Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
'Αλλωστε, εδώ και καιρό, διδάσκομαι από τα λάθη των άλλων :rockon:

Άψογος!  :dancing: :dancing: :dancing:

Βλάκας : Δε μαθαίνει από τα λάθη του    :jerking: :jerking: :jerking:
Έξυπνος: Μαθαίνει από τα λάθη του  :headbang: :headbang: :headbang:
Σοφός : Μαθαίνει από τα λάθη των άλλων  :think: ;) :sunglasses:

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kατι που παρατηρησα ειναι οτι οι ελλεινηδες του εξωτερικου,ειναι τελείως διαφορετικες απο τις ελλεινηδες του εσωτερικου...
Τι στο διαολο συμβαινει λοιπον?
Προσωπικα θεωρω οτι το "προβλημα" εστιαζεται σε κοινωνικα προτυπα και λοιπες μαλακιες..

Ακουω τις αποψεις σας συναγωνιστες....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τα πρότυπα γεννιούνται μέσα από τις κοινωνικές συνθήκες που ζούμε!!!
Άρα αυτό που λες είναι σωστό.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τάχουμε γράψει ρε παιδιά χίλιες φορές. Οι γυναίκες που ζούνε σε μία Ελληνική κοινωνία καραμπινάτα εγωκεντρική, μίζερη, κουτοπόνηρη, βλαχομπαρόκ, υποκριτική, δήθεν, ψευτο-μουράτη, λαμογίστικη, που θεωρεί σαν ύψιστη αξία τα (στις περισσότερες περιπτώσεις) με λαμογίστικο τρόπο αποχτηθέντα τζιπ, suv, z4 , τα πούρα κ.λ.π. τι θέλετε να είναι; Ανοιχτόμυαλες, σωστές, φιλικές και προσηνείς; Σκατο-ελλεηνίδες του κερατά θα είναι, μίζερες, υποκριτικές, κουτοπόνηρες, παρτάκισες, υλιστικές! Θα πηδιούνται με δεκάδες άντρες (και καλά κάνουν) αλλά μέσα τους θα νοιώθουν ενοχές γι' αυτό - ότι είναι πουτάνες - και σένα θα σου λένε: "για ποια με πέρασες"! Θα κοιτάνε τι θα πάρουν από σένα, την ώρα που θα σου φορτώνουν όλη τη μιζέρια τους - μετατρέποντας έτσι ακόμη και το σεξ μαζί τους σε αγχοτικό και ψιλο-τζούφιο!

Προσωπικά, έχω ζήσει έξω όπου οι γυναίκες ήταν μπροστά στο μυαλό 100 χρόνια! Γι' αυτό με τις Ελληνίδες δεν το παλεύω καν. Χρειάζεται να περάσουν 1-2 γεννιές ακόμη για να ανοίξει το μυαλό τους. Μακάρι νάβγαινα τώρα από το σπίτι μου και να συναντούσα τις Ελληνίδες του 2060 μ.Χ. Αλλά γιατί να κάνω τέτοια όνειρα; Έχω κύκλο από ξένες γυναίκες στην Αθήνα που συγκριτικά για τα Ελληνικά δεδομένα είναι στο 2060 μ.Χ.!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι γνωμη να εχουν απο τη στιγμη που ανοιγουν την tv και οι λουγκρες κανουν παρτυ στις περισσοτερες εκπομπες..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τάχουμε γράψει ρε παιδιά χίλιες φορές. Οι γυναίκες που ζούνε σε μία Ελληνική κοινωνία καραμπινάτα εγωκεντρική, μίζερη, κουτοπόνηρη, βλαχομπαρόκ, υποκριτική, δήθεν, ψευτο-μουράτη, λαμογίστικη, που θεωρεί σαν ύψιστη αξία τα (στις περισσότερες περιπτώσεις) με λαμογίστικο τρόπο αποχτηθέντα τζιπ, suv, z4 , τα πούρα κ.λ.π. τι θέλετε να είναι; Ανοιχτόμυαλες, σωστές, φιλικές και προσηνείς; Σκατο-ελλεηνίδες του κερατά θα είναι, μίζερες, υποκριτικές, κουτοπόνηρες, παρτάκισες, υλιστικές! Θα πηδιούνται με δεκάδες άντρες (και καλά κάνουν) αλλά μέσα τους θα νοιώθουν ενοχές γι' αυτό - ότι είναι πουτάνες - και σένα θα σου λένε: "για ποια με πέρασες"! Θα κοιτάνε τι θα πάρουν από σένα, την ώρα που θα σου φορτώνουν όλη τη μιζέρια τους - μετατρέποντας έτσι ακόμη και το σεξ μαζί τους σε αγχοτικό και ψιλο-τζούφιο!

Προσωπικά, έχω ζήσει έξω όπου οι γυναίκες ήταν μπροστά στο μυαλό 100 χρόνια! Γι' αυτό με τις Ελληνίδες δεν το παλεύω καν. Χρειάζεται να περάσουν 1-2 γεννιές ακόμη για να ανοίξει το μυαλό τους. Μακάρι νάβγαινα τώρα από το σπίτι μου και να συναντούσα τις Ελληνίδες του 2060 μ.Χ. Αλλά γιατί να κάνω τέτοια όνειρα; Έχω κύκλο από ξένες γυναίκες στην Αθήνα που συγκριτικά για τα Ελληνικά δεδομένα είναι στο 2060 μ.Χ.!
εγω ρε παλιε εχω μια απορια...η μαλλον δυο.γιατι γυρισες στην ελλαδα και τι κανεις εδω με ελληνιδες...εδω στο site εννοω...γιατι ολο κραζεις και ολο πισω απ τα γυναικεια nick names εισαι ...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Καλά συνεχίζει ακόμα αυτό το thread?  :headbang:

Παλιέ - έχεις φάει άγριο κόλλημα, sorry.  :helpplea:

Μια παρατήρηση όμως γιατί κι εγώ έζησα κάποια χρόνια έξω. Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες 100 χρόνια μπροστά όπως λες, αλλά οι κοινωνίες γενικότερα. Δηλαδή και οι άντρες - για να μην ξεχνόμαστε.

Αυτό φαίνεται και στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, τα σχολεία που έχουν κλπ. Έχουμε αυτό που μας αξίζει που λέει κι ο Έκο - οι γυναίκες & οι άντρες εδώ έχουν γαλουχηθεί μέσα από επιρροές της Ελληνικής κληρονομιάς (ότι κι αν σημαίνει αυτό), όχι της Ολλανδικής.

Επειδή όμως όλοι στα boards (Ελληνικά & ξένα) θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο, εντάξει δε θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.

Αυτό που είχα να πω το είπα χωρίς καμία διάθεση εμπαιγμού - φιλικά πάντα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγω ρε παλιε εχω μια απορια...η μαλλον δυο.γιατι γυρισες στην ελλαδα και τι κανεις εδω με ελληνιδες...εδω στο site εννοω...γιατι ολο κραζεις και ολο πισω απ τα γυναικεια nick names εισαι ...

Και συ τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Αν δεν συμφωνείς με κάποια από τα επιχειρήματα μου γράφτο και γράψε και τα δικά σου επιχειρήματα. Αλλά έτσι στεγνά και αντιπαραγωγικά απλά να με κοντράρεις; Ή βλέπεις την κοινωνία γύρω σου - και τις γυναίκες που την αντανακλούν - αγγελικά πλασμένη και βλέπεις απλά εμένα σαν παραφωνία στο όλο σκηνικό; Άσε με παληκάρι μου να εκφράζομαι όπως θέλω και αν δεν γουστάρεις απλά μην διαβάζεις τα post μου...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλά συνεχίζει ακόμα αυτό το thread?  :headbang:

Παλιέ - έχεις φάει άγριο κόλλημα, sorry.  :helpplea:

Μια παρατήρηση όμως γιατί κι εγώ έζησα κάποια χρόνια έξω. Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες 100 χρόνια μπροστά όπως λες, αλλά οι κοινωνίες γενικότερα. Δηλαδή και οι άντρες - για να μην ξεχνόμαστε.

Αυτό φαίνεται και στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, τα σχολεία που έχουν κλπ. Έχουμε αυτό που μας αξίζει που λέει κι ο Έκο - οι γυναίκες & οι άντρες εδώ έχουν γαλουχηθεί μέσα από επιρροές της Ελληνικής κληρονομιάς (ότι κι αν σημαίνει αυτό), όχι της Ολλανδικής.

Επειδή όμως όλοι στα boards (Ελληνικά & ξένα) θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο, εντάξει δε θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου.

Αυτό που είχα να πω το είπα χωρίς καμία διάθεση εμπαιγμού - φιλικά πάντα.

Το sorry κράτησε το για τον εαυτό σου. Γιατί αν έβλεπες πραγματικά αυτά που γράφω και όχι αυτά που υποθέτεις ότι γράφω θα έβλεπες ότι πάνω απ' όλα στηλιτεύω τη σημερινή Ελληνική κοινωνία. Και επίσης θα είχες δει (αφού με παρακολουθείς τόσο πολύ) ότι είμαι από τους πρώτους εδώ μέσα που διέδοσαν τον όρο "Ελλέηνας", που εξήγησαν ότι δεν μπορεί να είναι οι γυναίκες μας τόσο Ελλεηνίδες χωρίς να είμαστε αντίστοιχα και εμείς οι Έλληνες άντρες τόσο Ελλέηνες. Αυτά και αφού σε αφορώ τόσο πολύ να με διαβάζεις πιο προσεκτικά...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το sorry κράτησε το για τον εαυτό σου. Γιατί αν έβλεπες πραγματικά αυτά που γράφω και όχι αυτά που υποθέτεις ότι γράφω θα έβλεπες ότι πάνω απ' όλα στηλιτεύω τη σημερινή Ελληνική κοινωνία. Και επίσης θα είχες δει (αφού με παρακολουθείς τόσο πολύ) ότι είμαι από τους πρώτους εδώ μέσα που διέδοσαν τον όρο "Ελλέηνας", που εξήγησαν ότι δεν μπορεί να είναι οι γυναίκες μας τόσο Ελλεηνίδες χωρίς να είμαστε αντίστοιχα και εμείς οι Έλληνες άντρες τόσο Ελλέηνες. Αυτά και αφού σε αφορώ τόσο πολύ να με διαβάζεις πιο προσεκτικά...
Μπερδεύτηκες κι ο ίδιος - με αφοράς ή δε με αφοράς... ή μήπως με αφοράς.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο, πίστεψέ με. Απλά θα σου έλεγα chill out.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom