Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
καλα λες
που να ειχα μεγαλωσει κιολας σ αυτη την κοινωνια για την οποια κοπτεσαι τοσο πολυ
πωωω.. δεν θα την παλευα με τπτ ε? .. θα ημουν 7857478569789 φορες χειροτερη θα εσπαγα ολα τα ρεκορ

τα χαπακια τι ωρα στα δινουνε?
Καλά, εσύ Bite έχεις τον τίτλο της μις Ελλεηνίδας εδώ μέσα, σιγά μην είχα την απαίτηση να δεις τον Ελλεηνισμό της κοινωνίας μας. Όποιος έχει το τέρας ήδη μέσα του φυσικά και δεν το βλέπει έξω...Τσατσιλίκι εδώ μέσα, ανούσιες δημοσιεύσεις και υφάκι απλά και μόνο επειδή έχεις μια τρύπα ανάμεσα στα σκέλια σου και περιτριγυρίζεσαι από 60.000 τσωλές...
Εδω υπαρχει ενας ερωτας ....μεεεγγααααλλλοοοοος :cheesy:

Επισκέπτης
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής φαινόμενο: πας στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο, οπουδήποτε, και ένα μεγάλο ποσοστό από τα ωραία και πολύ ωραία κορίτσια,  όχι μόνο είναι απομονωμένο από το περιβάλλον με ακουστικά (πράγμα που το κάνουν και οι λιγότερες όμορφες), αλλά έχει το βλέμμα στο άπειρο και γενικά αποφεύγει με κάθε τρόπο να διασταυρώσει το βλέμμα της με το δικό σου. Εγώ που είμαι και ωραίος  :dancing: έχω αγανακτήσει πια. Μα τόσο λίγες πια καταδέχονται έστω και να κοιτάξουν ένα χαμογελαστό πρόσωπο για ένα δευτερόλεπτο;  :grin: Είπαμε, το κάνουν για να μην τις παρεξηγήσουμε ενδεχομένως, αλλά μόνο σνομπισμό δείχνει αυτό, τόσο πολύ που γίνεται.

Έχετε υπόψη σας αν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο; Με ποιον τρόπο το αντιμετωπίζετε, ειδικά εάν θέλετε να πιάσετε κουβέντα (αυτό για τα "ξερά καμάκια" ταιριάζει πιο πολύ, αλλά μιας και μιλάμε για ελληνίδες θα ήθελα να ρωτήσω απόψεις και εμπειρίες)

εσύ τι κάνεις γι αυτό;
Μην περιμένετε από την πατρίδα να κάνει κατι για εσάς, κάντε εσείς κάτι για την πατρίδα, JFK ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής φαινόμενο: πας στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο, οπουδήποτε, και ένα μεγάλο ποσοστό από τα ωραία και πολύ ωραία κορίτσια,  όχι μόνο είναι απομονωμένο από το περιβάλλον με ακουστικά (πράγμα που το κάνουν και οι λιγότερες όμορφες), αλλά έχει το βλέμμα στο άπειρο και γενικά αποφεύγει με κάθε τρόπο να διασταυρώσει το βλέμμα της με το δικό σου. Εγώ που είμαι και ωραίος  :dancing: έχω αγανακτήσει πια. Μα τόσο λίγες πια καταδέχονται έστω και να κοιτάξουν ένα χαμογελαστό πρόσωπο για ένα δευτερόλεπτο;  :grin: Είπαμε, το κάνουν για να μην τις παρεξηγήσουμε ενδεχομένως, αλλά μόνο σνομπισμό δείχνει αυτό, τόσο πολύ που γίνεται.

Έχετε υπόψη σας αν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο; Με ποιον τρόπο το αντιμετωπίζετε, ειδικά εάν θέλετε να πιάσετε κουβέντα (αυτό για τα "ξερά καμάκια" ταιριάζει πιο πολύ, αλλά μιας και μιλάμε για ελληνίδες θα ήθελα να ρωτήσω απόψεις και εμπειρίες)

πειραζει κ που ακουμε μουσικη στο δρομο τωρα κ αποφευγουμε θελοντας κ μη τα επιδοξα καμακια? :tooth:
σορρυ δεν το ξανακανω.. δεν ηξερα οτι μουσικη ον δε ροαντ = ελλεηνιδισμος :rolleyes:

Επισκέπτης

Θα σου πω γιατι το κάνω εγώ.
Σιχάθηκα τους θορύβους της πόλης. Θέλω ένα όμορφο φόντο στο βάδισμά μου. Στο λεοφωρείο όταν βρίζονται για τις θέσεις, όταν ο καθένας με ασέβεια σκουντά, τραβά, σπρωχνει και δεν ενδιαφέρεται για τον διπλανό του, βουτηγμένος στις σκέψεις και στα προβλήματα, εγώ παύω να ακούω και βυθίζομαι στην μουσική. Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτή την μιζέρια της υστερικής καθημερινότητας έστω για λίγα λεπτά. Βάζω τα ακουστικά μου.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
Σιχάθηκα τους θορύβους της πόλης. Θέλω ένα όμορφο φόντο στο βάδισμά μου. Στο λεοφωρείο όταν βρίζονται για τις θέσεις, όταν ο καθένας με ασέβεια σκουντά, τραβά, σπρωχνει και δεν ενδιαφέρεται για τον διπλανό του, βουτηγμένος στις σκέψεις και στα προβλήματα, εγώ παύω να ακούω και βυθίζομαι στην μουσική. Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτή την μιζέρια της υστερικής καθημερινότητας έστω για λίγα λεπτά. Βάζω τα ακουστικά μου.

Κλασική, ανόητη, μη απάντηση Ελεηνίδας.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
πειραζει κ που ακουμε μουσικη στο δρομο τωρα κ αποφευγουμε θελοντας κ μη τα επιδοξα καμακια? :tooth:
σορρυ δεν το ξανακανω.. δεν ηξερα οτι μουσικη ον δε ροαντ = ελλεηνιδισμος :rolleyes:

Το αιώνιο κόμπλεξ σας. Όποιος σας κοιτάξει ακόμα και επιδοκιμαστικά έστω  και για λίγο, σας καμακώνει. Και σεις βέβαια σαν ηθικές κοπέλες ποτέ δεν ενδίδετε. Μη τυχόν και δώσετε λάθος εντύπωση και σας περάσει για εύκολες. Τι θα πουν οι συγγενείς και οι γνωστοί μετά??

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506

Δε χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις, αγόρι μου. Τόσες Ευρωπαίες υπάρχουν. Για τα σοβαρά μην ασχολείσαι με Ελεηνίδες.

Επισκέπτης
Θέλω ένα όμορφο φόντο στο βάδισμά μου.

Βρε καλή μου, το να σου πει κάποιος δυο όμορφα λογάκια που θα σε ανεβάσουν κ ενδεχομένως να σου φτιάξουν τη μέρα, δεν είναι δα και τόσο άσχημο φόντο....;; ίσα-ίσα θα έλεγα τουναντιον...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ακόμη εδώ είστε και σχολιαζετε για τις ανοητες ελλεεινιδες? Δεν ακολουθειτε το παραδειγμα μου, πηγαιντε εξωτερικο να δειτε τις πραγματικα ωραιες γυναικες που θα σας κοιταξουν, θα σας γουσταρουν ειτε για τα λεφτα σας ειτε γι αυτο που ειστε..Αφου υπαρχουν οι Λετονες, οι δανεζες, οι σουηδεζες, οι πολωνεζες, οι ρωσιδουλες ,τι σκατα ασχολειστε με τις αποβλακωμενες που ζουνε εδω αναμεσα στα ποδια μας?? Πιστευετε οτι οι δικες μας ειναι ωραιες μηπως?..Καμμια δεν ειναι ωραια, ολες ειναι πατσολες αγαμητες και αυτο φαινεται στο ματι τους αν τις καλοδειτε!!Οι ωραίες γυναικες, τα αστερια που περνανε διπλα σου και σε σκιαζουν ειναι εκει εξω..ΌΧΙ ΟΙ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕς ΤΟΥ 160 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΚΩΛΟΥ!! ΟΥΣΤ αγαμητες που μου γραφετε εδω μεσα και μου γυριζετε τα συκωτια..ΟΥΣΤ χωριατισσες της ευρωπης.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

νατη τη βλεπετε ρε παληκαρια?..
νατη η ελλεεινιδα ,η κλασικη η αγαμητη εδω εχουμε ενα παραδειγμα που κανει μπαμ..
κομπλεξικη, ορφανη απο σεξουαλικοτητα, αγαμητη που αντι να κοιταξει κανενα αγορακι κλεινεται στον κοσμο της και στη μουσικη της..αντι να ζησει την ζωη της, της γυρναει την πλατη..κοριτσι μου μεταναστευσε!!

