Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
6858 πόστς για τις Ελλεεινίδες ??? Μα καλά γιατί τις δίνεται τόσο αξία.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Η αξία δε φαίνεται τόσο στα λόγια... αλλά μάλλον στο τι λαμβάνει τελικά ο καθένας στη ζωή του.
Και νομίζω ότι στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Αργά ή γρήγορα :uglystupid:
Ευτυχώς δηλαδή :sunglasses:

Επισκέπτης
Η αξία δε φαίνεται τόσο στα λόγια... αλλά μάλλον στο τι λαμβάνει τελικά ο καθένας στη ζωή του.
Και νομίζω ότι στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Αργά ή γρήγορα :uglystupid:
Ευτυχώς δηλαδή :sunglasses:

Και ομως δεν ειναι ο κανονας :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και να ναι κι αδερφη :2funny: πωπω....αναμνησεις δημοτικου....
καθρεφτακι....φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται....οποιος το λεει ειναι και αλλα τετοια ομορφα.... :P

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα που όλοι απουσιάζουν, ως ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ των Ελλεηνίδων, ας δηλώσω για άλλη μια φορά το θαυμασμό μου γι αυτές.
Ίσως είναι και παιδικό τραύμα αφού οι 3 πρώτες γκόμενές μου ήταν αλλοδαπές...
Εγώ πάντως έχω κάνει κάμποσες συγκρίσεις πριν αποφανθώ.
πειραζει κ που ακουμε μουσικη στο δρομο τωρα κ αποφευγουμε θελοντας κ μη τα επιδοξα καμακια? :tooth:
σορρυ δεν το ξανακανω.. δεν ηξερα οτι μουσικη ον δε ροαντ = ελλεηνιδισμος :rolleyes:
Ναι ρε η Apple έφτιαξε το ipod με αποκλειστικό target group 5 εκ. Ελλεινίδες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι άλλο θα ακούσουμε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
νομίζω ότι την είδα να σουλατσάρει στην πλατεία εψές αγκαλία με την τάλω....
Η πιτσούνω η άλλη μου το είπε κρυφά......
ναι ρε....μετά το πλακομούνι... [ευγενικά λεσβιακό] ...πήγαμε για ποτάκι....ζουλεύεις?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ρε χαζοβιολη ακόμα να καταλάβεις ότι όσα λες εσύ ή άλλοι ουδόλως με αγγίζουν; Ακόμα να πάρεις πρέφα ότι όποτε γουστάρω και βαριέμαι πετάω μια ατάκα και εσείς τρέχετε σαν τα σκυλια να μαζέψετε το ξεροκόματο. ΄Τι να με τσουξει βρε βλάκα ; το οτι μου λές παπαριές και πιστευεις οτι με ενοχλεί; και εσύ και πολλοι άλλοι; Η ότι προσπαθείς να μου τραβήξεις το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο; Ρε σύνελθε και αν έχεις σταλια αξιοπρέπειας τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεσαι με αυτόν τον τρόπο.  :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
ρε χαζοβιολη ακόμα να καταλάβεις ότι όσα λες εσύ ή άλλοι ουδόλως με αγγίζουν; Ακόμα να πάρεις πρέφα ότι όποτε γουστάρω και βαριέμαι πετάω μια ατάκα και εσείς τρέχετε σαν τα σκυλια να μαζέψετε το ξεροκόματο. ΄Τι να με τσουξει βρε βλάκα ; το οτι μου λές παπαριές και πιστευεις οτι με ενοχλεί; και εσύ και πολλοι άλλοι; Η ότι προσπαθείς να μου τραβήξεις το ενδιαφέρον με αυτόν τον τρόπο; Ρε σύνελθε και αν έχεις σταλια αξιοπρέπειας τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεσαι με αυτόν τον τρόπο.  :2funny:

Είναι φανερό ότι έχασες την ψυχραιμία σου, γλυκιά μου π...τάνα. Γι αυτό και από το πρώτο μου μήνυμα έβρισες. Τόσο δε σε νοιάζει, έ?? Σιγά να μην προσπαθώ να σου τραβήξω το ενδιαφέρον. ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΑΡΟ. Απλώς επιβεβαιώνεις όλους εμάς που σας τη λέμε. Άκου ξεφτιλίζομαι...Πλάκα έχεις...συνέχισε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δε μας είπες όμως τη γνώμη σου για τις χοντρές ελληνίδες και την κυτταρίτιδα της ελληνίδας.........

Επισκέπτης
δε μας είπες όμως τη γνώμη σου για τις χοντρές ελληνίδες και την κυτταρίτιδα της ελληνίδας.........

Μισό λεπτό να με κοιτάξω στον καθρέπτη και να μου ρθει έμπνευση.Α ναι η γνώμη μου ειναι ότι επειδή είμαι γεμάτη κυταρρίτιδα και χοντρέλω την έχω ακούσει και βγάζω κομπλεξ και απωθημένα.
Εσύ είσαι απο τα άγραφα. θα σου γίνω ψύχωση πρόσεξε. Αν έφτασες να ανοίγεις για μένα θρέντ..  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom