Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να σου πω λοιπόν τη συνέχεια, στην υποθετική περίπτωση που κάποιος σου φερθεί ευγενικά και σε πετάξει με το αυτοκίνητο σπίτι σου, σου ανοίξει την πόρτα να περάσεις κλπ κλπ...

Bite: "Πολύ καλό παιδί ο έτσι..."
Φίλη Bite: " ναι και χαριτωμενούλης μωρέ...Γιατί δεν κάνεις τίποτα   μαζί του;"
Bite: "Μπααα, δε μου κάνει το κλικ, άλλωστε τον βλέπω εντελώς φιλικά..."
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να με νοιάζει τι θα σκεφτεί... Δεν θα βοηθήσω κάποια για να τη βγάλω γκόμενα. Γι αυτό θα βοηθήσω και άντρα στην ανάλογη περίσταση. Το τι σκέφτεται ο κάθενας είναι άγνωστο. Μόνο υποθέσεις κάνουμε.

Σημασία έχει πως συμπεριφέρεται. Αν ξέρεις πως είναι μαλακισμένη-ος δεν το κάνεις. Αν ξέρεις πως έχει σωστή συμπεριφορά, το κάνεις. Αλλιώς είναι ο φαύλος κύκλος της εκατέρωθεν καχυποψίας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Να πω λοιπόν τη συνέχεια, στην υποθετική περίπτωση που κάποιος φερθεί ευγενικά και πετάξει κάποια με το αυτοκίνητο σπίτι, της ανοίξει την πόρτα να περάσει κλπ κλπ...

Φίλη Α: "Πολύ καλό παιδί ο έτσι..."
Φίλη B: " ναι και χαριτωμενούλης μωρέ...Γιατί δεν κάνεις τίποτα   μαζί του;"
Φίλη Α: "Μπααα, δε μου κάνει το κλικ, άλλωστε τον βλέπω εντελώς φιλικά..."

Και η συνέχεια του διαλόγου των 2 φίλων-ελλειηνίδων... :headbang:

Φίλη B: "Κρίμα κ σου φέρεται τόσο καλά! Του το έχεις ξεκαθαρίσει τουλάχιστον ότι δεν ενδιαφέρεσαι..."
Φίλη A: "Οχι καλε, άλλωστε μού είναι χρήσιμος, να τον έχω για ταρίφα ή ότι άλλο τυχόν χρειαστώ βοήθεια... ας τον εκεί να ελπίζει... τον μαλάκα! Που νομίζει ότι είναι άξιος να έχει κάποια σαν εμένα για γκόμενα! Και πολύ του πέφτει που καταδέχομαι να του μιλάω... αλλά έχε χάρη που μ' εξυπηρετεί και με βολεύει να με πηγαινοφέρνει με τ' αμάξι" κλπ κλπ κλπ... :jerking:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Φίλη B: "Κρίμα κ σου φέρετε τόσο καλά! Του το έχεις πει ότι δεν ενδιαφέρεσαι..."
Φίλη A: "Οχι καλε, άλλωστε μού είναι χρήσιμος, να τον έχω για ταρίφα ή ότι άλλο τυχόν χρειαστώ βοήθεια... ας τον εκεί να ελπίζει... τον μαλάκα! Που νομίζει ότι είναι άξιος να έχει κάποια σαν εμένα για γκόμενα! Και πολύ του πέφτει που καταδέχομαι να του μιλάω... αλλά έχε χάρη που μ' εξυπηρετεί και με βολεύει να με πηγαινοφέρνει με τ' αμάξι" κλπ κλπ κλπ... :jerking:
Είναι κι αυτό μια άποψη. Αλλά ρε Dur, εσύ δεν έχεις κάνει μπαν τις Ελλεινίδες απ'όσο έχω διαβάσει. Άρα αυτό που περιγράφεις δεν είναι υποχρεωτικά ο κανόνας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Είναι κι αυτό μια άποψη. Αλλά ρε Dur, εσύ δεν έχεις κάνει μπαν τις Ελλεινίδες απ'όσο έχω διαβάσει. Άρα αυτό που περιγράφεις δεν είναι υποχρεωτικά ο κανόνας.

