Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή σήμερα έφαγα ενα πακέτο μακαρόνια και μπορώ να πω κάπως χόρτασα.. οπότε είμαι και ευτυχισμένη που δεν έφαγα 1,5 πακέτο γιατί δεν έχω τύψεις, θα μιλήσω σοβαρά:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κόμπλεξ μια παχουλή γυναίκα με κυτταρίτιδα. Οταν θεωρείται προσόν και ομορφια το αψεγάδιαστο - και όσο θεωρείται κοινωνικά μεμπτό και αισθητικά απρεπές το χοντρο, θα δημιουργεί στην ψυχή μια γυναίκας αναταραχή οποιαδήποτε μειονεξία σχετική. Βέβαια θεωρώ ότι αν έχει δουλευτεί ο νους ίσως περιοριζεται η λειτουργία του κομπλεξ, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι εξαίρεση δυστυχώς και ίσως δεν συνανταται συχνά.
Συμπερασματικά και επειδή αρέσκεσαι στις εκθέσεις ιδεών, θα τολμήσω να πω ότι σε κάθε άνθρωπο μπορεί κανείς να συναντήσει το φαινόμενο του κομπλεξισμού συνυφασμένο με μειονεξίες που πιθανόν ο ίδιος παρουσιάζει η νομίζει ότι διατηρεί.
Πάλι οφ τόπικ ρε γμτ ειμαι...
τα είπες όλα έστω και με την τρίτη προσπάθεια.
Ολυμπιακό μετάλλιο ανδρείας στην έριναλ που επιτέλους μας είπε τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος.

Υ.Γ.
Το κακό με τις ελληνίδες είναι ότι θεωρούν το αψεγάδιαστο ουτοπία όταν σε άλλα μέρη του κόσμου είναι ο κοινός τόπος.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ολυμπιακό μετάλλιο ανδρείας στην έριναλ που επιτέλους μας είπε τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος.

Υ.Γ.
Το κακό με τις ελληνίδες είναι ότι θεωρούν το αψεγάδιαστο ουτοπία όταν σε άλλα μέρη του κόσμου είναι ο κοινός τόπος.....
εγω παντως την γουσταρω την εριναλλλ,εχω ακουσει οτι οι χοντρες ειναι καλες στο σεξ και σφιχτομουνες :rockon:

Επισκέπτης
θέλω να κάνω μια σημείωση σε αυτό που λες. Μπορεί να είσαι χοντρη με κυτταρίτιδα και όλα τα σχετικά, αλλά από μέσα σου να πηγάζει μια απίστευτη σεξουαλικότητα και αυτοπεποιθηση κ όλο αυτό να μετουσιώνεται σε θηλυκότητα, κάτι το οποίο εμείς οι άντρες δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και μερικές φορές μετράει από το να είσαι άλλη μια όμορφη γυναίκα από τις πολλές - αρα ισχύει η λογική της διαφορετικότητας

Ναι πιθανόν να συμβαίνει και αυτό. Υπάρχουν πολλες συνισταμένες στην δημιουργία μιας προσωπικότητας. Η δική μου για παράδειγμα είναι διαβολικά προβοκατόρικη και απόλυτη. Αλλά αυτό δεν με κάνει απλά διαφορετική, με κάνει απρόσιτη σε όποιον δεν το παρατηρεί και όποιον αδυνατεί να ελιχθεί.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης

Υ.Γ.

Το αψεγάδιστο είναι /δεν είναι ουτοποια, δεν μας ενδιαφέρει. Διότι αψεγάδιαστος άνθρωπος ισον θεος η δαίμονας.. Και πιθανόν και βαρετός..
Αλλά εμένα δυστυχως η φύση μου δωσε το δικαίωμα να δίνω σημασία στο νου γιατι πάσχω απο σωμα, και να φέρομαι αλαζονικά σε όσους τείνουν να θεωρούν το ποταπό σημαντικό.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το αψεγάδιστο είναι /δεν είναι ουτοποια, δεν μας ενδιαφέρει. Διότι αψεγάδιαστος άνθρωπος ισον θεος η δαίμονας.. Και πιθανόν και βαρετός..
Αλλά εμένα δυστυχως η φύση μου δωσε το δικαίωμα να δίνω σημασία στο νου γιατι πάσχω απο σωμα, και να φέρομαι αλαζονικά σε όσους τείνουν να θεωρούν το ποταπό σημαντικό.
εχυσα :cum:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να μου φέρεις ένα ποαράδειγμα θεού ή δαίμονα που υπήρξε βαρετός..
φαντάζομαι ότι φέρεσαι και αλαζονικά στο αρχαιοελληνικό πρότυπο.........που προσεγγίζει πολύ το ποταπό που εγώ θεωρώ σημαντικό..........

Επισκέπτης
εδω κανατε φιλοσοφια τα κιλα μιας γκομενας,με τις ελληνιδες εναι το προβλημα?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μετά το Φέθρυ, ο Persona θα τα φτιάξει και με την erinal.
Έλεος, όλα τα παρά φύσιν έχω δει εδώ μέσα... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom