Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Σε επαναφέρω στην τάξη. Όχι μόνο για τους μίζερους και μοναχικούς, αλλά και για κάποιους που βλέπουν λογικά την κατάσταση. Πηδώντας πόρνες, τελικά σου έρχεται πολύ πιο φτηνά από το να πηδάς τάχα τίμιες γκόμενες που θα προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν, χωρίς να θέλουν να κάνουν σχέση μαζί σου, αλλά αφήνοντάς σε να ελπίζεις. Οι πόρνες θα έχουν καλύτερη εμφάνιση, θα σου κάνουν πολύ καλύτερο σεξ, δεν θα προσποιηθούν πονοκέφαλο ή περίοδο, δεν θα σου πρήξουν τα αρχίδια με μαλακοσυζητήσεις, δεν θα σου πετάξουν την ατάκα ότι πρέπει να έχεις επαφή με τη θηλυκή πλευρά του εαυτού σου, δεν θα σου παραπονεθούν ότι τις αφήνεις για τους φίλους σου. Θέλεις κι άλλα;
Αν και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες (πολιτικά,θρησκευτικά) εδώ διαφωνώ.
Ποιες πουτάνες που πηδάμε ΕΜΕΙΣ είναι καλύτερες εμφανισιακά από τις γκόμενες;Τα πρεζάκια της Ξούθου ή οι γυφτορουμάνες του Μεταξουργείου.
Όσο για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν απλά γελάω,οι μισές πτώματα και οι άλλες μισές ξεπέτες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και θα σε κάνουν να τις ερωτευτείς και τελικά θα σου πουν να μην ξανάρθεις.  :'(

Εδω δεν ερωτευομαστε κανονικες γυναικες εσυ πηγες και ερωτευτηκες ιεροδουλες? τι κακομοιρης εισαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες (πολιτικά,θρησκευτικά) εδώ διαφωνώ.
Ποιες πουτάνες που πηδάμε ΕΜΕΙΣ είναι καλύτερες εμφανισιακά από τις γκόμενες;Τα πρεζάκια της Ξούθου ή οι γυφτορουμάνες του Μεταξουργείου.
Όσο για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν απλά γελάω,οι μισές πτώματα και οι άλλες μισές ξεπέτες.

Για αυτο σταματηστε ορισμένοι να παριστάνετε τους μάγκες και τους πολλά βαρυ άντρακλες και πλησιάστε καμια με πιο ηρεμο στυλ μεχρι να κερδισεις οικειοτητα μολις τη ριξεις στο κρεβατι εκει γινε αγριμι αλλα μεχρι τοτε οχι πολυ μαγκιά γιατι δεν αποδιδει

μου κανει εντυπωση που βλεπω καθημερινα σχετικα καλες εμφανισιακα με μετριους απλους καθημερινους τυπους ουτε γυμνασμενους ουτε τπτ. Καθενας θα μπορουσε να βρει μια τέτοια αμα το ηθελε πραγματικα. Δεν πάσχει κάποιος, στο μυαλο μονο μπορει και στις ιδεες μπορει να πάσχει αλλα οι ιδέες μπορουν να αλλαξουν.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Για αυτο σταματηστε ορισμένοι να παριστάνετε τους μάγκες και τους πολλά βαρυ άντρακλες και πλησιάστε καμια με πιο ηρεμο στυλ μεχρι να κερδισεις οικειοτητα μολις τη ριξεις στο κρεβατι εκει γινε αγριμι αλλα μεχρι τοτε οχι πολυ μαγκιά γιατι δεν αποδιδει
Άντε γαμήσου ρε μαλάκα και παε στο insomnia να γράψεις σαν (pou)star_light

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Δεν ξέρω ποιος ειναι αυτος που λες αλλα για να τσατίστηκες μαλλον αγγιξαμε ευαίσθητη χορδη  :grin:
Είσαι και ψεύτης.Αφού όλο στο θρεαντ του στρατού γράφεις και μας τα έχεις πρήξει.
Τέσπα καλός μαλάκας είμαι και εγώ που κάθομαι και ασχολούμαι με εσένα ψευτράκο.Μέχρι και το quote του Απόλυτου είχες κλέψει και είχες βάλει στην υπογραφή''Δεν θέλω μεροκάματο θέλω CC και θάνατο''.Ουστ τώρα,πολύ ασχολήθηκα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είσαι και ψεύτης.Αφού όλο στο θρεαντ του στρατού γράφεις και μας τα έχεις πρήξει.
Τέσπα καλός μαλάκας είμαι και εγώ που κάθομαι και ασχολούμαι με εσένα ψευτράκο.Μέχρι και το quote του Απόλυτου είχες κλέψει και είχες βάλει στην υπογραφή''Δεν θέλω μεροκάματο θέλω CC και θάνατο''.Ουστ τώρα,πολύ ασχολήθηκα

Ποιος ειναι αυτος? καλα τα λέει αλλα δεν ειμαι εγώ.  Αλλη δουλεια δεν έχω να τριγυρναω ολη τη μέρα σε φορουμ και να γραφω εχεις και εκει λογαριασμο εσυ? πάει καηκες. Σε ποσα φορουμ γράφεις αλλη δουλεια δεν εχεις???????  

Το δεν θελω μεροκαματο παντως ειναι τραγουδι των ημισκουμπρια και μαλλον ο απολυτος το έχει πάρει απο αυτους δεν ειναι δικη του ατακα.

Και κατι ακομα εγω δεν ασχολουμαι με C αλλα με Linux ειχα ανοιξει και θέμα παλιοτερα εδω για το Linux.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ξέρω πολλους Ι1 που δεν θα έβγαζαν τα 1000 μέτρα σε 4 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα επειδη ειναι αγύμναστοι τελειως oυτε 100μ σε 15''. Το Ι1 αγύμναστο γινεται άνετα Ι3 με μια ρίξη μηνίσκου αν δεν προσέξεις και βγαινεις off απευθειας. :S

Επισης για να ζητάει αθληματα σημαινει οτι η σχολή μετα μέσα θα έχει τρέξιμο (που οντως έχει) απαγορεύεται το βάδην επιτρέπεται το τροχάδην ετσι δεν ειναι?

Nα τα λεμε και αυτα οχι πως ειναι σημαντικές διαφορές μωρε .... και ένας που έχει απολυτηριο λυκειου μπορει να πάει σιγά τωρα.

ΥΓ Τα 4 και 20 στο 1000αρι ειναι το οριο που ζητάνε και στην Ναυτικών Δοκιμων για τους μονιμους αξιωματικους του ΠΝ. Για τους Λιμενικους ειναι 4 και 30.

μονο εσυ μπορει να εισαι μπολντυ , δεν υπαρχει αλλος στο διαδικτυο που να μας εχει ζαλισει τ αρχιδια με το τρεξιμο και με το ποσο το κανει ο καθενας ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μονο εσυ μπορει να εισαι μπολντυ , δεν υπαρχει αλλος στο διαδικτυο που να μας εχει ζαλισει τ αρχιδια με το τρεξιμο και με το ποσο το κανει ο καθενας ..

Ενα καρο συζητησεις υπάρχουν για το τρέξιμο δεν ειμαι ο μοναδικος που τρέχει ή που θα έτρεξε σε εξετάσεις. Επειδη εσυ δεν ασχολεισαι με τον αθλητισμο δεν σημαινει οτι και οι άλλοι δεν ασχολουνται

αμα πρηζεσαι μην τις διαβάζεις

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ενα καρο συζητησεις υπάρχουν για το τρέξιμο δεν ειμαι ο μοναδικος που τρέχει ή που θα έτρεξε σε εξετάσεις. Επειδη εσυ δεν ασχολεισαι με τον αθλητισμο δεν σημαινει οτι και οι άλλοι δεν ασχολουνται

αμα πρηζεσαι μην τις διαβάζεις

κ ζοο εμπαινες πριν 2-3 χρονια κ το επαιζες πρωτοετης φοιτητης  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
Και θα σε κάνουν να τις ερωτευτείς και τελικά θα σου πουν να μην ξανάρθεις.  :'(

Κανένας δεν μπορεί να σου κάνει κάτι παραπάνω από ότι εσύ του επιτρέπεις. Δεν εννοώ να έχει καλάσνικοφ κι εσύ μόνο τα χέρια σου και να είσαι και ανεπαίδευτος. Αν βαθιά μέσα σου κατανοείς ότι με την πόρνη έχεις απλή οικονομική συναλλαγή (σου δίνω λεφτά, μου δίνεις σεξ) όλα θα πάνε καλά. Αν κοροιδέψεις τον εαυτό σου ότι θα σε ερωτευτεί και εσύ θα τη σώσεις, την έβαψες. Θα σε καβαλήσει και θα τρέχεις. Θα σε μουτζώνουν όλοι και εσύ θα γελάς. Το κατανοείς; ή θέλεις να αυταπατάσαι;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Κανένας δεν μπορεί να σου κάνει κάτι παραπάνω από ότι εσύ του επιτρέπεις. Δεν εννοώ να έχει καλάσνικοφ κι εσύ μόνο τα χέρια σου και να είσαι και ανεπαίδευτος. Αν βαθιά μέσα σου κατανοείς ότι με την πόρνη έχεις απλή οικονομική συναλλαγή (σου δίνω λεφτά, μου δίνεις σεξ) όλα θα πάνε καλά. Αν κοροιδέψεις τον εαυτό σου ότι θα σε ερωτευτεί και εσύ θα τη σώσεις, την έβαψες. Θα σε καβαλήσει και θα τρέχεις. Θα σε μουτζώνουν όλοι και εσύ θα γελάς. Το κατανοείς; ή θέλεις να αυταπατάσαι;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο Πικερ ειναι ιδιαιτερος άνθρωπος δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να βγαλεις ακρη μαζι του  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κ κοσμοπολιταν κ στο φορουμ κ στο τσατ εμπαινες

Ναι νωντα αυτο ειναι αληθεια. Στο κοσμο ειχα μπει αλλα μονο μια φορα και μονο στο τσατ το 2011 για να κανω πλακιτσα και να φυγω ... με καταλαβαν και με εκαναν μπαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom