doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εριναλλλ γιατι τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο?
Είναι φανερό ότι έχασες την ψυχραιμία σου, γλυκιά μου π...τάνα. Γι αυτό και από το πρώτο μου μήνυμα έβρισες. Τόσο δε σε νοιάζει, έ?? Σιγά να μην προσπαθώ να σου τραβήξω το ενδιαφέρον. ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΑΡΟ. Απλώς επιβεβαιώνεις όλους εμάς που σας τη λέμε. Άκου ξεφτιλίζομαι...Πλάκα έχεις...συνέχισε.
εριναλλλ γιατι τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο?
δε μας είπες όμως τη γνώμη σου για τις χοντρές ελληνίδες και την κυτταρίτιδα της ελληνίδας.........
oxi φιλε η εριναλ κ οι διαφορες αλλες δεν εχουν κυτταριτιδα.Ειναι θεες γεννημενες για να κανουν σεξ ο γκομενος τους ειναι ο Μπρατ Πιτ κ νομιζουν οτι μπορουν να κρινουν τους παντες κ τα παντα.Το επιχειρημα οτι μπαινετε κ πετατε ατακες για να σπασετε πλακα ειναι τελειως ακυρο αλλα αν οντως ισχυει ειστε ακομα πιο κομπλεξικες
φιλακια :-*
Μην με αποκαλεις γλυκιά. θα ακούσεις και άλλα ..
Δεν έχω πρόβλημα. Έχω πιο πλούσιο λεξιλόγιο από σένα. Βρίσε, βρίσε στο τέλος κάτι θα μείνει...για να παραφράσουμε και το μόττο γνωστού ιστορικού προσώπου.
το: "σπανω πλακα" ειναι το σωστο εριναλλλΜα εγω δεν είπα ποτε οτι μπαίνω και σπάζω πλάκα. Επίσης πραγματι είμαι μπάζο και αγάμητη. Δεν σε καταλαβαίνω παλικάρι..
Αλλά όλα κι όλα, τα μπινελίκια θα τα τρώτε μερικοί μερικοί..
ακόμα δε μας έχεις πει τη γνώμη σου για τις χοντρές ελληνίδες και την κυτταρίτιδα.Ναι και εγώ είμαι υπέρ της μάθησης με΄την μέθοδο του πυξ λαξ
εσυ μπαιτ εισαι μουναρα το ξερω,η εριναλλλ ειναι χοντρη και με κυτταριτιδααμα λεω μας βρηκε αλλος παλαιος
χαχαχαχαχαχαχαχα
εγω παντως ειμαι μπαζο μαχατμαγκαντι
κ μπαινω για να νευριαζω τ αγορια
ετσι το χω βιτσιο ρε παιδι μου
ειμαι 800 κιλα με κυτταριτιδα απο τον αστραγαλο μεχρι το μετωπο
η ερι ειναι 801 κιλα κ την κοροιδευω
ακόμα δε μας έχεις πει τη γνώμη σου για τις χοντρές ελληνίδες και την κυτταρίτιδα.
εσυ μπαιτ εισαι μουναρα το ξερω,η εριναλλλ ειναι χοντρη και με κυτταριτιδα
εσυ μπαιτ εισαι μουναρα το ξερω,η εριναλλλ ειναι χοντρη και με κυτταριτιδα
Τις: erinal, siasia, rouli, Agrimi, OXIA, Bite,thaleia,mounitsa μην τις πειράζετε. Τις υπόλοιπες σκίστε τις!!! Έτσι κι αλλιώς κλώνοι τους είναι!!!να πω εγω?
σουζα καθομαι και ειμαι ολος αυτια,μπορει να εισαι χοντρη και αγαμητη μπαζολα αλλα απο μυαλο σκιζειςΓιαυτο σε πάω ρε δωρήτη γιατι προσέχεις όταν μιλάω. :-*
ακόμα δε μας έχεις πει τη γνώμη σου για τις χοντρές ελληνίδες και την κυτταρίτιδα.
τι νουμερο ηταν?Επειδή σήμερα έφαγα ενα πακέτο μακαρόνια και μπορώ να πω κάπως χόρτασα.. οπότε είμαι και ευτυχισμένη που δεν έφαγα 1,5 πακέτο γιατί δεν έχω τύψεις, θα μιλήσω σοβαρά:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κόμπλεξ μια παχουλή γυναίκα με κυτταρίτιδα. Οταν θεωρείται προσόν και ομορφια το αψεγάδιαστο - και όσο θεωρείται κοινωνικά μεμπτό και αισθητικά απρεπές το χοντρο, θα δημιουργεί στην ψυχή μια γυναίκας αναταραχή οποιαδήποτε μειονεξία σχετική. Βέβαια θεωρώ ότι αν έχει δουλευτεί ο νους ίσως περιοριζεται η λειτουργία του κομπλεξ, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι εξαίρεση δυστυχώς και ίσως δεν συνανταται συχνά.
Συμπερασματικά και επειδή αρέσκεσαι στις εκθέσεις ιδεών, θα τολμήσω να πω ότι σε κάθε άνθρωπο μπορεί κανείς να συναντήσει το φαινόμενο του κομπλεξισμού συνυφασμένο με μειονεξίες που πιθανόν ο ίδιος παρουσιάζει η νομίζει ότι διατηρεί.
Πάλι οφ τόπικ ρε γμτ ειμαι...
Επειδή σήμερα έφαγα ενα πακέτο μακαρόνια και μπορώ να πω κάπως χόρτασα.. οπότε είμαι και ευτυχισμένη που δεν έφαγα 1,5 πακέτο γιατί δεν έχω τύψεις, θα μιλήσω σοβαρά:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κόμπλεξ μια παχουλή γυναίκα με κυτταρίτιδα. Οταν θεωρείται προσόν και ομορφια το αψεγάδιαστο - και όσο θεωρείται κοινωνικά μεμπτό και αισθητικά απρεπές το χοντρο, θα δημιουργεί στην ψυχή μια γυναίκας αναταραχή οποιαδήποτε μειονεξία σχετική. Βέβαια θεωρώ ότι αν έχει δουλευτεί ο νους ίσως περιοριζεται η λειτουργία του κομπλεξ, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι εξαίρεση δυστυχώς και ίσως δεν συνανταται συχνά.
Συμπερασματικά και επειδή αρέσκεσαι στις εκθέσεις ιδεών, θα τολμήσω να πω ότι σε κάθε άνθρωπο μπορεί κανείς να συναντήσει το φαινόμενο του κομπλεξισμού συνυφασμένο με μειονεξίες που πιθανόν ο ίδιος παρουσιάζει η νομίζει ότι διατηρεί.
Πάλι οφ τόπικ ρε γμτ ειμαι...