Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Χαίρομαι που γνωρίζεις την θέση σου.Παρόλα αυτά επειδή δεν ξέρω αν σε χαρακτηρίζουν αυτά που λες ελπίζω πέρα απο την παιδαριώδη σου αντίδραση να κατανόησες το νόημα των όσων είπα. Βλέπεις το θέμα δεν είναι αν θα μου την πεις, αλλά αν μπορεί κάποιος να φέρεται σε μια γυναίκα/ αντρα αντίστοιχα με τον τρόπο που εκείνη/ος φέρεται και να μην ισοπεδώνει την προσωπικότητά του επειδή έχει αρνητικές εμπειρίες απο άλλους ανθρώπους.  
ο Θάνος Ασκητής έχει λύσει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είναι κι αυτό μια άποψη. Αλλά ρε Dur, εσύ δεν έχεις κάνει μπαν τις Ελλεινίδες απ'όσο έχω διαβάσει. Άρα αυτό που περιγράφεις δεν είναι υποχρεωτικά ο κανόνας.

Δεν κάνουμε ban τις ελληνίδες φίλε...Συμπεριφορές και ύφος μπανάρουμε...

Και η γκόμενά μου Ελληνίδα είναι, δεν θα έπρεπε να είμαι μαζί της;

ο Θάνος Ασκητής έχει λύσει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

και μάλλον είναι ο μόνος που της έλυσε προβλήματα :grin:

Επισκέπτης
Δεν κάνουμε ban τις ελληνίδες φίλε...Συμπεριφορές και ύφος μπανάρουμε...

Και η γκόμενά μου Ελληνίδα είναι, δεν θα έπρεπε να είμαι μαζί της;

και μάλλον είναι ο μόνος που της έλυσε προβλήματα :grin:

Αλλαξέ το καμμία πενηνταρία φορές μέχρι να βρείς τι μπορεί να με πειράξει περισσότερο. Που ξέρεις κάποτε μπορεί και να τα καταφέρεις. Α ρε φλές με έκανες και γέλασα και ήμουν πριν σε μία κηδεία. Να σαι καλα αλήθεια. Τέλος πάντων πάω να διβάσω λίγο τένια μακρή τώρα.. γιατί ο ασκητής δεν με βοήθησε και πολύ γμτ. Γιατροί σου λέει μετα.. :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αλλαξέ το καμμία πενηνταρία φορές μέχρι να βρείς τι μπορεί να με πειράξει περισσότερο. Που ξέρεις κάποτε μπορεί και να τα καταφέρεις. Α ρε φλές με έκανες και γέλασα και ήμουν πριν σε μία κηδεία. Να σαι καλα αλήθεια. Τέλος πάντων πάω να διβάσω λίγο τένια μακρή τώρα.. γιατί ο ασκητής δεν με βοήθησε και πολύ γμτ. Γιατροί σου λέει μετα.. :cheesy:
Είδες τι παθαίνεις άμα δε μας ακούς;
Δε διάβασες ασκητή και το μουνί σου ψόφησε........

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.531
Πόντοι
506
Τι να πω για τους άντρες βρε Sigmund?
Δε με έχουν πειράξει ;)
Εγώ το αγαπώ το αντρικό φύλο, το εκτιμώ και το σέβομαι, εφόσον αυτό ισχύει αμφίδρομα. Και προσοχή! Δεν αναφέρομαι σε θέματα "ισότητας" την οποία θεωρώ εκ προοιμίου άκυρη και άτοπη.
Λέγοντας σεβασμό, εννοώ το σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου.

Εγώ - και αυτό είναι καθαρά προσωπικό σχόλιο - δεν μπορώ τους μουνόδουλους άντρες. Εκείνους που δε βάζουν καθόλου το νιονιό να δουλέψει. Καταλαβαίνω πως το ένστικτο σε πλείστες περιπτώσεις υπερισχύει, απλά εγώ απογοητεύομαι κάπου-κάπου με αυτή τη διαπίστωση. Όμως c'est la vie! :grin:

Ρε σεις, αυτή σε λίγο θα μας πείσει ότι ΔΕΝ είναι Ελεηνίδα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αυτά που σε πειράζουν δε χρειάζεται να τα γράψω, τα βιώνεις κάθε μέρα...με τον καιρό (και με το σίτεμα), θα τα συνηθίσεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτά που σε πειράζουν δε χρειάζεται να τα γράψω, τα βιώνεις κάθε μέρα...με τον καιρό (και με το σίτεμα), θα τα συνηθίσεις...
αστο φλες, ψόφησε.... μυρίζει τώρα.......
Είμαστε στο σημείο της αποσύνθεσης........

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ το αγαπώ το αντρικό φύλο, το εκτιμώ και το σέβομαι, εφόσον αυτό ισχύει αμφίδρομα.

Εγώ - και αυτό είναι καθαρά προσωπικό σχόλιο - δεν μπορώ τους μουνόδουλους άντρες. Εκείνους που δε βάζουν καθόλου το νιονιό να δουλέψει. Καταλαβαίνω πως το ένστικτο σε πλείστες περιπτώσεις υπερισχύει, απλά εγώ απογοητεύομαι κάπου-κάπου με αυτή τη διαπίστωση. Όμως c'est la vie! :grin:
αν ειχαν ολες οι γυναικες τισ αποψεις της οχιας, ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος!!!
συγχαρητηρια οχια!!! για 'φιδι' καλα τα πας.... ;) :thumbsup:

edit giorgospapa: διορθωση παραθεσης..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν ειχαν ολες οι γυναικες τισ αποψεις της οχιας, ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος!!!
συγχαρητηρια οχια!!! για 'φιδι' καλα τα πας.... ;) :thumbsup:

edit giorgospapa: διορθωση παραθεσης..

armed ευχαριστώ. ;)
Πιο μεγάλη ευχαρίστηση από το να λαμβάνεις ευχαρίστηση, είναι - κατά την ταπεινή μου γνώμη - να προσφέρεις ευχαρίστηση.
Και αν δεν αγαπάς κάτι, ή δε σε νοιάζει γι' αυτό, αποκλείεται να κάνεις το καλά.
Το τελευταίο δε, προϋποθέτει ό,τι έγραψα στα τελευταία μου ποστς στο thread αυτό. :uglystupid:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
armed ευχαριστώ. ;)
Πιο μεγάλη ευχαρίστηση από το να λαμβάνεις ευχαρίστηση, είναι - κατά την ταπεινή μου γνώμη - να προσφέρεις ευχαρίστηση.
Και αν δεν αγαπάς κάτι, ή δε σε νοιάζει γι' αυτό, αποκλείεται να κάνεις το καλά.
Το τελευταίο δε, προϋποθέτει ό,τι έγραψα στα τελευταία μου ποστς στο thread αυτό. :uglystupid:
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ίσως έκανα και ένα συνειρμό παραπέρα. Πάντως δες τα ποστ μου

Απλά ξέρεις τι γίνεται;
Όταν ξυπνήσεις, ΑΝ αυτό συμβεί ποτέ, από το λήθαργο ότι εσύ

• [li]τα έχεις κάνει όλα σωστά [/li]
    [li]είσαι ο τέλειος και δεν υπάρχει άλλος κανένας [/li]
    [li]και ότι είσαι πρώτος σε όλα
και έχεις τα κότσια να πεις ότι ούτε σωστά τα έχεις κάνει, ούτε ο τέλειος είσαι αλλά ούτε και ο πρώτος αλλά αντίθετα έχεις κάνει λάθη και έχεις τη θέληση να τα διορθώσεις, τότε δε σου μένει άλλη επιλογή.
Έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια, όσο κι αν πονάει και αλλάζεις πράγματα.

Στο δρόμο που περπατάω καμιά φορά, βλέπω όλο πατσαβούρες γυναίκες (και δεν αναφέρομαι στη γενιά των γονιών μας), με χοντρούς κώλους και μαλλί κομμωτηρίου να περιφέρουν τους όγκους τους η καθεμία λες και είναι η αυτού μεγαλειότης. Από τρόπους; ......
Και μετά, φταίνε οι ρωσίδες, οι πολωνέζες, τα άστρα ο ανάδρομος και δε συμμαζεύεται. Ποτέ οι πατσαβούρες. ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω έναν άνθρωπο ο οποίος δεν παραδέχεται τα λάθη του και επιμένει να θεωρεί εαυτόν "θεό".
Το μεμπτό δεν είναι τόσο το να κάνεις λάθος, αλλά να μη θες να το παραδεχτείς, επειδή έτσι σε βολεύει και να το διαιωνίζεις εις βάρος των άλλων.

Τι να πω για τους άντρες βρε Sigmund?
Δε με έχουν πειράξει ;)
Εγώ το αγαπώ το αντρικό φύλο, το εκτιμώ και το σέβομαι, εφόσον αυτό ισχύει αμφίδρομα. Και προσοχή! Δεν αναφέρομαι σε θέματα "ισότητας" την οποία θεωρώ εκ προοιμίου άκυρη και άτοπη.
Λέγοντας σεβασμό, εννοώ το σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου.

Τι περισσότερο να εξηγήσω;  :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να σου πω λοιπόν τη συνέχεια, στην υποθετική περίπτωση που κάποιος σου φερθεί ευγενικά και σε πετάξει με το αυτοκίνητο σπίτι σου, σου ανοίξει την πόρτα να περάσεις κλπ κλπ...

Bite: "Πολύ καλό παιδί ο έτσι..."
Φίλη Bite: " ναι και χαριτωμενούλης μωρέ...Γιατί δεν κάνεις τίποτα  μαζί του;"
Bite: "Μπααα, δε μου κάνει το κλικ, άλλωστε τον βλέπω εντελώς φιλικά..."

Κανονικά, θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα όπως τα λεει η Bite, αλλά τί είναι κανονικό στην εποχή μας για να αποτελεί αυτό εξαίρεση;

..απαισιοδοξία flesh... απαισιοδοξία
Ποια είναι η Φίλη bite;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
..απαισιοδοξία flesh... απαισιοδοξία
Ποια είναι η Φίλη bite;

Απαισιοδοξία; Μπααα, δεν υπάρχει λόγος, την έχω την άκρη μου ;)
'Αλλωστε, εδώ και καιρό, διδάσκομαι από τα λάθη των άλλων :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελικά είδες ποια είναι η Φίλη bite;

Stories

Νέο!