Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χρυση μου...αν ειμουν γυναικα δεν ξερω αν θα εδινα σημασια σε διαφορους ασχετους στον δρομο αλλα ξερω οτι θα ειχα τελιωσει με την κωλοσχολη μου ;)

εγω παντως την εκανα ενα χρονο παραπανω....μαλλον δεν ηξερα και πολλα ημουν μια απλη πτωχη πλην τιμια φοιτητρια :P

υ.γ. ειχαμε παντως εναν καθηγητη που θα του καθομουνα....χαχαχαχα
αλλα τα περναγα τα μαθηματα του ρε γμτ....ηταν ευκολα σχετικα... :P

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πλάκα με κάνετε ορισμένοι???

ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ......

Γκόμενες με τ'ακουστικά στ'αφτιά....γκόμενες στα παπάρια τους (μου δλδ)....γενικά αποξενωμένοι όλοι οι άνθρωποι....

Φυσικό το βλέπω...οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι...

Τέλος,πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας κ να μην σέβεσαι καθόλου τη γυναίκα ως γυναίκα κ όχι ως αντικείμενο..για να της την πέσεις στο δρόμο...λες κ είναι πουτάνα....βλέπω κάτι κάγκουρες...κάτι μάγκες που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό....να πειράζουν τα κοριτσάκια ή τις μεγαλύτερες κ νιώθω μαλάκας κ ντροπή για το είδος μου....τρισάθλιοι κ μαλάκες...κ μετά αναρωτιούνται γιατί οι γκόμενες βγαίνουν μόνες τους ή με φλούφληδες πλην όμως μετρημένους κ σοβαρούς.....

Αυτά κ συγγνώμη στους κάγκουρες...κ τους ψευτόμαγκες....

Αν και στα χω μαζεψει, πετας κατι τετοια και .....

Συμφωνω απολυτως με το παραπανω ποστ που δειχνει οτι υπαρχει υλικο *στο πανω κεφαλι αλλα το δουλευεις ΑΜΑ θες και οσο το αφηνεις θα σε αφηνει...

3 χρονια στο Λονδινο επηξα στο να βλεπω αντρες,γυναικες,νεους,γερους,λευκους,μαυρους με ακουστικα στο αυτι. στο λεωφορειο,στο γυμναστηριο, στο δρομο.. παντου ακουστικα... και οχι οτι να ναι! I POD μονο. κοινωνικοτης μηδεν

Καμακι στο δρομο ? πως ειναι να περναει αμαξι με 5 μαυρους μεσα, με 5 ινδους, με 5 αγγλους, να κανουν καμακι στις γκομενες και αυτες να απαντουν,να βριζουν,να πιανουν κουβεντα,να αγνοουν  ? ? ειναι εγκλημα αυτο ?

η διαφορα ειναι οτι ο ξενος θα πει κατι και αν  φαει χυλοπιτα δεν θα πει "ελεεινιδα πουτανα χοντρη ασχημη, θα παω να γαμαω εσκιμωες που εκτιμουν και ξερουν".. θα φυγει πολυ περισσοτερο πολιτισμενα στις περισσοτερες περιπτωσεις.  

Τελευταια στο δρομο κανουν καμακι και εδω στην Αθηνα γκομενες απο το αμαξι. Ενταξει δεν λενε.."Πω τι ωραιος πουτσος εισαι συ ", αλλα με ενα χαμογελο, ενα κεφαλογυρισμα και συρμα στις υπολοιπες.. ενα "γεια" ειναι τρομερη προοδος για τα ελληνικα δεδομενα. Με φτιαχνει αλλα δεν μου αρεσει να γινομαι θηραμα!

Ολα παιζουν παιδια.μου εχει τυχει ξημερωματα κυριακης να πιασω κουβεντα στη σταδιου σε διπλανο αμαξι και στο καπακι να σταματαμε στην πλ.συνταγματος για τηλεφωνα κ.λ.π.

Οπως ειπε πολυ σοφα ενας τυπος εδω μεσα. η ζωη ειναι εκει εξω. αν δεν την γνωρισεις θα κατηγορεις θεους και δαιμονες. αλλα εκει ειναι και περιμενει ολους εσας που βγαζετε χολη εδω μεσα. και τους ωραιους και τους ασχημους

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μωρε οπου ηθελα θα καθομουν και θα ειχα οτι ηθελα!Τι να λεμε τωρα... :birdman:
καλα δεν ειπα τπτ γιατι μου κανεις χειρονομιες? χαχαχα
Δεν ειναι απαραιτητο..
Λιγο βυζι να δειξει καποια το περασε το μαθημα..
τι καλα να ηταν ολα τοσο ευκολα :P
τ οτι μπορει να δειξει κ να κανει κ να ρανει με τους καθηγητες δεν σημαινει πως οντως τα κανει κιολας... απλα ετσι θελουν να πιστευουν ορισμενοι για να βρισκουν κ αλλα να κατηγορουν τις ελληνιδες :tooth:

Επισκέπτης
εγω παντως την εκανα ενα χρονο παραπανω....μαλλον δεν ηξερα και πολλα ημουν μια απλη πτωχη πλην τιμια φοιτητρια :P

αχ αχ τις δυναμεις σας δεν ξερετε? :boobies: :boobies: :boobies:

υ.γ. ειχαμε παντως εναν καθηγητη που θα του καθομουνα....χαχαχαχα
αλλα τα περναγα τα μαθηματα του ρε γμτ....ηταν ευκολα σχετικα... :P

ε ρε κατι ατυχιες γαμωτο

Επισκέπτης
Αν και στα χω μαζεψει, πετας κατι τετοια και .....

Συμφωνω απολυτως με το παραπανω ποστ που δειχνει οτι υπαρχει υλικο αλλα το δουλευεις ΑΜΑ θες και οσο το αφηνεις θα σε αφηνει...

Ευτυχώς που τα μάζεψες...γιατί το πρωί ήθελα την καμαριέρα για άλλες δουλειές....χαχαχαχαχα...

Ρε συ...άσε τις συμβουλές...άσε κ την κριτική...γράφε στα @@ σου τις μαλακίες μου...κ θα είσαι κουλ....αφού σε χαλάνε...χεχεχε..

Επισκέπτης
καλα δεν ειπα τπτ γιατι μου κανεις χειρονομιες?χαχαχα

Γιατι δεν εχω μεγαλα βυζια και μουνι για να περναω τα μαθηματα γαμωτο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

τι καλα να ηταν ολα τοσο ευκολα :P
τ οτι μπορει να δειξει κ να κανει κ να ρανει με τους καθηγητες δεν σημαινει πως οντως τα κανει κιολας... απλα ετσι θελουν να πιστευουν ορισμενοι για να βρισκουν κ αλλα να κατηγορουν τις ελληνιδες :tooth:

οχι σε αυτο δεν σας κατηγορω...σας ζηλευω :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ευτυχώς που τα μάζεψες...γιατί το πρωί ήθελα την καμαριέρα για άλλες δουλειές....χαχαχαχαχα...

Ρε συ...άσε τις συμβουλές...άσε κ την κριτική...γράφε στα @@ σου τις μαλακίες μου...κ θα είσαι κουλ....αφού σε χαλάνε...χεχεχε..

εγω περιμενω να μου πεις τι πρεπει να κανω για να γαμησω στριπτιζου (εκτος απο το να γινω μπραβος)  :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαι χαζη δλδ που δεν καθησα σε κανενα καθηγητη? χαχαχαχχα

Επισκέπτης
Γιατι δεν εχω μεγαλα βυζια και μουνι για να περναω τα μαθηματα γαμωτο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

Ξεκόλλααααααααααααααααα........................αν ζηλεύεις τράβα κάνε 2 επεμβασούλες....κουκλί θα σε κάνουν...2-3 χρόνια στη Συγγρού να μαζέψεις τα λεφτά για τις εγχειρήσεις...κ γυρίζεις στα θρανία...;)

Επισκέπτης
Ξεκόλλααααααααααααααααα........................αν ζηλεύεις τράβα κάνε 2 επεμβασούλες....κουκλί θα σε κάνουν...2-3 χρόνια στη Συγγρού να μαζέψεις τα λεφτά για τις εγχειρήσεις...κ γυρίζεις στα θρανία...;)

ναι ποτε δεν ειναι αργα...αυτα μου ελεγε και ενας φιλος μου :boobies: :boobies: :boobies:
Ποιο γρηγορα θα κανω ετσι εξαλου :uglystupid:

Επισκέπτης
εγω περιμενω να μου πεις τι πρεπει να κανω για να γαμησω στριπτιζου (εκτος απο το να γινω μπραβος)  :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:
Eγώ θα σου πω ???? Εγώ έχω να γαμήσω απ'τη μέρα που γεννήθηκα....ούτε κάν φαντάζομαι το πως είναι.....:) :) :)

Πιστεύω με 3-4 πράσινα....έχεις κ ρέστα....:P :P :P

Επισκέπτης
ναι ποτε δεν ειναι αργα...αυτα μου ελεγε και ενας φιλος μου :boobies: :boobies: :boobies:
Ποιο γρηγορα θα κανω ετσι εξαλου :uglystupid:

Ένα μόνο πρόβλημα θα έχεις...σαν μέλλουσα γκόμενα...μπορεί να σε περάσουν για ελλεηνίδα...μιας κ θα είσαι τράβελος...κ αφού οι ελλεηνίδες μοιάζουν με τραβέλια...τότε μπαίνεις κι εσύ στη συνομοταξία... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ένα μόνο πρόβλημα θα έχεις...σαν μέλλουσα γκόμενα...μπορεί να σε περάσουν για ελλεηνίδα...μιας κ θα είσαι τράβελος...κ αφού οι ελλεηνίδες μοιάζουν με τραβέλια...τότε μπαίνεις κι εσύ στη συνομοταξία... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μα ελεινιδα θελω να ειμαι εξαλου :boobies: :boobies: :boobies: Πως αλλιως θα περασω τα μαθηματα :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχχχχχχχχχχχχχχχ εβαλα τα χερακια μου κι εβγαλα τα ματακια μουυυυυυυυυυυ

πραουντ του μπι ελλεηνιδα :rockon: :birdman:
πραουντ του χαβ σελουλαιτ :rockon: :birdman:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
6858 πόστς για τις Ελλεεινίδες ??? Μα καλά γιατί τις δίνεται τόσο αξία.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
Ε ναι σου κρύβω την αλήθεια. Το κάνω γι αλλους μυστικούς λόγους τους οποίους δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατι είναι μια πλεκτάνη που έχουμε στήσει εναντίον σας... αλλα έχω δώσει όρκο και δεν μπορώ  να την πω. Είναι και που ειμαι και ολιγόλογη μαλλον..
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τίποτα δεν μπορείς να μου κρύψεις. Σας διαβάζω σαν ανοιχτό βιβλίο. Και σας ξέρω πολύ-πολύ καλά. Γι αυτό σας τη λέω άλλωστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom