάλη μοναχικότητα στην κοινωνία υπάρχει κλπ κοινοτυπίες. Σε βεβαιώνω όμως ότι τα τελευταία χρόνια νοιώθω πολύ καλύτερα, χωρίς να πρέπει να βάλω τα καλά μου, να κάνω τον και καλά τύπο σε κάθε καινούργια γκόμενα που γνωρίζω, να βγαίνω και να συζητώ κοινοτυπίες προσπαθώντας να τη γοητεύσω. Καλύτερα έτσι, τουλάχιστον δεν παίζω συνεχώς το θέατρο του καμακιού.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Αυτό που είπες το συνυπογράφω. Δεν μπορείς να το πεις, έστω κι αν έχεις δίκιο και τα επιχειρήματά σου είναι συντριπτικά. Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει μόνο σε τρεις φίλους με τους οποίους είμαστε μαζί από παιδιά (δημοτικό) και όποτε γίνει σχετική συζήτηση με απλούς γνωστούς, πουλάω κι εγώ τρέλα, στυλ αχ πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα, μεγάλη μοναχικότητα στην κοινωνία υπάρχει κλπ κοινοτυπίες. Σε βεβαιώνω όμως ότι τα τελευταία χρόνια νοιώθω πολύ καλύτερα, χωρίς να πρέπει να βάλω τα καλά μου, να κάνω τον και καλά τύπο σε κάθε καινούργια γκόμενα που γνωρίζω, να βγαίνω και να συζητώ κοινοτυπίες προσπαθώντας να τη γοητεύσω. Καλύτερα έτσι, τουλάχιστον δεν παίζω συνεχώς το θέατρο του καμακιού.

Έτσι!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
.....δεν ξερω....ο αντρας στην αρχη ειναι αγαπουλης,ρομαντικος,γλυφτης,καληνυχτακιας.....και βαλτε οτι αλλο θελετε εδω....
μετα αν πεσει η γκομενα αρχιζουν οι κλανιες την ωρα που βλεπεις ταινια,δεν βγαινεις αμα εχει μπαλα,πας οπου γουσταρεις εσυ,γαμας εξω κλπ.....
συνεχως το θεατρο του καμακιου δεν παιζει παντως  :2funny: ειδικα μετα το τριτο γαμησι..... :2funny: :2funny: :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Εκει την πατατε......

Τι θα πει η κοινωνια.....

Ποια κοινωνια????????

Των πουστηδων και των ηλιθιων!

Τους εχω γραμμενους στ'αρχιδια μου!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
.....δεν ξερω....ο αντρας στην αρχη ειναι αγαπουλης,ρομαντικος,γλυφτης,καληνυχτακιας.....και βαλτε οτι αλλο θελετε εδω....
μετα αν πεσει η γκομενα αρχιζουν οι κλανιες την ωρα που βλεπεις ταινια,δεν βγαινεις αμα εχει μπαλα,πας οπου γουσταρεις εσυ,γαμας εξω κλπ.....
συνεχως το θεατρο του καμακιου δεν παιζει παντως   :2funny: ειδικα μετα το τριτο γαμησι..... :2funny: :2funny: :2funny:

Καρτάκη,

Η δική μου αντίληψη και αντίληψη των περισσοτέρων λογικών ανθρώπων είναι ότι το φλέρτ και το παιχνίδι πρέπει να υπάρχει πάντα στη ζωή. Πολλά ροβλήματα ξεκινούν όταν νιώθουμε ότι πιάσαμε τον παπά από τα αρχίδια. Ακόμα και όταν υπάρχει μόνιμη σχέση πρέπει να μην είναι τίποτα δεδομένο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Εκει την πατατε......

Τι θα πει η κοινωνια.....

Ποια κοινωνια????????

Των πουστηδων και των ηλιθιων!

Τους εχω γραμμενους στ'αρχιδια μου!

οκ. Μάλλον τα λες μόνο πίσω από το πληκτρολόγιο, εκτός αν ζεις σε καμιά σπηλιά ή είσαι κανένας μεγαλοεισοδηματίας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Γιάννη Μπόκολε,

Και εγώ σε καταλαβαίνω, είσαι και ήσουν σε δύσκολη θέση. ΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΨΆΧΝΟΥΝ ΠΡΊΓΚΙΠΑ. Χαίρομαι που αναγνωρίζεις τα πλην των ιερόδουλων. Επίσης να σου επισημάνω ότι και οι σημερινές ιερόδουλες ελάχιστες είναι καλές. Φαίνεται άγρια άσχημο όταν η άλλη κάνει αγγαρεία. ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Είναι κερικές φορές, όσο μεγαλώνεις όλο και πιο λίγες που το γουστάρεις. Τώρα αν κανείς είχε σχέσεις από νωρίς και μια ζωή με μέτριες σίγουρα οι πυτάνες του φαίνονται λουκούμια...

Συμφωνούμε στο μεγαλύτερο μέρος, μόνο που εγώ είμαι λίγο πιο μπροστά από προσπάθεια και συνειδητοποίηση, ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν προσπαθώ να σε θίξω. Τα κορίτσια στο καλντερίμι κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά από άποψη ασφάλειας από όλες. Μεθυσμένοι, βίαιοι, βρωμιάρηδες, σιχαμεροί γέροι, τύποι ύπουλοι που προσπαθούν να ξεσπάσουν τη μίζερη ζωή τους πάνω σ’ αυτά τα κορίτσια, πολλοί τους φέρνονται σαν να είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το δυνατό χαρτί ενός φυσιολογικού ανθρώπου που καταλαβαίνει πως πρέπει να φερθεί. Ένα και μόνο: Συμπεριφέρσου τους σα να είναι μια κοπέλα που καμάκωσες σε ένα μπαρ / κλαμπ / καφετερία και στη συνέχεια πάτε σε ξενοδοχείο. Κράτησε της την πόρτα. Χαμογέλα. Κάνε κοπλιμέντα για το σώμα, το δέρμα, το πόσο καλή αύρα έχει, ξέρεις εσύ. Φέρε της την πετσέτα να σκουπιστεί στο μπάνιο. Φέρσου της ανθρώπινα, κι αυτή θα στο ανταποδώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν περάσεις κάποιο όριο καλοσύνης θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί, αυτή είναι η γυναικεία φύση

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καρτάκη,

Η δική μου αντίληψη και αντίληψη των περισσοτέρων λογικών ανθρώπων είναι ότι το φλέρτ και το παιχνίδι πρέπει να υπάρχει πάντα στη ζωή. Πολλά ροβλήματα ξεκινούν όταν νιώθουμε ότι πιάσαμε τον παπά από τα αρχίδια. Ακόμα και όταν υπάρχει μόνιμη σχέση πρέπει να μην είναι τίποτα δεδομένο.
συμφωνω 1000%....
απλα ειπα τι γενικα συμβαινει οχι τι θελω η τι κανω εγω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Συμφωνούμε στο μεγαλύτερο μέρος, μόνο που εγώ είμαι λίγο πιο μπροστά από προσπάθεια και συνειδητοποίηση, ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν προσπαθώ να σε θίξω. Τα κορίτσια στο καλντερίμι κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά από άποψη ασφάλειας από όλες. Μεθυσμένοι, βίαιοι, βρωμιάρηδες, σιχαμεροί γέροι, τύποι ύπουλοι που προσπαθούν να ξεσπάσουν τη μίζερη ζωή τους πάνω σ’ αυτά τα κορίτσια, πολλοί τους φέρνονται σαν να είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το δυνατό χαρτί ενός φυσιολογικού ανθρώπου που καταλαβαίνει πως πρέπει να φερθεί. Ένα και μόνο: Συμπεριφέρσου τους σα να είναι μια κοπέλα που καμάκωσες σε ένα μπαρ / κλαμπ / καφετερία και στη συνέχεια πάτε σε ξενοδοχείο. Κράτησε της την πόρτα. Χαμογέλα. Κάνε κοπλιμέντα για το σώμα, το δέρμα, το πόσο καλή αύρα έχει, ξέρεις εσύ. Φέρε της την πετσέτα να σκουπιστεί στο μπάνιο. Φέρσου της ανθρώπινα, κι αυτή θα στο ανταποδώσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν περάσεις κάποιο όριο καλοσύνης θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί, αυτή είναι η γυναικεία φύση

'Α ρε καημένε και αγαθέ Γιάννη, τι μου λες; ακούς τι λες; ή μάλλον διαβάζεις τι γράφεις; Ποια συμπεριφορά που οι περισσότερες πουτάνες αγωνιούν να χύσεις και μόνο κλωτσιές δεν σου ρίχνουν. Δεν τα βλέπεις; Ελάχιστες είναι καλές επαγγελματίες. Όπως έχει δηλώσει και η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών έχουν μπει στο επάγγελμα ένα σωρό κόσμος που ούτε καν ξέρεις τι είναι, τι κουβαλάνε κλπ. Άστα αδερφέ Μπόκολε, άστα σου λέω.

Θα γελάει μαζί σου κιόλας αν τις φερεσαι και ανθρώπινα, το έχω πάθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom