Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Κανένας δεν μπορεί να σου κάνει κάτι παραπάνω από ότι εσύ του επιτρέπεις. Δεν εννοώ να έχει καλάσνικοφ κι εσύ μόνο τα χέρια σου και να είσαι και ανεπαίδευτος. Αν βαθιά μέσα σου κατανοείς ότι με την πόρνη έχεις απλή οικονομική συναλλαγή (σου δίνω λεφτά, μου δίνεις σεξ) όλα θα πάνε καλά. Αν κοροιδέψεις τον εαυτό σου ότι θα σε ερωτευτεί και εσύ θα τη σώσεις, την έβαψες. Θα σε καβαλήσει και θα τρέχεις. Θα σε μουτζώνουν όλοι και εσύ θα γελάς. Το κατανοείς; ή θέλεις να αυταπατάσαι;

Μα τώρα από ποιον ζητάτε να τα κατανοήσει αυτά; Στο thread του δημοσίευσε φωτο του [ ; ] να καπνίζει πούρο στην παραλία. Μόνο ένας κάγκουρας μπορεί να καπνίζει πούρο στην παραλία ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
Αν και συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες (πολιτικά,θρησκευτικά) εδώ διαφωνώ.
Ποιες πουτάνες που πηδάμε ΕΜΕΙΣ είναι καλύτερες εμφανισιακά από τις γκόμενες;Τα πρεζάκια της Ξούθου ή οι γυφτορουμάνες του Μεταξουργείου.
Όσο για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν απλά γελάω,οι μισές πτώματα και οι άλλες μισές ξεπέτες.

έχω πηδήξει 1 Ουκρανίδα που δεν έχω δει ούτε σε περιοδικό στυλ Play Boy και 1 Πολωνίδα που όταν την είδα αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να πάρω τέτοιο κορίτσι με 20€, θα έδινα πρόθυμα 100. Δύο Ρωσίδες που αν κατέβαιναν στα καλιστεία θα ήταν στην πρώτη τριάδα. Τα κορμιά όλων των αραπίνων που πήρα τα έχουν ΙΣΩΣ οι δασκάλες του Αερόμπικ. Και οι περισσότερες Βουλγάρες είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτερες από τις Ελληνίδες. Ακόμα και οι Ελληνίδες πρεζούδες που πήρα δύο απ' αυτές κάνουν βαθύ λαρύγκι, που δεν μου έχει κάνει καμία γκόμενα. Και καμία δεν θα κάτσει να αντέξει αδιαμαρτύρητα fisting και στις δυό τρύπες. Θέλεις και άλλα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι νωντα αυτο ειναι αληθεια. Στο κοσμο ειχα μπει αλλα μονο μια φορα και μονο στο τσατ το 2011 για να κανω πλακιτσα και να φυγω ... με καταλαβαν και με εκαναν μπαν
Nτροπη σου να μπαινεις σε τετοια σαιτ  :S

Επισκέπτης
Κανένας δεν μπορεί να σου κάνει κάτι παραπάνω από ότι εσύ του επιτρέπεις. Δεν εννοώ να έχει καλάσνικοφ κι εσύ μόνο τα χέρια σου και να είσαι και ανεπαίδευτος. Αν βαθιά μέσα σου κατανοείς ότι με την πόρνη έχεις απλή οικονομική συναλλαγή (σου δίνω λεφτά, μου δίνεις σεξ) όλα θα πάνε καλά. Αν κοροιδέψεις τον εαυτό σου ότι θα σε ερωτευτεί και εσύ θα τη σώσεις, την έβαψες. Θα σε καβαλήσει και θα τρέχεις. Θα σε μουτζώνουν όλοι και εσύ θα γελάς. Το κατανοείς; ή θέλεις να αυταπατάσαι;

Ποιος σου είπε ότι θέλω να τη σώσω ή ότι περιμένω να με ερωτευτεί? Να με αφήνει να τη γαμάω θέλω μόνο, τίποτε άλλο!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
παντως και ο νεοελληνας αντρας ειναι ψιλοκαγκουρας και λιγουρια.Bγηκα χτες σε ενα γνωστο παραλιακο club.Ολοι οι μπακουροι και οχι μονο με μουσια χαιμαλια και με V μπλουζα με σχισιμο που κοντευει να φτασει μεχρι το πουλι τους γυρω απο το μπαρ με τις 3 μουναρες πιτσιρικες bar-women να παιρνουν ματι.Ειχα αραξει ποιο περα την φιλη μου και το θεαμα ηταν για γελια.Ενω οι γυναικες μασημα τσιχλας υφος μπλαζε εγω ειμαι μοντελακι και με το κινητο στο χερι ή κανοντας tag στο facebook ή με χαζοποζες δηθεν μοντελου  :jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
παντως και ο νεοελληνας αντρας ειναι ψιλοκαγκουρας και λιγουρια.Bγηκα χτες σε ενα γνωστο παραλιακο club.Ολοι οι μπακουροι και οχι μονο με μουσια χαιμαλια και με V μπλουζα με σχισιμο που κοντευει να φτασει μεχρι το πουλι τους γυρω απο το μπαρ με τις 3 μουναρες πιτσιρικες bar-women να παιρνουν ματι.

Αυτό εννοώ αυταπάτη. Να ελπίζουν 20 μπάκουρες ότι θα τους ερωτευτεί η μουνάρα Bar woman, ενώ δεν έχουν κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Αυτές απλά θα τους παίζουν στα δάχτυλα και θα χαλάσουν σε ποτά πολλά περισσότερα από όσα σε μια βίζιτα, απλά ελπίζοντας.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
έχω πηδήξει 1 Ουκρανίδα που δεν έχω δει ούτε σε περιοδικό στυλ Play Boy και 1 Πολωνίδα που όταν την είδα αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να πάρω τέτοιο κορίτσι με 20€, θα έδινα πρόθυμα 100. Δύο Ρωσίδες που αν κατέβαιναν στα καλιστεία θα ήταν στην πρώτη τριάδα. Τα κορμιά όλων των αραπίνων που πήρα τα έχουν ΙΣΩΣ οι δασκάλες του Αερόμπικ. Και οι περισσότερες Βουλγάρες είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτερες από τις Ελληνίδες. Ακόμα και οι Ελληνίδες πρεζούδες που πήρα δύο απ' αυτές κάνουν βαθύ λαρύγκι, που δεν μου έχει κάνει καμία γκόμενα. Και καμία δεν θα κάτσει να αντέξει αδιαμαρτύρητα fisting και στις δυό τρύπες. Θέλεις και άλλα;
Εθελοτυφλείς.Βέβαια δεν ξέρω και τι είδους συμπλέγματα κουβαλάς.Το να προτιμάς πάντως τις χοντρές και άβυζες του Μεταξουργείου που στον γλείφουν με καπότα πάνω σε πανβρώμικα σεντόνια είναι και θέμα βίτσιου,προφανώς και η βρώμα σε φτιάχνει.Η Ουκρανέζα και η Πολωνέζα που πήδηξες στη Φυλής είναι εξαίρεση για αυτό και τις θυμάσαι.Πόσες ήταν οι φορές που έφαγες φόλα και έφυγες γεμάτος απογοήτευση από το μπουρδέλο νιώθοντας 10 φορές πιο μαλάκας απ'όταν μπήκες.Για τα πρεζόνια τώρα δεν θα πω τίποτα γιατί το θέμα μιλάει από μόνο του.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Θα νομίζει ότι βρισκεται στην Varadero.  :)

Κατανοώ και θαυμάζω το σχόλιό σας, κύριε.Λοίπουν όμως πολλά συμπαρομαρτούμενα από την φώτο του. Και κυρίως οι απίστευτες γκόμενες. Αλλά, αλήθεια, τι λέμε τώρα. Ο κ. Picker ενδιαφέρεται μόνο για τις πατούσες τις κας. Κορίνας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656
Εθελοτυφλείς.Βέβαια δεν ξέρω και τι είδους συμπλέγματα κουβαλάς.Το να προτιμάς πάντως τις χοντρές και άβυζες του Μεταξουργείου που στον γλείφουν με καπότα πάνω σε πανβρώμικα σεντόνια είναι και θέμα βίτσιου,προφανώς και η βρώμα σε φτιάχνει.Η Ουκρανέζα και η Πολωνέζα που πήδηξες στη Φυλής είναι εξαίρεση για αυτό και τις θυμάσαι.Πόσες ήταν οι φορές που έφαγες φόλα και έφυγες γεμάτος απογοήτευση από το μπουρδέλο νιώθοντας 10 φορές πιο μαλάκας απ'όταν μπήκες.Για τα πρεζόνια τώρα δεν θα πω τίποτα γιατί το θέμα μιλάει από μόνο του.

Θρασύβουλα, μάλλον δεν ήμουν σαφής. Δεν πηγαίνω σε μπουρδέλα, γιατί δεν μπορώ να τελειώσω σε 10 λεπτά. Με καλή παρτενέρ ίσως και να γίνει, αλλά αν ξέρω ότι θα μου χτυπήσουν την πόρτα για να μου φωνάξουν τελείωνε, θα τελειώσω μεθαύριο. Ψωνίζω τώρα και πάντα από καλντερίμι και όταν ήμουν πιο άνετος έφερνα τις κοπέλες στο σπίτι. Το κορίτσι - κοπέλα - γυναίκα που πλησιάζω του κάνω εξήγηση για το τι ακριβώς θέλω και το βάζω να κάνει μπάνιο πριν. Δεν είναι χοντρή, κάποιες έχουν μικρό στήθος, αλλά διαλέγω ανάμεσα από 15 - 20 επαγγελματίες. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές το έχω μετανοιώσει, αλλά και με γκόμενα όταν ήμουν νεαρός μου είχε συμβεί για χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους. Με λίγα λόγια, θεωρώ καθαρή παρεξήγηση όσα έγραψες για τη θητεία μου στα μπουρδέλα. Είναι ανύπαρκτη. Και πραγματικά, αν περιμένουν 10 απέξω, αποκλείεται η κοπέλα να μπορεί να κάνει μπάνιο. Στο ξενοδοχείο που τις πάω τις αναγκάζω να κάνουν, είναι μέρος της συμφωνίας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.813
Πόντοι
25.467
Κατανοώ και θαυμάζω το σχόλιό σας, κύριε.Λοίπουν όμως πολλά συμπαρομαρτούμενα από την φώτο του. Και κυρίως οι απίστευτες γκόμενες. Αλλά, αλήθεια, τι λέμε τώρα. Ο κ. Picker ενδιαφέρεται μόνο για τις πατούσες τις κας. Κορίνας.

Τον κρινατε όμως λίγο αυστηρά. Νον κούμπαν, σορτ φίλερ και μάλιστα "μηχανής" δεν λογίζεται πούρο. Απύθμενη βλαχοτρεντιά λογίζεται.  

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.733
Πόντοι
26.096
Τον κρινατε όμως λίγο αυστηρά. Νον κούμπαν, σορτ φίλερ και μάλιστα "μηχανής" δεν λογίζεται πούρο. Απύθμενη βλαχοτρεντιά λογίζεται.  

Είσθε απόλυτα εύστοχος! *ελαφρά υπόκλισις* Εξέρχομαι για μερικές ρουφηξιές του δικού μου κομμουνιστικού πούρου. Ο κ. Yorkie  με έφτιαξε στο ράδιο μπου!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.813
Πόντοι
25.467
Είσθε απόλυτα εύστοχος! *ελαφρά υπόκλισις* Εξέρχομαι για μερικές ρουφηξιές του δικού μου κομμουνιστικού πούρου. Ο κ. Yorkie  με έφτιαξε στο ράδιο μπου!

Καλή απόλαυση, κύριε.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Xθες σε μια παρεα,μας κουβαλησαν 3 μπριζολιδια ελληνικα...
Ολες στις ηλικιες 25-30..
ανεργες,αποφοιτες σχολων της πουτσας,μπακουρισσες,ψιλοκαγκουρισσες που το επαιζαν θολοκουλτουρα(πχ να εχουν δει μεχρι τσακωνα και νομιζουν πως γνωριζουν απο 7η τεχνη και εχουν αποψη για τα παντα)

Σε μια φαση το γυρισαν στο θεμα των σχεσεων κλπ..
Πεταγεται μια απο αυτες(Μπαζακι με ωραιο σωμα ομως) και λεει πως ειναι δυσκολη στο να κανει σχεσεις και θα περασει απο πολλες δοκιμασιες τον μελλοντικο συζυγο της αλλα στο να γαμηθει ειναι ευκολη και δεν εχει απαιτησεις(εξαλλου ειπε "το σωμα το εχουμε για να το μοιραζομαστε" και γελαγε).
Ελεγε πως για να παντρευτει θα πρεπει ο αλλος να εχει καλη δουλεια,οικονομικα να ειναι πολυ καλα,να εχει μεγαλο σπιτι,καλο αυτοκινητο και αλλες τετοιες καγκουριες..
Αυτη λεει δεν θελει να δουλευει ουσα παντρεμενη,θελει καθημερινα να βγαινει με τις φιλες της και να ψωνιζει ασυστολα χωρις να της βαζει χερι ο ανδρας της.
Και οταν την ρωτησα "Αφου δεν θα δουλευεις,πως θα τα κανεις αυτα?" τοτε μου απαντησε με ενα απιστευτο τουπε πως "θα πρεπει να της τα παρεχει ο ανδρας της.Γιατι οποιος θελει μουνι,πρεπει να το πληρωνει"....
Συμφωνησαν και οι αλλες γυναικες της παρεας μαζι της..  :jerking: :jerking: :jerking:

Μετα λετε πως οι κυβερνησεις ευνοουν την υπογονιμοτητα,δεν θελουν να κανουμε οικογενειες κλπ κλπ κλπ

ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ:Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ ΤΑ ΕΥΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
Για να τα λεγαν σε καναν ρωσο,σε καναν αλβανο αυτα...Θα τους ειχε σπασει ολα τα δοντια με μια γροθια.Εμεις καθομαστε και τις ανεχομαστε.
Και το τρελο ειναι ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
ανεργες,αποφοιτες σχολων της πουτσας,μπακουρισσες,ψιλοκαγκουρισσες που το επαιζαν θολοκουλτουρα(πχ να εχουν δει μεχρι τσακωνα και νομιζουν πως γνωριζουν απο 7η τεχνη και εχουν αποψη για τα παντα)

Πεταγεται μια απο αυτες(Μπαζακι με ωραιο σωμα ομως) και λεει πως ειναι δυσκολη στο να κανει σχεσεις και θα περασει απο πολλες δοκιμασιες τον μελλοντικο συζυγο της αλλα στο να γαμηθει ειναι ευκολη και δεν εχει απαιτησεις(εξαλλου ειπε "το σωμα το εχουμε για να το μοιραζομαστε" και γελαγε).
Ελεγε πως για να παντρευτει θα πρεπει ο αλλος να εχει καλη δουλεια,οικονομικα να ειναι πολυ καλα,να εχει μεγαλο σπιτι,καλο αυτοκινητο και αλλες τετοιες καγκουριες..
Αυτη λεει δεν θελει να δουλευει ουσα παντρεμενη,θελει καθημερινα να βγαινει με τις φιλες της και να ψωνιζει ασυστολα χωρις να της βαζει χερι ο ανδρας της.
Και οταν την ρωτησα "Αφου δεν θα δουλευεις,πως θα τα κανεις αυτα?" τοτε μου απαντησε με ενα απιστευτο τουπε πως "θα πρεπει να της τα παρεχει ο ανδρας της.Γιατι οποιος θελει μουνι,πρεπει να το πληρωνει"....
Συμφωνησαν και οι αλλες γυναικες της παρεας μαζι της..  :jerking: :jerking: :jerking:

Μετα λετε πως οι κυβερνησεις ευνοουν την υπογονιμοτητα,δεν θελουν να κανουμε οικογενειες κλπ κλπ κλπ

Για να τα λεγαν σε καναν ρωσο,σε καναν αλβανο αυτα...Θα τους ειχε σπασει ολα τα δοντια με μια γροθια.Εμεις καθομαστε και τις ανεχομαστε.
Και το τρελο ειναι ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

τυπε η γκομενα πρεπει να εχει ανακαλυψει την μηχανη του χρονου και εχει παει πισω στο 2004 που υπηρχε χρημα.τοτε τα λεγανε αυτα,και μπορει να τσιμπαγε κανενας πιρφορος :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

εγώ υποθέτω πως ήθελαν να πηδηχτούν μαζί σου... βουρ!!!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.655
Πόντοι
4.125
Φίλε, είναι μικρές ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λιγάκι να πίξει το μυαλουδάκι τους και θα δουν αν θα τις επιλέξει ο πλούσιος για να τις έχει να κάθονται. Και πες της αυτης που σου είπε οτι οποιος θέλει ν χει μουνι πρέπει να το πληρώνει, οτι θα το πληρώσει μία, θα το πληρώσει δύο, θα το πληρώσει τρεις , μετά θα του ανοίξουν τα μάτια, θα δει με τι έχει να κάνει και θα την φάει την κλωτσιά στο τέλος. Για να τον κρατήσεις πλεον τον άντρα πρέπει να είσαι μεγάλη καριόλα διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα στη κάνει. Οι βλάκες πεθάνανε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom