Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μηπως δεν γινομαι αντιληπτος? ειπες ειστε μαζι στη δουλεια .. λογικα οσα παιρνουν οι ανδρες τοσα παιρνουν κι αυτες.. αμα αυτες εχουν εξοδα για καλυντικα και λοιπα εμεις εχουμε για ποδοσφαιρο, CG,κανα στοιχημα και για αβαριες στο αμαξι...υποτιθεται περνουμε ιδιους μισθους λεμε..

Δεν έχουμε τις ίδιες θέσεις, ούτε παίρνουμε τους ίδιους μισθούς...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
α! οκ ! για γκομενες με μικροτερο μισθο άστο οκ..εδω λέμε σε όποια υπηρεσια και τραπεζα να πας γεματο γυναικες ειναι..με αυτο το δεδομενο μιλαω...οι ανδρες πια ειναι στον ιδιωτικο τομεα...οπότε χμ οκ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.483
Πόντοι
506
δεν ειναι καλες οι αλβανιδες κ οι βουλγαρες?

πλακα κανω φυσικα για τις  ρωσιδες αλλα πρεπει να του κοβει κ λιγο του αλλουνου για να τ αντιληφθει... *P

Οι Αλβανίδες είναι για πέταμα. Οι Βουλγάρες κάνουν sex που οι Ελεηνίδες δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους. Όσο για τη νοημοσύνη μου, ευτυχώς είναι αρκετή για να καταλάβω τι κουμάσια είστε. Και να σας τη λέω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γιατί ο μισθός της (συνήθως της πούτσας) φτάνει για τα μικροέξοδα (καλυντικά κλπ), και τα σοβαρά λεφτά πρέπει να τα φέρνει ο άντρας...Είπατε κάτι για ισότητα;
Εγώ πάντως, στο γραφείο τις αφήνω να κουβαλάνε μόνες τους όσα αφορούν αυτές (καμιά καρέκλα, κανά pc, είπαμε ισότητα  :rockon:), ενώ ποτέ δεν τους προτείνω να τις πάω σπίτι με το αυτοκίνητο...Τις χαιρετάω στη στάση του λεωφορείου και άντε γειά... :rockon:

καλα ρε φλεσακι ειναι κ θεμα ευγενειας να το εκανες αυτο...
δλδ σιγα τοσο μπαζοχαρακτηρες ειναι οι συγκεκριμενες που ουτε καν αυτο δεν καταδεχεσαι να κανεις?

ανατολικε μ εχει αφησει τουλαχιστον αφωνη η ευφυια σου..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
καλα ρε φλεσακι ειναι κ θεμα ευγενειας να το εκανες αυτο...
δλδ σιγα τοσο μπαζοχαρακτηρες ειναι οι συγκεκριμενες που ουτε καν αυτο δεν καταδεχεσαι να κανεις?

Μπορεί και να είναι τα καλύτερα κορίτσια...αλλά στα παπάρια μου
:rockon:

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι δυσκολο ρε κοπελια αλλα το θεωρουν εντελως δεδομενο και σε θεωρουν οι περισσοτερες τσατσο τους αν το κανεις.αν δεν το κανεις σε λενε μαλακα αρα καλυτερα μαλακας και αρχιδι παρα βοσκος και γλειφτης.σε οσες ειναι οκ και σωστες θα ειμαστε σωστοι στις αλλες ομως που ειναι και πλειοψηφια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειχε γραψει ενας μια φορα που προσφερθηκε να πατησει το κουμπι στο ασανσερ και η αλλη μονο που δεν τον εβρισε?

αλλα ενταξει υποθετω οταν μιλαμε για ενα ατομο απο τη δουλεια σου ξερεις και περιπου τι ατομο ειναι....τι να πω....

φλες ευτυχως δεν ειμαστε συναδελφοι :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τι να σου πω..
εγω το θεωρω ωραια ευγενικη κινηση εκ μερους των ανδρων που θα τα εκαναν αυτα που λες...
εχει φοβηθει το ματι σας μου φαινεται... *P αν το να δειξεις την ελαχιστη ευγενεια σε μια γυναικα ειναι κατι τοσο δυσκολο να κανεις

Να σου πω λοιπόν τη συνέχεια, στην υποθετική περίπτωση που κάποιος σου φερθεί ευγενικά και σε πετάξει με το αυτοκίνητο σπίτι σου, σου ανοίξει την πόρτα να περάσεις κλπ κλπ...

Bite: "Πολύ καλό παιδί ο έτσι..."
Φίλη Bite: " ναι και χαριτωμενούλης μωρέ...Γιατί δεν κάνεις τίποτα   μαζί του;"
Bite: "Μπααα, δε μου κάνει το κλικ, άλλωστε τον βλέπω εντελώς φιλικά..."

Κανονικά, θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα όπως τα λεει η Bite, αλλά τί είναι κανονικό στην εποχή μας για να αποτελεί αυτό εξαίρεση;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη το να προσφερθει καποιος να σε πεταξει με το αυτοκινητο του προσβλεπει στο οτι γουσταρει να του κατσεις σωνει και ντε? ή οτι εστω πρεπει ενας απο τους δυο να το δουν ετσι?

Επισκέπτης
Δηλαδη το να προσφερθει καποιος να σε πεταξει με το αυτοκινητο του προσβλεπει στο οτι γουσταρει να του κατσεις σωνει και ντε? ή οτι εστω πρεπει ενας απο τους δυο να το δουν ετσι?

αν ειναι και μπραβος ο ενας... :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θα γαμισει σιγουρα τοτε ε? χαχαχαχαχαχα

(πρεπει να ειναι στριπτιτζου η αλλη ρε ομως)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειναι δυσκολο ρε κοπελια αλλα το θεωρουν εντελως δεδομενο και σε θεωρουν οι περισσοτερες τσατσο τους αν το κανεις.αν δεν το κανεις σε λενε μαλακα αρα καλυτερα μαλακας και αρχιδι παρα βοσκος και γλειφτης.σε οσες ειναι οκ και σωστες θα ειμαστε σωστοι στις αλλες ομως που ειναι και πλειοψηφια...

γι αυτο λεω... σας εχει τρομαξει η συμπεριφορα του μ.ο μου φαινεται *P
Να σου πω λοιπόν τη συνέχεια, στην υποθετική περίπτωση που κάποιος σου φερθεί ευγενικά και σε πετάξει με το αυτοκίνητο σπίτι σου, σου ανοίξει την πόρτα να περάσεις κλπ κλπ...

Bite: "Πολύ καλό παιδί ο έτσι..."
Φίλη Bite: " ναι και χαριτωμενούλης μωρέ...Γιατί δεν κάνεις τίποτα   μαζί του;"
Bite: "Μπααα, δε μου κάνει το κλικ, άλλωστε τον βλέπω εντελώς φιλικά..."

Κανονικά, θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα όπως τα λεει η Bite, αλλά τί είναι κανονικό στην εποχή μας για να αποτελεί αυτό εξαίρεση;

σορρυ φλεσακι αλλα δεν σε κατανοω...
δλδ εσυ για να κανεις την ελαχιστη ευγενικη κινηση σε μια γυναικα που γνωριζεις πρεπει να σημαινει οτι θες καποιο ανταλλαγμα? ή οτι σημαινει κατι περαν απο  ευγενεια?
δλδ δεν φτανει να το εκτιμησει? κ να μην το εκμεταλλευτει βεβαια
κ να σου πω δεν εννοω να ανοιγεις πορτες να πατας κουμπια ασανσερ κλπ.. ειλικρινα αυτα δεν καταλαβαινω γιατι να τα κανεις.. αλλα το να βοηθησεις μια κοπελα να μεταφερει κατι (πισι κλπ) ή να την πας σπιτι της καποια στιγμη που θα χρειαστει ας πουμε... δεν βλεπω που ειναι το κακο να το εκανες..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γι αυτο λεω... σας εχει τρομαξει η συμπεριφορα του μ.ο μου φαινεται *P
σορρυ φλεσακι αλλα δεν σε κατανοω...
δλδ εσυ για να κανεις την ελαχιστη ευγενικη κινηση σε μια γυναικα που γνωριζεις πρεπει να σημαινει οτι θες καποιο ανταλλαγμα? ή οτι σημαινει κατι περαν απο  ευγενεια?
δλδ δεν φτανει να το εκτιμησει? κ να μην το εκμεταλλευτει βεβαια
κ να σου πω δεν εννοω να ανοιγεις πορτες να πατας κουμπια ασανσερ κλπ.. ειλικρινα αυτα δεν καταλαβαινω γιατι να τα κανεις.. αλλα το να βοηθησεις μια κοπελα να μεταφερει κατι (πισι κλπ) ή να την πας σπιτι της καποια στιγμη που θα χρειαστει ας πουμε... δεν βλεπω που ειναι το κακο να το εκανες..

Μα, αν δεν κατάλαβες, προωθώ την ισότητα!!! Χάρη σας κάνω..
Όπως δεν θα προθυμοποιούνταν καποια να με βοηθήσει να μεταφέρω μερικές καρέκλες ή μία οθόνη, δεν το κάνω κι εγώ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι να μην σε βοηθησει αμα μπορει?

μου φαινεται ζω σε αλλο κοσμο.. χαχα
αλλα ειναι μια κινηση την οποια θεωρω σημαντικη εγω για καποιον να την κανει... κ την εκτιμω ιδιαιτερως γι αυτο τη σχολιασα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποια ισοτητε μωρε φλες? :P τι λες τωρα? καλα εγω γενικα ειμαι κατα ολου αυτου οποτε δεν αντιλλαμβανομαι αυτα που λετε μαλλον θα την κανω.....χαχαχα

Επισκέπτης
Γέμισε ο κόσμος γαιδούρια που θεωρούν την αλητεία, το θράσσος και την αγένεια μαγκιά.Αντε να σας δώ αυριο μεθαυριο σε τι κόσμο θα φέρετε τα παιδιά σας και τι θα φάνε στην μάπα απο τυπάκια σαν και εσάς.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γέμισε ο κόσμος γαιδούρια που θεωρούν την αλητεία, το θράσσος και την αγένεια μαγκιά.Αντε να σας δώ αυριο μεθαυριο σε τι κόσμο θα φέρετε τα παιδιά σας και τι θα φάνε στην μάπα απο τυπάκια σαν και εσάς.

Μαζί σου δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε παιδιά στον κόσμο, οπότε μπορείς να συνεχίσεις να κοιμάσαι ήσυχη :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom