Επισκέπτης
θα καθοσουν στους καθηγητες με αλλα λογια?
μωρε οπου ηθελα θα καθομουν και θα ειχα οτι ηθελα!Τι να λεμε τωρα...
θα καθοσουν στους καθηγητες με αλλα λογια?
χρυση μου...αν ειμουν γυναικα δεν ξερω αν θα εδινα σημασια σε διαφορους ασχετους στον δρομο αλλα ξερω οτι θα ειχα τελιωσει με την κωλοσχολη μου ;)
Πλάκα με κάνετε ορισμένοι???
ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ......
Γκόμενες με τ'ακουστικά στ'αφτιά....γκόμενες στα παπάρια τους (μου δλδ)....γενικά αποξενωμένοι όλοι οι άνθρωποι....
Φυσικό το βλέπω...οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι...
Τέλος,πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας κ να μην σέβεσαι καθόλου τη γυναίκα ως γυναίκα κ όχι ως αντικείμενο..για να της την πέσεις στο δρόμο...λες κ είναι πουτάνα....βλέπω κάτι κάγκουρες...κάτι μάγκες που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό....να πειράζουν τα κοριτσάκια ή τις μεγαλύτερες κ νιώθω μαλάκας κ ντροπή για το είδος μου....τρισάθλιοι κ μαλάκες...κ μετά αναρωτιούνται γιατί οι γκόμενες βγαίνουν μόνες τους ή με φλούφληδες πλην όμως μετρημένους κ σοβαρούς.....
Αυτά κ συγγνώμη στους κάγκουρες...κ τους ψευτόμαγκες....
Πλάκα κάνεις φαντάζομαι...Δεν ειναι απαραιτητο..
Λιγο βυζι να δειξει καποια το περασε το μαθημα..
καλα δεν ειπα τπτ γιατι μου κανεις χειρονομιες? χαχαχαμωρε οπου ηθελα θα καθομουν και θα ειχα οτι ηθελα!Τι να λεμε τωρα...
τι καλα να ηταν ολα τοσο ευκολαΔεν ειναι απαραιτητο..
Λιγο βυζι να δειξει καποια το περασε το μαθημα..
εγω παντως την εκανα ενα χρονο παραπανω....μαλλον δεν ηξερα και πολλα ημουν μια απλη πτωχη πλην τιμια φοιτητρια
υ.γ. ειχαμε παντως εναν καθηγητη που θα του καθομουνα....χαχαχαχα
αλλα τα περναγα τα μαθηματα του ρε γμτ....ηταν ευκολα σχετικα...
Αν και στα χω μαζεψει, πετας κατι τετοια και .....
Συμφωνω απολυτως με το παραπανω ποστ που δειχνει οτι υπαρχει υλικο αλλα το δουλευεις ΑΜΑ θες και οσο το αφηνεις θα σε αφηνει...
καλα δεν ειπα τπτ γιατι μου κανεις χειρονομιες?χαχαχα
τι καλα να ηταν ολα τοσο ευκολα
τ οτι μπορει να δειξει κ να κανει κ να ρανει με τους καθηγητες δεν σημαινει πως οντως τα κανει κιολας... απλα ετσι θελουν να πιστευουν ορισμενοι για να βρισκουν κ αλλα να κατηγορουν τις ελληνιδες
Ευτυχώς που τα μάζεψες...γιατί το πρωί ήθελα την καμαριέρα για άλλες δουλειές....χαχαχαχαχα...
Ρε συ...άσε τις συμβουλές...άσε κ την κριτική...γράφε στα @@ σου τις μαλακίες μου...κ θα είσαι κουλ....αφού σε χαλάνε...χεχεχε..
Γιατι δεν εχω μεγαλα βυζια και μουνι για να περναω τα μαθηματα γαμωτο
Ξεκόλλααααααααααααααααα........................αν ζηλεύεις τράβα κάνε 2 επεμβασούλες....κουκλί θα σε κάνουν...2-3 χρόνια στη Συγγρού να μαζέψεις τα λεφτά για τις εγχειρήσεις...κ γυρίζεις στα θρανία...;)
Eγώ θα σου πω ???? Εγώ έχω να γαμήσω απ'τη μέρα που γεννήθηκα....ούτε κάν φαντάζομαι το πως είναι.....εγω περιμενω να μου πεις τι πρεπει να κανω για να γαμησω στριπτιζου (εκτος απο το να γινω μπραβος)
ναι ποτε δεν ειναι αργα...αυτα μου ελεγε και ενας φιλος μου
Ποιο γρηγορα θα κανω ετσι εξαλου
Ένα μόνο πρόβλημα θα έχεις...σαν μέλλουσα γκόμενα...μπορεί να σε περάσουν για ελλεηνίδα...μιας κ θα είσαι τράβελος...κ αφού οι ελλεηνίδες μοιάζουν με τραβέλια...τότε μπαίνεις κι εσύ στη συνομοταξία...
μα ελεινιδα θελω να ειμαι εξαλου Πως αλλιως θα περασω τα μαθηματα
Οι ξένες δεν έχουν βυζιά κ μουνί ή δεν ξέρουν την υπεραξία τους ??? ? xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ε ναι σου κρύβω την αλήθεια. Το κάνω γι αλλους μυστικούς λόγους τους οποίους δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατι είναι μια πλεκτάνη που έχουμε στήσει εναντίον σας... αλλα έχω δώσει όρκο και δεν μπορώ να την πω. Είναι και που ειμαι και ολιγόλογη μαλλον..