ΔΕΝ έγραψα ότι είναι ο κανόνας... ΔΥΣΤΗΧΩΣ όμως αυτό συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις...  :headbang:

Οσο για τις προσωπικές μου επιλογές, το έχω γράψει κ κάπου αλλού: σαν καυλός εργένης... ότι κινείτα-εκτελείται! Απαξ και παίξει γκόμενα με τα μάτια... χαμογελάσει κλπ κι εφ' όσον είναι κρεββατάμπλ φυσικά... τον άρπαξε κι ας είναι κ εξωγήινη! Σιγά μην κωλόσω στην εθνικότητα για να την γαμήσω... :grin: :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Φίλη B: "Κρίμα κ σου φέρεται τόσο καλά! Του το έχεις ξεκαθαρίσει τουλάχιστον ότι δεν ενδιαφέρεσαι..."
Εχει και συνεχεια
Φιλη Β " Οκ αφου δεν ενδιαφερεσαι δεν μου δινεις το τηλεφωνο του γιατι τον γουσταρω και μπορει να κανω κατι μαζι του?"
Φιλη Α " Εισαι μεγαλη καριολα τελικα, Φιλη εισαι εσυ ή φιδι? Αλλα σε εχω καταλαβει απο παλια, παντα με ζηλευες, μη τολμησει να με κοιταξει  ανθρωπος εκει να μπεις στη μεση ...κλπ κλπ"

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσο για τις προσωπικές μου επιλογές, το έχω γράψει κ κάπου αλλού: σαν καυλός εργένης... ότι κινείτα-εκτελείται! Απαξ και παίξει γκόμενα με τα μάτια... χαμογελάσει κλπ κι εφ' όσον είναι κρεββατάμπλ φυσικά... τον άρπαξε κι ας είναι κ εξωγήινη! Σιγά μην κωλόσω στην εθνικότητα για να την γαμήσω...  :grin: :rockon:
Σωστός! Δεν είμεθα ρατσιστές. Κρεβαταμπλ και γαμισάμπλ.  :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εχει και συνεχεια
Φιλη Β " Οκ αφου δεν ενδιαφερεσαι δεν μου δινεις το τηλεφωνο του γιατι τον γουσταρω και μπορει να κανω κατι μαζι του?"
Φιλη Α " Εισαι μεγαλη καριολα τελικα, Φιλη εισαι εσυ ή φιδι? Αλλα σε εχω καταλαβει απο παλια, παντα με ζηλευες, μη τολμησει να με κοιταξει  ανθρωπος εκει να μπεις στη μεση ...κλπ κλπ"

ΚΑΡΙΟΛΕΣΣΣ... :bottom:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Φίλη B: "Κρίμα κ σου φέρετε τόσο καλά! Του το έχεις πει ότι δεν ενδιαφέρεσαι..."
και το δράμα συνεχίζεται...
αφού η γκόμνα τα του έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη και θα έχει κάνει αυτός τον μαλάκα για αρκετό καιρό, και αφού θα πιέζει την γκόμενα για να του κάτσει, παντρευτεί ....και δεν ξέρω εγώ τι άλλο,

θα λάβει ένα ωραίο μύνημα μέσω κινητού , e-mail , msn , περιστέρι
που θα του λέει: "Δεν γίνεται να προχωρήσει αυτό μεταξύ μας... κάθε μέρα νιώθω όλο και χειρότερα για αυτό που συμβαίνει και αυτό κάνει κακό στον εαυτό μου... γι' αυτό καλύτερα να σταματήσουμε να μιλάμε."

Ο μαλάκας της ιστορίας μας θα καταλάβει ότι ΕΚΑΝΕ αυτός τρομερό λάθος, ότι ΦΤΑΙΕΙ για ότι περνάει η κοπέλα, και θα χαθεί από προσώπου γης για να μην την ΠΛΗΓΩΣΕΙ αλλο.

θα πεσει στα πατώματα και στασκληρά..τσιγάρο ποτό ... θα είναι σαν ψυχάκιας....

γιατί βλέπω όλη μου την ζωή να περνάει μπροστά από αυτο....??? πουτάνες, ξέκωλα τουρίστριες.... γλιτώνεις τα ενδιάμεσα, και τρως και κουλουρι

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Την καλησπερα μου Ντουρασελ...Νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι μονο φταιξιμο της Ελεινιδας αλλα και του τυπου που δεχεται να κανει το μαλακα...Μου ειναι αδυνατο βεβαια να φανταστω οτι καποιος που του κοβει εστω λιγο,δεν μπορει να καταλαβει ποτε το πραγμα πηγαινει προς 'φιλια' μερια και ποτε προς σχεση...αν καποιος τσιμπαει συνεχεια με ψιχουλα,ε τοτε τα θελει ο κωλος του κι επιβεβαιωνει την παροιμια που λεει οτι το μ...ι σερνει καραβι...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι κριμα
θα βαλω τα κλαματα κ θα κοψω το νημα της ζωης μου μετα απ αυτη σου τη δηλωση ανατολικε

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να με νοιάζει τι θα σκεφτεί... Δεν θα βοηθήσω κάποια για να τη βγάλω γκόμενα. Γι αυτό θα βοηθήσω και άντρα στην ανάλογη περίσταση. Το τι σκέφτεται ο κάθενας είναι άγνωστο. Μόνο υποθέσεις κάνουμε.

Σημασία έχει πως συμπεριφέρεται. Αν ξέρεις πως είναι μαλακισμένη-ος δεν το κάνεις. Αν ξέρεις πως έχει σωστή συμπεριφορά, το κάνεις. Αλλιώς είναι ο φαύλος κύκλος της εκατέρωθεν καχυποψίας.

+846356578768979

Επισκέπτης
ρε ακομη με αυτες τις καριολες ασχολειστε???
ειπαμε..
καργα σουφρετοσουβλισμα χωρις σαλιο για να σας σεβονται..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδη το να προσφερθει καποιος να σε πεταξει με το αυτοκινητο του προσβλεπει στο οτι γουσταρει να του κατσεις σωνει και ντε? ή οτι εστω πρεπει ενας απο τους δυο να το δουν ετσι?

Εγώ δηλώ δημοσίως ότι προσφέρομαι να σε πετάξω μέχρι τα Λιόσα. Σε αφήνω στους γλάρους.....
Αλλά μη με παραξηγήσεις.... Δεν έχω πονηρό σκοπό...............
Μάλιστα για να δεις τι καλό παιδί που είμαι θα σου δώσω και οδηγίες για το ακριβές σημείο των χώρων υγειονομικής ταφής.

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ριξτης 2 χαστουκια και πηδα τη σκληρα.

Μετα θα ερθει και η αγαπη :dancing:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εσύ έχεις κάποια ελπίδα. Εισαι, τουλάχιστον ειλικρινής....

Απλά ξέρεις τι γίνεται;
Όταν ξυπνήσεις, ΑΝ αυτό συμβεί ποτέ, από το λήθαργο ότι εσύ

• [li]τα έχεις κάνει όλα σωστά [/li]
    [li]είσαι ο τέλειος και δεν υπάρχει άλλος κανένας [/li]
    [li]και ότι είσαι πρώτος σε όλα
και έχεις τα κότσια να πεις ότι ούτε σωστά τα έχεις κάνει, ούτε ο τέλειος είσαι αλλά ούτε και ο πρώτος αλλά αντίθετα έχεις κάνει λάθη και έχεις τη θέληση να τα διορθώσεις, τότε δε σου μένει άλλη επιλογή.
Έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια, όσο κι αν πονάει και αλλάζεις πράγματα.

Στο δρόμο που περπατάω καμιά φορά, βλέπω όλο πατσαβούρες γυναίκες (και δεν αναφέρομαι στη γενιά των γονιών μας), με χοντρούς κώλους και μαλλί κομμωτηρίου να περιφέρουν τους όγκους τους η καθεμία λες και είναι η αυτού μεγαλειότης. Από τρόπους; ......
Και μετά, φταίνε οι ρωσίδες, οι πολωνέζες, τα άστρα ο ανάδρομος και δε συμμαζεύεται. Ποτέ οι πατσαβούρες. ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω έναν άνθρωπο ο οποίος δεν παραδέχεται τα λάθη του και επιμένει να θεωρεί εαυτόν "θεό".
Το μεμπτό δεν είναι τόσο το να κάνεις λάθος, αλλά να μη θες να το παραδεχτείς, επειδή έτσι σε βολεύει και να το διαιωνίζεις εις βάρος των άλλων.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απλά ξέρεις τι γίνεται;
Όταν ξυπνήσεις, ΑΝ αυτό συμβεί ποτέ, από το λήθαργο ότι εσύ

• [li]τα έχεις κάνει όλα σωστά [/li]
    [li]είσαι ο τέλειος και δεν υπάρχει άλλος κανένας [/li]
    [li]και ότι είσαι πρώτος σε όλα
και έχεις τα κότσια να πεις ότι ούτε σωστά τα έχεις κάνει, ούτε ο τέλειος είσαι αλλά ούτε και ο πρώτος αλλά αντίθετα έχεις κάνει λάθη και έχεις τη θέληση να τα διορθώσεις, τότε δε σου μένει άλλη επιλογή.
Έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια, όσο κι αν πονάει και αλλάζεις πράγματα.

Στο δρόμο που περπατάω καμιά φορά, βλέπω όλο πατσαβούρες γυναίκες (και δεν αναφέρομαι στη γενιά των γονιών μας), με χοντρούς κώλους και μαλλί κομμωτηρίου να περιφέρουν τους όγκους τους η καθεμία λες και είναι η αυτού μεγαλειότης. Από τρόπους; ......
Και μετά, φταίνε οι ρωσίδες, οι πολωνέζες, τα άστρα ο ανάδρομος και δε συμμαζεύεται. Ποτέ οι πατσαβούρες. ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω έναν άνθρωπο ο οποίος δεν παραδέχεται τα λάθη του και επιμένει να θεωρεί εαυτόν "θεό".
Το μεμπτό δεν είναι τόσο το να κάνεις λάθος, αλλά να μη θες να το παραδεχτείς, επειδή έτσι σε βολεύει και να το διαιωνίζεις εις βάρος των άλλων.
Ωραίο Οχιούλα και εύστοχο.
Τώρα πες μερικά μπινελίκια και για μας για να είσαι αντικειμενική και δίκαιη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περίμενε να μπεί η παραλία μέσα και θα αρχίσω εγώ. Η ΟΧΙΑ είναι σοβαρή όχι σαν και μένα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Τι να πω για τους άντρες βρε Sigmund?
Δε με έχουν πειράξει ;)
Εγώ το αγαπώ το αντρικό φύλο, το εκτιμώ και το σέβομαι, εφόσον αυτό ισχύει αμφίδρομα. Και προσοχή! Δεν αναφέρομαι σε θέματα "ισότητας" την οποία θεωρώ εκ προοιμίου άκυρη και άτοπη.
Λέγοντας σεβασμό, εννοώ το σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου.

Εγώ - και αυτό είναι καθαρά προσωπικό σχόλιο - δεν μπορώ τους μουνόδουλους άντρες. Εκείνους που δε βάζουν καθόλου το νιονιό να δουλέψει. Καταλαβαίνω πως το ένστικτο σε πλείστες περιπτώσεις υπερισχύει, απλά εγώ απογοητεύομαι κάπου-κάπου με αυτή τη διαπίστωση. Όμως c'est la vie! :grin:

Επισκέπτης
Μαζί σου δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε παιδιά στον κόσμο, οπότε μπορείς να συνεχίσεις να κοιμάσαι ήσυχη :rockon:

Χαίρομαι που γνωρίζεις την θέση σου.Παρόλα αυτά επειδή δεν ξέρω αν σε χαρακτηρίζουν αυτά που λες ελπίζω πέρα απο την παιδαριώδη σου αντίδραση να κατανόησες το νόημα των όσων είπα. Βλέπεις το θέμα δεν είναι αν θα μου την πεις, αλλά αν μπορεί κάποιος να φέρεται σε μια γυναίκα/ αντρα αντίστοιχα με τον τρόπο που εκείνη/ος φέρεται και να μην ισοπεδώνει την προσωπικότητά του επειδή έχει αρνητικές εμπειρίες απο άλλους ανθρώπους.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom