Επισκέπτης
τι νουμερο ηταν?
Νόμιζα ότι σε αυτό το σπίτι μόνο εγώ είμαι νούμερο.
τι νουμερο ηταν?
Επίσης πραγματι είμαι μπάζο και αγάμητη.
τα είπες όλα έστω και με την τρίτη προσπάθεια.Επειδή σήμερα έφαγα ενα πακέτο μακαρόνια και μπορώ να πω κάπως χόρτασα.. οπότε είμαι και ευτυχισμένη που δεν έφαγα 1,5 πακέτο γιατί δεν έχω τύψεις, θα μιλήσω σοβαρά:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κόμπλεξ μια παχουλή γυναίκα με κυτταρίτιδα. Οταν θεωρείται προσόν και ομορφια το αψεγάδιαστο - και όσο θεωρείται κοινωνικά μεμπτό και αισθητικά απρεπές το χοντρο, θα δημιουργεί στην ψυχή μια γυναίκας αναταραχή οποιαδήποτε μειονεξία σχετική. Βέβαια θεωρώ ότι αν έχει δουλευτεί ο νους ίσως περιοριζεται η λειτουργία του κομπλεξ, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι εξαίρεση δυστυχώς και ίσως δεν συνανταται συχνά.
Συμπερασματικά και επειδή αρέσκεσαι στις εκθέσεις ιδεών, θα τολμήσω να πω ότι σε κάθε άνθρωπο μπορεί κανείς να συναντήσει το φαινόμενο του κομπλεξισμού συνυφασμένο με μειονεξίες που πιθανόν ο ίδιος παρουσιάζει η νομίζει ότι διατηρεί.
Πάλι οφ τόπικ ρε γμτ ειμαι...
69τι νουμερο ηταν?
εγω παντως την γουσταρω την εριναλλλ,εχω ακουσει οτι οι χοντρες ειναι καλες στο σεξ και σφιχτομουνεςτα είπες όλα έστω και με την τρίτη προσπάθεια.
Ολυμπιακό μετάλλιο ανδρείας στην έριναλ που επιτέλους μας είπε τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος.
Υ.Γ.
Το κακό με τις ελληνίδες είναι ότι θεωρούν το αψεγάδιαστο ουτοπία όταν σε άλλα μέρη του κόσμου είναι ο κοινός τόπος.....
εχω ακουσει οτι οι χοντρες ειναι καλες στο σεξ και σφιχτομουνες
θέλω να κάνω μια σημείωση σε αυτό που λες. Μπορεί να είσαι χοντρη με κυτταρίτιδα και όλα τα σχετικά, αλλά από μέσα σου να πηγάζει μια απίστευτη σεξουαλικότητα και αυτοπεποιθηση κ όλο αυτό να μετουσιώνεται σε θηλυκότητα, κάτι το οποίο εμείς οι άντρες δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και μερικές φορές μετράει από το να είσαι άλλη μια όμορφη γυναίκα από τις πολλές - αρα ισχύει η λογική της διαφορετικότητας
Κάτω τα χέρια από το κορίτσι μου, έτσι; Αντε μη γίνουμε εδω μέσα!!!εγω παντως την γουσταρω την εριναλλλ,εχω ακουσει οτι οι χοντρες ειναι καλες στο σεξ και σφιχτομουνες
Εχει την θέλξη στο σταρ.. πω πω πω κόλασηεγω παντως την γουσταρω την εριναλλλ,εχω ακουσει οτι οι χοντρες ειναι καλες στο σεξ και σφιχτομουνες
Κάτω τα χέρια από το κορίτσι μου, έτσι; Αντε μη γίνουμε εδω μέσα!!!
Εχει την θέλξη στο σταρ.. πω πω πω κόλαση
Αλλά με κάνει απρόσιτη σε όποιον δεν το παρατηρεί και όποιον αδυνατεί να ελιχθεί.
φτανει και για τους δυο μας,τι στο διαολο 200 κιλα ειναιΚάτω τα χέρια από το κορίτσι μου, έτσι; Αντε μη γίνουμε εδω μέσα!!!
τα είπες όλα έστω και με την τρίτη προσπάθεια.
Ολυμπιακό μετάλλιο ανδρείας στην έριναλ που επιτέλους μας είπε τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος.
Υ.Γ.
Το κακό με τις ελληνίδες είναι ότι θεωρούν το αψεγάδιαστο ουτοπία όταν σε άλλα μέρη του κόσμου είναι ο κοινός τόπος.....
εχυσαΤο αψεγάδιστο είναι /δεν είναι ουτοποια, δεν μας ενδιαφέρει. Διότι αψεγάδιαστος άνθρωπος ισον θεος η δαίμονας.. Και πιθανόν και βαρετός..
Αλλά εμένα δυστυχως η φύση μου δωσε το δικαίωμα να δίνω σημασία στο νου γιατι πάσχω απο σωμα, και να φέρομαι αλαζονικά σε όσους τείνουν να θεωρούν το ποταπό σημαντικό.
Το αψεγάδιστο είναι /δεν είναι ουτοποια, δεν μας ενδιαφέρει. Διότι αψεγάδιαστος άνθρωπος ισον θεος η δαίμονας.. Και πιθανόν και βαρετός..
Αλλά εμένα δυστυχως η φύση μου δωσε το δικαίωμα να δίνω σημασία στο νου γιατι πάσχω απο σωμα, και να φέρομαι αλαζονικά σε όσους τείνουν να θεωρούν το ποταπό σημαντικό.
είμαι καβλιάρης τι να κάμω;Μετά το Φέθρυ, ο Persona θα τα φτιάξει και με την erinal.
Έλεος, όλα τα παρά φύσιν έχω δει εδώ μέσα...