Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Φίλε, είναι μικρές ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λιγάκι να πίξει το μυαλουδάκι τους και θα δουν αν θα τις επιλέξει ο πλούσιος για να τις έχει να κάθονται. Και πες της αυτης που σου είπε οτι οποιος θέλει ν χει μουνι πρέπει να το πληρώνει, οτι θα το πληρώσει μία, θα το πληρώσει δύο, θα το πληρώσει τρεις , μετά θα του ανοίξουν τα μάτια, θα δει με τι έχει να κάνει και θα την φάει την κλωτσιά στο τέλος. Για να τον κρατήσεις πλεον τον άντρα πρέπει να είσαι μεγάλη καριόλα διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα στη κάνει. Οι βλάκες πεθάνανε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προκόπη προικισμένε,

Η αλήθεια είναι αυτή όπως τη παρουσιάζεις, ωμά μα σωστά, σε συγχαίρω γι'αυτό. Οι βλάκες πεθάνανε, ωστόσο η αγαμία και οι λίγουρες βρίσκονται παντού. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (20 -35) ΦΟΥΣΚΩΣΑΝΕ. Έχουν στο μυαλό τους έναν εξειδανικευμένο τύπο άντρα, με λεφτά, με αισθήματα, με ... με... ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΝΔΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ/ΕΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ... Γνωρίζω μία που είναι μέτρια προς καλή, με ύψος 1,50 και ψάχνει τον σούπερ γκόμενο με λοφίο στο κεφάλι και μουσούρα, ταττού και τέτοια...Έχουν ένα πρότυπο στη κεφάλα τους και άντε να το ανατρέψεις, θέλει σωστή επιμονή και ταλαιπωρία. Έχουμε κάνει τα εύκολα δύσκολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επρεπε να ημουν εγω στην παρέα χθες να εβλεπες τι ξεστρίγκωμα θα έπεφτε

"Οποιος θελει μ@@@νι να το πληρωσει? δηλαδη? μας λες οτι εισαι πτανα? δεν καταλαβαινω τι εννοεις"  :P

η πρωτη παγομάρα. Οταν λενε μλκιες οι γκομενες θα τους χώνεσαι ουτε ευγενιες ουτε διπλωματιες λες ππαριες αρχιζει το κράξιμο τέλος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Επρεπε να ημουν εγω στην παρέα χθες να εβλεπες τι ξεστρίγκωμα θα έπεφτε

"Οποιος θελει μ@@@νι να το πληρωσει? δηλαδη? μας λες οτι εισαι πτανα? δεν καταλαβαινω τι εννοεις"  :P

η πρωτη παγομάρα. Οταν λενε μλκιες οι γκομενες θα τους χώνεσαι ουτε ευγενιες ουτε διπλωματιες λες ππαριες αρχιζει το κράξιμο τέλος.

Δεν ξέρω αν αξίζει κάν να χαλάς σάλιο για τέτοιες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Πάντως θα το λέω μέχρι να γίνω ενοχλητικότατος: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ! ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ, ακόμα και οι μέτριες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρω αν αξίζει κάν να χαλάς σάλιο για τέτοιες.

Πανω στην κουβέντα ρε συ δεν θα τσακωνομασταν αλλα οταν σου λέει τέτοια η άλλη ειναι θρασύτατη και γουστάρω το θράσος.
Θα τα λέγαμε καλά.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Aααααααααααααα

Ασχολειστε............?
Ακομα.................?

Δεν ξυπνησατε.......?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο μαλακες ειστε πια.......

Τοσο που θα συνεχισετε να ασχολειστε...

Ο NACHO μιλησε...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Aααααααααααααα

Ασχολειστε............?
Ακομα.................?

Δεν ξυπνησατε.......?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο μαλακες ειστε πια.......

Τοσο που θα συνεχισετε να ασχολειστε...

Ο NACHO μιλησε...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Στο καναβάτσο ο ο Νάτσο;

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Xθες σε μια παρεα,μας κουβαλησαν 3 μπριζολιδια ελληνικα...
Ολες στις ηλικιες 25-30..
ανεργες,αποφοιτες σχολων της πουτσας,μπακουρισσες,ψιλοκαγκουρισσες που το επαιζαν θολοκουλτουρα(πχ να εχουν δει μεχρι τσακωνα και νομιζουν πως γνωριζουν απο 7η τεχνη και εχουν αποψη για τα παντα)

Σε μια φαση το γυρισαν στο θεμα των σχεσεων κλπ..
Πεταγεται μια απο αυτες(Μπαζακι με ωραιο σωμα ομως) και λεει πως ειναι δυσκολη στο να κανει σχεσεις και θα περασει απο πολλες δοκιμασιες τον μελλοντικο συζυγο της αλλα στο να γαμηθει ειναι ευκολη και δεν εχει απαιτησεις(εξαλλου ειπε "το σωμα το εχουμε για να το μοιραζομαστε" και γελαγε).
Ελεγε πως για να παντρευτει θα πρεπει ο αλλος να εχει καλη δουλεια,οικονομικα να ειναι πολυ καλα,να εχει μεγαλο σπιτι,καλο αυτοκινητο και αλλες τετοιες καγκουριες..
Αυτη λεει δεν θελει να δουλευει ουσα παντρεμενη,θελει καθημερινα να βγαινει με τις φιλες της και να ψωνιζει ασυστολα χωρις να της βαζει χερι ο ανδρας της.
Και οταν την ρωτησα "Αφου δεν θα δουλευεις,πως θα τα κανεις αυτα?" τοτε μου απαντησε με ενα απιστευτο τουπε πως "θα πρεπει να της τα παρεχει ο ανδρας της.Γιατι οποιος θελει μουνι,πρεπει να το πληρωνει"....
Συμφωνησαν και οι αλλες γυναικες της παρεας μαζι της..  :jerking: :jerking: :jerking:

Μετα λετε πως οι κυβερνησεις ευνοουν την υπογονιμοτητα,δεν θελουν να κανουμε οικογενειες κλπ κλπ κλπ

ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ:Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ ΤΑ ΕΥΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
Για να τα λεγαν σε καναν ρωσο,σε καναν αλβανο αυτα...Θα τους ειχε σπασει ολα τα δοντια με μια γροθια.Εμεις καθομαστε και τις ανεχομαστε.
Και το τρελο ειναι ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Kλασσική συμπεριφορά 30άρων ελλεηνίδων, Κράξιμο επιτόπου να καταλάβουν ότι έξυπνός και σοβαρός άνθρωπος μόνο για φτύσιμο και ξεκώλιασμα τις θέλει, ας πάνε να βρούν κανά θύμα και να ξέρουν μέσα τους ότι είναι πουτάνες κι οτι έτσι τις βλέπουμε!  Απαξίωση κύριοι, αυτή είναι η λύση, όπου τις πετυχαίνουμε σε παρέες σε κλάμπ στη δουλειά τις απαξιώνουμε και τους πουλάμε παραμύθι για να τις γαμήσουμε απο κώλο και μετά σούτ. 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Kλασσική συμπεριφορά 30άρων ελλεηνίδων, Κράξιμο επιτόπου να καταλάβουν ότι έξυπνός και σοβαρός άνθρωπος μόνο για φτύσιμο και ξεκώλιασμα τις θέλει, ας πάνε να βρούν κανά θύμα και να ξέρουν μέσα τους ότι είναι πουτάνες κι οτι έτσι τις βλέπουμε!  Απαξίωση κύριοι, αυτή είναι η λύση, όπου τις πετυχαίνουμε σε παρέες σε κλάμπ στη δουλειά τις απαξιώνουμε και τους πουλάμε παραμύθι για να τις γαμήσουμε απο κώλο και μετά σούτ

Μαζί σου στην απαξίωση, ναι εκεί. Ωστόσο γκόμενα που θα βρεις; Είναι ένα θέμα ρε γαμώτο. Καλή η πουτάνα αλλά είναι υπόθεση 15 - 30 λεπτων, μετά τι; Σκούπισμα και σπίτι; Ε το βαριέσαι κάποια στιγμή μόνο αυτό. Είναι για τα πιτσιρίκια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαζί σου στην απαξίωση, ναι εκεί. Ωστόσο γκόμενα που θα βρεις; Είναι ένα θέμα ρε γαμώτο. Καλή η πουτάνα αλλά είναι υπόθεση 15 - 30 λεπτων, μετά τι; Σκούπισμα και σπίτι; Ε το βαριέσαι κάποια στιγμή μόνο αυτό. Είναι για τα πιτσιρίκια.

Δικτυωσου τυπε μου  :rockon:

οσο περισσοτερες ξερεις τοσο το καλυτερο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Δικτυωσου τυπε μου  :rockon:

οσο περισσοτερες ξερεις τοσο το καλυτερο

Boldemort, ναι έχεις δίκιο στατιστικά, ωστόσο παίζει δυνατά και η ποιότητα. Οι περισσότερες δύσκολα σε δέχονται στους κύκλους τους. Έχουμε και παρέες και επαφές αλλά όλες ψάχνουν τον εξειδανικευμένο. Τι δεν καταλαβαίνεις. Είναι και θέμα τύχης δυστυχώς.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Συμφωνώ, έχουμε ανάγκη τη σχέση να ξεφεύγουμε που και που. Ή βρίσκεις μια ελλεινίδα και εν γνώση σου την ανέχεσαι και την εχεις μόνο για ξεκώλιασμα και αφού τις έχεις πουλήσει παραμύθι την αμολάς όταν την βαρεθείς, ή το παλεύεις αρκετά να βρεις μια ελληνίδα (δύσκολο αλλά μπορεί να γίνει) και κάνεις μια κανονική σχέση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ, έχουμε ανάγκη τη σχέση να ξεφεύγουμε που και που. Ή βρίσκεις μια ελλεινίδα και εν γνώση σου την ανέχεσαι και την εχεις μόνο για ξεκώλιασμα και αφού τις έχεις πουλήσει παραμύθι την αμολάς όταν την βαρεθείς, ή το παλεύεις αρκετά να βρεις μια ελληνίδα (δύσκολο αλλά μπορεί να γίνει) και κάνεις μια κανονική σχέση.

Πολύ δύσκολη αυτή η πάλη. Ειδικά αν δε είσαι τύπος που σε πιάνουν εύκολα κορόιδο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort, ναι έχεις δίκιο στατιστικά, ωστόσο παίζει δυνατά και η ποιότητα. Οι περισσότερες δύσκολα σε δέχονται στους κύκλους τους. Έχουμε και παρέες και επαφές αλλά όλες ψάχνουν τον εξειδανικευμένο. Τι δεν καταλαβαίνεις. Είναι καθ ι θέμα τύχης δυστυχώς.

Nαι δεν διαφωνω δεν ειναι εύκολο να εισαι στους κύκλους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρέπει να τα παρατήσεις πρεπει να γνωριζεις συνεχως κοσμο .... απλα κοσμο αυτο τιποτα αλλο και το γκομενικο θα έρθει απο μονο του καποια στιγμη.

Αν βλεπεις οτι μια παρέα σε σνομπάρει αλλαξε τους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Nαι δεν διαφωνω δεν ειναι εύκολο να εισαι στους κύκλους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρέπει να τα παρατήσεις πρεπει να γνωριζεις συνεχως κοσμο .... απλα κοσμο αυτο τιποτα αλλο και το γκομενικο θα έρθει απο μονο του καποια στιγμη.

Αν βλεπεις οτι μια παρέα σε σνομπάρει αλλαξε τους.

Δεν έχεις άδικο. Έτσι είναι. Οι κοπέλες όμως είναι οι περισσότερες εύκολες στο να τις διαβάζεις. Αν ενδιαφέρεται η άλλη σου δίνει κάποια σήματα. Τώρα αν πας και αυτή απλώς αδιαφορεί ή στο ρίχνει στο φιλικό, άντε γεια. Όσες παρέες και να κάνεις δεν μπορείς να γίνεις διάσημος για να ξέρεις πολύ κόσμο. Ξέρεις συγκεκριμένο κόσμο. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΦΤΟΥΛΑ... στο facebook πχ τρως άκυρο αν δε σε ξέρουν, ή άμα πας σε κοινές φίλες εκθέτεις τους ήδη υπάρχοντες ηλεκτρονικούς φίλους σου, και ειδικά αν τους γνωρίζεις ή τους γνώριζες προσωπικά τότε άστα δικέ, μου άστα. Δεν είναι δικαιολογίες για απαραξία αλλά η πραγματικότητα.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Για τα πιτσιρικια ειναι οι σχεσεις και οι γκομενες......
Τα παιδακια στο δημοτικο εχουν γκομενα σημερα........χαχαχα :2funny:

Δεν ειστε παιχτες......
15 λεπτα λεει ο αλλος,μιση ωρα ο αλλος και μετα τι λεει ο αλλος......

Δεν ειναι ετσι!

Στα μπουρδελα εχεις τοσες γυναικες διαθεσιμες για σεξ οτι ωρα γουσταρεις.....
Βλεπεις 10-20-30-40 γκομενες και διαλεγεις εσυ.....
Και ξενες εεεεεε οχι μπαζα Ελληνιδες.....
Γαμας οσε θελεις......και οσες μπορεις......

Πρεπει να εισαι παιχτης για να περνας καλα.....

Αυτα ειναι για οποιον θελει να γαμαει......

Οσοι ψαχνονται για γκομενες σχεσεις και παπαριες σαν απελπισμενοι δεν θελουν να γαμανε αλλα θελουν......
Ειναι γκομενες αρσενικες.....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Για σένα ΝΑΤΣΟ - ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ δικέ μου υπάρχουν 4 εκδοχές:

1) Είσαι 16 έως 25 ετών (αν και πολλοί σε αυτήν την ηλικία δεν σκέφτονται έτσι)
2) Απλώς τρολάρεις για να περάσει η ώρα
3) Έχεις φάει τρελό στραπάτσο από γκόμενες και ψάχνεις μόνο πουτάνες
4) Σε ενδιαφέρει μόνο να πηδάς και να σε φτύνουν μετά (αν δε δώσεις το 50άρικο, αν και σε κόβω εσένα να δίνεις 10άρικα με τις καυλες που χεις)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Για σένα ΝΑΤΣΟ - ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ δικέ μου υπάρχουν 4 εκδοχές:

1) Είσαι 16 έως 25 ετών (αν και πολλοί σε αυτήν την ηλικία δεν σκέφτονται έτσι)
2) Απλώς τρολάρες για να περάσει η ώρα
3) Έχεις φάει τρελό στραπάτσο από γκόμενες και ψάχνεις μόνο πουτάνες
4) Σε ενδιαφέρει μόνο να πηδάς και να σε φτύνουν μετά (αν δε δώσεις το 50άρικο, αν και σε κόβω εσένα να δίνεις 10άρικα με τις καυλες που χεις)

Σοβαρα μιλαω.

Δεν εχω φαει στραπατσο που λες για τον πολυ απλο λογο οτι δεν ασχολουμαι καν με τα μπαζα αυτα που αχολεισαι εσυ και ολοι.
Δεν ειμαι ζητιανος να παρακαλανω το καθε μπαζο μπας και γαμησω μια μερα........

Ποιος ο λογος ρε φιλε να ασχοληθεις οταν στα μπουρδελα εχει τοσες γυναικες διαθεσιμες για σεξ,και πιο ωραιες και πιο φτηνες και στα κανουν και ολα....

Ξυπνα....

Τι 50αρικο τι δεκαρικο πρεπει να μαθεις οτι δεν παιζει ρολο η τιμη αλλα η γυναικα και ποσο μαγκας εισαι.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
Xθες σε μια παρεα,μας κουβαλησαν 3 μπριζολιδια ελληνικα...
Ολες στις ηλικιες 25-30..
ανεργες,αποφοιτες σχολων της πουτσας,μπακουρισσες,ψιλοκαγκουρισσες που το επαιζαν θολοκουλτουρα(πχ να εχουν δει μεχρι τσακωνα και νομιζουν πως γνωριζουν απο 7η τεχνη και εχουν αποψη για τα παντα)

Σε μια φαση το γυρισαν στο θεμα των σχεσεων κλπ..
Πεταγεται μια απο αυτες(Μπαζακι με ωραιο σωμα ομως) και λεει πως ειναι δυσκολη στο να κανει σχεσεις και θα περασει απο πολλες δοκιμασιες τον μελλοντικο συζυγο της αλλα στο να γαμηθει ειναι ευκολη και δεν εχει απαιτησεις(εξαλλου ειπε "το σωμα το εχουμε για να το μοιραζομαστε" και γελαγε).
Ελεγε πως για να παντρευτει θα πρεπει ο αλλος να εχει καλη δουλεια,οικονομικα να ειναι πολυ καλα,να εχει μεγαλο σπιτι,καλο αυτοκινητο και αλλες τετοιες καγκουριες..
Αυτη λεει δεν θελει να δουλευει ουσα παντρεμενη,θελει καθημερινα να βγαινει με τις φιλες της και να ψωνιζει ασυστολα χωρις να της βαζει χερι ο ανδρας της.
Και οταν την ρωτησα "Αφου δεν θα δουλευεις,πως θα τα κανεις αυτα?" τοτε μου απαντησε με ενα απιστευτο τουπε πως "θα πρεπει να της τα παρεχει ο ανδρας της.Γιατι οποιος θελει μουνι,πρεπει να το πληρωνει"....
Συμφωνησαν και οι αλλες γυναικες της παρεας μαζι της..  :jerking: :jerking: :jerking:

Μετα λετε πως οι κυβερνησεις ευνοουν την υπογονιμοτητα,δεν θελουν να κανουμε οικογενειες κλπ κλπ κλπ

ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ:Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ ΤΑ ΕΥΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
Για να τα λεγαν σε καναν ρωσο,σε καναν αλβανο αυτα...Θα τους ειχε σπασει ολα τα δοντια με μια γροθια.Εμεις καθομαστε και τις ανεχομαστε.
Και το τρελο ειναι ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Να είσαι ευγνώμων που είχε την ευθύτητα να ξεκαθαρίσει τη θέση της από την αρχή. Οι περισσότερες θα έλεγαν ψέματα για το ότι θέλουν τον άντρα ευαίσθητο, κυρίως να είναι καλό παιδί και τις υπόλοιπες πίπες που διαβάζουν στο Κοσμοπόλιταν. Σε μια παρόμοια περίπτωση που κάποια έλεγε ότι θέλει τον άντρα να την πληρώνει, της έθεσα την εξής ερώτηση: Ο.Κ., σύμφωνα με τα λεγόμενά σου για να είσαι με κάποιον θα πληρώνει αυτός όλες τις εξόδους σας (σημειώνω ότι ο μισθός της ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο). Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί αν εγώ είμαι αναγκασμένος να πληρώνω θα διαλέξω μια Ελληνίδα με μέτριο καλούπι, συνήθως χαλάρωση και κυτταρίτιδα, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορώ να έχω μια 25χρονη αλλοδαπή τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ψέλλισε διάφορες κοινοτυπίες και άλλαξε συζήτηση. Βέβαια, η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ φίλων, γιατί είμαι σίγουρος ότι την άλλη μέρα θα είχα βγει πρόγραμμα. Αξίζει όμως που και που να τους επισημαίνουμε ότι αυτά που πουλάνε, δεν αξίζουν πραγματικά και ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη πρόθυμες αλλοδαπές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Να είσαι ευγνώμων που είχε την ευθύτητα να ξεκαθαρίσει τη θέση της από την αρχή. Οι περισσότερες θα έλεγαν ψέματα για το ότι θέλουν τον άντρα ευαίσθητο, κυρίως να είναι καλό παιδί και τις υπόλοιπες πίπες που διαβάζουν στο Κοσμοπόλιταν. Σε μια παρόμοια περίπτωση που κάποια έλεγε ότι θέλει τον άντρα να την πληρώνει, της έθεσα την εξής ερώτηση: Ο.Κ., σύμφωνα με τα λεγόμενά σου για να είσαι με κάποιον θα πληρώνει αυτός όλες τις εξόδους σας (σημειώνω ότι ο μισθός της ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο). Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί αν εγώ είμαι αναγκασμένος να πληρώνω θα διαλέξω μια Ελληνίδα με μέτριο καλούπι, συνήθως χαλάρωση και κυτταρίτιδα, ενώ με τα ίδια χρήματα μπορώ να έχω μια 25χρονη αλλοδαπή τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ψέλλισε διάφορες κοινοτυπίες και άλλαξε συζήτηση. Βέβαια, η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ φίλων, γιατί είμαι σίγουρος ότι την άλλη μέρα θα είχα βγει πρόγραμμα. Αξίζει όμως που και που να τους επισημαίνουμε ότι αυτά που πουλάνε, δεν αξίζουν πραγματικά και ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη πρόθυμες αλλοδαπές.

Και οι αλλοδαπές δικέ μου να βολευτούν αναζητούν. Με λίγες εξαιρέσεις. Να βρουν το πιάσιμο θέλουν. Μην πάμε από τον έναν λύκο στον άλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom