1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
περνουμε ιδιους μισθους λεμε..
θα κάνεις πλάκα φαντάζομαι.......
περνουμε ιδιους μισθους λεμε..
μηπως δεν γινομαι αντιληπτος? ειπες ειστε μαζι στη δουλεια .. λογικα οσα παιρνουν οι ανδρες τοσα παιρνουν κι αυτες.. αμα αυτες εχουν εξοδα για καλυντικα και λοιπα εμεις εχουμε για ποδοσφαιρο, CG,κανα στοιχημα και για αβαριες στο αμαξι...υποτιθεται περνουμε ιδιους μισθους λεμε..
Δεν έχουμε τις ίδιες θέσεις, ούτε παίρνουμε τους ίδιους μισθούς...
Πότε βράδιασε;;;
Αγαπητέ συμφωνώ. Και δε σε ειρωνεύομαι.
δεν ειναι καλες οι αλβανιδες κ οι βουλγαρες?
πλακα κανω φυσικα για τις ρωσιδες αλλα πρεπει να του κοβει κ λιγο του αλλουνου για να τ αντιληφθει... *P
Γιατί ο μισθός της (συνήθως της πούτσας) φτάνει για τα μικροέξοδα (καλυντικά κλπ), και τα σοβαρά λεφτά πρέπει να τα φέρνει ο άντρας...Είπατε κάτι για ισότητα;
Εγώ πάντως, στο γραφείο τις αφήνω να κουβαλάνε μόνες τους όσα αφορούν αυτές (καμιά καρέκλα, κανά pc, είπαμε ισότητα ), ενώ ποτέ δεν τους προτείνω να τις πάω σπίτι με το αυτοκίνητο...Τις χαιρετάω στη στάση του λεωφορείου και άντε γειά...
καλα ρε φλεσακι ειναι κ θεμα ευγενειας να το εκανες αυτο...
δλδ σιγα τοσο μπαζοχαρακτηρες ειναι οι συγκεκριμενες που ουτε καν αυτο δεν καταδεχεσαι να κανεις?
τι να σου πω..
εγω το θεωρω ωραια ευγενικη κινηση εκ μερους των ανδρων που θα τα εκαναν αυτα που λες...
εχει φοβηθει το ματι σας μου φαινεται... *P αν το να δειξεις την ελαχιστη ευγενεια σε μια γυναικα ειναι κατι τοσο δυσκολο να κανεις
Δηλαδη το να προσφερθει καποιος να σε πεταξει με το αυτοκινητο του προσβλεπει στο οτι γουσταρει να του κατσεις σωνει και ντε? ή οτι εστω πρεπει ενας απο τους δυο να το δουν ετσι?
δεν ειναι δυσκολο ρε κοπελια αλλα το θεωρουν εντελως δεδομενο και σε θεωρουν οι περισσοτερες τσατσο τους αν το κανεις.αν δεν το κανεις σε λενε μαλακα αρα καλυτερα μαλακας και αρχιδι παρα βοσκος και γλειφτης.σε οσες ειναι οκ και σωστες θα ειμαστε σωστοι στις αλλες ομως που ειναι και πλειοψηφια...
Να σου πω λοιπόν τη συνέχεια, στην υποθετική περίπτωση που κάποιος σου φερθεί ευγενικά και σε πετάξει με το αυτοκίνητο σπίτι σου, σου ανοίξει την πόρτα να περάσεις κλπ κλπ...
Bite: "Πολύ καλό παιδί ο έτσι..."
Φίλη Bite: " ναι και χαριτωμενούλης μωρέ...Γιατί δεν κάνεις τίποτα μαζί του;"
Bite: "Μπααα, δε μου κάνει το κλικ, άλλωστε τον βλέπω εντελώς φιλικά..."
Κανονικά, θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα όπως τα λεει η Bite, αλλά τί είναι κανονικό στην εποχή μας για να αποτελεί αυτό εξαίρεση;
γι αυτο λεω... σας εχει τρομαξει η συμπεριφορα του μ.ο μου φαινεται *P
σορρυ φλεσακι αλλα δεν σε κατανοω...
δλδ εσυ για να κανεις την ελαχιστη ευγενικη κινηση σε μια γυναικα που γνωριζεις πρεπει να σημαινει οτι θες καποιο ανταλλαγμα? ή οτι σημαινει κατι περαν απο ευγενεια?
δλδ δεν φτανει να το εκτιμησει? κ να μην το εκμεταλλευτει βεβαια
κ να σου πω δεν εννοω να ανοιγεις πορτες να πατας κουμπια ασανσερ κλπ.. ειλικρινα αυτα δεν καταλαβαινω γιατι να τα κανεις.. αλλα το να βοηθησεις μια κοπελα να μεταφερει κατι (πισι κλπ) ή να την πας σπιτι της καποια στιγμη που θα χρειαστει ας πουμε... δεν βλεπω που ειναι το κακο να το εκανες..
Γέμισε ο κόσμος γαιδούρια που θεωρούν την αλητεία, το θράσσος και την αγένεια μαγκιά.Αντε να σας δώ αυριο μεθαυριο σε τι κόσμο θα φέρετε τα παιδιά σας και τι θα φάνε στην μάπα απο τυπάκια σαν και εσάς.