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
..Καμμια δεν ειναι ωραια, ολες ειναι πατσολες αγαμητες και αυτο φαινεται στο ματι τους αν τις καλοδειτε!!Οι ωραίες γυναικες, τα αστερια που περνανε διπλα σου και σε σκιαζουν ειναι εκει εξω..ΌΧΙ ΟΙ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕς ΤΟΥ 160 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΚΩΛΟΥ!! ΟΥΣΤ αγαμητες που μου γραφετε εδω μεσα και μου γυριζετε τα συκωτια..ΟΥΣΤ χωριατισσες της ευρωπης.

σους... μιλησε το ομορφοπαιδο.. ο αρχοντολεβεντης..

και θα το επαναλαβω..

εσυ τι μουμερο τσαρουχι φορας????

Επισκέπτης
Κλασική, ανόητη, μη απάντηση Ελεηνίδας.

Ε ναι σου κρύβω την αλήθεια. Το κάνω γι αλλους μυστικούς λόγους τους οποίους δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατι είναι μια πλεκτάνη που έχουμε στήσει εναντίον σας... αλλα έχω δώσει όρκο και δεν μπορώ  να την πω. Είναι και που ειμαι και ολιγόλογη μαλλον..
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σους... μιλησε το ομορφοπαιδο.. ο αρχοντολεβεντης..

και θα το επαναλαβω..

εσυ τι μουμερο τσαρουχι φορας????
ώπα μην μπαίνετε σε ξένα χωράφια, τσαρούχια μόνο ένας φοράει....

άντε καληνύχτα.... γιατί δεν παλεύεται άλλο το ξενύχτι

Επισκέπτης
Βρε καλή μου, το να σου πει κάποιος δυο όμορφα λογάκια που θα σε ανεβάσουν κ ενδεχομένως να σου φτιάξουν τη μέρα, δεν είναι δα και τόσο άσχημο φόντο....;; ίσα-ίσα θα έλεγα τουναντιον...

Πάθος έχεις μπει σε λεοφωρείο τελευταίως;....

Επισκέπτης
Ακόμη εδώ είστε και σχολιαζετε για τις ανοητες ελλεεινιδες? Δεν ακολουθειτε το παραδειγμα μου, πηγαιντε εξωτερικο να δειτε τις πραγματικα ωραιες γυναικες που θα σας κοιταξουν, θα σας γουσταρουν ειτε για τα λεφτα σας ειτε γι αυτο που ειστε..Αφου υπαρχουν οι Λετονες, οι δανεζες, οι σουηδεζες, οι πολωνεζες, οι ρωσιδουλες ,τι σκατα ασχολειστε με τις αποβλακωμενες που ζουνε εδω αναμεσα στα ποδια μας?? Πιστευετε οτι οι δικες μας ειναι ωραιες μηπως?..Καμμια δεν ειναι ωραια, ολες ειναι πατσολες αγαμητες και αυτο φαινεται στο ματι τους αν τις καλοδειτε!!Οι ωραίες γυναικες, τα αστερια που περνανε διπλα σου και σε σκιαζουν ειναι εκει εξω..ΌΧΙ ΟΙ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕς ΤΟΥ 160 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΚΩΛΟΥ!! ΟΥΣΤ αγαμητες που μου γραφετε εδω μεσα και μου γυριζετε τα συκωτια..ΟΥΣΤ χωριατισσες της ευρωπης.

Εσένα όσο σε παρατηρώ ανακαλύπτω ότι η σωστή σου θέση είναι στο τσιρκο. Θα σου βρω μια θεσούλα στο συμμάζεμα της κοπριας του ελέφαντα. Σου ταιριάζει γάντι με τον χαρακτήρα που χεις. Και θα ξεφύγεις και απο την σύζυγο που σε βαράει στο σπίτι μερικές ώρες ε; Αντε πάλι τυχερούλι... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια ποιος λεει ωραια λογακα σε λεωφορεια?? :2funny:
να μου πειτε τη γραμμη να μπαινω.....
ή γκρινιαζουν κατι θειες....ή ζητανε εισητηρια....ή ειναι κανα μουροχαυλο που δεν κοιταει μπροστα του απο τη φραντζα που πεφτει στη μουρη του ή ειναι τιποτα βαρεμενοι  μπιζνεσμεν κετς.....εμενα παντως σημερα κοντεψανε να με πλακωσουν στο ξυλο....οχι να μου πουν ωραια λογακια πρωι πρωι....τους εχετε δει κατι μουρες που εχουν????

εγω ακουω μουσικουλα και κοιταω το κενο γιατι 1) οταν πηγαινω στη δουλεια νυσταζω αρα κοιταω το κενο (ενιοτε τον ψιλοπαιρνω κι ολας)
2) γυρνωντας απο τη δουλεια πειναω και νυσταζω οποτε και παλι κοιταω το κενο....

:cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης

Ρε παιδια ποιος λεει ωραια λογακα σε λεωφορεια?? :2funny:
να μου πειτε τη γραμμη να μπαινω.....
ή γκρινιαζουν κατι θειες....ή ζητανε εισητηρια....ή ειναι κανα μουροχαυλο που δεν κοιταει μπροστα του απο τη φραντζα που πεφτει στη μουρη του ή ειναι τιποτα βαρεμενοι  μπιζνεσμεν κετς.....εμενα παντως σημερα κοντεψανε να με πλακωσουν στο ξυλο....οχι να μου πουν ωραια λογακια πρωι πρωι....τους εχετε δει κατι μουρες που εχουν????

εγω ακουω μουσικουλα και κοιταω το κενο γιατι 1) οταν πηγαινω στη δουλεια νυσταζω αρα κοιταω το κενο (ενιοτε τον ψιλοπαιρνω κι ολας)
2) γυρνωντας απο τη δουλεια πειναω και νυσταζω οποτε και παλι κοιταω το κενο....

:cheesy: :cheesy:

Αμαν ρε και συ και εαν βρεθει ενας ωραιος που θέλει να στην πέσει; Ελεος..βγαλε τα ακουστικα σου και κοιτα γυρω σαν την λυσσασμένη .. τι ειναι αυτά πράγματα δεν εχεις δει τις ρωσσίδες περπατουν στον δρομο και χαιδεύονται . Μα καλά τίποτα δεν εχει μάθει απαππαπαπααππαπα Ανεπιδέκτου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
νατη τη βλεπετε ρε παληκαρια?..
νατη η ελλεεινιδα ,η κλασικη η αγαμητη εδω εχουμε ενα παραδειγμα που κανει μπαμ..
κομπλεξικη, ορφανη απο σεξουαλικοτητα, αγαμητη που αντι να κοιταξει κανενα αγορακι κλεινεται στον κοσμο της και στη μουσικη της..αντι να ζησει την ζωη της, της γυρναει την πλατη..κοριτσι μου μεταναστευσε!!
ολα αυτα επειδη μ αρεσει ν ακουω μουσικη στα λεωφορεια στα τραμ κ τα μετρο κ ποτε ποτε στο δρομο?
δεν παμε καλα με φαινεται :P

αμα θελει κανενα αγορακι ας με κοιταξει κ ας ερθει να μου μιλησει.. μεχρι τοτε θ ακουω τους ηχους απ το μπ3πλευερ μου :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμαν ρε και συ και εαν βρεθει ενας ωραιος που θέλει να στην πέσει; Ελεος..βγαλε τα ακουστικα σου και κοιτα γυρω σαν την λυσσασμένη .. τι ειναι αυτά πράγματα δεν εχεις δει τις ρωσσίδες περπατουν στον δρομο και χαιδεύονται . Μα καλά τίποτα δεν εχει μάθει απαππαπαπααππαπα Ανεπιδέκτου.

να περπατω με τα χερια στα σκελια δηλαδη? να παρω μαθηματα αμα ειναι βρε παιδια...να ξερω.... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom